hits

Produkt Omtaler

Seasonal Delights

SAMSUNG CSC

Gooood lørdag! 
Nå sitter jeg å ser at det PLASKER ned utenfor og jeg skal snart gå til bussen med fullt makeupkit og ting som ikke liker å bli vått... Gleder meg! 
MEN før jeg går så kan jeg dele dagens makeup med dere, før den blir ødelagt i regnet, hehe.

SAMSUNG CSC

Vi har fått litt ny sesongsminke på jobben, og det vil jo jeg vise frem! 
Dette er limited edition produkter og det er bare utvalgte butikker (slik som den jeg jobber i) som har fått alle produktene- og da gjelder det å være raskt ute før de forsvinner! 

SAMSUNG CSC

Først ut har vi to paletter - her fins alt man trenger til den komplette dag og fest makeup! 

SAMSUNG CSC

Inni palettene finner du 5 forskjellige farger - 4 av dem er tørre og kan brukes som øyenskygge og eyeliner og highlighter og den siste er fuktig og kan brukes til kinn og lepper! LOVE IT ♥

SAMSUNG CSC

Enda bedre er det at disse palettene har det nye klikk systemet, slik at hvis du ønsker å bytte ut en farge kan du velge en annen refill og putte inni slik at du skreddersyr paletten perfekt til deg! Disse koster 289,- så det er heller ikke så innmari ran for lommeboken!

SAMSUNG CSC

Sååå har vi fått inn 6 forskjellige Metallic Lip Liquids til 139,- 
De er en utvidelse av Matte Lip Liquid og gir et matt OG metallisk utseende når du tar dem på. Det som er fint er at du kan ha dem på leppene og det ser smashing ut- samtidig kan du bruke dem som base til øyenskygge og til og med som eyeliner, slik jeg har gjort i dagens look!

SAMSUNG CSC

Til slutt har vi fått inn verdens beste eyelinerpen, herlighet denne lille saken har virkelig changed up the game. 

SAMSUNG CSC

Man får en utrolig presis og fin linje til øynene, den er helt super å påføre og sitter så godt på som jeg aldri har opplevd av en annen liner før.
I tillegg har du et stjerne stempel på andre siden, HALLO! så gøy! Og det stempelet sitter så vanvittig godt, når jeg har laget slike stjerner på hånden, så sitter de på helt til jeg bruker sminkefjerner og får dem bort, ellers sitter de selv gjennom håndvasking som jo skjer ganske mange ganger om dagen! 

SAMSUNG CSC

Som dere ser lengre ned brukte jeg stjerne stempelet til å lage falske øredobber, syns det funket helt supert, spesielt nå som jeg driver å sparer til bolig og ikke har tatt meg råd til å kjøpe nye øredobber etter de forrige ble borte, haha!

SAMSUNG CSC

Hvis du er gira på å teste ut disse herlighetene, er det bare å komme innom meg på jobb så skal jeg vise deg ♡

(Hvis du ikke bor i Bergen får du stikke innom din lokale The Body Shop såklart) 

Men nå må jeg komme meg ut i regnet og avgårde på jobb! Snakkes snart 💋

SAMSUNG CSC

Living in denial..

Innlegget inneholder sponsede produkter

God morgen!

Altså- hvordan har det seg at man som liten kan føle at et år varer så sykt sykt lenge, når man som voksen ikke rekker å få med seg at august er ferdig før man er i midten av oktober?!
Jeg klarer seriøst ikke henge med altså, dagene går ALT for fort og selv om jeg føler tiden står stille, så ser jeg jo at den raser den forbi i lysets hastighet. 
Nå har jeg innsett at jeg lever i fornektelse av at høsten snart er ferdig og at vinteren er over oss... Jeg var faktisk ikke ferdig med å ha sommer, hehe og lever i fornektelse litt til.
Noen av disse bildene tok jeg faktisk for snart 3 uker siden, skjønner dere, 3 uker... og først NÅ får jeg satt meg ned og delt dem, det går ikke an- jeg føler at jeg tok dem i forgårs! 
Anywho -jeg har jo lovet å snakke litt mer om mine favoritt skjønnhetsprodukter fra den siste tiden, så derfor tenkte jeg å presentere mine topp 3 goodies for tia til dere nuh!

Først ut har dere kanskje det produktet jeg er aller mest avhengig av i hele mitt livet! Nemlig Instaglow CC creme - det er heller ikke helt tilfeldig at ordet insta er med i navnet her, fordi dette produktet er nesten litt som å ta på seg et intstagram filter! 
Huden blir super smooth, fuktet, glødende- samtidig som den ikke gjør deg mer oljet gjennom dagen. Superbonus er at du får solfaktor med på kjøpet og dermed så er huden BÅDE fuktet og beskyttet og ser fab ut - HURRA! 
Den her påfører jeg med en kost, for da får jeg et litt mer dekkende resultat, for sånn i utgangspunktet så er ikke dette et dekkende produkt, men den jevner hudtonen, slik at små ujevnheter av rødhet og lignende jevnes ut og blir mindre synlig. Den funker like bra alene som en primer under andre produkter for å få max hold på sminken din iløpet av dagen.
For min del er denne super sammen med bittelitt concealer og glød i kinn, for jeg er jo ingen storfan av den her voldsomt dekkende sminken og nå som jeg nærmer med de gyldne 30, preges jo huden av mer linjer enn da jeg var 20- noe som igjen betyr at jo mer sminke man pakker i fjeset jo mer legger det seg i linjene og det ekke no pent altså.
Så om du er gira på å bruke max 2 min på fleisen og vil at huden skal stråle litt ekstra, uten å føle deg oversminka og dekket i huden, så er dette produktet for deg også! ♥ 

Sponset produkter

Etter at jeg choppet av meg alt håret fikk jeg disse herlige produktene i posten og de har vært med på holde håret mitt rent, velduftene og glansfullt! 
Her ser dere en hårskrubb, shampo, balsam og olje- Hårskrubb er ganske nytt på markedet tror jeg, jeg har ikke sett det så mye før iallefall, men det er veldig smart, spesielt hvis man bruker mye styling. Da har det lett for å bli en build up i håret og det kan se litt matt og livløst ut, men ved å skylle gjennom håret, deretter bruke denne skrubben og skumme gjennom håret med, før shamponering, får du vekk skitt, smuss og build ups slik at håret ditt kan oppnå optimal glans!! 
Jeg føner jo sjeldent håret, lar det heller luftørke, så etter å ha skrubbet, shamponert og balsamert håret, håndkletørker jeg håret og kniper inn den deilige oljen etterpå og lar det bare henge fritt så krøllene mine kommer naturlig frem.


Det er 3 essensielle ingredienser i denne serien som gjør den heeeelt super og det er argan olje, alma ekstrakt og coriander olje- alle disse skal gjøre håret lettere å gre, mykt og super glossy- uten å føles oljete. I tillegg er det lettvekter formula som gjør at håret tørker fortere når du føner og oppnår nydelig glans.
Me loves ♥


Sååå for litt siden fikk vi jo inn noen super deilige nye glosser på jobben og jeg lovet jo å dele bilder av disse til dere- for de er bare helt AhMAZE!! 
Disse er beriket med Marula Olje som kommer fra solidarisk handel programmet Eudafano Women?s Co-operative i Ondangwa, Namibia. Marula olje er i nesten all sminken til The Body Shop og hver gang du handler et produkt som inneholder denne fantastisk fuktighetsgivende oljen, så støtter du kvinnene som jobber i kooperativet slik at de får en stabil og god inntekt og kan gå på skole blant annet- det føles ganske digg gjør det ikke?!
I tillegg så får du med deg jojoba olje og argan olje som bidrar til å bevare og gi fukt til leppene dine, de er helt UTEN petroleum, mineraloljer, carmine og gluten- OG de er 100% veganske! Wohooo!! Jeg bare elsker disse glossene og har brukt dem hver eneste dag siden vi fikk dem på lager - så om du har lyst på digg fuktighet på leppene i vinter med litt farge og som ikke føles klissete på leppene, vel, da er det bare å komme innom meg på The Body Shop og shop till you drop ♥

Sånn- da har jeg fått delt litt beauty goodies med dere endelig, for senere i dag setter jeg i gang med et deilig deilig gjensyn av mine beste Halloween makeuplooks! DET blir gøy! 
Som sagt, jeg har ikke rukket å skjønne hvor langt vi er på vei i dette året, det er jo bare 10 dager til selve Halloween, men bare en uke til festivitetene rundt Halloween begynner, så jeg må få ræven i gir- for det kan ikke gå et år uten at jeg kommer med mine kreative innspill til denne fantastiske anledningen. 
Nå er det er bare til å stay tuned, så kommer det litt herlig Halloween inspo, først litt throwback og så litt nytt fra litt senere i dag!

Vi snakkes veldig snart ♥
-Charlie

LET ME BE YOUR HERO

SAMSUNG CSC
GOoood mornings superstars! 

Dagen er her! Om få strakser setter jeg meg i bilen og kjører til Nordfjoreid for å kose meg på festival i 3 dager, oooh lordy lord som jeg gleder meg! 
Dere skal få en aldri så liten update før jeg kjører, men NÅ, nå skal jeg faktisk ta denne bloggen litt tilbake i skjønnhetsverdenen, for det har blitt lite skjønnhet og masse diverse dill her i det siste. Jeg syns forsåvidt det er koselig å skrive om litt forskjellig, men hva syns dere? 

Vel, i dag skal vi snakke litt om vipper- fordi her for litt siden fikk mine kollegaer og jeg lov å prøve en flett ny maskara på jobben, for å se om den skal tas inn på det Norske markedet. Det er en sann glede å kunne si at JEPP- denne herligheten kommer snart i en butikk nær deg! 

Maskaraen det er snakk om heter Lash Hero Fibre Extension Mascara og den er freakin AMAZING!


(Skjermdump fra TheBodyShops instagramkonto)

Første par dagene jeg testet denne var jeg litt i villede, fordi jeg skjønte ikke om fibrene skulle på først eller hvor mye som skulle på.. 
Men så knakk jeg koden - det skal på ett strøk maskara, så legger man på fibre og så avslutter med maskara oppå der igjen! 
And VOILA så har du vipper herfra til månen! Nesten ihvertfall

This is how you do it!

SAMSUNG CSC
Jeg startet med å legge en lett eyeliner først og så la jeg ett strøk maskara på vippene.
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Så er det tid for fiberdelen, den er best å påføre med øyet lukket, så ikke fibrene drysser inn i øynene, det klør nemlig. 
Men vi damer er gode på multitasking så bare lukk det ene øyet, mens du ser hva du gjør med det andre, påfør fibrene på det lukkede øyet og så bare svitsjer du og gjør samme på andre siden. 
SAMSUNG CSC
Cuz dis is when the magic happens!
SJEKK ut venste siden her da! Dette er ETT lag med fibre og maskara- kan bygge enda mer på om man vil også. 
SAMSUNG CSC
Den her maskaraen er bare så sjukt nice at jeg ikke kan få sagt det nok! Det tok litt tid å bli vant til den i burjan, men når man kommer over den uvant biten så er det no going back asltså!
SAMSUNG CSC
Da er det bare til å vente til denne nydeligheten dukker opp i en The Body Shop nær deg ♥

Nå må jeg faktisk ut i bilen og pakke ferdig, dusje, lage kaffe og så komme meg på veien!!! 
Vi snappes 
-Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

YES, IT'S REAL!

//Sponsede presseprodukter

SAMSUNG CSC
God morgen dere! 
Herlighet så deilig det er å våkne til enda en solskinnsdag og at uken begynner på en tirsdag! Jeg elsker fridager, hehe. 
I dag har jeg attpåtil senvakt, så jeg fikk sove lenge, uten vekkerklokke, superdigg.
Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur på pilates i dag, men etter gårsdagens dobbeløkt, og det faktum at jeg våknet 10 minutter før pilatestimen begynte, måtte det bli treningspause på meg i dag. Likegreit, for da fikk jeg tid å oppdatere dere her før jeg går på jobb i stede. I dag skal vi nemlig prate litt om hårprodukter! 

SAMSUNG CSC

JA, dette er mitt ekte hår, med mine ekte krøller!
I helgen var jeg på senterfest og jeg mistet nærmest telling av folk som måtte ta meg i håret og spurte om det var ekte. Jeg måtte bare le- for det er jo ikke utenkelig at dette hadde vært noe man betaler masse peeng hos en frisør for å få fixet, men jeg har ikke gjort noe spesielt. Jeg har bare brukt en shampo, balsam og et styling produkt for å fremheve det jeg har fra naturens side. 1. Shampo som renser håret og gir det lett tekstur, uten å virke uttørkende. pris 289,-
2. Balsam i en unik gelelotion formel som pleier og mykgjør håret og etterlater det med lett tekstur. pris 299,-
3. Volume Spray - og det er her magien skjer! Spray i hendene og fordel jevnt i håret og knip opp krøllene.
For enda mer tekstur kan det fønes med diffuser eller bruke krølltang. pris 349,-

SAMSUNG CSC

Fra dag til dag frisker jeg rett og slett opp krøllene ved å spraye litt vann i håret sammen med litt mer av volum sprayen og piffer opp krøllene. 
Hvorfor digger jeg disse produktene?
For det første, de lukter superdigg! For det andre, prisen ekke så hakkanes gale. For det tredje, håret mitt får vanvittig fin glans, krøllene fremheves og holdes og det blir verken stivt eller unaturlig.

LOVE LOVE LOVE! ♥

SAMSUNG CSC

Anbefales på det varmeste! 

Nå skal jeg både piffe opp krøllene, sminke meg og kle meg før jobb, vi prates snart mine fine ♥

Klem C

Have it your way!

SAMSUNG CSC

Har du noen gang irritert deg over løse øyenskygger i toalettmappen eller øyenskyggepaletter som ALLTID består av èn farge du aldri bruker og dermed sitter igjen med når favvis fargen er tom?! 

Vel- nå kan du glede deg over å ikke måtte tenke på det lengre! The Body Shop har endelig lansert et smart system for øyenskygger hvor du både kan kjøpe ferdige paletter på 4 og 8 i tillegg som du kan nå lage dine helt EGNE paletter! 
Det går selvsagt an å bare kjøpe èn farge og få tilhørende etui til dette- men når du nå handler øyensygger hos The Body Shop kan du sette sammen dine egne paletter på 4 eller 8 og valget står mellom 30 deilige naturlige fine farger! YES! Endelig! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå får du kjøpt disse refillene, slik at om du har en av de ferdige palettene og favoritt fargen din er tom, kan du bare klikke den ut ved å trykke på undersiden og erstatte med ny farge. Refillene koster bare 79,- for 2 gram skygge- det er MYE for pengene!

SAMSUNG CSC

Blir så godtesyk av forpakningen på disse, ser ut som porsjonspakker på konfektsjokolade, hahaha

SAMSUNG CSC

I tillegg kan du som sagt, bygge din helt egen palett, det er såå gøy! 
Jeg satt hele mandagskveld og satt sammen mine paletter og jeg har laget meg en smokey blågrå palette, en naturfarge med jordfarger palette og så et forfriskende fargepalette - det ble SÅ fint! 

SAMSUNG CSC

Med litt kaffe i koppen satt jeg der, lydbok på øret (intenst spennende av Mo Hayder - Skin, i tilfelle noen av dere lurte, hehe) og puslet sammen palettene mine. Asså dette var terapi for sjelen, se på fine farger, sette sammen eget system og bare kose meg, perfekt start på uken!

SAMSUNG CSC

Prisene på dette systemet er veldig overkommelig:
♥ Etui til 1 stk refill 19,- = totalt 98,- for èn øyenskygge
♥ Tom 4'er palette 49,- = totalt 365,- for full palette
♥ Tom 8'er palette 79,- = totalt 711,- for full palette

SAMSUNG CSC

Fordeler med Down To Earth Øyenskyggene:
♥ 100% Cruelty Free - as allways 
♥ 100% Vegansk 
♥ Rene pigmenter
♥ Long lasting formula
♥ Kan brukes både tørr og fuktig - ved fuktig pensel får du et sterkere fargeresultat
♥ Fri for Petrulatum, mineralolje og parabener
♥ Egnet for sensitiv hud
♥ Beriket med Community Trade Babassu olje, Community Trade Marula olje og Community Trade Sesam olje

SAMSUNG CSC


Se så fint det blir!!!! ♥ ♥ ♥ ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Må dokumentere på snapchat hva som foregår vettu - følg meg gjerne for updates! 
RockstarCharlie


SAMSUNG CSC

Her er mine ferdige paletter! Jeg hadde Brown Quad palette fra før av som jeg nå splittet og blandet med de andre refillene. 

SAMSUNG CSC

Foreløbig er ikke refill og tomme paletter tilgjengelig i nettbutikken - så ta deg en tur innom meg og mine på The Body Shop på Galleriet, eller en av mine kollegaer rundt om i landet, for gratis sminkeveiledning så du kan få prøve fargene på og få hjelp til å bygge din egen palette! 

Gleder meg til å se deg ♥

Frizz Dismiss

//Sponset produkter

SAMSUNG CSC

Heeey my darlings!
Beklager fraværet mitt den siste uken, jeg har bare jobbet så mye og rett og slett ikke funnet tid til å sitte meg ned å komponere innlegg!
Jeg har hatt flere foto sessions, tatt bilder av produkter og gjort klart slik at jeg kan lage innlegg, men så har ikke tiden strukket til for å redigere bilder og skrive tilhørende tekst, men i dag har jeg endelig fått tatt meg tiden igjen. 
I dag tenkte jeg nemlig å komme med en aldri så liten produkt review etter gammalt. Det er brått lenge siden sist jeg har fått gjort en skikkelig omtale så da passet det godt med en nå ikke sant?! 

For en måned siden, var jeg så heldig å få bli med Redken på Oslo Runway og under oppholdet fikk jeg også noen produkter i gave og har nå fått testet ut shampo og balsam fra Redken serien Frizz Dismiss.

SAMSUNG CSC

Om produktene:

Redken Frizz Dismiss gir fuktighet og mykhet til alle hårtyper, og har den første frizz Protection Factor (FPF) med 4 grader av frizz beskyttelse.
Frizz Dismiss er basert på Redkens eksklusive Humidity-Resist Complex som pleier, beskytter håret mot luftfuktighet, beskytter mot varmeverktøy og hjelper med å forebygge frizz.
Frizz Protection Factor (FPF) er den første profesjonelle skalaen som lar deg velge nivå av beskyttelse mot frizz ut i fra hårtype og nivå av luftfuktighet.

Nøkkelingredienser 

 • Humidity Resist Complex
 • Brazilian Pracaxi-olje
 • Aquatoril

SAMSUNG CSC

Hvordan virker ingrediensene i produktet:

Hoved ingrediensen i denne serien er Pracaxi Olje og Aquatoril, Pracaxi oljen stammer fra Pentaclethra Macroloba treet i Brazil (prøv å si det ordet fort da, haha- gåkkee) og er spesielt godt for håret da det både fukter, styrker og kontrollerer frizz. Aquatoril er den delen som kapsler inn Pracaxi oljen til håret slik at det blir fuktet og styrket innenfra. På den måten vil ikke håret trekke til seg fuktighet utenfra og dermed motvirker man brus og frizz i håret. 
Pracaxi olje er også spekket med essensielle fettsyrer noe som igjen hjelper å gjennopprette hudens egen fuktbalanse, dette er spesielt viktig for å opprettholde en sunn og frisk hodebunn. Jeg som har kjempetørr hodebunn merker dette spesielt godt og har endelig begynt å bli fin i hodebunnen etter en lang vinter med knusk tørr hodebunn. 

