hits

Neglefin

Sparkles

God lørdag fineste ♥
Og FOR en lørdag, solen skinner, det er omtrent ikke en sky på himmelen og snart skal jeg avgårde til Kvamskogen med familien.
Pappa har nemlig kjøpt seg campingvogn, og vi skal avgårde for å se på campingplassen hvor vognen skal stå. Det som er ekstra koselig er at der vi har fått plass, det er der vi hadde campingvogn da vi var små, og hadde våre første år med ski på beina så dette kommer til å bli bra nostalgisk. For ikke å glemme at ski og snowboard sesongen i år er reddet! Hehe!

Men nå er jo ikke dette en blogg om ski og sport, det er en skjønnhetsblogg, så i dag har jeg lakket neglene med en herlig lakk, med masse deilig glitter!

*Bildedryss*

Dagens lakk er fra Makeupstore og heter Nina shimmer. 
Visste du forresten at hvis du sliter med svake negler som knekker og sprekker så er det å bruke en glitterlakk faktisk helt supert!? 
Glitterlakker er nemlig såpass kraftig, om det blir rett ord å bruke, at neglene dine får et ekstra godt lag og dermed vil de ikke knekke like lett når du har på glitter lakk! Så hvis du sliter med dette, kjøp inn masse lekre lakker med nydelig glitter, så får du også muligheten til å ha lengre og fine sparkling negler!
Mens jeg satt på kontoret og lakket neglene så skinte sola inn vinduet og traff neglene, og lakken skinte helt nydelig! Jeg fikk ikke til å fange det like godt på kamera som det ser ut i virkeligheten, men oh my så lekkert det var! 

Nå skal jeg pakke tursekken og gjøre meg klar for et døgn i min tante og onkel sin vogn, for de står også på samme camingplass som vi fra neste helg skal stå på.
Gleder meg masse! 

Hva skal dere bruke helgen til?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_____________________________________________________________
#skjønnhet #negler #dagensnegler #neglefin #makeupstore 

How to do.. Colour Splash Nails

Har du lyst på slike fargesprakende gøye negeler til helgen?!


Then le'meh show ya how to do it! 

♦Start med å legge to strøk med hvit lakk, her har jeg brukt Cuccio Florence Frensy

♦ Finn frem de fargene du vil bruke til å lage fargespill med.


♦ Tørk av nesten all fargen av penselen og dytt på og stryk på i tilfeldige strøk. 
♦ La det gå ca 30 sekunder mellom hver farge, de tørker veldig fort så trenger ikke mer enn som så.


♦ Gjenta prosedyren med alle fargene du vil bruke. 
♦ Tørk av pendelen, dytt på, la tørke litt og så neste farge.

♦ Her har jeg brukt Primarily Yellow først, så Pen & Pink deretter Purple Perspective og til slutt Turquoise Asthetic.

♦ Avslutt med top coat, der brukte jeg Seche Vite Top Coat. Jeg elsker dette tilfeldige og litt rotete mønsteret, det ser friskt og lekent ut og du velger helt selv hvordan du vil at det skal se ut! 
Aldri mer kjedelige negler for å si det sånn!!

Kunne dere tenke dere å teste ut dette? 

Ønsker dere en nydelig helg fininger!
Og som alltid, send meg gjerne deres looks og/eller negler på snapchat! Det er så koselig å se dere ♥

Masse klemmer fra meg 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Colourpaint

Heisann fininger!
Jeg er denne helgen på en aldri så liten båttur med en hel haug av slekten min, vi feirer både en 80 en 50 og en 30 årsdag! Internett her er ikke akkurat til å skryte av, og det er ikke kapasitet til å laste opp den videoen jeg har laget. Men den kommer opp så fort jeg er hjemme igjen!

Derfor blir det et mobil innlegg, med neglene mine, fordi jeg syns de ble ganske kule!