Min erfaring med produktene:

At produktene er gode anti frizz produkter er jeg helt enig med! For i tillegg til å temme frizz lar det også krøllene mine leve, noe som ofte må vike om jeg bruker produkter med mye fuktighet. 
En annen super bonus som jeg faktisk aldri har opplevd før med an shampo og balsam, er hvor utrolig lenge jeg kan gå mellom hver hårvask!
Foruten hvis jeg har hatt en hard treningsøkt hvor jeg har blitt veldig svett i håret, så har jeg holdt hårvasken til èn gang i uken, det er helt utrolig! 
Det er jo ikke spesielt bra for verken hår eller hodebunn å vaske håret for ofte, men enkelte shampoer holder rett og slett ikke talgproduktsjonen i sjakk lenge nok til at man kan gå for lenge mellom hver hårvask. Bruk av stylingprodukter osv påvirker jo også hvor ofte håret må vaskes, men selv når jeg har brukt både hårspray, krøll krem og de andre produktene jeg bruker når jeg for eksempel styler krøllene mine, så har ikke håret blitt tungt eller fett og kan nå gå 4 til 5 dager fra en hårvask til en annen. 
Da jeg var på Oslo Runway fikk jeg også håret stylet begge dagene jeg var der, da pøste de på med VELDIG mye styling og vanligvis med mye produkt i mitt tjukke hår, må jeg til med både to og tre shamponeringer. Denne renset ut all styling på første shamponering, helt fantastisk! 

Konklusjon:

Når jeg gjør omtaler av produkter går jeg inn med lupe og leser meg opp på ingredienser og googler og koser meg og det eneste jeg finner som trekker ned bittelitt på disse produktene er bruken av Paraffinum Liquidum/Mineral Olje. Da mineraloljen kan være fordelaktig i forhold til å stenge ute for luftfuktighet og frizz i hårstrået, kan det virke negativt i forhold til at den kan bli for tung for huden, da den ikke er gjennomtrengbar og dermed kan virke som et lokk på huden. Nar mineralolje kommer på huden, kjennes det silkemykt og fuktig ut der og da, men huden under tettes og får ikke produsert egen fuktighet og det kan resultere i uønsket olje eller tørrhet i huden. MEN det er viktig å presisere at denne oljen kun finnes i balsamen og kuren og blir jo skylt ut av håret. I tillegg skal jo ikke disse i hodebunnen, kun i håret og det er i håret oljen er fordelaktig, derav bare et bittelite trekk for den.

ALT I ALT - er jeg utrolig fornøyd med disse produktene, håret mitt SER, føles og lukter helt fantastisk om dagen og som dere kan se på bildene under, er det både glansfullt og fint, selv med masse hårstyling.
Super bonus som nevnt er det at jeg kan la det gå såpass lenge mellom hver hårvask, det gjør dette produktet utrolig drøyt og igjen miljøvennlig i tillegg til at mine wash out farger varer lengre i håret, hehe.

SAMSUNG CSC

Slik håret mitt så ut i forrige uke med ny rosa og fersken farge og med krøllfremhevende styling og spray.

Her er håret stylet to the max av Redken frisører på Oslo Runway -men det er likevel glossy og fint og null frizz - LOVE! ♥

Og dere- mens jeg har sittet å skrevet om disse deilige shampoene fikk jeg mail fra Redken Nordic og jeg kan endelig dele #Glamqueen looken jeg representerer for dem i en ny kampanje! Sjekk ut mer her.Jeg syns bildet der ble utrolig kult og gleder meg villt til å se resten av bildene som ble tatt på denne shooten! 

Nå skal jeg hive i meg noe middag, før jeg er tilbake senere i dag! 
Sees snart ♥

//Charlie

 

I'm addicted

SAMSUNG CSC

God kveld fininger! 

Da har jeg inntatt middag og satt meg ned her med dere og en kopp Lemongrass te, det er desidert en av de beste tesmakene!
Jeg har også nettopp gjort unna litt klipping i heimen, fint å kunne betale husleien her hjemme med å klippe håret til familien, haha! 
Hvertfall når jeg bruker min hardtjente lønn på å kjøpe inn lekker ny sminke alt for mange ganger i måneden. Tror jeg må gi meg selv shoppestopp, etter at jeg ommøblerte stylingrommet forrige uke, så gikk jeg jo gjennom all makeupen min, og jeg har jo så mye at jeg aldri kommer til å gå tom.. 
Men det er jo så mye fint og jeg MÅ jo prøve ut alt det fine ♥ 

Vel, på lørdag så skulle jeg bare stikke kjapt innom Kicks på Xhibition og kjøpe meg en ny setting spray fra Urban Decay- da jeg forrige helg fikk ut den absolutt siste lille dråpen i min elskede All Nighter Setting spray. Men når jeg først sto inne på kicks og kikket over standen der, så kom jeg over en Heavy Melal glitterliner i en knall rosa farge, samt den uber kule kolleksjonen med Vice Lipstick i vintage edition. Etter nøye utplukking, swatching og elle melle, landet jeg på en farge, selvom jeg egentlig hadde lyst på minst 3 farger til, haha.

SAMSUNG CSC

All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray - 230,-
Heavy Metals Glitter Eyeliner​ - 180,-
Vice Vintage Lipstick​ - 175,-

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♥♥♥♥♥

SAMSUNG CSC

Kan trygt si at jeg har blitt addicted til disse fantastiske produktene til Urban Decay, skulle ønske de sendte meg alle fargene sånn at jeg slutter å bruke opp alle pengene mine, haha! 

Nei, nå skal jeg gi meg selv en liten manikyr før jeg tar kvelden.
Håper dere har det fint ♥

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #UrbanDecay

Shine Bright

SAMSUNG CSC

God søndag fininger, har dere en fin søndag? ♥
Herlighet, i dag sov jeg helt frem til klokken var 13!!! Jeg husker jeg våknet klokken 10 og bare, ja nå kan jeg stå opp- og så har jeg vist sluknet fullstendig igjen.. Jaja, det tar på med jetset liv i Oslo! Jeg dro jo ut på fredagen en tur sammen med min fine venninne Ida som driver Visage. 
Jeg dro først innom henne i butikken og snopet med meg et par must haves fra Make Up Forever, så tok vi oss en koselig lunsj og avtalte å møtes opp senere. Så da dro vi ut, bare hun og jeg, på Horgans i Bogstadveien og danset i mange timer!

I og med at jeg hadde snopet litt fin ny sminke, så måtte jeg jo finne en fin plass til dette i makeupsamlingen min, og det hele endte med at jeg ommøblerte stylingrommet mitt og organiserte og kastet gammel sminke- alt bare fordi jeg skulle få satt inn 5 nye produkter! Haha!
Det må jo se fint ut likosm..
Vel, i dag fikk jeg tatt noen snapshots av disse deilige nyhetene- og jeg er forelsket!  

SAMSUNG CSC
// Aqua Rouge 265,- og Star Lit Liquid 240,- //

SAMSUNG CSC

Altså- SE så fine!!! Aqua Rouge er en matt liquid leppestift, med tilhørende gloss på andre siden, og jeg mener det, den sitter som STØPT! 
Blir heller ikke tørr på leppene av å ha den på, selv uten glossen. Disse MÅ jeg kjøpe meg fler av etterhvert.
Star Lit Liquid er et veldig spennende produkt, som skal utforskes masse på fremover. Hittil har jeg bare brukt dem litt som en highlighter rundt om i ansiktet, klappet inn i huden- ser AMAZE ut! Tenker å lage en video på disse så dere får sett hvor gøy de er!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker denne fargen her, trenger ikke noe mer makeup med denne på, for den er skikkelig statement farge- LOVES!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men jeg var ikke ferdig med å svi kortet mitt på Visage- jeg måtte nemlig også innom Urban Decay på Oslo City og til min store overraskelse hadde de fått inn Vice Lipstick Paletten! Jeg trodde dette var et Sephora Exclusive produkt og at det ikke skulle komme til Norge, men der sto det i hyllen og ventet på at jeg skulle komme innom og plukke det med seg!

SAMSUNG CSC
Ja, og så en sånn Liquid Moondust Eyeshadow også da..

SAMSUNG CSC

Men SEEE her da! OMG, jeg døde og kom til leppestift himmelen! Denne paletten gjør det SÅ mye lettere å pakke makeupkittet når jeg skal ut og jobbe freelance. Her får du 12 leppestifter til 380,- og det er faktisk veldig bra pris! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Virkelig den perfekte palett med leppestifter!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ja- og så måtte jeg ha en sånn her, jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men plutselig har jeg fått dilla på blått! 
Blå shimmerbakgrunn, blå liner, blå veske, blå negler.. 

SAMSUNG CSC

Nå har jeg ikke fått lekt med denne enda, ettersom jeg lekte med makeupforever shimmeret istede i dag, men det kommer jo en dag i morra også! 

SAMSUNG CSC
 

SAMSUNG CSC

Nei, nå skal jeg ta resten av søndagen og slappe max av, spise noe digg og se film og nyte at det er 100% orden i sakene her på stylingrommet! 
Ha en helt fantastisk søndag- det fortjener dere, så snakkes vi imorra ♥

Lots of love

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #sminke #MakeupForever #UrbanDecay

Welcome to the Family

SAMSUNG CSC

Hey hey!! 
Er det bare meg som hadde en max hard dag i går? Haha, jeg sto opp og jada, var litt sleten i poteten, men tenkte det ville avta utpå dagen.. men nope! 
Jeg følte meg rett og slett hungover, og etter at jeg kom hjem fra jobb og hadde fått mat i magen hadde jeg en bitteliten powernap på sofaen. Men det ødela jo alt, for jeg sovnet ikke før i halv tre tiden i natt og gjett når jeg våknet i dag da?! Kl 1230!!! Jeg som hadde såå mange planer for dagen i dag før jeg begynner på jobb kl 15- de gikk jo rett i vasken, var jo såvidt jeg rakk å skrive dagens innlegg.. jaja- nå får jeg håpe at etter over 11 timer med søvn så skal jeg være tilbake i normal rytme, for hverdagen, den venter ikke på meg, haha!

ANYWHO- i dag tenkte jeg å skrive litt om noen nye tilskudd i samlingen min, samt fortelle dere om den aller, aller første. Der alt sammen begynte! 

SAMSUNG CSC

Sminkekostene mine, mine elskede sminkekoster!! Jeg har ikke telt dem på en stund, men det er vel omlag 200stk av dem. Noen er make- du vet, når du finner en kost som er SÅ god, så er det greit å ha et par ekstra i tilfelle den ene ryker! Nei, jeg er ikke gal eller har en insane samlemani, (bare litt) dette er jo tross alt verktøyet mitt, siden jeg jobber som makeupartist. Så mens håndverkere har hammer, skrutrekker og vater, så har jeg sminkekoster! 

Men så har det jo ikke alltid vært en så enorm samling, den har bygget seg opp, sakte men sikkert de siste 9 årene. Fordi for 9 år siden, så eide jeg faktisk ikke èn eneste sminkekost! 

Hils på min aller første makeupkost- Foundation Brush fra The Body Shop.
SAMSUNG CSC

Når vi går inn i mars måned, så har jeg jobbet i The Body Shop i 9 år! Og det var ikke før etter jeg hadde jobbet der en måneds tid, at jeg kjøpte meg denne kosten. Før jeg begynte å jobbe der, hadde jeg selvsagt brukt sminke, men jeg pleide bare å bruke litt matt pudder og maskara. Ikke fylte jeg i bryn, ikke brukte jeg noe på leppene og de få gangene jeg hadde øyenskygge på, så var det påført med sånn svampekost som fulgte med i disse øyeskygge boksene fra Isadora. 

SAMSUNG CSC

Men etter å ha jobbet i The Body Shop bare en kort stund fikk jeg for alvor opp øynene for sminke og min kjærlighet for det, og der begynte investeringen i skikkelige sminke koster. Som nevnt, denne kosten er snart 9år gammel og den er, med unntak av et par hår som stikker ut på siden, like fin i busten som da jeg kjøpte den og det handler først og fremst om god kvalitet, men også at man må behandle kostene riktig.

SAMSUNG CSC

Det å investere i skikkelige koster, vil du virkelig få igjen for, så lenge du også behandler de fint. Jeg er jo nøye med å vaske de og la dem ligge og tørke slik at de bevares best mulig. Denne kosten koster 179,- så det er ikke den dyreste kosten i verden. Jeg har faktisk hatt andre koster som er myye dyrere, som har gått i stykker etter alt for kort tid!

Som jeg skrev innledningsvis, har jeg nå fått meg et par nye venner i samlingen, for da The Body Shop i høst lanserte noen nye koster, kunne jo jeg ikke gjøre annet enn å skaffe meg disse, så på siste vakt før jul kjøpte jeg inn disse fine kostene her!

SAMSUNG CSC

Disse kostene er SÅ gode!! De er, som alle andre koster fra The Body Shop, laget med 100% syntetisk nylon, og de er av ypperlig kvalitet og jeg regner med at disse kostene vil vare minst like lenge som min elskede foundation kost.

SAMSUNG CSC

Designet på disse kostene er helt nytt, de har et brunt tre skaft og er avrundet under, slik at de passer enda bedre nedi både sminkebeltet mitt, men også i sminke holderne jeg har på stylingrommetl. Face Visage kosten som dere ser på midten under her, kom inn i sommer og har det samme designet som de andre kostene, så dere kan se forskjellen på de nye og "gamle". Jeg virkelig elsker det nye designet, for det står mer i stil med den naturlige profilen til The Body Shop. 

SAMSUNG CSC

Kostene jeg har skaffet meg er Foundation Buffing Brush 189,- Pointed Highlightier Brush 169,- Angled Blush Brush 179,- Slanted Contour Brush 179,-
Fan Brush 129,- Eyeshadow Blending Brush 149,- Flat Shader Brush 139,- og den doble kosten med Slanted på ene siden og Blender på andre siden, Brush Palette 149,-

SAMSUNG CSC

Det fins to koster til i den nye serien, Pointed Liner Brush 119,- og Precition Crease Brush 149,- men de måtte jeg vente med, penger vokser liksom ikke på trær her i gården så.. =P  

SAMSUNG CSC

Favoritt kostene mine så langt av disse er Foundation Buffing Brush og Eyeshadow Blending Brush- som gjør enhver foundation flawless på huden og øyenskyggene blendes til perfeksjon- LOVE!

SAMSUNG CSC

Jeg er også veldig glad i den doble kosten, super å ta med i toalettmappen når man skal reise, da har du brynskost, eyeliner kost og øyeskygge blender i ett!

SAMSUNG CSC

Her er nydelighetene samlet ♥
Har dere rukket å prøve disse kostene enda? Og hva er din favoritt sminkekost?

Nå må jeg løpe ned på jobb, vi snakkes senere my loves!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Sminkekoster #TheBodyShop 

Hvorfor være som alle andre!?

SAMSUNG CSC

Goood kveld alle sammen! 

Har dere hatt en fin helg? 
Min har vært helt super, i går hadde jeg en helt fantastisk morsom dag på jobb, som ble avrundet med et utrolig koselig julebord med flotte kollegaer og avsluttet med en liten tur på byen. I dag sto jeg opp etter bare 5 timer søvn, kroppen min er rar sånn altså, sjans å sove ut og lenge og den bare "Nei, tenkte du sku gå rundt og være trøtt resten av dagen!" 
Men det ble heldigvis en forfriskende dag med en liten tur i skauen med en kompis og den fiiine hunden hans, og så kjøpte vi oss litt veggis sushi og gumlet godteri og brus etterpå! Deilig søndag! 

MEN over til tema i dagens innlegg- nemlig det å ta bevisste valg og avgjørelser i livet, basert på egne verdier og velferd.
I dag har jeg lastet opp en ny header, som tydeliggjør ett av disse valgene, som for meg er veldig viktig, veldig sentral og det jeg har bygget hele denne bloggen rundt. 
Nemlig ikke dyretestede produkter. 
Ja, jeg har skrevet om det før, men det er faktisk skremmende hvor mange som ikke bryr seg om dette temaet. Eller de sier de bryr seg, men velger å ikke ta et så kraftig standpunkt og velger å støtte de merkene som forsatt driver med dyretesting likevel og trekker på skuldrene med likegyldige svar som - "jammen det er så fin leppestift" Eller "primeren er alt for god til å slutte å bruke den" 
For meg er det ikke aktuelt engang! Jeg tenker at vi i dag har kommet så langt med teknologien at det å teste kosmetikk ingredienser på dyr er fullstendig unødvendig! De har klart å fremstille kunstig hud i laboratorier og det er kliniske tester hvor FRIVILLIGE mennesker velger å prøve ut produkter og ingredienser.
Dyr har ikke den muligheten. De kan ikke si noe for eller imot om de vil bli sprøytet inn i øyet med et kjemikalie eller barbert av pelsen for å bli stukket og smurt og sprøytet på. Jeg vil tro at hadde de kunne sagt noe, så hadde de sagt imot- for selv DU der ute vil neppe få noe på huden eller inn i øynene som du ikke vet hva er, som kan skade deg, gjøre deg blind eller gi deg utslett på huden? 

Hvorfor det enda fins dyretesting er for meg helt utenkelig. Det er akkurat som med pelsindustrien. Grusom! 


Bildet er lånt herfra 

Så når noen skriver til meg og spør om jeg kan anbefale produkter, eller hvorfor jeg ikke bruker eller skriver om produkter fra de merkene som befinner seg på denne listen, så er dette hvorfor.

Jeg ønsker IKKE å støtte oppunder dyretesting.
Det er vi som forbruker som har makten, og hvis vi nekter å bruke produktene så lenge de blir testet på dyr, så vil kanskje merkene etterhvert slutte med nettopp dette. MEN det skjer jo bare hvis alle hadde tenkt sånn, og i og med at kampen mot dyretesting har pågått i så mange år som den har og vi enda sitter her med en lang lang liste over merker som forsatt foretar testing på dyr, så er vi ikke mange nok som bryr seg. 

Derfor skal ikke jeg være en av de som ikke bryr seg, jeg kommer til å forsette å holde meg til cruelty free produkter, uansett hvor mange sponsor avtaler jeg går glipp av, uansett hvor mange andre "bra" produkter jeg ikke får kjent på- så lenge et produkt er laget med ingredienser testet på dyr- så vil jeg ikke skrive om det! 

Jeg vil mye heller at det skal være flere lykkelige kaniner som denne søtnosen hoppende rundt!Det er nok av andre som fronter og skriver om produkter fra dyretestede merker, og jeg har ikke noe behov for å være som alle andre.

-Charlie out-

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Dyretesting #DeterikkeOK

Take a closer look

SAMSUNG CSC

Hola babes! ♥

Asså, hallo så deilig det var med en oppfriskning av hårfargen min!! Jeg begynte å bli litt lei av å måtte bruke lilla shampo og balsam hele tiden for å få bort det gule etter blekingen forrige måned. Jeg syns fort at når man bleker håret og ikke bruker noe skyll/minicolour over så ser blondfargen fort veldig sånn gusjegul ut. Og jeg begynte å skimte det mange steder i håret, samt litt oransje her og der også- så da fikk jeg nok, og etter å ha lagt en uke sjuk, så følte jeg at jeg trengte noe for å piffe meg opp litt! Derfor gikk turen til Think Hairwear, en stk minicolour ble lagt i håret, et hakk mørkere enn den blekede fargen og med bittelitt ask tone i seg, så det ble litt kaldere og likere min naturlig hårfarge. I tillegg fikk jeg stusset undercutten i nakken, for den var blitt ekkelt lang nå, hehe- sykt DIGG! 

SAMSUNG CSC

MEN over til dagens makeupherligheter! For i dag tenkte jeg å vise dere tre nye farger fra Matte Lip Liquid samlingen, tidligere har jeg vist dere disse tre fargene, og i dag ville jeg vise dere noen superlekre, dypere farger, perfekt for høstmakeupen! 

SAMSUNG CSC

Først ut er 016 Tahiti Hibiscus
SAMSUNG CSC

Denne fargen er klar, rød og med hint av burgunder. Superfin! Neste er 017 Mauritius Dahlia
SAMSUNG CSC

Dette tror jeg må være en av topp tre favorittfargene, en deilig bærfarget tone, som jeg syns var utrolig fin til hudtonen og øyefargen min. 
Dette er virkelig en perfekt høstfarge!

Til slutt 019 Sicily Iris
SAMSUNG CSC

Fest setebeltet, her har vi tidens vampy farge, dyp dyp lilla, nesten sort når du bygger den opp til full dekk på leppene. Denne scorer også utrolig høyt på favorittlisten, for ikke bare var den fin på leppene, har du sett eyelineren min i disse bildene? Vel- på enden har jeg også lagt inn litt av denne fargen nemlig! Må si jeg virkelig elsker disse matte leppe kremene- de sitter sykt godt, blir ikke tørre og ekkel på og siden det fins 12 farger, så kan man variere i det uendelige! Looove! ♥

Har du testet disse enda?! 

Nå skal jeg komme meg til fysioterapauten og blir litt mørkbanket- hva står på planene deres i dag fininger?!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop 

Cruel

SAMSUNG CSC

Asså- Urban Decay har ENDELIG kommet til Bergen og det er direkte farlig for min lommebok, haha! Så da syns jeg nesten det var passende at mitt første kjøp av Urban Decay herfra ble Vice Lipstick med navnet Cruel. 
Ja- og liplineren, blyantspisseren oooog en sånn primer til å ha på leppene før man tar å leppeprodukter. 
Akkurat nå går sangen "Sucker for Pain" på radioen, og jeg må si at I'm a sucker for Urban Decay, haha! 

Men jah- her er da altså det jeg snopte med meg denne gang:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Jeg tror kanskje jeg må lage et innlegg med alle de fine fargene jeg har fått i kolleksjonen av UD makeup! De ser så sykt fine ut i holderne i makeupområdet her på stylingrommet- så det får bli til neste innlegg tenker jeg :)

SAMSUNG CSC
Sjekk den deilige fargen her da! Elsker den metalliske finishen, og den primeren var helt amazing! Jeg tok først den på hele leppen og så lipliner over hele leppen og deretter leppestiften. Ikke bare gjorde det at leppestiften ble mye mer dekkende med ett lag, men det satt jo som pinn i kusjit, som jeg pleier å si!

SAMSUNG CSC

De metalliske og shimmer fargene har en tendens til å bli litt transperante med bare ett lag, så de må jobbes på litt, men med Primer Pencil på først gikk det lett som en lek å påføre. 

SAMSUNG CSC

Seeee så fin! Og alt shimmeret! Miiihihiiihi! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det som jeg elsker like mye som de fantastiske produktene fra Urban Decay- er prisen. De er faktisk utrolig lommebok vennlig for alt det her tilsammen ble ikke mer enn 570,- HELT innafor med de kvalitetene du sitter igjen med etterpå!

SAMSUNG CSC

Flere enn meg som er helt crazy etter leppeprdoukter om dagen?
Hva er deres favorittprodukt i såfall? 

Nå skal jeg pønte meg litt og komme meg på jobb! Vi skal nemlig ha en deilig spakveld på jobb- så hvis du har noen ledige timer i kveld, så kom gjeeerne innom og få litt velpleie på The Body Shop på Galleriet fra kl 18 ♥

Kleeem i fleng!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #UrbanDecay

Matte Lips coming your way!

SAMSUNG CSC
Hola Superstars!! 
Nå har jeg litt deilige nyheter å vise dere og det er med stooor glede jeg kan introdusere dere for The Body Shop Matte Lip Liquid!!

De siste ukene har jeg snakket litt om disse, vist dem fram litt her på bloggen og på snapchat og instagram og endelig er de å få tak i for dere også, wohooo!

SAMSUNG CSC

I første omgang vil de være tilgjengelig på utvalgtre The Body Shop butikker og på nettbutikken, men om noen uker vil de også være å finne i alle butikkene.
Det må bare bli laget opp nok og sendt ut først.

Om du bor i Bergen er du heldig, for her på Galleriet som jeg jobber, kommer disse inn allerede i morgen! 
12 lekre matte, fløyelsmyke og superpigmenterte farger kommer inn og jeg dør nesten etter å prøve de resterende fargene.

Jeg klarte jo å grine til meg de tre fargene på bilde over for noen uker siden, og har brukt dem slavisk hver dag siden og gitt dere noen snik titter på bloggen, instagram og snapchat frem til nå. Og endelig kan jeg vise dem frem og dere kan få tak i dem selv!!

Først ut er den fantastiske nude fargen Windsor Rose - Den har en supermyk konsistens, sitter lenge på og er enkel å påføre. Alle er dessuten beriket med bivoks slik at de ikke tørker ut på leppen, samt at de er helt uten gluten og 100% vegetariske! Jeg elsker denne fargen, og jeg er egentlig ikke noe særlig glad i nude farger på leppene mine, men denne har jeg virkelig falt for. 
Det som også er superfint på disse matte leppefargene er å legge bittelitt highlight på midten av leppen, det gir en sååå fin finish!

SAMSUNG CSC

Farge nr 2 er Nairobi Cammelia - en brunlig rosa som også bare er helt stunning! Denne fargen er også den perfekte fargen til en klassisk brudemakeup.Det som også er så fint er at for alle med like små lepper som meg, som liker å lage dem litt større, så går det helt fint å bruke disse til det, uten å måtte tegne opp med lipliner først! Så på de fargene som er litt mer fargesterke så har jeg gjort dette, bare legger et lag først der jeg vil forstørre leppen, lar det trekke inn og så legger jeg et nytt lag over. Fake it till you make it liksom =P hehe

SAMSUNG CSC

Siste farge ut er, kanskje ikke veldig overraskende, min favorittfarge av disse tre- Goa Magnolia . Dette er en dypere rosa farge med litt lilla i seg, og den er bare freakin awesome! Den får frem det grønne i øynene mine og er den perfekte fargen til høstens festligheter, så denne har blitt brukt mest av alle tre. 

Guuri land så jeg gleder meg til å se de 9 andre nyansene når de kommer i morra!
Hvis du er nysjerrig på hvordan de fargene er kan du bare se på nettbutikken til The Body Shop- da får man et inntrykk av nyansene, men det blir liksom ikke helt det samme som in real life- så jeg skal definitivt få testet alle fargene på og få tatt bilder så dere kan få se de :)
må bare sjekke kontoen først, haha

SAMSUNG CSC

Noe som er minst like herlig som de fine fargene her, er jo den flotte prisen- for de koster bare 139,- pr stk, det er jo nesten gitt vekk! 
Det fins så utrolig mange forskjellige slike matte leppeprodukter på markedet nå, og i forskjell til de andre jeg har prøvd så sitter disse mye bedre, de kaker seg ikke på leppene og blir ikke uttørket når du har de på- så dette er definititvt den beste jeg har prøvd av denne typen.

SAMSUNG CSC

Såh, da er det bare å vente i spenning til i morgen folkens, og det er bare til å poppe innom meg på The Body Shop på Galleriet i morra, hvis du vil prøve de på- jeg er der fra kl 15 og utover et par timer.
Det er jo så utrolig koselig når dere kommer inn og hilser på, så gjør gjerne det ♥

Men nå skal jeg komme meg ned på butikken og jobbe litt! Snakkes senere mine fine - klem i fleng!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop 

Big Bang

SAMSUNG CSC

Går det an å være forelsket i et sminkeprodukt?! For det er det jeg er nå nemlig! 

Hei forresten, har dere det bra?!
Det blir visst litt sporadisk oppdatering fra meg disse dagene, jeg har nemlig uken full med jobbing på både The Body Shop og så på Fyllingsdalen Teater etterpå. I går var jeg ferdig rett før klokken 22, så det blir lange dager, men det er jo bare SÅ gøy! 
Jeg har regi på sminken, hvor jeg har laget looksene til skuespillerne for deretter å kurse dem i å gjøre disse lookene selv på de resterende forestillingene. Det er Jungelboken vi holder på med, og oppsetningen ser helt fantastisk ut- hvis du vil komme og se stykket kan du bestille biletter HER

Men tilbake til overskriften, for den omhandler nemlig tidenes RÅESTE leppestift, oh my gaaaad! Kan vi bare ta ett minutts stillhet og nyte synet av denne fargen? Knall rosa, metallisk og full i shimmer- KAN det bli bedre?! 
Jeg tenker jeg skal la bildene tale for seg altså...

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det er den sykt deilige Vice Lipstick fra Urban Decay i fargen Big Bang sammen med tilhørende 24/7 Glide-on Lip Pencil som er på leppene idag.
Den er bare så sykt elsk, fargesterk, gøyal, fin, vakker- alt på en gang! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Resten av makeupen består av:
Hud og kinn- Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup, The Body Shop Drops Of Sun, UD Beached Bronzer, TBS Honey Bronze Dome 01 og All in One Face Base
Øyne- The Body Shop Brown Quad, Colourcrush Eyecolour Berry Cheeky, Kat Von D Liner og Maskara
Bryn- The Body Shop Brow & Lash Gel - den fine formen og fargen på brynene er utført av flinke Ina på Brow Rehab Bergen

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Syns også det var gøy å hente opp det rosa i leppen til øynene, og valgte derfor å legge den knall rosa øyenskyggen med en fuktig skråpensel, slik at den ser ut som en liner, og fargene komplementerer også de grønne øynene mine veldig fint. 

SAMSUNG CSC

Urban Decay har virkelig skjønt det når det kommer til sminke, jeg elsker jo bare ALT jeg har fra de så langt.
Og de nye palettene fra The Body Shop er også helt fab, skikkelig pigmenterte og vanvittig godt hold- til den nette sum av 279,- får du 4 fine øyenskygger, det kaller jeg kupp! 

Men nå skal jeg komme meg utav dørene, i dag blir det så travelt at det nesten ryker av meg- det er først trening, for på fredag er det motbakkeløpet og jeg har ikke trent meg nok til det i det hele tatt, så her er det siste innspurt, deretter skal jeg kjøre til en av våre andre butikker å hente noen varer før jeg deretter skal kjøre videre til jobb, før jeg avslutter dagen på teateret igjen.. PUH! 
Godt jeg nettopp har hatt en uke ferie, hehe! 

Hva skal dere i dag lovlies? ♥

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #UrbanDecay #TheBodyShop

Sparkle sparkle sparkle!

SAMSUNG CSC

Åååhh!! Da var det endelig på tide å vise dere de deilige sminkenyhetene jeg har fått med meg hjem fra New York!! 
Det er så porno, det er så lekkert, det er sexy og det er sparkle sparkle sparkle ♥
Hvem får vel nok av glitter liksom? Ikke jeg iallefall og de nye produktene fra Urban Decay er spekket av skimmer og deilig glitter, hvis det går an å bli forelsket i produkter, så er det det jeg har blitt nå! Haha! 

Men asså- jeg tror jeg bare skal la bildene få tale for seg altså, for bare sjekk det her ut..

SAMSUNG CSC

Se så mye deilig!!! Mesteparten har jeg kjøpt med meg hjem fra New York, mens noe fikk jeg i pressepakke fra Urban Decay rett før jeg dro.

SAMSUNG CSC
For ordens skyld, presseproduktene er moondust paletten, 1 stk foundation, 3 concealere, 2 leppestifter, 2 eyelinere og en pro brush

SAMSUNG CSC

Urban Decay Pro Børster, omg de er så fiiiine!! Og den nye All Nighter foundationen er bare så sykt god! Jeg kjøpte den i New York og hadde den på ene kvelden jeg gikk ut, og huden min så bare mega flawless ut, den dekket helt sykt bra, med bare minimal mengde, så denne gleder jeg meg veldig til å teste mer av. Concealerne fikk jeg tilsendt før jeg dro, de har jeg ikke rukket å teste enda, men dette er fargekorrigerende concealere som skal jevne ujevnheter i fargen i huden, spennende!

SAMSUNG CSC

Moondust paletten er bare så sykt deilig, fy søren for noen farger og for et lekkert skimmer, gleder meg som en unge til å prøve de ut!!Bare seeee på disse fargene!!!

SAMSUNG CSC

Så måtte jeg bare kjøpe meg Naked 3 paletten, jeg har Naked 2 fra før og den er kjempefin til å legge brudemakeup med, 3'eren er også fylt med fine duse deilige farger som blir perfekt til de kommende brudene jeg har nå i høst.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♥♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​

SAMSUNG CSC

I tillegg snopte jeg med meg dette Kat Von D kittet, med to sylskarpe mini eyelinere og en helt sinnsykt god maskara, angrer på at jeg ikke plukket med meg flere av denne, for de kommer til å bli flittig brukt, det kan jeg love dere!

SAMSUNG CSC

Så måtte jeg plukke med meg en ekstra Primer Potion, fordi det bare er en av de beste øyeskygge primerne på markedet!

SAMSUNG CSC

For å komplementere de lekre fargene i Moondust palettet fikk jeg også tilsendt to superfine linere i skimrende blå og kobber, wii gleder meg til å leke med de

SAMSUNG CSC

Og så dere,- til det dere vet jeg elsker mest av alt på jord når det kommer til sminke-
Leppestifter!!!

SAMSUNG CSC

Urban Decay har jo lansert Vice 100 - en kolleksjon av 100!!!! Leppestifter i forskjellige konsistenser og farger, alt fra matt til kremet til shimmer og sheer- og de er uhmaaazing! Jeg fikk tilsendt to farger- Jawbreaker (mega matte) og Backtalk (comfort matte) og så kjøpte jeg to stk på turen Big Bang og Junkie (metallized) og fyyy søren for noen farger!!! Gleder meg villt til å vise dere dem på!
Den grønne Junkie,er ikke fordi det har klikket for meg og at jeg skal prøve å starte ny trend med grønn leppestift, men hvis det blir dødskult- kanskje jeg gjør det likevel, haha, den kjøpte jeg som en del av mitt crazy Halloween kostyme for i år! Jeg må jo nesten komme med noe gøye looks til dere i år også- så det er bare til å følge med, for jeg fikk kostymet mitt i posten i dag og alt jeg kan si er WÆÆÆH!! Hehehe

SAMSUNG CSC

I tillegg snopte jeg også med meg Lip lineren til både Big Bang og til Wonderland, leppestiften dere sikkert har merket at bodde i vesken og på leppene mine på alle bilder og snaps fra New York, den fargen er bare så elsk, så nå måtte jeg bare ha lineren også. 

SAMSUNG CSC

Hvor mye penger jeg la fra meg på Sephora tør jeg nesten ikke sjekke engang, haha, men det ble LITT kan du si- men asså, jeg har fått mye fint for penga, og det kommer til å bli noen awesome looks av disse godsakene!
Her i Norge får du forresten alle UD produktene på Kicks.no :)

___________________

Nå skal jeg ta med meg alle utropstegnene og pelle meg på jobb, så får vi tytes senere.
Husk, at jeg digger digger dere, og er veldig takknemlig for hver og en som titter innom- så forsett gjerne med det!
Kjøss og klem ♥

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #UrbanDecay #KatVonD #Innkjøp #NewYork #Sephora

The perfect hair

SAMSUNG CSC

Happy monday ♥
Nå holder jeg på å gjøre meg klar for avreise til Flåm hvor jeg skal jobbe litt denne uken.
Men før jeg reiser ville jeg dele med dere noen produkt anbefalinger som bare er helt kickass gode og som jeg har forelsket meg fulltendig i!

SAMSUNG CSC

Håret mitt har naturlig fall og litt krøller i og for å piffe opp krøllene ekstra er det noen produkter jeg har brukt i det siste som virkelig gir håret mitt skikkelig va-va-voom effekt og som gjør at jeg får maks utbytte av krøllene.

Produktene jeg har brukt er fra Kevin Murphy, som er ett av mine favoritt hårstylingsmerker.
Det er 100% Cruelty Free og har både gode ingredienser og gode dufter i sine produkter.
Underverkene jeg har brukt mest er Body Builder, Anti Gravity og nykommeren Killer Curls fra den nye serien The Waves of Our Lives.


Bildet er lånt fra Kevin Murphy Norges facebookside

Nå har jeg bare testet Killer Curls sammen med de to andre produktene og ikke bare alene, eller med de to andre produktene på bildet- så etterhvert som jeg tester den mer nøye vil jeg gi en mer eksakt omtale av den. På siden deres står det dette om produktene:
"Kevin Murphy har laget en fantastisk sammensetning av produkter for krøllete hår! Man bygger først Anti.Frizz, fuktighet som gir elastisitet og ikke minst alle vitaminer fra A til H inn i håret ved å prime håret med EASY.RIDER
Deretter tilfører man stivelse, hold, kontroll og spenst med KILLER.CURLS
Ved å blande KILLER.CURLS og EASY.RIDER får man mykere KILLER.CURLS (cuddle.curls)
I tørt hår bruker han så MOTION.LOTION for ekstra shine og definisjon. Et godt produkt å forme med uten å tilføre håret mer stivelse, men heller mer mykhet!"


SAMSUNG CSC
Uansett er komboen av Body Builder og Anti Gravity helt fantastisk, både til å knipe opp krøllene når håret er nyvasket og til å preppe håret med før jeg gjør en oppsetning eller styling. Disse to gir håret godt og holbart hold, som gjør frisyren perfekt hele dagen gjennom og så holder håret seg mykt og naturlig, uten å bli hardt og stivt, noe som er essensielt for et fint stylet krøllet hår. Som ekstra bonus i tillegg, så lukter produktene helt fantastisk! 


Bildet er lånt herfra 

SAMSUNG CSC

På lørdag vasket jeg håret, for så å preppe det med Body Builder, Anti Gravity og Killer Curls, utover kvelden på lørdag testet jeg å jobbe inn litt mer produkt og knipe opp enda mer krøller, noe som funket helt fantastisk, og da jeg gikk ut på lørdag var det med et fantastisk stort og fint krøllet hår! I går og dag frisket jeg opp frisyren med å bare spraye tørrshampo i hodebunnen og litt vann i tuppene for så å knipe krøllene på nytt- forsatt ikke noe stivheter i håret, det ser naturlig ut og krølllene holdt perfekt hele gårsdagen også. Så dette er virkelig den perfekte kombinasjonen for det perfekte håret spør du meg!

SAMSUNG CSC

Det eneste som er litt dumt, er at de er en smule pricy disse produktene, så jeg har kjøpt dem inn litt og litt for å kunne teste dem, men jeg må si at de faktisk absolutt er verdt den prisen. Selv om det svir litt i lommeboken idet jeg trekker kortet inni frisørsalongen, så føler eg virkelig at det er en god investering for å få et velpleiet, stylet og ikke minst velduftende hår! 