Jeg lakket neglene med hvit lakk her om dagen. Så begynte den å skalle av litt etter noen dager og da fant jeg ut at jeg skulle teste å bruke Colour Paints fra OPI til å "klædde" på I tilfeldig mønster for å skjule avskallingen. Egentlig skal man bruke en sølv lakk under disse, men det funket veldig bra på hvit lakk også!

Så da vil jeg bare ønske dere en deilig helg og så snakkes vi når jeg er tilbake på land ♡

How To... Mix'n Mash!

Goood morgen! :)

Forrige uke viste jeg dere at jeg gikk litt bananas med noen nye neglelakker og endte opp med en ganske kul effekt på neglene! 
Tenkte derfor å vise dere i dag hvordan dere kan få til samme looken på neglene selv!

*This is How To Do it*Jeg brukte disse lakkene fra OPI Hawaii Collection 

Fra venstre NLH 65, NLH 74 og NLH 75.

  • Start med å fjerne evt gammel neglelakk fra neglene med neglelakkfjerner, hvis du ikke har lakk på gå likevel over neglene med litt fjerner- ja selv om du ikke hadde lakk på neglene er dette lurt å gjøre, da du fjerner oljer, skitt og smuss og da vil neglelakken feste seg bedre 
  • Påfør deretter den turkise NLH 65 på 3 av neglene

  • De resterende to neglene farges med den lilla NLH 75
  • La det tørke før du starter på lag nr 2.
  • På Lille fingeren, vil jeg kun ha den turkise fargen, og legger derfor strøk nr 2. med denne fargen igjen.
  • Fra ringefingeren og bort påfører jeg NLH 74, den er transperant, men blå og grønn og med shimmer i.
  • Jeg legger to strøk av denne fargen for å få en heldekkende neglefarge. Om du vil at underfargen skal skinne mer igjennom, så holder det med ett lag
  • La det hele tørke og avslutt med en top coat for et langvaring og godt resultat!

*Voila*You Like?! =)

Nå skal jeg dra avgårde på et møte og så deretter tilbringe resten av dagen sammen med min mor, min ene søster og noen nydelige tantebarn <3 
Nyyyt dagen videre, og håper solen skinner på dere alle sammen!

Lots of loooove ♥
-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#HowTo #Neglefin #Negledesign #Skjønnhet #OPI

 

Neglefine føtter

Hallååå! 
Nå som jeg er i solfylte Thailand og går masse barbeint, må jeg nesten ha velstelte føtter, så før jeg dro ga jeg meg selv en liten pedikyr med filing av negler, lakking med en sprek farge og innsmørning av deilig fot butter!Fargen jeg brukte Totaly Tokyo fra Cuccio- jeg bare elsker disse lakkene, de er så pigmenterte og lett å bruke!
Og akkurat nå er alle Cuccio produkter på salg hos Nordic Glaze med 45% avslag!!!
Just Sayin ;)Tilslutt smurte jeg inn føttene med Cuccio Milk & Honey Butter- den kan brukes på både hender og føtter og gjorde huden utrolig myk.

Så nå når jeg graver føttene ned i sanden på stranden, så er de myke og fine og neglene er freshe og rosa! Håper dere har det bra- fortell meg gjerne hva dere gjør i ferien og si ifra om det er noe beauty ting dere vil jeg skal poste om herfra!
Kommer tilbake med mere snaps fra ferien iløpet av uken, litt beauty produkter som jeg har snopt meg og litt antrekksbilder, det hører jo med.
Nå skal jeg legge meg fordi det er opp tidlig i morra, da skal vi ut i speedbåt til Phi Phi Island- ååå som jeg gleder meg =)

Hvis du har lyst å følge med på litt spontane ferie snaps og andre snaps, så er det bare å følge meg på snapchat- RockstarCharlie 

Masse klemmer
-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Sommer #Ferie #Skjønnhet #Fotpleie #Neglefin 

Cream Delight

God morgen og god mandag!