SAMSUNG CSC

Nå må jeg forsette å pakke videre, er så spent på denne ukens jobbing- Det jeg vet er at det blir fotoshoot i 3 dager nå i første omgang, omgivelsene er i fantastisk nydelige Flåm, så til helgen er forsatt ikke alt klart hva jeg skal gjøre- men jeg skal oppdatere dere så fort alt er på plass! 

Ha en superduper fantastisk start på uken mine fine ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #DagensMakeup #Sminke #DagensHår #Hår #Styling #KevinMurphy #CrueltyFree

Favorites in the Sun!

Aahh- sol og sommer! Det er det BESTE jeg vet! 
Og i dag tenkte jeg å dele noen av de beste produktene å bruke til min favoritt tid på året!

*Le'z Go*

SAMSUNG CSC

Solen den steiker og huden den brenner- men ikke hvis du beskytter den godt!! I fjor skrev jeg et innlegg om at jeg endelig hadde funnet en deilig solkrem som jeg tålte uten å få eksem, men den var jo så dyr at det gjorde vondt hver gang jeg måtte smøre meg, fordi jeg nærmest kunne se pengene ski utover kroppen... Selv om jeg var veldig fornøyd med både ingredienser og alt i den, så ville jeg teste om det fantes et litt rimerligere produkt jeg heller kunne bruke!
Derfor var lykken stor da en venninne av meg som jobber i Vita, tipset meg om Harmoni sin solkrem- cruilty free, full-i-ekle-kjemikalier-fri og lommebok vennlig! HURRA! Ingen eksem, ikke blitt solbrent og den er helt fin og god både i lukt og konsistens, jippi! 
Til leppene har jeg forsatt den ifra Coola, jeg syns den er veldig god og den var ikke såå ille i pris, hehe.

Jeg slengte også med i bildet her denne drikken fra Bon Aqua- nei det er ikke noe spons, den var bare sykt forfriskende og god! Jeg er en absolutt sucker for alt som inneholder mango og denne drikken med mango og appelsin, var utrolig forfriskende og god på en varm sommerdag! Anbefales!

Mah Shaaaades- ah som jeg elsker mine fine briller fra Aldo ♥ bare så synd jeg klarte å ha dem i jakkelommen sammen med en neglefil sånn at glassene nå er full i riper....

SAMSUNG CSC

I ansiktet nå som det er mye sol og sommer, prøver jeg å holde til et minimum, men her er noen av mine favoritt nøkkelprodukter nå om dagen!
Etter vi fikk inn CC creme med solfaktor 20, har jeg brukt den HVER dag! Jeg bare ELSKER den, super alene og super som base til andre produkter. Som regel bruker jeg mineralpudder over sammen med litt glødende solpudder og på leppene har jeg SEFF Lip & Cheekstain! 

SAMSUNG CSC

Men så er det en annen liten herlighet som jeg også har begynt å bruke veldig mye og det er denne lille saken her! Drops of Sun! 
Den bruker jeg til å ha i rammen av ansiktet over CC creme, for å få litt solkysset glød. Det som er så fint med denne er at den ser ut som hud når du har den på, du ser ikke at du har produkt der, så du kan se solkysset og brun og fin ut - UTEN å se sminket ut! Video hvor jeg viser hvordan jeg bruker denne kommer veldig snart altså- I promise!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og så, sist men ikke minst- etter en dag i solen, er det ingenting bedre enn å ta en deilig dusj og avlsutte med å kline kroppen inn i Olive Body Butter fra The Body Shop! Denne er så frisk og deilig på duften, fukter godt uten å være alt for mye og til det aller fineste med den- Den lindrer solbrent hud! 
Hver gang jeg blir solbrent, så smører jeg meg inn med denne og da blir huden helt fin igjen uten å flasse eller noe. Vet ikke hva det er som gjør den så god på solbrent hud, men noe er det, og det er fabulous! 

SAMSUNG CSC

Hva er dine sommer favoritter?

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Preview!

Hellu dere! 

I dag tenkte jeg bare å kjapt teste ut de forskjellige produktene jeg fikk fra Urban Decays sommer kolleksjon- som kommer i nettbutikken til Kicks i morgen btw.
Det gikk fort i svingene i dag, så jeg klæsjet egentlig bare på noe, og så testet jeg en annen ny maskara som bre ble helt kriiise på vippene mine, så lat som dere ikke ser dem! Haha!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg gikk løs på både One & Done, 4 skygger fra paletten -Asphyxia, Hot Pants, Suspend og Midnight Cowboy, Waterline, Beach Bronzer og to av highlighterne- Sin og Fireball! 

SAMSUNG CSC

Jeg er super fornøyd med det jeg bare slengte på i full fart, og highlighterene er jo bare amazeballs! Mer omtaler kommer senere- men ville bare veldig kjapt oppdatere dere! Snakkes snart ♥

I just died and went to Urban Decay heaven!

#sponsede presse produkter

SAMSUNG CSC
Dette sto på innsiden av esken jeg fikk produktene i, og måtte bare knipse et bilde av det- fordi det er virkelig slik jeg også ser på sminke!

I går fikk jeg bare tiiidenes start på dagen da jeg var på posten og hentet en svær pakke fra Urban Decay med nyheter som snart kommer i butikken! 
Jeg kjenner at jeg får en like bra start på dagen i dag bare fordi jeg lager denne posten om produktene og får se dem helt ferske her igjen, haha!

SAMSUNG CSC

Urban Decay klatrer høyere og høyere i rangstigen hos meg og jeg forelsker meg gang på gang i deres produkter! Med tanke på at jeg først oppdaget dette merket for halvannet år siden, så har kolleksjonen min vokst betydelig- såklart fordi jeg pressegaver slik som dette er, men jeg handler også en del produkter fra UD i tillegg, fordi de er så sinnsykt gode! Ikke bare er de gode på selve produktet, men sjekk ut embalasjen her da! Oh... my....!!

SAMSUNG CSC

Litt om hva som kommer i sommer kolleksjonen her- 
Vice LTD Reloaded - er en øyeskygge palette laget for å feire deres 20 års jubileum, med 20 helt sinnsykt fine øyenskygger! 
For å feire deres 20 års makeuphistorie, så fins der vintage skygger som går langt tilbake i tid kombinert med must haves fra nåværende kolleksjon, samt noen få helt nye nyanser og flere kult favoritter fra tidligere paletter- så vi kan trygt si at denne paletten har alt! For ikke bare det, den har et stort speil og med sprett opp funksjon når du trykker på knappen på siden, så gøy! hehe! Og for ikke å glemme den nydelige juvel delen- ah! Rett og slett perfeksjon...

Prisen på denne herligheten lander på 550,- og kommer i et super begrenset opplag, så her gjelder det å være rask!

Ellers til øynene ser dere to penner her- de er laget i 24/7 Eye Pencil formulaene, hvor den ene er orginal og den andre er waterline.
Heartless er en lett frost-rosa liner som du kan bruke til hva du vil, enten som eyeliner, i øyekroken, under brynet- hvor som helst du vil lysne og markere for en glødende look!
Walk of Shame- er i en allsidig nude farge som umiddelbart gir deg et mer våkent og åpent blikk når du tar en på vannlinjen! Kan ellers brukes hvor som helst for en naturlig highlight. Disse herlighetene havner på kl 170,- pr stk  (jeg må også bare nevne disse navenene! ELSKER det!)

SAMSUNG CSC

I tillegg vil det komme noen helt nydelige highlightere Afterglow Highlighter, disse kommer i 3 nyanser, Sin, Aura og Fireball, og prisen er 260,- pr stk
For å komplementere highlightingen vil du jo gjerne også ha litt varme og skygge- da kommer Beached Bronzer inn i bildet i to forskjellige nyanser Sunkissed og Bronzed.

SAMSUNG CSC

Sååå vil dere også finne et fantastisk nytt hudprodukt One and Done- som er en multitaskende krem- en kombinasjon av hudkrem og foundation. Den dekker godt, glatter og jevner ut huden og gir et nydelig resultat! Denne lover til og med å forbedre huden over tid når du bruker den- så denne gleder jeg meg ekstremt mye til å teste ut! Pris blir 325,-

SAMSUNG CSC

Highlighterne ser bare så sykt fine ut og bronzeren er delikat og fin- teksturen er dødsdigg!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Urban Decay ass! Vet ikke om det er så mye som kan måle seg med dem når det kommer til innovativ, nyskapende, spennende og ikke minst høy kvalitets cruilty free sminke!!!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg gå og leke litt med disse nye fine herlighetene her! 

Snakkes senere ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Monki MakeupÆæææ, Sjekk ut det her!!!! Monki- den uberkule klesbutikken har nå lansert sin egen sminke og jeg må bare si at jeg digger digger digger dette!
Først og fremst, bare se på forpakningen her- de ser jo helt fantastisk ut!! Fargerike, iøyefallende og spreke- just the way I like it! 
Og jeg lover å resirkulere den fine forpakningen fremfor å legge den til i samlingen min selv om det er fristende... men den tiden er over og ut! haha

SAMSUNG CSC
Sponsede presseprodukter

Prisen på disse herlige produktene er faktisk veldig fine, så dette er noe som vil passe de fleste sin lommebok! Jeg tok også en tur innom Monki sist jeg var i byen for å sjekke ut de andre produkene fra kolleksjonen, og jeg må si jeg likte veldig godt det jeg så. Foreløbig har jeg ikke fått testet mer enn leppepennen og eyelineren og må si jeg ELSKER leppe pennen, nydelig farge og utrolig godt hold. Eyelineren var jeg ikke helt blown away av, den var litt vanskelig å legge, men så er jeg heller ikke noe særlig vant til å legge våt eyeliner, så skal teste den mer ut før jeg gir min fulle omtale!


Foto: Monki

Monki har gitt ut noen lekre og lekne bilder i forbindelse med lanseringen og disse bildene skriker jo nettopp det Monki ønsket å få frem med sin sminkekolleksjon:
?Vi elsker makeup på Monki, men først og fremst som et verktøy for å tilføre litt farge i livet. Makeuplinjen vår er som klærne våre, det handler mindre om å dekke til og mer om å vise seg frem og utforske sin egen personlige stil?, sier Beauty Concept Manager ved Monki, Minna Guan. 


Foto: Monki

Bare seee se gøyalt!!


Foto: Monki
Gleder meg villt til å teste ut produktene mer og lage en full makeuplook til dere- det blir ivertfall veldig sprekt og gøyalt! 


SAMSUNG CSC

Jeg sier jo alltid at sminke skal være noe som er gøy og her har Monki virkelig truffet spikeren i hodet! Kolleksjonen er leken, full i krutt og utfordrer deg til å være kreativ- again, just the way I like it!

SAMSUNG CSC

Har dere testet ut denne sminken enda? Hva syns dere isåfall?!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Brush on Sunlight

God påskedag alle sammen! Håper dere koser dere i fleng med påskegodis, kvikk lunsj, skiturer og det som er!
Jeg har såkalt asfalt påske- skulle jo på fjellet og stå på ski, men det har jo bare regnet jo! Men kanskje det blir en dagstur i morgen- jeg håper på det!

I går skinte solen litt immelom slagene med regn og da fikk jeg knipset litt bilder av et av mine favorittprodukter om dagen- nemlig Brush on Sunlight fra The Body Shop. Denne highlighteren er såååå fin og gir en så utrolig nydelig glød!
Det er dritvanskelig å få et godt bilde av highlighter, men nå fikk jeg det litt til når solen kom og skinte på- så da ville jeg bare vise dere hvor fin den er.

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Check this out!!

SAMSUNG CSC

Hihglighteren er plassert på toppen av kinnbenet, langs brynet og rett over neseryggen og amorbuen på leppen. 
Under highlighteren har jeg en lett bronzer, som egentlig også har en del highlight i seg, så den blir ikke så mørk og oransje- dritlekker er den!
Det er Baked Bronzer 02 fra The Body Shop.

SAMSUNG CSC

Slik ser herligheten ut ♥SAMSUNG CSC

Resten av makeupen består av Urban Decay Naked Skin foundation, The Body Shop Loose Powder, The Body Shop 3in1 Brow Definer, Urban Decay Brow Gel på bryn og vipper og på leppene har jeg The Body Shop Colourcrush Lipcolour 201- Redhot Rasberry

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva er deres favoritt highlighter?

Lots of løøøøv ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Pure Perfection

Har sagt det før, og sier det igjen- noe av det fineste jeg vet er en helt flett ny leppestift! Det er så vakkert, fint og nydelig! ♥
Når leppestiften da i tillegg kommer fra Urban Decay, laget i samarbeid med Gwen Stefani- da vettu, DA er det the shit! 

SAMSUNG CSC

Her ser dere bilde av Rocksteady og Firebird - to av, hold deg fast, ÅTTE nye leppestift farger som kommer i et begrenset opplag i slutten av februar.
I tillegg til dette, kommer det også Brow Box, med to allsidige brynsfarger og en voks til å forme med. Men det er ikke alt, i boksen kommer det også en mini pinsett, to små vinklede børste og et forstørrelses speil! All you need for perfect brows ♥

SAMSUNG CSC

Trodde du det var alt? There's more!!!! Det lanseres nemlig også 6 stk lip linere og så kronen på verket, en Blush Palette med hele 6 nydelige nyanser av blush, highlight og bronzer så du kan lage de perfekte looks, alt i fra casual til rød løper!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se så fiiiine!! Gwen Stefani har virkelig satt sitt preg på denne kolleksjonen og har vært med ihvert eneste ledd av produksjonen av fargevalg og embalasje.
Embalasjen er jo helt tydelig inspirert av hennes stil og kjærlighet for sorte og hvite prints og antikke gulldekorasjoner, se bare på UD| Gwen Stefani merket, det ser SÅÅ lekkert og eksklusivt ut!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produktene lanseres i slutten av februar, og da har jeg tenkt å sikre meg flere av liplinerne og leppestiftene!
Prisene er ganske fine også- Blush Palette ha en veil. pris på 445,-  det er bare 74,- per blusher, så det er absolutt en fin pris. Leppestiftene er 185,- Liplinerne 170,- og Brow Box 310,-  Høres ikke det greit ut da?! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
//Sponsede presseprodukter

Noen flere som er spente på denne kolleksjonen?! Har dere sikret dere øyenskygge paletten enda? 

Gleder meg til å vise dere masse fine looks med disse produktene!! Nyt søndagen videre fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Charlie Tester- Konjac Sponge

Har dere fått med dere disse svampene før?
Konjac Sponges tar virkelig av for tiden, og nå har Makeup Mekka- et av mine favoritt makeupmerker laget sin egen! Hurra! 
Jeg prøvde en sånn her sponge for en god stund siden, men da skjønte jeg ikke helt hva det var, jeg bare fikk det i Glossybox og så var det så lite info om den da, men nå er det blitt mer kjent og mer info å finne! Så da jeg fikk spørsmål om jeg ønsket å teste disse svampene for Makeup Mekka takket jeg gladelig ja! 

Greien med denne her svampen er at den renser huden din skånsomt og naturlig, du kan bruke den kun med vann eller sammen med ansiktsrens om du har behov for det, 
Konjac Sponges er 100% naturlige rensesvamper, laget av konjac fiber som er et revolusjonerende vegetabilsk fiber fra roten v Amorphophallus Konjac planten (puh, prøv å si det ordet raskt og høyt da =P haha)

SAMSUNG CSC

Anywho- Makeupmekka har nå produsert to forskjellige typer av svampen, den hvite som er for alle hudtyper, men spesielt god for sensitiv hud og en sort variant som er for en kombinert og uren hud. Den hvite er laget kun av konjac fiberne, mens den sorte også inneholder aktivt karbon/kull og ulike mineraler som absorberer overflødig fett på huden og dermed hindrer tilstopping av porer samt at den er med på å drepe bakterier i overhuden som forårsaker akne, med sine naturlige antioksidanter. 

SAMSUNG CSC

Det er alltid lett å bli skeptisk når det kommer sånne her nye og revolusjonerende produkter, men jeg er optimistisk, for etter å ha brukt svampene på min svært irriterte hud, i snart en uke, så har jeg faktisk merket forskjell! Jeg har byttet litt på å bruke svampene, så hver dag bruker jeg den hvite, og ca 2 ganger i uken bruker jeg den sorte.
For selv om jeg har akne, så har jeg det bare enkelte steder i ansiktet og ellers i huden er jeg veldig sensitiv! 

Et par kjappe fordeler med den her herligheten

◊ Ingen fargestoffer, ingen konserveringsmidler og heller ingen andre ingredienser! 
◊ 100% naturlig og nedbrytbar - kan kastes i matavfallet når den er oppbrukt 
◊ Eksfolierer huden = øker blodsirkulasjonen = fjerner døde hudceller = friskere og renere hud!
◊ Passer alle aldre og alle hudtyper
◊ Billig og grei og varer i ca 5 uker om gangen

Lurer du på hvordan du bruker denne? Sjekk ut denne kjappe videoen under =)


Produktet i videoen er sponset

Har du lyst å teste svampen selv? 
Den hvite svampen finner du her og den sorte finner du her og prisen- den er kun 69,- pr stk!

Har du prøvd sånne svamper før? Isåfall hva syns du om det? 

_____________________

 *Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Velvære Mandag

//Sponset produkt

God mandagskveld! 
Håper dere har hatt en bra helg og en fin start på uken =)

Jeg pleier alltid å starte uken med en mandagsomtale, så i dag tenkte jeg å vise dere noe som bare er helt perfekt for årstiden vi nå er i.
I kveld har nemlig høst/vinter været ruvet utenfor med sterke vinder, haggel og piskende regn om en annen. Ettersom jeg plutselig har begynt å befinne meg på treningssenter for å trene om dagen, så falt det seg bare helt perfekt å legge såre og slitne muskler under varmt og godt vann med litt godsaker oppi, etter dagens økt!
Om du ikke har skjønt det enda så er det disse godsakene jeg tenkte å omtale i dag!

Forrige uke var jeg på Jule event hos The Body Shop og i goodiebagen vi fikk med oss, lå blant annet denne herlige saken - Frosted Plum Bath Frizzies.
(Sjekk ut mystoryen min på snapchat hvis du vil se hvordan de ble når jeg tok dem i badevannet! *Frizzzzz* hehe) 

Så etter en hard treningsøkt, fylte jeg badekaret med vann, slukket lyset på badet og tente opp i stearinlys. Håret ble kuret med Monoi oljen og i badetvannet var da som sagt Frosted Plum Bath Frizzies. 

Det var morsomt å se på hvordan den frizzet idet den traff vannet og i tillegg fikk vannet en melkeaktig lavendelfarge. Duften var også veldig diskret og kjempedeilig! Så hvis du ikke er den som liker de sterkeste luktene i badevannet, så kan jeg absolutt anbefale denne til deg! Det er 10 frizzy'er i boksen og den koster 249,- Dette er limited edition også, så gjelder å være førstemann til mølla! 

Så utover at den er morsom å se på mens den oppløser seg, lukter digg og gir vannet litt farge - er det ikke så mye mer å si enn at det bare er å nyte et deilig bad. Det fortjener du!

Hvis du ikke er den heldige innehaver av badekar- så kan du alltids gjøre slik jeg gjorde i fjor, før jeg fikk meg badekar, les mer om det her... hehehe

Hva enn du gjør på i kveld, pass på å unne deg selv litt velvære, det gjør så godt!