I dag våknet jeg uhyre tidlig, av meg selv, før vekkerklokken.. Hva skjer med det liksom? Haha, men det gjorde jo at jeg fikk litt god tid nå på morrakvisten til å jobbe litt.
Det er mandag og på mandager er det omale dag her på bloggen, så i dag vil jeg vise dere noen lekre og gode neglelakker! 

Cuccio, er et merke jeg for bare noen måneder siden ble kjent med, og har rukket å bli veldig glad i lakkene fra dette merket.
Det er utrolig god pigmentering, fin konsistens til å påføre lakkene med, penselen fordeler produktet lett og fint på neglene og så tørker de raskt!

Her kan dere se samlingen jeg har rukket å få meg hittill- de lyse nude fargene er fra kolleksjonen Amore Collection og de var rett og slett helt nydelige på!

Jeg syns ofte at lyse lakker er vanskelig å få både dekkende og jevn, så jeg var veldig spent på å prøve denne fargen her, som er en kremet hvit.

Her har jeg først påført ett lag og så påført et nytt lag når det første hadde tørket. Da ble det helt jevnt og full dekk på lakken og jeg syns resultatet ble riktig så delikat! Denne fargen heter Mystery in Milan
Lakkene kan du få hos Nordic Glaze og akkurat nå er Amore Collection lakkene på salg til kun 49,- (ordinær 99,-) 

Har dere prøvd noen av lakkene fra Cuccio før? 

Vi snakkes senere loves <3

-Charlie

#Skjønnhet #Negler #Neglelakk #Neglefin #Cuccio #NordicGlaze

Mix It Up!

Heisann fininger!! 

Ny uke, herlighet som tiden flyr, føles som jeg nettopp satt å skrev at det var første fredag i juni, og nå er det jammen siste mandag i juni allerede!! 
Flere enn meg som syns tiden bare løper avgårde?

Vel uansett, jeg liker å gjøre noe gøy om mandager, få en fresh start på uken liksom, så derfor vil jeg dele med dere mine litt crazy og fargespakende negler og vise dere hvordan dere kan få det til selv.

Først fant jeg fram alle de sprekeste fargene jeg har i samlingen min, en god base og top coat, en svamp, en tynn pensel og en god og rik håndkrem.

Jeg ville lage et tilfeldig mønster, litt sånn galaxy inspirert, så det hele handler bare om å matche fine farger og blande de sammen på neglen.

For å lage mønsteret brukte jeg først en farge som jeg dekket store deler av neglen med, deretter dyttet jeg fargen inn i neglen med en svamp så det blir litt "ruglete" mønster. Deretter påførte jeg en ny farge, og dyttet den rundt med svampen. Jeg lar ikke hver farge tørke før neste påføring, alt gjøres mens fargene er våte, for å få de til å blende seg fint sammen.

Så videre på med enda en farge, ford å lage litt mønster kan du bruke den tynne penselen og dra neglelakken inn i hverandre, for så å dytte over med svampen som siste finish på mønsteret. Avslutt med top coat! Jeg brukte top coat fra seche vite- den skal påføres mens lakken enda er våt, fordelen med dette er at den gjør at alle fargene glir flott sammen, så du ikke kan se at det er lagt i flere lag.Det er bare din egen fantasi og kreativitet som kreves for å få til dette- ja og så litt forskjellige neglelakker da!
Men det er ikke meningen at det skal være noe system eller perfeksjonisme over dette, det er bare å leke seg, være fargerik og gøyal! 

Jeg ble veldig fornøyd med tommelen her, det ble så spennende fargesammensetninger og det ser levende ut!

Hva syns dere?! 
Er dette noe dere kunne tenke dere å teste ut? 

Ha en fantastisk dag folkens, så snakkes vi senere for litt omtale i kveld! <3

-Charlie

__________________________________________________
#neglefin #negler #skjønnhet #farger #gøy #kreativ #fargerik

Prioriteringer

Nå er helgen her igjen dere! 
Er det bare meg eller flyr liksom dagene forbi oss her nå? Føler det nettopp ble mandag og vips så har det blitt fredag igjen!

Vel helg er deilig det, selv om jeg skal begi meg ut på noe som ikke er fullt så deilig, eller det blir sikkert det, men jeg bare gruer meg hemningsløst! Haha!
I dag skal min eldste søster og jeg nemlig gå opp Stolzekleiven. For dere andre som er fra og har vært mye i Bergen, dere vet hva jeg snakker om. 
Dere super veltrente dere tenker sikkert, "hva er det å grue seg for!?" men altså det er FIRE år siden sist jeg gikk opp der, og kondisen min har liksom ikke akkurat blitt bedre med årene uten sånn type trening... hehehe

Så mens jeg sitter her med morra kaffen min, gjelder det å prioritere de viktige tingene før trening. Som å lakke neglene. I samme farge som treningsbuksen. 


Cuccui Colour Base Coat og St. Barts in a Bottle


Frisk og fin blåfarge som oser sommer og sol! Og så matchet den treningsbuksen da, det er viktig.
neida, joda, nei =P FØLG MED PÅ SNAPCHAT FOR Å SE HVORDAN TUREN GÅR =D 
ROCKSTARCHARLIE

Hva skal dere bruke helgen til da mine lovleys?! 

Klemmer i fleng!!

-Charlie

________________________________________________________________
#Skjønnhet #Dagensnegler #nails #matching #trening #stoltzen 

Hot Orange

Hei på dere!! 

Inne på mitt elskede sminkerom, er det nå stort sett bare esker og bager og ting som blir pakket ned. 
Så mens jeg satt der på gulvet og sorterte og pakket ned ting, samlet jeg sammen alle neglelakkene mine i en liten eske.

Deretter tittet jeg på mine neglelakkfrie negler.. så nedi esken igjen...
Det er jo ikke noe i veien for å ha fine negler selv om jeg holder på med flytting?

Så der satt jeg, mellom esker og pakkenelliker og la litt deilig farge på neglene før jeg la sammen fargene i esken og pakket det ned.

*Bildedryss*

 

Har dere en fin uke sålangt?! 
Solen tittet såvidt innom i dag, er det nå lov å håpe på mer enn 9 grader og litt sommer fremover?!

Mange klemmer
-Charlie

____________________________________________
#Skjønnhet #Negler #Farger #Flytting 

Into The Galaxy

Go' kveld dere! =D 

I dag har sola skint som bare det og jeg tok meg faktisk en tur ut i solen og gjorde yoga! Hva har gått av meg liksom?! Haha, neida, gjør yoga med jevne mellomrom, men jeg tror jeg er den eneste som gjør yoga øvelser til topp 100 listen på spotify =P jeg er faktisk nødt til å ha sånn "rotete" og hurtig musikk for å klare å koble ut. Med en gang det blir satt på sånn rolig typisk yoga musikk så istede for å sone ut og meditere og greier, så blir jeg distrahert og roter gjennom hode og tenker på ALT mulig annet enn å fokusere på pust å trening.. Såe der står jeg da og gjør downwardsfacing dog og solhilsen til "Uptown Funk" og "All About That Bass" ! 

Men tilbake til tema daa- lekte litt med farger og flashies i dag, eller flash tattoos, fant bare ut at flashies var enklere å si!
I helgen la jeg den super freshe lakken fra OPI som jeg gjorde omtale av forrige mandag, på neglene og den har holdt kjempegodt, men jeg var litt lei, hatt den på i 2 omganger den siste uken så fant ut at jeg skulle sprite den opp litt.

Fant derfor frem 3 andre farger og en svamp, dyttet på hvitt, mørk lilla og burgunder rundt omkring på neglene, men det så litt rotete ut så da tok jeg et strøk med OPI lakken over flekkene jeg lagde, og DA ble det kult vettu!
Litt sånn Galaxy feeling, derav tittelen på innlegget.