Snakkes i morra fininger ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_________________________________________________________
#skjønnhet #mandagsomtale #Produkt #omtale #Velvære #TheBodyShop

 

Økologisk Mandag

Ny måned, ny mandag, nye produkter! 

Forrige uke fikk jeg meg noen nye produkter fra det økologiske merket Nvey Eco. Den evige jakten på god foundation og maskara forsetter så nå ble det en ny variant å teste ut! 
Hittil har jeg bare brukt foundationen en gang, så jeg vil ikke gi mer enn en intro av produktene i dag, da det krever litt mer tid i utprøving før jeg kommer med nøyaktig omtale. Men første inntrykk av de er bra!


(affiiate lenker)

Nvey Eco Moisture Rich Fluid Foundation var veldig fin på huden den dagen jeg hadde den på, og ingredienselisten på den er jo ingenting å klage på -med pleiende ingredienser som økologisk Kamille, Vitamin A, E og C. I tillegg er den oljefri og duftfri, så det passer jo veldig godt for en sart hud!

Nvey Eco Volumising Mascara har jeg ikke testet enda, men børsten ser veldig fin ut og den skal gi vippene en fyldig og volumiøs effekt. Også denne er duftfri og inneholder blant annet økologisk Bivoks og økologisk Jojobaolje. Denne gleder jeg meg til å teste når jeg er tom for den jeg bruker for tiden. (Vil ikke ha for mange maskarer åpne på samme tid, siden de ikke har like lang levetid som andre produkter)

Nvey Eco Hydrating Lip Lusture var utrolig deilig å ha på og luktet kjempegodt! Den var også utrolig fin i fargen og passet fint både alene og over lip liner.

Jeg MÅ også nevne det at ALLE produktene på shop.TorhildKristine.com nå er på høstsalg til hele 65% avslag!

Så hvis du er giret på å få fatt i noen deilige økologiske og kjempegode produkter, så stikk innom siden og få med deg litt godsaker hjem! :)
Nedenfor kan dere se noen av lookene jeg har gjort med de forskjellige økologiske produktene du kan få kjøpt hos Torhild Kristine. 

New Years Green, Berry Lips og Go Green

Ha en fantastisk mandag mine kjære! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #Økologisk #sminke #TorhildKristine #NveyEco 

Favoritt Foundations

GoOOd mandag!!

Jeg syns tiden går så sinnsykt fort!! Er det noen som har tenkt over at det er knappe 2 måneder til jul?! 
Det er så villt, hvor blir tiden av!?

Vel, mens jeg sitter å fordøyer sjokket over tiden som løper i fra meg, så tenkte jeg idet minste å underholde dere med å vise dere 3 av mine favoritt foundations!
Hver mandag har jeg jo omtale av ett eller flere produkter, og jeg får mye spørsmål om foundations så da håper jeg dere liker denne lille guiden blandt mine favoritter.

Det er 3 helt forskjellige foundations, som gir forskjellige resultat. Jeg liker jo å variere litt på hvordan jeg sminker meg, så disse 3 favorittene er hver til sin funksjon best i det området de skal brukes til.

Naturlig

Jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden, være naturlig og fronte produkter som er gode for deg og for miljøet. Mineralmakeup er derfor et naturlig valg for meg i den settingen. Her har jeg testet utrolig mye forskjellig og jeg havner tilbake til denne pudder foundationen hver eneste gang. 
Prisen er god, ingrediensene er få (noe som er vesentlig for et godt mineralpudder) dekkevnen og holdbarheten er super så derfor blir mitt favoritt mineralpudder Extra Virgin Mineral Powder Foundation fra The Body Shop.

 

Medium

 

Her har jeg testet meg gjennom mye forskjellig, og det er helt nylig at jeg faktisk har funnet denne. Jeg er så glad for å endelig ha funnet en skikkelig god foundation som sitter hele dagen, gir fra medium til full dekk på huden og som i tillegg føles utrolig god ut på. Den er lett å jobbe med, både med kost og beauty blender, som gjør at du kan velge hvor mye du vil at den skal dekke. Den blir matt på huden, uten å bli uttørkende og jeg har sagt det før og sier det igjen, det er som om man tar på seg et lag med photoshop, fordi den jevner ut porer, linjer og gir huden en frisk og fin glød. Urban Decay Naked Skin Ultradefinition Liquid Makeup er virkelig en god foundation som jeg anbefaler på det varmeste!

Full coverage

Dette er min favoritt når jeg er ute å jobber, dette er en fantastisk foundation, laget for å passe alt fra den sarteste såre hud til normal til uren hud. Dette er vel egentlig hudpleie sminke, så den er helt super når det kommer til ingredienser og ikke minst så gir den et helt fantastisk resultat! Jeg har denne i paletter, slik at det blir praktisk når jeg er ute og jobber freelance. Men den fins i en og en forpakning til foundation også. Det er en krem konsistens på denne, den er lett å fordele både med svamp/beautyblender og børster. Så her gjelder det å finne sin metode til påføring. DMK Cosmetics Foundation.

Foundation børster

Så må jeg jo nesten vise dere noen gode børster til å påføre foundation med! Her har jeg både flat, stipple og mineralbørster pluss en beauty blender! 
Det er veldig smak og behag hva man bruker til hva- men hvis dere er keen på en guide på hvilke sminkebørster som kan brukes til hva- hyl ut i kommentarfeltet eller i en melding til meg så skal jeg fikse noe bra! 

Mineral foundation fra The Body Shop HER
Urban Decay Fundation HER
DMKC- har ikke funnet noe link til nettbutikk
Børster MakeupMekka mineralkost HER, The Body Shop Mineral Brush HER og Foundation Brush HER
Zoeva HER og Marvel Blending sponge HER
Ingen av disse lenkene er sponset btw ;)

Hva er deres favorittfoundation og hvorfor er den din favoritt?

 

Ha en fantastisk mandag folkens! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_____________________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #foundation #favoritter #hudpleie #sminke #DMKC #UrbanDecay #TheBodyShop

New in!

Heisann dere!

Da var det mandag og på mandager er det produktomtaler her på bloggen! I dag tenkte jeg å ta for meg litt av de nyeste produktene jeg har skaffet så dere får en litt bredere omtale i dag.

Enjoy!

Nyheter fra Makeup MekkaHer er de nyeste innslagene fra Makeup Mekka! Jeg kjøpte inn dette nydelige palettet i varme høstfarger (199,-), en dobbelsidet lipgloss (129,-), vipper og lim (79,-).


I tillegg kjøpte jeg denne brynspaletten (179,-), som by the way, er det største brynspalettet ever tror jeg! Haha! I tillegg kjøpte jeg den nye brynspennen (99,-), men her valgte jeg desverre feil farge så den ble helt feil til meg som dere kan se i halen på brynet på bildet under.

På bildet over kan dere se en look jeg gjorde med disse produktene og jeg kan bare si med en gang at jeg ELSKER de øyenskyggene! SE så fine de er! 
De blender seg utrolig godt og lett sammen og pigmenteringen er helt super.
Brynspaletten er utrolig god, fargen er akkurat passe varm og kald og den blir helt jevn når jeg påfører den.
Brynspennen er kjempefin å jobbe med, så jeg må bare passe på å få kjøpt rett farge- så kan jeg få vist den til dere!
Lip glossen er også flott, den er fuktig og fin, tørker ikke ut leppene når den går bort og gir en fin farge og et veldig glossy resultat. 
Jeg har ikke en look hvor jeg viser vippene på enda, men jeg syns disse vippene er utrolig lekre, limet er også godt å jobbe med så det er absolutt verdt å teste ut.

Alle produktene kan dere finne på Makeup Mekka sin nettside her

Nyheter fra Urban Decay

Vice4 Palettet er virkelig helt fantastisk! Dette er et limited edition palette, satt sammen av 20 nydelige nyanser. 
Alle fargene er høyt pigmenterte og fløyelsmyke i påføringen. Har allerede fått flere favoritter fra palettet og fargen Flame, troner høyest til nå! 
Dette er virkelig et palette som passe for deg som liker å eksperimentere med gøye farger, samt deg som liker det jordnære og enkle. Dette palettet kommer dere til å se mye til her på bloggen fremover, bare så det er sagt. Prisen på palettet er 490,- 

Såå har vi de herlige nye 24/7 Glide on Lip Pencil (150,-) Disse 5 fargene er laget for å matche leppestiftene som jeg viser lengre nede i innlegget, Matte Revolution Lipstick. Liplinerne holder helt sinnsykt godt, er høyt pigmenterete og er fantastisk gode å jobbe med. Enten du bruker disse alene eller sammen med matchende leppestift vil de gi et holdbart resultat som varer og varer. Awesome!

Jeg har lekt litt med disse lip linerne og i begge lookene jeg har vist, har jeg laget en ombre leppe med både Glide on Lip Pencil og matchende Revolution Lipstick.Så tilslutt vil jeg vise dere Matte Revolution Lipstick, dette er helt matte og nyyydelige leppestifter som kommer i 9 nyanser. Det jeg virkelig elsker med disse leppestiftene er at de ikke tørker ut leppene selv om de er matt i formelen. Leppestiftene er nemlig spekket med masse fuktighetsgivende oljer som bevarer fuktigheten mens du ser smashing ut med dine matte lepper! 
Disse koster 175,- pr stk.Urban Decay får dere ekslusivt hos Kicks Oslo City, Steen & Strøm og på Kicks.no

Har dere prøvd noe av disse produktene? 

Ønsker dere en herlig mandagskveld ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #MakeupMekka #UrbanDecay

Tame Them Brows

Goood mandag!

Det er tid for litt mandagsomtale, og i dag har jeg en deilig og fantastisk nyhet til dere!
Tidligere har jeg skrevet om bryns gel med farge på, som farger og former brynene slik at de ser fyldig og flott ut. Denne gelen er, såvidt jeg har funnet ut utilgjengelig/vanskelig å få tak i, til det norske markedet...

Men nå dere, NÅ!! Etter litt iherdig leting, har jeg funnet en erstatter til min tidligere bryns favoritt fra ModelCo- La meg introdusere:

Urban Decay Brow Tamer
Flexible Hold Tinted Brow Gel

Denne fantastiske lille saken her, kommer i en fin beholder, med en liten og presis børste, som får perfekt mengde produkt på når du tar den ut.
Jeg er overlykkelig over å ha funnet denne! For ikke bare er den cruilty free og dødsgod, den har fin pris og er VELDIG lett tilgjengelig i Norge. Hurra!!!
Det jeg liker ekstra godt med denne er at det er fleksibelt hold, så brynene blir ikke helt avstivet, det ser forsatt naturlig ut og den gir fantastisk fylde og farge til brynene. Tilgjengelig på Kicks.no for 185,- og om jeg ikke tar helt feil kan den også bestilles til deg via din lokale Kicks butikk.

Så hvordan er den på brynet?

Vel slik ser det "dårlige" brynet mitt ut, uten noenting på. 
Som dere ser har jeg flere partier med lite til ingen hår. Sånn har dette brynet alltid vært og er heldigvis ikke noe selvforskyldt overnapping fra tenårene.
Men irriterende er det uansett at jeg aldri får vokst ut nok hår her. Derfor bruker jeg alltid brynsgel eller annet brynsprodukt for å fikse disse tomhullene.

I dag, kun ved bruk av Urban Decay Brow Tamer i fargen Warm Brown, ser brynet mitt slik ut. I'm in LOVE!! 

Jeg liker å gre dem til så de er litt bustete i front, samtidig som de ligger samlet bakover i halen. Slik ser da begge brynene ut. 

Så med litt foundation, rouge og leppestift på, er min no makeup-makeup på plass! :)Har du et favoritt produkt til brynene? 

Jeg har masse nyheter i sminkesamlingen min om dagen, så det er bare å følge med for updates og bilder og looks og alt og det ♥

Ha en nyyyydelig dag videre fininger!
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


 

The Humble Bean

God mandag dere!

Ny uke, ny mandag og ny omtale her i bloggen!
Nå som sommeren offesielt er over og høsten begynner å lande inn over oss, så er det ekstra mange unnskyldninger for å få gjort unna litt selvpleie på regntunge høstkvelder. Er dere ikke enig?

Vel, dagens produkt kan du fint bruke enten det er sommer eller høst, morgen eller kveld, men spesielt god er denne hvis du som meg, elsker kaffe.
Fordi det er nettopp det dette produktet er laget av! 

The Humble Bean er en utrolig deilig body scrub laget av Arabica kaffebønner og extra virgin kokos olje fra Fiji. 
Den er laget av Jessica Sakis, i Australia, og hun var så utrolig snill og ga meg denne skrubben da jeg møtte henne på Phi Phi Island turen vår i Thailand i sommer! 

Når du står i dusjen og huden er våt, så tar du ut litt av skrubben i hendene og masserer i 2-3 minutter på fuktig hud.
Etter at du har skrubbet, skyller du den av og huden vil deretter føles myk og forfrisket samtidig deilig fuktet av kokosoljen.

Det er jo som dere vet mange fordeler ved å skrubbe huden, og når du bruker denne fjerner du både døde hudceller, øker blodsirkulasjonen og reduserer cellulitter.
Og ikke minst så dufter den super digg av kaffe og kokosolje!
Alle ingrediensene er 100% naturlig, det er ingen skadelige kjemikalier og prisen er ca 105,-  

Jeg har jo en forkjærlighet til produkter som er litt unike, laget med kjærlighet, naturlige ingreidenser og som selvsagt, ikke har blitt dyretestet! 
Det er at dette produktet er oppfunnet og laget av denne søte flotte damen Jessica, gjorde meg varm i hjertet og derfor ønsker jeg å dele dette med dere.

For mer info sjekk ut facebook og instagram til The Humble Bean ♥

Vi snakkes litt senere vakringer! 
-Charlie

______________________________________________________
#Omtale #TheHumbleBean #Kropp #Selvpleie #Skjønnhet

New in!

Heisann dere! 

I går var jeg som sagt på shopping! Da gikk turen innom H&M og de har jo nettopp relansert all sminken og skjønnhetsproduktene deres.
Da måtte jeg jo nesten finn ut hva de nye produktene er gode for og kjøpte derfor med meg litt forskjellig!

Jeg har nettopp filmet en first impression video til dere, og må bare redigere den så skal dere få den servert her på bloggen.
Imens tenkte jeg å dele bilder av det jeg har kjøpt med dere.

IN-BETWEEN DAYS DRY SHAMPOO 79,50,-
BRUSH CLEANSER SPRAY 39,50,-

COLOUR ESSENCE EYE PENCIL, into the blue 49,50,-
AQUA LIQUID EYELINER , poolside 59,50,-GOSSAMER LIP STAIN, leading lady 79,50,-
LIP DEFINER, maui lei, tithonia, bramble ripple og cherry tart 49,50.- pr stk

BROW SPECIALIST 39,50,-

Skrik ut om det er noen produkter dere har testet fra H&M, og si hva dere syns!
Eller om det er noen produkter dere har lyst at jeg skal teste og skrive om!
 

Vi snakkes senere my darlings ♥

*Følg meg gjerne på Snap, Facebook og Instagram*

___________________________
#Skjønnhet #sminke #H&M #newin 

Høstens nyheter!

God morgen fininger! 

Mandag er her igjen, og jeg liker jo å starte mandager med å vise dere deilige produkter- så får vi en litt ekstra fin start på uken!
På fredag fikk jeg en pakke i posten, den inneholdt noen av de ferskeste produktene hos The Body Shop denne høsten, og jeg tenkte derfor å vise disse til dere.

//Produktene er sponset,
omtalen er ikke det ;) 

På sminkefronten har de lansert noen utrolig lekre nye Eye Definers, her er 3 av fargene- de har fått en rosa og en turkis også som ser helt FAB ut!!
I tillegg er det kommet noe veldig spennende som er Sorbet Blush. Aldri sett noe lignende før, og konsistensen på denne var utrolig fin. Dere som følger meg på snapchat så meg teste denne ut i går og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Den kommer i 4 farge nyanser.

Det som er så bra med kajalene fra The Body Shop er at de er beriket med Marula olje, Shea smør og bivoks, noe som er helt særegent da dette er Community Fair Trade ingredienser som både gjør produktet godt for deg, samt at det gir de som produserer og leverer ingrediensene en stabil inntekt og fremtid.  

Sorbet Blushen er også beriket med gode ingredienser fra Community Fair Trade som Aloe Vera og Honning. I tillegg er den tilsatt Rose ekstrakt for en deilig og frisk duft!
Den lukter nydelig og fukter i opptil 12 timer og kan fint brukes på huden både med og uten hudmakeup. 

Til kroppen har det kommet MASSE spennende nytt! 
The Body Shop har lansert Spa og The World, med deilige produkter som er optimal til å koble ut, stresse ned, rense og oppnå lykke.

Her er en av de to 350ml skrubbene som er kommet. Denne er laget meg oljene fra Ximenia treet som er spesielt mykgjørende for huden. 
Skrubbekornene i denne er fine saltkorn.Kroppskremene er også i 350ml, denne er en lukseriøs souflet aktige kremen er beriket med oljer fra den elegante Camelliablomsten.
Duften er diskret og fin og den fukter utrolig godt!Monoi er en helt fantastisk olje, denne kan brukes til både hår og kropp og gir nydelig fuktighet og lukter utrolig godt.
Oljen er en høyt verdsatt og hellig blanding av kokosolje og tiareblomster. Et skikkelig vidunder produkt!På lørdag stakk jeg innom The Body Shop butikken som ligger i nærheten av meg for å sjekke ut resten av produktene, og der var flere godbiter jeg blir nødt å kjøpe meg etterhvert, blant annet en rensende kull og leire kroppsmaske!! 

Prisene på produktene er veldig gode, du får mye for pengene og vil du se mer av utvalget og priser kan du stikke inn på din nærmeste The Body Shop butikk, eller sjekke ut nettsiden HER 

Hva syns dere?! Flere enn meg som ELSKER at det kommer så mye nytt og spennende om høsten? 

Ha en nyydelig dag dere ♥
-Charlie


_______________________________________________________________
#Mandag #Omtale #Produkter #TheBodyShop #SpaOfTheWorld #Skjønnhet

Touch of Happiness

God mandag vakre venner!

Håper dere har hatt en fin start på uken :) 
Jeg liker å få så fin start på uken som mulig og derfor har jeg omtale av fine produkter hver mandag!

Denne uken er det en noen deilige produkter fra Rituals som står for tur.
Da jeg var ute og reiste i sommer, plukket jeg med meg en flere produkter fra Rituals på Tax Free'en, både i reisestørrelser og vanlige størrelser.
Jeg var så glad for å kunne kjøpe disse produktene der, fordi det ikke er noen Rituals butikk i Bergen ennå- så hvis du skal ut å fly så anbefaler jeg dere virkelig å stikke snuten innom Rituals hyllen og plukke med dere noen godbiter!

Produktene jeg skal omtale i dag, er fra en smart reisepakke hvor du får 4 produkter i håndbagasje vennlig størrelse, som gir deg alt du trenger til å dusje og smøre deg på kroppen uansett hvor du er.

Pakken inneholder Happy Buddah foaming shower gel sensation 50ml, Fortune Oil caring shower oil 75ml, Fortune Scrub invigorating body scrub 70ml og Touch of Happiness rich moisturising body lotion 70ml. Alt dette betalte jeg 149,- for! 

Jeg valgte denne pakken mest fordi oransje er en av mine favoritt farger og så syns jeg navnene på produktene var så fine, hehe.
De dufter deilig av mandarin og yuzu (som er en slags manarin frukt, bare surere og som er veldig kjent for sin aromatiske duft) og søt appelsin med seder tre.
Dette er skikkelig friske dufter og etter at jeg hadde tatt en dusj med disse, og min søster kom inn på badet etterpå var responsen "mmmmm!! Hva er det du har dusjet med?!"

Foaming gel'en syns jeg er veldig spennende. Første gang jeg prøvde dette var jeg en smule skeptisk til konsistensen, og jeg endte opp med å bruke den som barberskum til bena, men nå ha den grodd på meg! Den er utrolig drøy i bruk, du trenger bare et bittelite pump av den fordi skummet vokser i hånden og da har du mer enn nok til å vaske kroppen med.

Dusj oljen passer perfekt til når man er litt ekstra tørr i huden og passer ypperlig nå som høsten gjør sitt inntog, med den varme duften av seretre og søt appelsin.

Skrubben kommer i en gelekonsistens med medium + grove kuler. Så du med et par skrubbehansker får du en veldig effektiv og god skrubbings av kroppen!
Denne har også duften av Mandarin og Yuzu- utrolig frisk og deilig.Body Cremen er bare ELSK! Den har en ganske tykk konsistens, men smøres florlett ut på huden og trekker raskt inn og gir kjempemasse fuktighet.
Duften er varm og frisk av søt appelsin og sedertre, uten å være for fremtredende slik at du fint kan bruke parfyme og deo i annen duft etterpå.Til 149,- så er dette et flott kit til en god god pris og jeg anbefaler det virkelig! De hadde også kit i 3 andre serier, så her gjelder det bare å finne sin favoritt duft!

Om du ble fristet til å teste, men ikke skal innom Tax Free'en så har Rituals egne butikker i Oslo omegn- Fornebu, Sandvika, Aker Brygge, på Douglas i Bogstadveien og hos Steen & Strøm Nedre Slottsgate. Du finner dem også på Kvadrat i Stavanger og på Sandens i Kristiansand. De har egen nettside hvor man kan shoppe fra og ellers fant jeg de også Kicks.no

Har dere prøvd disse produktene før?
Isåfall hva syns dere om de?

Ha en fantastisk dag så lenge fininger ♥
-Charlie 

____________________________________________
#omtale #kroppspleie #skjønnhet #Rituals

Kiss French - Wear Italian

//Produktene er sponset

Happy mandag alle sammen!!

Da er ferien offesielt over for de aller fleste i landet, skolene har begynt igjen og rush trafikken er tilbake på veiene..
Men solen skinner og livet smiler, så lenge du smiler til livet! 

Jeg smilte hvertfall stort da jeg kom fra posten i dag, der var det nemlig kommet en ny pakke med en helt utrolig nyhet oppi!
Dere vet hvordan jeg blir når nye produkter lanseres, jah, litt smågal, hehe.

Men dere hør på dette-

Se for deg saftige fikener, sakte modnet under den italienske solen. Innhaler den bittersøte harmonien av de grønne bladene, det melkeaktige saftige kjøttet og de beroligende trefasettene..

Se for deg at du kan dusje med disse duftene, fukte huden med pleiende ingredienser og avlsutte det hele med en dæsj av den deilige friske duften av fiken, løftet opp av friske noter fra drueblad, og krokus. Harmonert med en feminin touch av toskansk rose og varmet med rav og eiketre.

Akkurat nå sitter jeg her og lukter så godt at jeg skulle ønske det var noen hjemme så jeg kunne brifet med de gode duftene, haha!

Ah, men dere, nok snakk- nå skal dere få se de vakre nyhetene som er lansert i dag hos The Body Shop

*Bildedryss*

The Body Shop har redesignet duftserien sin, noen dufter lukterer det samme som før og så har det kommet litt nytt, denne deriblant! 
Dette er en Eu De Toilette, så duften er lett og fin og holder i ca 4-6 timer på huden. Hvis du bygger opp duften med å bruke både dusj, bodylotion/body butter og frisker opp med body misten i samme serie, en gang eller to, vil duften holde hele dagen!
Prisen på denne er 339,- og kan kjøpes i alle The Body Shop Butikker eller i nettbutikken

I tråd med The Body Shops forpliktelser, som er å bruke de fineste naturlige ingrediensene, er fikene håndplukket midt på sommeren, når det saftige kjøttet er på sitt mest modne og aromaen på sitt rikeste- noe som resulterer i en utsøkt fikennote.

Dusj gelèn er som alle andre dusj produkter fra The Body Shop, fri for kjemisk såpe og tilsatt deilig honning, slik at du fukter huden mens du vasker den,
VINN VINN situasjon!
Bodylotionen i denne serien er beriket med deilig sheasmør, er lett i konsistensen og trekker raskt inn i huden. Helt perfekt!
Skulle du behøve mer fuktighet fins der bodybutter i samme serien.
Prisen er 129,- for shower gel og 179,- for bodylotion.

De andre duftene som er lansert kan du se under her, og så vil jeg anbefale dere en tur innom The Body Shop for å kjenne på de herlige duftene! 

Hva syns dere? Ser de ikke utrolig flotte ut? 

Nyt dagen videre dere!!
- Og duh, hvis du er grådi grei, og syns jeg fortjener det seff, så blir jeg veldig glad om du vil nominere bloggen min til årets Beautyblogg <3

Lots of love
-Charlie

 

 

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

 #Produkter #Omtale #Skjønnhet #TheBodyShop 

Virgin Mojito

God morgen! 

Hva er vel bedre enn å starte dagen med friske nye produkter?
Som atpåtil lukter helt fantastisk friskt og sommerlig?

The Body Shop lanserte denne uken en helt ny limited edition serie, Virgin Mojito- og siden Mojito er min favoritt drink så måtte jeg ta turen innom The Body Shop på Vestkanten og snope litt!Jeg kjøpte meg likegreit denne flotte isbitbøtten som var fylt med produktene fra serien. Oppi der var alle produktene i serien, utenom Body Sorbeten, så den kjøpte jeg utenom.SE SÅ LEKKER!!! Prisen på denne er 699,- og det er fantastisk value for money fordi produktene som er oppi koster til sammen 774,- 
Dermed sparer du 75,- OG får isbøtten med gratis!! DET er vinn vinn! =D Slik ser det ut når du åpner denne herlige pakken.

Og her er alt som er oppi:
Body Butter- et mykt og deilig bodybutter som er spekket med fuktighet og hele 7 Community Fairtrade ingredienser.
Body Scrub- en lett kroppskrubb beriket med Community Fair Trade honning for å tilføre naturlig fuktighet. OG så inneholder den 100% biologisk nedbrytbare skrubbekorn!
Shower Gel- med denne friske Shower Gelen får du den ultimate sommerfølelsen! Den renser huden skånsomt med sin såpefrie formel og lukter superdigg.
Body Splash- dette er en ny, innovativ duftformulering inspirert av karibiske rytmer, spennende eller? Den lukter like friskt og godt som resten av serien og blir prikken over i'en for å få den deilige duften fra denne serien til å vare. I tillegg er den formulert slik at den kan brukes i solen!
Bath Lily- denne svampen er til for å gi deg en god vask, lett eksfoliering av huden mens du dusjer OG når du bruker denne med din dusj gel, så bruker du myyye mindre produkt! 

Serien ser bare friskere enn friskest ut og lukter heeeeeelt fantastisk! Det må rett og slett bare oppleves! 

 

Sammen med Body Sorbeten, ble serien komplett og alt samlet ser slik ut.
Virgin Mojito Body Sorbet 149,- Body Scrub 198,-  Body Butter 189,-  Shower Gel 89,-  Body Splash 259,-

Du får tak i produktene både på nett og i alle butikker- så løp innom nærmeste The Body Shop og kjenn på denne deilige nyheten!!

Ha en forfriskende morgen alle sammen <3

-Charlie

 

#Skjønnhet #nyheter #TheBodyShop #VirginMojito #kroppspleie

Snakk om kundeservice!!!

Heisann dere! 

I dag er det mandagsomtale, men i dag tenkte jeg ikke omtale et spesifikt produkt, men mer en kundeservice opplevelse!
Og i tillegg blir det en supernice giveaway til en av dere heldige lesere lengre nede i innlegget! =D

Forrige måned skrev jeg om noen nye produkter i samlingen min, derav noen produkter fra Glossybox, som jeg har abonnert på i flere år nå.
Et av produktene jeg hadde fått, en øyenskygge, var knust da jeg åpnet min månedlige eske- men jeg tenkte ikke noe særlig over det, fordi jeg har så utrolig mange øyenskygger. Hadde planer om å bare reparere den med litt flytende antibac og presse den sammen igjen.Dette tok jeg bilde av og skrev kjapt om i innlegget jeg postet. Så tenkte jeg ikke mer over det.Plutselig, et par dager senere dukket det en kommentar opp under innlegget fra selveste Glossybox! 
De hadde lest innlegget mitt og ba meg sende dem en mail og så skulle de erstatte produktet til meg!

Dette hadde jeg aldri forventet meg, og ble utrolig glad og enda mer fornøyd med å abonnere på Glossybox.
Ikke bare får man utrolig masse flotte produkter hver mnd, til kun 179,- men man får en fantastisk kundeservice med på kjøpet.

Om du ikke har hørt om Glossybox før, vil jeg anbefale deg å ta en titt HER

Såååå- siden Glossybox var så gavmild mot meg, tenkte jeg å være gavmild med dere også- og har derfor satt sammen noen veldig flotte produkter som jeg vil gi til en av dere fantastiske lesere! I denne pakken vil du finne både vippeserum, hårkur, parfyme, AloeVera gel og litt anna godt snacks! 
Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å kommentere med navn og mail adresse i kommentarfeltet. 

Og så er det helt lov og veldig koselig om du vil følge meg på både facebook og instagram ;) 

Så hvem har lyst på en pakke i posten?! <3 =)

-Charlie

___________________________________
#Skjønnhet #Glossybox #Giveaway 

Endelig funnet den rette!

Sommeren lot virkelig vente på seg, men nå som den kom kom den skikkelig godt også! 

Sola har stekt og varmet i noen dager nå og det kjens bare så utrolig deilig, men en ting som er mindre deilig- er å være solbrent! Noe jeg blir utrolig lett.
Men så har jeg ett problem, jeg reagerer ofte på solkremer, jeg kan få soleksem og vonde kviser på kroppen av å ha på solkrem.. DET er irriterende det! 

Så jeg har lett og lett etter en solkrem, som både er snill mot huden, ikke gir meg reaksjoner, har gode ingredienser og sist men ikke minst- som ikke er testet på dyr!

I går, fant jeg endelig den rette solkremen!

COOLA produktene inneholder 70-97% økologiske ingredienser og er en av få solkremprodusenter i verden som har dette.
Jeg kjøpte meg den solkremen uten duft, og er veldig fornøyd med den!. Den trakk kjempefint inn i huden, drøy i bruk og den ble IKKE KLISSETE- Halleluja!! 

Jeg plukket også med meg leppomaden med solfaktor, da den jeg har fra før ikke har vært sterk nok og jeg har hatt solbrente lepper opp til flere ganger i år, selv med faktor 15 på.. 
Så nå satser jeg på at denne skal gjøre susen med faktor 30.

Prisen på disse er ganske høy i forhold til mange andre solkremer, men jeg syns faktisk det var verdt det, med tanke på hva jeg ønsker av ingredienser på en solkrem og at jeg ikke vil at det skal være testet på dyr! Solkremen til kroppen kostet 299,- og liplux 129,- og jeg kjøpte de hos Sunkost.I ansiktet bruker jeg Aloe Vera Soothing Moisture Lotion spf 15- og et mineralpudder med spf 25 over. 
Bruker jeg vanlig solkrem i ansiktet så popper det opp urenheter overalt, men jeg tenkte å prøve den fra Coola når denne fra TBS går tom. Så nå som jeg har beskyttelse fra topp til tå, kan jeg være så masse ute i sola som jeg bare vil! 

Har dere prøvd dette merket? 
Hvilken solkrem bruker dere? 

-Charlie

_______________________________________________
#Skjønnhet #sol #Solkrem #spf #Sommer

Trenger huden din glød?!

//Produktene er sponset

Da har du truffet på riktig blogginnlegg! 

I dag er det jo mandag og mandager er omtaledager her på bloggen.
Dagens produkter er noen deilige nyheter fra The Body Shop og deres Vitamin C serie.

La meg introdusere Vitamin C Glow Boosting Moisturiser og Instand Glow Enhancer

C-vitamin spiller en viktig rolle for å holde huden sunn. Fra før av bruker jeg en face mist fra samme serien, for å tilføre huden frisk glød.
Denne serien inneholder en av de mest potente naturlige kildene til vitamin C, nemlig Camu Camu bær fra regnskogen i Amazonas. 
Høres ikke det bare så eksotisk og digg ut?! 

Camu Camu bær inneholder opptil 60 ganger mer c-vitamin enn appelsiner, så det gir virkelig huden en skikkelig booster!

Jeg har nå brukt denne dagkremen i ca en måned og jeg elsker den!
Konsistensen er geleaktig og lett og passer perfekt for normal til kombinert hud. Hvis du har tørr hud, kan du fint bruke den, men da anbefaler jeg deg å bruke et fuktighetsserum i tillegg.

Produktet lover å få huden til å se klarere ut med en naturlig glød, og formuleringen bekjemper tegn på tretthet og gir huden en "juicy" fuktighet.
For min del holder den ihvertfall det den lover, huden min ser frisk og fin ut med den på og for ikke å glemme å nevne- den lukter helt fanfreakintastic!! 

Prisen er 249,- og fås i alle TBS butikker og på nettbutikken.

Så har vi denne herligheten her- jeg vil kalle det en slags primer og highlighter. Den er laget for å brukes som siste ledd etter hudpleierutinen og virker som både hudpleie og makeupprodukt i ett.
Den lover å gi huden en frisk glød i tillegg til å etterlate huden fløyelsmyk.

Jeg har gått veldig mye uten sminke i det siste, der jeg bare har brukt dagkremen og så denne oppå, thats it! Huden min har sett kjempefin ut, jevn, glødende og frisk ut. 
Så jeg mener absolutt den gjør det den lover. 

Det som også er genialt med denne er at den som sagt kan brukes alene, men også før og etter makeup! Hvis du legger et lag med denne, påfører makeup, så kan du som et siste ledd legge litt av denne på brynsbenet, neseryggen, amorbuen og andre steder du vil tilføre litt glød i ansiktet! Det blir så fint!

Prisen er 219,- og fås også i alle TBS butikker og på nettbutikken

På bildet under har du meg trøtt og nyoppstått til venstre og nyfuktet og lett sminket til høyre. 
 

Her har jeg renset huden, påført de to deilige Vitamin-C produktene samt sminket huden med litt BBcreme, mineralpudder og Honey Bronze produktene som også er fra The Body Shop.

Så som dere sikkert skjønner, så vil jeg virkelig anbefale dere disse produktene, de kjens gode ut på huden, prisen er snill, ingrediensene gode og snill mot huden, ikke minst! Og så var det den lukten da, herlighet, det må bare oppleves! NYDELIG godt lukter det.

Noen av dere som har prøvd disse selv? Hva syns dere isåfall?

Håper omtalen falt i smak- kom gjerne med tilbakemeldinger eller spørsmål om dere har noen!!
Ønsker dere en hærlig og glødende mandag =D <3

-Charlie

 

________________________________________________________
#skjønnhet #omtale #thebodyshop #vitaminc #hudepleie #makeup

Reisevennlig!

Heisann dere!

Har dere hatt en bra helg? Hva har dere gjort på?

Her har det gått i organisering og pakking, litt yoga, avslapping og treffe folk som det snart blir lenge til jeg ser igjen!
Flytting er travle greier! Men jeg oppdaterer snapchat så ofte jeg kan, så om du ikke får nok av meg her inne, så får du gjerne legge meg til på snap - RockstarCharlie! =D

I dag har jeg tatt meg tid til å gjøre noe annet pakking og organisering og fikk knipset litt bilder!
Siden jeg er på reisefot, og ikke skulle ta så veldig mye med meg bort hit, for da er det jo enda mer å ta med hjem igjen, så ble det ikke mye gøy som fikk bli med i sminkepungen min. Men et par essensielle produkter måtte jeg nesten ta med og jeg tenkte å dele disse med dere i dag!

Disse produktene gjør at jeg får lagt en komplett makeuplook, uten å måtte ha med en drøss med produkter! 

Hud - Urban Decay Naked Skin Concealer, The Body Shop EVM powder foundation, BH Cosmetics Forever Nude Sculpt & Glow
Øyne - Urban Decay Naked2 Palette, Coleur Caramel Mascara
Bryn - ModelCo More Brows, The Body Shop Brow Pencil og en børste

Lepper - Urban Decay Sheer Revolution Lipstick 

Dette kontur kittet er helt genialt, her har du highligt, varm glød, kontur og blush i ett, og det ser helt fantastisk ut på huden!


Ingen mere dårlige bryn dager, jeg bytter litt på å bruke begge deler eller bare en av delene, men disse to gjør det helt ok å ha bryn som ser ut som de skulle tilhørt to forskjellige personer! Hehe

Så med dette i sminkevesken, har jeg alt jeg trenger når jeg er på tur! 

Har dere noen must haves når dere er ute og reiser?! 

Ønsker dere en nyyydelig søndagskveld videre! 
Mange klemmer

-Charlie

 

________________________
#Produkter #skjønnhet #sminke #flytting  

NEW IN!!

Hei mine kjære! 

Det har blitt litt nye produkter på meg i det siste, jeg var så heldig å vinne i en konkurranse på Nordic Glaze sin Facebookside for litt siden, så da ble det litt nye godiser derfra å teste ut. Pluss at månedens Glossybox har ligget uåpnet ute hos min mor og jeg fikk den nettopp hit, så i dag har jeg tatt litt bilder av produktene og tenkte å dele dem med dere!

Fra månedens Glossybox kom der blant annet disse fine tingene, jeg har gitt vekk to av tingene som ble med, så dette er det som ble igjen.
Leppepensel i helt rett farge til meg og et vippeserum som jeg er veldig spent på. Jeg syns jeg har lange nok vipper fra før, så jeg tenkte faktisk å teste denne på brynene mine der hvor jeg mister hår, for å se om det gror tilbake der! I tillegg var der med den øyenskygge som jeg gledet meg til å teste...

Men den så slik ut.... Så jeg får dra frem den flytende antibacen min og røre sammen og presse den på plass, se om jeg klarer å redde den! 

SÅ til pakken fra Nordic Glaze- her var det masse fint og spennede fra Cuccio, Bellápierre, bh cosmetics og Sigma! Gleder meg masse til å teste disse ut!

Jeg har jo fra før noen lakker fra Cuccio som jeg digger, så blir spennende å se om disse blir like store favoritter som de andre. Fargene var hvertfall superfreshe!

bh cosmetics har jeg aldri prøvd før, så det blir utrolig spennende, her fikk jeg maskara og blush, highlight og contour kit!

Bellápierre Cosmetics har jeg foreløbig fått testet litt via Glossybox faktisk, og det jeg har prøvd hittil har vært utrolig bra, så nå har jeg skyhøye forventninger til dette pudderet og shimmeret. 

Sigma er jo et sånn typisk "Beauty Junkie" merke og siden jeg ikke er en mainstreem Beauty Junkie, så har jeg veldig lite fra Sigma fra før =P Men disse to, virker som noen godiser, kosten her tror jeg blir suveren til concealer og glossen, vel- bare fargen sier vel at jeg kommer til å like den, hehehe! 