Men nok skravling fra meg-

 *bildedryss* 

Jeg fikk ikke helt til dette med flash tattoene på første forsøk så den ene ble litt ødelagt, men blir nok bedre neste gang.Hva syns dere!? Var det kult med litt tilfeldige greier på gang på neglene eller?

Har dere hatt en bra dag i dag? Fortell meg gjerne hva dere bedriver tiden med!
Mange klemmer
 

 #Skjønnhet #FlashTatto #Flashies #Negler #Galaxy #Fargerikegreier 

NÅR MAN ER UBESLUTTSOM......noe jeg stort sett er, men spesielt når det gjelder hva jeg skal ha på meg og hvilke farger jeg skal bruke. Og når man er alt for glad i farger, blir det vanskelig å bare velge en...

Sååå da valgte jeg heller alle =P

Først vil jeg bare vise dere hvordan det står til med geleneglene jeg fikk lagt for 3 uker siden! 
Som jeg skrev i dette innlegget, la flinke Celine negler på meg, hun er negletekniker student ved Tone Lise Akademiet og jeg var modell for hennes andre fulle sett med gele negler og de har holdt seg så fine! Foruten den ene neglen på venstre pekefinger som har knekt, er alle forsatt kjempefine og de ser forsatt ganske bra ut selv om de har vokst en del utover neglen.
Jeg er nøye med å file dem og vedlikeholde formen og nå har jeg endret de fra lange og smale til litt kortere og med en rett tupp. 

SÅ over til dagens neglefarger!

Jeg startet med å legge Base coat på alle neglene før jeg gikk i gang med å legge en og en farge på fingre og tær, deretter avsluttet jeg med top coat!

Høyre hånden fikk fargene på bildet over og ser slik ut:Venstre hånden som fikk disse fargene, ser sånn her ut:

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

GØY!!!

Føttene som har fått seg både fotbad, filing og litt krem ble også fornyet med friske farger

Stikk gjerne inn her og les om gode tips for å pleie føttene nå før sommer sesongen!

Hva syns dere?! 
Flere som liker å bruke farger og gjerne en av hver, på neglene?!

Håper dere har en fantastisk fargerik dag mine kjære!!

#Skjønnhet #negler #farger #fargerik #ubesluttsom #GØY #hender #føtter

 

How To \\ Ombre Nails

Sol inne sol ute, soooool deilig soooool! 
Jeg blir så glad når været er fint og værmeldingen sier at det skal være sånn her resten av uken. Håper det er deilig sol hos hver og en av dere også!

I tråd med det fine været, ville jeg være fin på neglene og som jeg skrev i forrige innlegg elsker jeg knalle farger på neglene og helst rosa og oransje, så i dag tenkte jeg Jatakk- BEGGE DELER!

Det er så enkelt å få til en todelt neglefarge, alt du trenger er hvit base, en svamp og to farger som ser smashing ut! 

Here is how to do it:

- Start med å lakke neglene med den hvite basen og la den tørke helt
- Påfør fargene du skal bruke på svampen og la det trekke lett inn i svampen
- Dytt deretter svampen over neglen til du er fornøyd med farge resultatet!
- Avslutt med top coat og VOILA!  Hva syns dere!?

Ha en fantastisk dag videre fininger <3 
 

 

NEGLELAKK SOM HOLDER HELE HELGEN

HEEY HEY!

Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag?!
Det er FREDAG!!! =D

 

Helgen er over oss igjen, og for mange betyr det å stæsje seg litt ekstra for å dra ut på morsomheter! 
Neglene våre er jo med i skjønnhetsritualet så derfor tenkte jeg i dag å dele med dere et par kjappe tips om hvordan jeg gjør påføring av neglelakk.
Et av spørsmålene jeg ofte får, er "Hvordan får du neglelakken til å sitte lengre?"
og det er et ganske enkelt svar- fil neglene, bruk en base + top coat og en neglelakk som gir god dekk. 
Men det er en annen ting som gir lakken et par ekstra dager på neglen før den begynner å sprekke i tuppen og skalle av og det er nettopp det jeg tenkte å vise dere i dag!

Hvordan få neglelakk som holder hele helgen!

Du trenger:

- Nail buffer
- Base + Top Coat (det fins en for hver, men det fins også en som er begge deler)
- Neglelakk 
- Håndkrem hvis du har tørre hender Slik gjør du:

Start med å file over neglene, enten du trenger å fikse litt på lengden på neglene eller bare bruke bufferen.
Bufferen bruker jeg over selve negleflaten, med denne så jevner man ut neglen, hvis du f.eks har rugler i overflaten så kan du jevne dette ut, i tillegg så fjerner den fett og smuss fra overflaten som igjen gjør at lakken du nå skal påføre- sitter mye bedre.
For ordens skyld, buffer filen jeg bruker er ikke grov- det er myke overflater som jevner og glanser neglen! 

Deretter er det tid for base coat.
Påfør dette over hele neglen i et tynt lag.

Nå er det over til fargen du skal ha på neglene!
Her kommer trikset som gjør at lakken gjerne sitter noen ekstra dager før den sprekker:
Legg et strøk med lakk langs negletippen først og lakk deretter negleflaten! Når du lakker over tuppen slik, så unngår du at lakken starter å sprekke fra tuppen med en gang!
Lite triks, stor effekt og SÅ enkelt!
En god påføringsteknikk til negleflaten er å ta utgangspunkt i 3 strøk over neglen,- Start med ett strøk over midten deretter et på hver side av "midtstripen".
Bruk rolige og stødige bevegelser for å unngå at du griser overalt =) 

For å påføre lakken jevnt, fint og uten alt for mye grising ut på sidene av fingrene så kan det være lurt å sette seg ved et bord og la hendene få støtte i bordflaten.

 

La lakken bli helt tørr og avslutt med top coat og avslutt gjerne med å pleie hendene med en god håndkrem! 

SÅNN! Da er neglene klar for helgen! 

Hva syns du om denne metoden?
Hvilken farge skal DINE negler være denne helgen?

 

Kos dere masse denne fredagen, det fortjener dere! 

KOoz og KLemZz

Valentine \\ Pink Crushes

Goood formiddag folkens og Happy Valentines Day!

Valentine jah.. Har dere noe planer om å feire Valentine?
En dag fylt med roser, hjertesjokolader, gaver og romantikk.
Jeg er ingen håpløs romantiker desverre, heldigvis er ikke samboeren min det heller!
Vi kjøpte oss en bukett med roser på butkken i går,
men det var fordi forrige ukes blomster var ferdig blomstret. =P
Som dere kanskje skjønner blir det ikke noe fancy feiring her i hus, men det er jo en fin dag for mange andre!
Sååå mitt bidrag til denne romantiske dagen kommer i form av min nye favoritt neglelakk! =)

 *Bildedryss*Cuccio Colour -
Totally Tokyo 
HER

Jeg elsker denne fargen, den er knallrosa med spett av gullshimmer!

Vil også minne om at du kan få denne lakken samt mange andre fine produkter
fra f.eks Sigma og Bella Pierre, hos Nordic Glaze med rabattkoden min 


Nå skal jeg hive meg i dusjen, før jeg stikker på senteret- må kjøpe meg en melkefri fløte sånn at jeg kan lage krem til fastelavnsboller i morra!  For fastelavns vel DET feirer jeg- benytte enhver annledning til å lage noe godt =D 
(så da gjenstår det bare å få til å lage glutenfrie, ris, soya, melk og egg frie boller- men det får dere se på instagram om det blir vellykket eller ei ;)

Vi snakkes senere i dag loves! 