Så det var de siste nyhetene i min sminkesamling, nå gleder jeg meg masse til å prøve dem ut og kunne gi dere omtaler senere! 

Ellers vil jeg tipse dere om at Nordic Glaze også har konkurranser og giveaways ganske ofte, og premiene der er utrolig nice!
Akkurat nå har de en Giveaway hvor du kan vinne blush, highlight og contour palette til deg selv og en venn- gå inn HER for å bli med!  

Har dere prøvd noen av disse produktene før? 

Talk soon my loves <3 

#NewIn #produkter #sminke #skjønnhet 

Spring News fra Urban Decay

//Produktene er sponset

Det er maaandag!! Og mandag betyr omtale her på bloggen og i dag vil jeg introdusere dere for noen deilige nyheter ifra sminkeverdenen!  

For en liten stund siden fikk jeg tidenes pakke i posten fra Urban Decay! 
Nå som våren står for dør, er det mye nye produkter som lanseres hos de fleste merkene og Urban Decay er intet unntak!

Her er de flotte produktene jeg fikk, foundation, concealer, øyenskygge og leppestifter!

Nye Ultra Definition Powder Foundation!
Denne er faktisk helt nydelig, føles fløyelsmyk på huden, dekker godt og kan brukes både tørr og våt!
Du kan bygge opp ønsket dekkevne med forskjellig påføring, så den dekker fra lett og opp til full dekk.

Jeg bruker først et lag med svampen som jeg påfører jevnt over hele huden, deretter sparyer jeg huden med facemist for å fukte den. Da smelter foundationen kjempefint inn i huden. Når første lag er tørt, går jeg over med en pudderkost med bare litt produkt på.
Resultatet av denne metoden gjorde at huden min så flawless ut, den dekker godt- uten å se ut som jeg hadde et tonn med makeup på!
Huden føltes heller ikke tett og det SÅ helt fantastisk ut. Jeg syns jeg faktisk så litt photoshoppet ut med det på! HahaWeightless Complete Coverage Concealer Denne er dødsgod! Konsistensen på denne er helt spesiell. Den gjør at den trekker fort inn i huden og gir et godt og dekkende resultat som man kan bygge på til ønsket dekkevne. Concealeren dekker urenheter og ujevnheter i huden helt suverent.
Endelig en Concealer som føles bra på huden, ser bra ut på og holder hele dagen, er perfekt i fargen OG som dekker uten å se for heavy ut! Moondust Eyeshadow - WOW sier bare jeg, FOR et pigment! Glitteret er utrolig finkornet noe som gir en så utrolig kul effekt og på bildet under har jeg laget en kjapp liten liner med denne skyggen.Sheer Revolution Lipstick - så var det leppestiftene da! OH MY! Dette var rett og slett et nydelig produkt, utrolig deilig å påføre, leppene ble godt pigmenterte og fuktet som bare det! Det var akkurat som om leppene fikk av god klem med fuktighet og det varer kjempelenge!
LOVE!!! - og du, de fargene da!

SE PÅ DE FARGENE! Jeg døde litt for så å gjenoppstå når jeg åpnet beholderene og så de freshe fargene! Hehehe

LOVE LOVE LOVE- disse var desidert det beste med HELE pakken! 

Så hvis du bor i Oslo ta turen innom Kicks Oslo City eller Steen og Strøm for å se på alle disse nydelige produktene, ellers finner du de også på Kicks.no

Noen av dere som har rukket å teste ut disse produktene enda?

Vi snakkes litt senere loves!
 #urbandecay #skjønnhet #sminke #newin

Noe av det fineste...

... må være helt nye leppestifter! 
Rett i fra pakken, ubrukte, fargesterke leppestifter- de ser jo bare rett og slett majestetisk ut, syns ikke du også?

I går fikk jeg en helt fantastisk pakke i posten med masse fine vår nyheter fra Urban Decay og jeg er forelsket!

Disse fire leppestiftene er noe av det som befant seg i pakken, tenkte å dele litt flere bilder med dere litt senere, men nå etter at jeg lastet inn disse bildene fra kameraet, måtte jeg bare laste opp dette og vise dere med en gang! 

Gled dere til mer bilder og omtaler senere <3 

Vi snakkes snart loves!!

#urbandecay #skjønnhet #sminke #newin
 

Er det noe du prøver å fortelle meg?

//Produktene er sponset

Det satt jeg nesten og følte litt på da disse produktene kom i posten denne uken. Hehehe...

Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at jeg er uhyre bleik, så det passet jo egentlig veldig bra å få disse deilige produktene nå!Hos The Body Shop kan du fra denne uken av få noen flotte nyheter, elsker nye produkter og elsker produkter som gir glød! Noe disse definitivt gir!

Hvis du har like hvite bein som meg, men har lyst å sprade i kortere kjoler nå før solen har satt sine spor på deg, er Honey Bronze Tinted Leg Mist perfekt for deg også!
Det er bare til å spraye på og jevne ut, la det tørke og voila! Fargen smitter ikke av og sitter på til du dusjer den av igjen.Til ansiktet har der kommet en ny Honey Bronze Face Gel, den er helt matt og kan brukes alene, over din foundation, eller du kan blande den i din foundation for en litt mørkere hudtone når du blir brun om sommeren- Genialt!

I tillegg har der kommet Highlighting Domes, ah se sååå fin den er! Den fins i tre ulike nyanser og gjør highlighting til en lek, bare påfør rett på huden der du vil ha den, jevn litt ut med fingrene og du vil ha frisk og glødende hud på sekunder.

 

Jeg gikk i gang med testingen av produktene med en gang, hehe, så dagens makeup er med både Face Gel og Highlighting Dome- flere bilder og en liten "How To" kan du sjekke ut HER!

Har dere fått kloa deres i disse deilige produktene enda?
Eller har dere noen andre sommer glød favoritter? Del med meg da vel! =)

Vi snakkes senere mine kjære!! <3

#TheBodyShop #HoneyBronze #NewIn #SummerGlow #Glød #Frisk #LoveIt 

April Favoritter

Heisann!

Brått så var april måned forbi og mai er i gang- herlighet som tiden flyr!
Men det er egentlig ganske deilig at vi snart har sommeren her, så tiden kan få lov å fly litt til før jeg vil at den skal gå saaakte så vi får nyte deilige sommerdager!

Anywho i dag er det jo mandag, og mandag betyr omtale her på bloggen.
Tenkte derfor å komme med mine favoritt produkter fra april i dagens omtale. 

Iløpet av april snopte jeg meg litt nye produkter som raskt fikk status som favoritter- deriblant noen fantastiske maskaraer fra shop.torhildkristine.com, på bildet over har jeg på meg fargen 02 Plum sammen med en lilla øyenskygge fra Zao lagt som liner. I tillegg kjøpte jeg 04 Blue, som jeg også syns er fantastisk fin. Disse kommer til å bli mye brukt fremover. Syns det er så fint med farget maskara mot øyefargen min, og i tillegg er det litt mer spennende enn svart og brun maskara. 

I tillegg kjøpte jeg meg den superlure Smart Brush Cleansing Egg fra Makeup Mekka og den nye hvite kajalen fra The Body Shop. 
Se video og les omtalen min om  Brush Egg HER.
Kajalen fra The Body Shop er fløyelsmyk i påføring og jeg har noen lekre looks som jeg skal vise dere med denne i kommende innlegg- så det er bare å glede seg!
Ellers var det Makeup Revolution Ultra Brow Gel som også har vært en av mine favoritter iløpet av April - sjekk videoen jeg lagde om den HER 


Nå som det har vært mange solfylte dager har jeg passet ekstra på å beskytte huden, her er det Aloe Soothing Moisture Lotion med SPF 15 og Extra Virgin Minerals Powder som har stått for den jobben. Den nye Invisible Cover Mineral Concealeren fra Makeup Mekka har blitt brukt for å dekke urenheter og blåhet under øyne og rouge paletten jeg har satt sammen med alle blusherne jeg har fra The Body Shop,har blitt flittig brukt for farge og glød til ansikt og øyne (jepp jeg swiper ofte rougen over øyelokket, da slipper jeg å ta på øyenskygge og rougen gir nok farge og glød til lokket så det ser ut som jeg har tatt meg tid til å legge øyenskygge ;) )

Såh- det var mine favoritter! Har dere hatt noen favoritter i det siste? 
Og bare sånn FYI- ingen av linkene jeg har lagt inn her er annonse eller sponset, jeg bare syns det er hendig å linke videre til produkter jeg anbefaler når de er tilgjengelig på nett, slik at hvis det er noe dere har lyst å lese mer om eller kanskje kjøpe selv så er veien dit, mye enklere =) 


Har dere ellers hatt en bra helg og start på uken?
Jeg har bare holdt på med masse praktiske greier i dag, papirarbeid og planlegging av tiden fremover, men jeg har også planlagt et par kule makeup looks til dere, så pass på å poppe innom igjen, for masse fin inspirasjon denne uken <3

#skjønnhet #omtale #favoritter #april #mai #sommer #anbefaling #sminke #hudpleie #TheBodyShop #TorhildKristine #MakeupMekka #MakeupRevolution  

Omtale \\ Smart Brush Cleansing Egg

God kveld dere!!
Det er jo mandag og hver mandag presenterer jeg et nytt produkt som skal omtales og i dag tenkte jeg å vise dere en liten genial sak kalt Smart Brush Cleansing Egg!

Forrige uke snopte jeg litt sminkenyheter og denne her var rett og slett helt fantastisk luddig!
Derfor fant jeg ut at jeg skulle vise dere hvordan den brukes i video og så gi en kort omtale i tillegg.

*Snurr Film* 

Produktet kan fås flere steder, har sett de på Ebay, men jeg kjøpte min på MakeupMekka.no den koster 59,- 
Som dere ser i videoen er den superlett å bruke, bare ha på litt rens på egget og jobb børsten inn i rensen og skyll godt av. Det som er så flott med dette egget er at det på en skånsom og effektiv måte kommer inn i alle hårene på børsten og renser godt, uten å slite på busten. Foundation og gel liner som ofte kan være vanskelig å få skikkelig av er lett som bare det å få bort ved hjelp av dette egget.

Så om du vil gi børstene en skikkelig rens, enkelt og greit, er dette en super liten sak å ha i samlingen! Jeg gir den 6 av 6 hjerter!

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

Har dere prøvd sånn her før?

Nyt mandagen videre godinger <3
Snakkes i morra! 

 

#omtale #mandag #skjønnhet #brushegg #makeupmekka #produkter #howto #makeupartist


 

Earth Day!

I dag feires jordklodens dag! Og hos shop.torhildkristine.com får du frem til midnatt 50% avslag på alle ordinære varer!!! Wohoo!!
Økologisk, bærekraftig og ikke testet på dyr- dette liker vi!

Bildene er lånt fra Facebook siden til Torhild Kristine

Jeg er foreløbig uten Internett,  har kun mobilen min- men jeg måtte bare dele dette flotte tilbudet med dere! Jeg har handlet en del hos Torhild Kristine og elsker produktene jeg har derfra! :-) stikk innom og ta en titt- kanskje du finner noen godiser til deg selv, spesielt digg å kunne få det med 50% rabatt!

Vi snakkes når nettet er oppe igjen <3

-Charlie

Omtale \\ Hotter Than You Pink

Hello Hotties!

I dagens omtale er det neglelakken fra OPI som står for tur!
Denne snopte jeg meg sammen med litt annet snacks fra StyleConnection - se antrekket mitt her!

Fargen var faktisk ikke lik som på bildet på nettsiden i det hele tatt, men den er ENDA bedre!  
Jeg klarte ikke helt å fange fargen helt rett i kamera mitt heller, men den er skikkelig neon rosa, DØDSKUL!

Påføringen av denne går superlett, børsten er presis og gir fin mengde produkt på om gangen.
Lakken tørker også veldig fort og resultatet blir matt, men shiny!  

For best fargedekk trengs det to lag og med litt topcoat sitter det hele som smurt i mange dager!

Kort og godt en supergod neglelakk, som holder lenge og har tidenes kuleste farge! 

Denne får 6 av 6 hjerter hos meg! 

#skjønnhet #omtale #OPI #neglelakk #nails #rosa 

Makeup Wanties

Noen flere som kjenner seg igjen i dette eller?! 

Hehe, jeg har virkelig ALT jeg trenger og VEL så det i min sminke...eh.. holdt på å si pung, men jeg har koffert og hyller fulle av makeup så jeg får vel kalle det samling!
MEN likevel så er det alltid noe nytt man har lyst på- for jeg ELSKER å teste ut nye ting!
Jeg skal ikke kjøpe meg noe nytt helt enda- men jeg har sett meg ut et par wanties og tenkte å dele dem med dere!

Fra The Body Shop, står disse herlighetene øverst på ønskelisten


Fra før har jeg 2 Velet stick, men jeg kjenner at pink og coral også må bli med i samlingen etterhvert! EVM pudderet er nettopp gått tomt, så må snart ha nytt og så var det disse to kajalene, helt nye, ser utrolig spennende ut- de må jeg jo bare teste! =D 

__________________________

Fra Torhild Kristine Shop er dette det jeg ønsker meg

Den lip lusture ser bare såå fin ut, så den må bli min en dag! Jakten på den perfekte foundation og maskara går vel aldri over, og jeg har lest utrolig bra omtaler av de her to, så de vil jeg også prøve! Lip lineren, lipjunjkie som jeg er må jeg vel bare ha denne fargen en gang!

__________________________

Siden man nå endelig kan få Urban Decay i Norge er dette noen av tingene jeg sikler på derfra

Primer potion fikk jeg prøve av en vennine og der var jo bare dødsgod!! Men jeg må bruke opp de ørten primerne jeg har fra før, før denne blir min!
Foundationen har jeg lyst å prøve, den blir også skrytt opp i skyene så vil gjerne teste den og se hva huden min syns om den!
Og så var det palettet da, aaahhmagad, se på de fargene!! MÅ testes!!

__________________________ 

Nordic Glaze har også litt godsaker jeg kunne tenke meg å prøve

Bellapierre Mineral Lipstick har jeg to av fra før og de er bare ELSK! Sigma Beauty Travel kit har jeg lyst på fordi de kommer i søt minivariant, jeg liker alt som er mini og så er de laget på syntet hår og det er jo det jeg liker aller best.
Når det kommer til BB cremen fra Bellapierre så ble jeg bare så sjokket over prisen! DEN DER, den BØR være insane bra og drøy til å være verdt prisen. Så den har jeg lyst å teste bare for å se om den er verdt den sinnsyke prisen! Hehehe

__________________________

Hva er deres makeup wanties?

Hvis dere har noen av produktene jeg har nevnt over her skrik ut om hva dere syns om de! 

//dette er ikke noe annonsegreier,
bare jeg som sikler på masse godiser på nettet! =D


 #Skjønnhet #wanties #produkter #ønskeliste

ET ENKELT OG BEVISST VALG!

God mandagskveld kjære fine lesere!

Hvordan har dagen deres vært?
Blir litt sein oppdatering fra meg her i dag, jeg har rett og slett holdt på med noe i hele dag, men nå har jeg endelig landet for kvelden!

I dag er det jo mandag og hver mandag pleier jeg å gjøre omtale av et eller flere spesifikke produkter.
Men i dag tenkte jeg å omtale en felles ting som ALLE produkter jeg kjøper og bruker har til felles.
Det er et lite merke som følger produktene og merkene jeg velger å bruke og det er :

crueltyfreepetalogo 

Jeg er veldig opptatt av at produkter jeg bruker ikke skal være testet på dyr, av den enkle grunn at det er fullstending unødvendig!
Min forfengelighet skal ikke gå utover en søt liten kanin eller mus og nå som teknologien har kommet så langt som den har så kan produkter testes på syntetisk hud fremfor de stakkars små dyrene!

Så hvis du er like opptatt av det som jeg er og liker å lese om produkter som er både vennlig mot lommeboken og dyrene så har du kommet til den rette bloggen! 

Vi som forbrukere har en mulighet til å påvirke markedet nettopp ved å kjøpe produkter som vi vil bruke og hvis vi kjøper produkter som ikke tester på dyr, vel da er håpet om at de kjedene som forsatt tester skal få opp øynene og slutte med dette tullet!

Hvis du vil vite mer om dyretesting og hvilke produkter som er testet og ikke tstet, kan du lese mer om det på Noahs JA og NEI lister, Dyrevern.no og på Dyrevennlig.org

Du kan også laste ned en app slik at du har tilgjengelig informasjon når du er ute og shopper- les mer om det HER

The Body Shop er jo min absolutte favorittbutikk, det er nok ikke til å legge skjul på engang! Og her kan jeg handle 100% dyrevennlig!

Rå Organics Skincare er både dyrevennlig, økologisk og fra Norge- bedre blir det vel ikke?!

crueltyfreepetalogo 

Torhild Kristines nettbutikk og salong fører KUN økologiske produkter og her er heller ingening dyretestet!

Makeup Revolution- Billig, bra og dyrevennlig!

Gjør du også bevisste valg når du handler kosmetikk?!
Hva er dine tanker rundt dyretesting?

#skjønnhet #dyretesting #ikketestetpådyr #favoritter #dyrevennlig #makeupartist 

Favoritter \\ Mars

Mars er over og hele denne mnd har jeg prøvd masse nye produkter og fått meg noen favoritter! 

En deilig blanding av hud, hår og kroppsprodukter og selvsagt litt sminke! =D

Til håret havnet den nye limited edition Batiste tørr shampoen blant favorittene! Den lukter bare helt sykt digg og jeg syns at Batiste sine tørrshampoer rett og slett er best!
Rå organics Skincare shampoen og balsamen fra serien Villvind, er dødsgod for hodebunnen min! Jeg hadde tidligere psoriasis over hele hodebunnen, og blir lett sår og tørr i hodebunnen nå, så denne har virkelig gjort underverker for hodebunnen min. 
Når jeg bruker de lar jeg shampoen virke litt i håret mens jeg vasker kropp og ansikt, da kjenner man at de kjøler huden og og bare jah, du merker at de funker =P 

Hud og kropp har disse herlighetene stått øverst. Den nye deoen fra Sanex er så god! ENDELIG en deo jeg ikke får brannsår under armene av, HURRA!
Bodybutteren fra den nye Fuji Green Tea fra The Body Shop og Body Misten i Mango- mmmmmMMmmm! DIGG DIGG DIGG!
Til hudpleie har Marina Miracle produktene blitt flittig brukt, les omtalen min om de her, huden min har trivdes godt med disse godisene!
Jeg er glad i farger og denne uken har neglene mine fått hver sin farge alle sammen og for å få neglelakken til å sitte lengst og best mulig er Top Coaten fra Seche Vite helt fantastisk!! Sjekk ut neglene mine her! 

Til slutt har vi sminken! Instablur Eyeprimer fra The Body Shop sammen med Naked 2 paletten min fra UD har vært gode venner.
Brynene har blitt glad i Brynsblyanten fra The Body Shop og leppene har forelsket seg i Velvet stick fra The Body Shop!
Til slutt må jeg rope ekstra hurra for Royal Lip Tinties Lip butteren min som reddet leppene mine etter at jeg klarte å bli solbrent på dem forrige helg!Mange godiser fra Mars mnd altså- har dere testet noen av de samme produktene?
Fortell meg gjerne hvis dere hadde noen favoritter fra mars!