#Valentinesday #valentine #rosa #negler #neglelakk #Cuccio #NordicGlaze #rabattkode #skjønnhet #skjønnhetsblogg
 

Julefresh \\ Negledesign

Heisann!

Nå som det nærmer seg jul (wiii bare en uke igjen!!!) så fant jeg ut at jeg ville ha litt juleinspirerte negler!
Var å handlet på Kicks forleden og de hadde den fineste lille lakken med rød og grønn og gull og sølv glitter i og den bare MÅTTE bli med meg hjem =P
Mavala 140 Magic Circus heter den og kommer i en kjempesøt liten flaske!

Så sammen med den hvite lakken min fra NailGirls London og den røde 120 Relish The Moment og Base/Top Coat fra The Body Shop ble neglene mine lakket og ordnet til jul! =D

Alle disse lakkene er Cruilty Free og fri for skadelige kjemikalier, TBS lakkene er også veganske så dette liker vi =)
Snill mot neglene, dyrene og snill mot miljøet!

Slik ble resultatet!


Jeg la annenhver negl med hvit og rød lakk og på de hvite neglene så la jeg glittenlakken over hele, mens på de røde neglene så la jeg bare glitteret over ca halve neglen for å skape litt variasjon =)


Vil også presisere at jeg ikke har noe negledesign kurs så alt jeg gjør med neglene mine er bare fordi jeg syns det er gøy ikke fordi jeg nødvendigvis er noe flink =) =P

Jeg liker å bruke glitterlakker på neglene, spesielt på tuppene av neglene fordi glitter lakker gjerne er litt ekstra stryke på- så det virker litt oppbyggende for neglen- perfekt for mine "knekker så fort de rekker å bli litt lang", negler ;)

Har dere begynt å gjøre dere juleklar i skjønnhetsritualene? 
Ha en flott dag mine kjære beautylovers! <3

 

-Charlie

 

#negler #negledesign #Jul #jul2014 #skjønnhet #skjønnhetsblogger #Vixen #Semifinalist
 

 

Nye Neglelakker \\ Fra The Body Shop

ENDELIG! 
Neglelakker med snille ingredienser, ikke dyretestet, veganske er de til og med og som er holdbare!!

OG de kommer i 24 fantastiske nyanser, base coat og top coat er på samme flaske så du slipper en ekstra lakk bare der.
Fargene er AMAZING og jeg har lyst på ALLE! hehe
Men jeg holdt meg i tøylene og kjøpte to farger - foreløbig!

Det er såklart The Body Shop som står for disse  og her er fargene jeg gikk for:
En lilla og en oransjerød også såklart base og top coat- IM IN LOVE!  

Jeg måtte også ha med meg neglelakkfjerneren som er uten Aceton og som inneholder Mandelolje for å mykgjøre hender og negler! 

PRIS:
ColourCrush Nail Colour :    98,-
Nail Varnish Remover       : 119,- 

Veldig fine priser, til noen VELDIG fine neglelakker!

<Da jeg var innom på The Body Shop på Vestkanten Storsenter> Så hadde de testere på alle lakkene, så hvis du vil prøve lakken på før du velger farge så er det bare å stikke innom din nærmeste butikk og få prøve de fiiiine lakkene på! 

Har du prøvd de allerede?

Isåfall hvilke farge har du? =)

Isåfall ikke, hvilken farge vil du ha? =)

 

Ønsker dere en nyyydelig dag!
-Charlie

Nå er det bare 3 dager igjen til å nominere dine favoritt bloggere til årets Vixen Blogawards
Jeg drømmer om en plass blandt skjønnhetsbloggerne så hvis du syns jeg fortjener det, blir jeg utrolig glad for din nominasjon <3
 

___________________________________________________________________________________________________________________________________

#VixenBlogawards #Vixen #Neglelakker #TheBodyShop #CruiltyFree