HUSK å følge med litt senere i dag, da kommer nemlig del 2 av "Hvordan vi sminker oss", sjekk del 1 her, hvis du ikke allerede har sett det ;)

#Favoritter #skjønnhet #sminke #hudpleie #kroppspleie 

NYHET!! \\ Fuji Green Tea

// sponsede produkter

Wohooo!! Nye produkter!! =D
Det liker vi, ikke sant?!

I dag er butikkene endelig åpne igjen og hos The Body Shop kan dere fra i dag av snope denne fantastiske serien de nettopp har lansert!

__________________________________________________

Jeg fikk disse produktene i posten for en stund siden og jeg elsket de fra første stund! Lukten er helt nydelig og det er virkelig en duft og en serie som absolutt har manglet hos The Body Shop frem til nå! 
Body butteren er spesielt en favoritt hos meg, den er fløyelsmyk og trekker fort inn i huden, samtidig som den gir superdigg fuktighet!

Her er produktene jeg fikk, Body Butter, Eu de Cologne, Body Scrub og Bath Tea med Bath Infuser

Bade produktene er både digg og litt artige- det at badesaltet og grønnte blad er blandet sammen og skal brukes i badekaret inni en sånn stor te dings er super søtt! Ah, dette er virkelig en serie dere burde sjekke ut! Stikk innom nærmeste The Body Shop- få en demo på produktene, kanskje du digger dem like mye som meg og får deg en ny favoritt?! 

For mer info om produktene og priser stikk inn her og les mer om de :)

Ha en nydelig dag!! <3

#Skjønnhet #omtale #TheBodyShop #nyeprodukter #elsk #loveit #fujigreentea

Omtale \\ Marina Miracle

// Sponsede produkter

Godkveld vakre venner!! 

Da er det tid for mandags omtalen og dag er det Marina Miracle ansiktsoljer som skal ut i ilden!

Gjennom hele mars har jeg testet to oljer fra Mirana Miracle- Herbal Face Oil og Argan Night Serum.
Som jeg har presisert mange ganger før så er det viktig å la nye produkter får minst 28 dager på huden for å få utfylt sin fulle effekt, da huden har en egen syklus på 28 dager, derfor var det helt perfekt å starte med disse oljene 1.mars og bruke helt til nå, før jeg kom med omtalen.

Produktet ser sånn her ut, hendige søte flasker som er lett og bruke OG som virkelig tåler en støyt. Jeg var livredd da jeg fikk dem, siden de er i glass, fordi jeg er passe slepphendt og mister alltid ting på gulvet, og glass pluss fliser på gulv pleier som regel ikke å være en god kombo, men gjett om disse har tålt å dette i gulvet flere ganger! =D 

Min hudtype er kombinert og i ubalanse og jeg har gjentatte ganger skrevet her på bloggen om hudtypen min og hvilke utfordringer jeg har med den.
Sensitiv, mye porer og underhudakne, oljet og dehydrert samtidig! 
I tillegg så nærmer jeg meg jo 30 og da kommer der jo etterhvert litt linjer og sånn i ansiktet da, så disse to oljene har virkelig hatt noe å bryne seg på!

La meg introdusere hverdags oljen - Herbal Face Oil.
Denne kan brukes hver dag, morgen og kveld, alene eller sammen med andre produkter.
Jeg har hatt en mattende dagkrem oppå denne til min hud. 

Oljen lover blant annet å gi god balanse med dyp fuktighet, jevne ut hudtonen og linjer, samt være forebyggende på stresset og irritert hud.

Så har vi denne herligeheten her - Argan Night Serum.
Den skal brukes ca annenhver dag om -kvelden, så de dagene du bruker denne skal du ikke bruke den andre. 

Dette serumet er spekket med godsaker og lover blant annet å gi huden ny glød og fornyelse, redusere linjer og gi huden dyptgående pleie og fuktighet.

Så hvordan har det virket for huden min?

Jeg er utrolig fornøyd! Huden min er tydelig forbedret både med tanke på urenheter og glød. 
De første to ukene fikk jeg mye utbrudd på huden, kviser poppet opp overalt og jeg begynte å lure på om jeg ikke tålte produktene, men forsatte å bruke dem fordi det tross alt tar tid for huden å fornye seg. 
Jeg gjorde heldigvis rett i det, fordi nå har jeg så fin hud som jeg ikke har hatt på lenge og urenhetene mine og underhudsaknen er blitt synlig forbedret! Begge tomlene opp for det!! 

Herbal oljen syns jeg lukter litt sterkt, men det er bare i påføringen, deretter fordamper lukten. Argan serumet derimot lukter heeelt fantastisk!
Oljene trekker raskt inn og blir ikke fettete på huden i det hele tatt. 
I forhold til glød, fuktighet og spenst syns jeg de har gjort jobben veldig godt, men jeg sliter forsatt med enkelte dehydrerte områder på huden, så der trenger jeg nok en annen type fuktighet enn det disse gir. 
Utover det syns jeg de holder det de lover! 

Det jeg liker spesielt godt er ingrediensene og det at det er norsk produsert. Jeg blir litt sånn ekstra glad når noe er naturlig, norsk og effektivt! Hehe

Total score vil jeg gi dem 5 av 6 hjerter, hvor eneste trekket er lukten på Herbal oljen og det at de ikke klarte å dekke behovet på den dehydrerte delen av huden min.

Slik ser huden min ut i dag, nyrenset og fuktet med Argan Night Serum

For mer info om produktene, stikk innom hjemmesiden til Marina Miracle her

Håper dere likte omtalen!

Ha en nydelig kveld

#omtale #marinamiracle #ansiktsolje #hudpleie #skjønnhet

Omtale \\ Rituals Yogi Flow

God mandag og god påske alle sammen! 

Har dere det fint?!

I dag er det mandag og det betyr omtaledag her på bloggen og i dag skal jeg presentere et litt arti produkt for dere:
Nemlig en skummende dusj skum fra Rituals.

Den herlige saken ser sånn her utDa jeg testet den første gang ble jeg litt sånn perpleks, om jeg kan si det sånn.

Fordi, ja den lukter nydelig, ja du blir ren og huden blir fuktet og fin, men jeg kom liksom ikke helt overens med konsistensen.
Den minnet meg om noe helt annet enn dusj gel liksom.

SÅ kom jeg på det!
Og måtte derfor teste om det gikk an å bruke denne saken til det jeg følte at det måtte brukes til, så da bega jeg meg ut på det...

Hehe, jepp- jeg brukte den til å barbere beina med!

Konsistensen er nemlig dønn lik et barberskum, og uansett hvor digg den er i lukt og effekt, så fikk jeg meg selv ikke til å bli helt fortroelig med den som et produkt jeg skulle dusje med..
Men til å barbere beina med er den PERFEKT! Hehe, huden blir myk, lukter digg og barberingen går som en lek!Så om du er som meg, med ømfintlig hud og som blir nuppete og fæl etter bruk av vanlig barberskum til barbering- test ut denne!! =D Har du prøvd denne før?
Hva syns isåfall du om den?

Kos dere videre i påsken folkens!
Mange klemmer

 

#omtale #skjønnhet #rituals #dusj #barbering

HVILKEN NEGLELAKKFJERNER ER BEST?!

OMTALE MANDAG!!!
For deg som er ny her, VELKOMMEN hit! Hver mandag kan du her, lese mine omtaler av ett eller flere produkter. WOHOO! 
Produktene jeg velger å skrive omtale om, er produkter jeg har testet godt og lenge for å kunne gi min ærlige mening.
Hvis du skulle ha noen ønsker for spesifikt produkt eller produktkategori du har lyst at jeg skal teste for å skrive om, så skrik ut i kommentarfeltet!
For deg som ikke er ny, velkommen tilbake! =) 

Denne mandagen er det, som dere ser på bildet, neglelakkfjerner som står for tur!
Jeg tenkte at det kunne være kjekt for dere å få ikke bare 1, men 3 forskjellige å lese om i dag!
Den siste tiden har jeg nemlig testet disse tre forskjellige neglelakkfjernere, fordi de lover at de er ekstra snille mot miljøet og mot deg!
Alle tre er fri for Aceton og andre stygge kjemikalier og skal både fjerne lakken effektivt, samtidig som hender og negler blir pleiet.

Holder de det de lover?! Forsett å les så skal du få svaret! 


Neglelakken som skal fjernes er lakken på bildet- et lag i hvit, deretter 3 forskjellige farger lagt på lagvis i ombre effekt og til slutt top coat!

HARMONI - Neglelakkfjerner 150 ml


kan kjøpes i alle Vita butikker og på vita.no

FJERNING AV NEGLELAKK 

Du må jobbe litt for det- men lakken kommer av som den skal etter litt gnikking.

DUFT

Okei, BLÆ! Denne var ikke noe god duft på, ja den var relativt mild, men den lukter rett og slett harskt! Heldigvis er det ikke noe som sitter igjen på hendene, men puh- de kunne spandert noe frisk duft oppi denne!

FUKT, PLEIE OG INGREDIENSER 

Hender og negler blir greit fuktet av oljen som er tilsatt i denne. Jeg vasket hendene med en gang etter fjerning av lakken, da forsvant også oljen, men huden ble ikke tørr etterpå. Så godt men ikke fantastisk.

PRIS 

Prisen er 35,- og det er virkelig ikke noe å klage på det!
Om du vil ha en billig fjerner, som ikke tørker ut hender og negler, men som lukter vondt og som du må bruke bittelitt ekstra tid på å få lakken av med- så er denne absolutt et godt nok kjøp!


MAKEUPMEKKA - Almond nail polish Remover 80ml


kan kjøpes på Makeupmekka.no og på showroomet deres i Oslo

FJERNING AV NEGLELAKK 

Lakken forsvinner på et blunk! Denne var super effektiv!

DUFT

Den lukter som en helt vanlig neglelakkfjerner- ikke noe godt, men heller ikke vondt og den er mild- så den havner litt over midt på treet i score.

FUKT, PLEIE OG INGREDIENSER
 
Denne er spekket med gode ingredienser, både aloevera, mandelolje, vitamin a, c, e og b5, men desverre så vises ikke det noe særlig på neglebånd og hendene altså. 
Det blir ikke knusktørt, men akkurat tørt nok til at jeg må ha på håndkrem etter bruk. Negleoverflaten derimot, tar til seg pleien og selve neglen er blank og fin, så på meg er det kun neglebånd og hender som ikke får tak på de gode ingrediensene.

PRIS 

Pr
isen er 29,- !! At denne er verdt pengene er det ingen tvil om!
Så lenge du har litt håndkrem tilgjengelig til å bruke etterpå sier jeg bare LØP OG KJØP!


THE BODY SHOP - Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover 100ml

Tilgjengelig i alle The Body Shop butikker og på Thebodyshop.no

FJERNING AV NEGLELAKK

Top score- lakken fjernes raskt og effektivt!


DUFT


Ingen neglelakkfjernere lukter jo egentlig godt, men denne er det nærmeste jeg kommer til en godluktende neglelakkfjerner!
Det er mild duft, og man kan faktisk kjenne duften av søtmandel oljen. 

FUKT, PLEIE OG INGREDIENSER 

Her får du virkelig en neglelakkfjerner som fjerner lakken og pleier hender og negler samtidig!
Med pleiende søtmandel og soya olje, føles hender og negler fuktet og fin etter fjerning av lakken.
De resterende ingrediensene i lakken er også veldig fine, ingen skadelige kjemikalier  så tomler opp for det!

PRIS 

Prisen er 119,- og den er litt i stiveste laget, men til gjengjeld så sparer du inn igjen pengene på å slippe å bruke masse håndkrem etter bruk!
Likevel skulle jeg gjerne sett at prisen lå under hundre lappen, men i og med at det er andre flasken av denne jeg bruker opp nå- så må jeg nok si at denne kjøper jeg gjerne igjen, selv om prisen er stiv!

Min favoritt av fjernerne, er The Body Shop sin! Den fjerner lakken utrolig raskt, negler og hender blir fuktet og det er ingen vonde lukter.

Eneste ulempen er at jeg ikke har TBS butikk i nærheten, så når jeg er tom får jeg ikke tak i ny med en gang.
Makeupmekka har kun ett utsalgssted i Oslo, siden jeg ikke bor i Oslo så blir det å bestille på nett og når jeg brått er tom, så gidder jeg ikke vente i 3-7 dager på å fjerne neglelakken! 
Nei, den fjerneren som er mest tilgjengelig, er den som scoret lavest, men som absolutt gjør det den skal for en grei penge. 
Siden jeg har ikke bare 1, men 2 Vita butikker i gåavstand fra meg, så tar jeg turen dit og slenger med meg deres helt greie neglelakkfjerner til 35,-

 

 

Likte du denne testen?! Vil du se flere tester som dette?! 
Skrik ut i kommentarfeltet så jeg vet hva dere vil lese om til neste gang, men ta gjerne turen HER for å se tidligere omtaler først =)  

SPRING IS IN THE AIR!!

ÅÅH- jeg ELSKER At solen har skint enda en ny dag, og i dag var det skikkelig vår stemning ute! 
Jeg stakk ut en liten tur tidligere i dag og det var faktisk så varmt at en god genser var nok i den deilige vårsolen!! Bare tanken på at det fremover bare skal bli varmere og finere i været OOOOH happy times!! =D

Vel, jeg ble hvertfall et eneste stort happy face av all denne deilige solen, så håper virkelig du også har hatt en strålende dag så langt!Denne fredagen vil jeg dedikere til mine favoritter fra februar måned, og senere i dag kommer mitt favoritt menneske på besøk og henne får dere hilse på i morra! =D  I februar, og hittill denne måneden ikke minst, var de produktene du ser på bildet over, mine store favoritter!

Til øynene gikk det i Urban Decay- både Naked 2 palettet, 24/7 Eye Pencil og Perversion Mascara ble flittig brukt.
Huden ble pleiet av Rå Organic Skincare Sevje dagkremen, The Body Shop Wonderblur og Tea Tree BB cream
Leppene ble farget og pleiet av The Body Shop Velvet Lip & Cheek Stick og Royal Tint Lipbalm og neglene ble stort sett prydet av denne nydelige rosa lakken fra Cuccio!

Har du hatt noen favoritter fra februar?! 
Del det gjerne med med =D Jeg elsker å høre hva dere liker av produkter!

Nå skal jeg gjøre meg klar til å få besøk av min beste vennine! GLEDER MEG!
Hva skal dere i helgen da?? 

Vi snakkes i morra mine vakre venner!!

LOVE LOVE LOVE YOU!

 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #omtale #produkter #favoritter 

Omtale \\ Rå Organic Skincare

Hei igjen fininger!

1. februar startet jeg med ny hudpleieprodukter fra Rå Organic Skincare og har nå testet dem i i over 28 dager og er derfor klar for en skikkelig omtale!
Jeg har skrevet et par innlegg gjennom februar om produktene, og du kan lese intro innlegget HER og underveis innlegget HER 

 

Til min hudtype er det Sevje serien som har vært min kompanjong i februar måned.
 Min hudtype:

Sensitiv, stedvis dehydrert, stedvis oljet, underhudsakne i kinn og mye og store porer.
(Høres ikke det hyggelig ut?! blæ..)

Hva trenger huden min?
Fuktighet, men ikke med for tunge oljer 
Mattende effekt- men ikke for uttørkende
Snille ingredienser som behandler urenheter, lukker porer, men holder huden fuktet og samtidig matt.
Ikke den enkeleste kombinasjonen akkurat- og dette har resultert i at jeg bruik 2 forskjellige dagkremer og nattkremer som jeg har brukt spottvis der jeg trengte den individuelle pleien.Serien er utviklet for kombinert/fet hudtype og produktene inneholder da som navnet tilsier sevje, jojobaolje som er fuktgivende og pleiende samt Alpha bisabol som virker antibakteriel, roer irritasjoner og fremmer heling av huden.

Rensemelken har jeg brukt ca 2 ganger per uke, denne skrubber huden og bidrar til å fjerne fortetninger i porene og skal dempe irritasjoner.

Denne kremete masken er laget av jojobaolje, leire og sevje fra bartrær og er utrolig deilig på huden.
Masken absorberer overflødig talg og virker bakteriehemmende, uten å tørke ut huden. Jeg har brukt denne 1-2 ganger i uken.Kombinasjonen av sevje og jojoba bidrar til å hjelpe huden med å holde på fuktigheten og balansere talgproduksjonen. Kremen trekker kjemperaskt inn i huden og roer huden godt. Denne har jeg brukt både morgen og kveld.


Hvordan produktene har virket:

Jeg elsker hvert eneste produkt i serien og det samme gjør huden min. 
På disse 28 dagene har huden min blitt betydelig bedre!
Underhuds aknen min er mye mindre hissig, jeg har fått renset tilstoppede porer og som en ekstra bonus har porene mine blitt synlig mindre på flere områder i ansiktet. 
Jeg har forsatt mye underliggende urenheter som trenger tid på å bli bedre, men det fins ingen mirakelkur for problem hud, det tar tid og må holdes ved like. Så jeg skal forsette å bruke produktene, pleie huden min og gradvis få en synlig bedre hud! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet jeg har fått etter bare 28 dager og gleder meg til å se hvor mye bedre huden blir etterhvert som tiden går! :) 

Denne serien får 6 av 6 hjerter hos meg! 

Har du prøvd disse produktene?
Hvis du har problemhud, prøvd ALT, men ikke dette merket enda- så vil jeg definitivt anbefale deg å prøve det! 

Håper dere likte omtalen, og at mandagen har behandlet dere bra!

 

NYHETER!

//Sponsede produkter

God morgen folkens!

Da var mandagen her igjen, ny uke- nye produkter!
Mandag er som dere vet omtale dag, og jeg har gjennom hele februar testet en ny produktserie som dere får omtale om senere i dag.
Men først vil jeg introdusere to nye produkter som du finner i hyllene fra i dag av!

The Body Shop lanserer i dag to helt nye proudkter i Nutriganics hudpleie serien, Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask og Wonderblur!
Jeg fikk disse i posten for to uker siden og har testet dem hver dag siden da og jeg er frelst!


Bouncy Sleeping Mask (329,-) er en utrolig deilig maske som du påfører på nyrenset ansikt om kvelden og vasker av på morgenen.
Den er spekket med fuktighet og stamceller fra Edelweiss-planten som hjelper på å bevare hudens elastisitet.
Dette er en serie som er laget for oss som har begynt å få de første tegn til aldring.

Konsistensen er utrolig deilig gele aktig og trekker godt inn i huden.
Når du påfører masken bør du utføre denne lille massasje-rutinen på deg selv i to runder, dette for å stimulere lymfesystemet, øke blodsirkulasjonen og for bedre absorbering av masken. I tillegg er det utrolig digg å med litt ansiktsmassasje!Wonderblur  (289,-) er laget for påføring etter dagkremen din og før makeup.
Dette lette blur-produktet glatter umiddelbart ut hudens struktur og reduserer fremtoningen av fine linjer og porer, så når du påfører makeupen din vil huden din se utrolig jevn og fresh ut!

Jeg brukte Wonderblur på huden før påføringen av denne makeupen- du kan se hvordan jeg lagde looken HER

Som jeg har sagt før gir jeg alltid ny hudpleie 28 dager før jeg vurderer dem, så omtale av masken kommer så snart jeg har brukt den lenge nok! =)
 Da er det bare å stay tuned folkens! 

Nå skal jeg straks ut å gå en tur, bevege meg litt etter all popcorn og godis jeg har stappet i fleisen iløpet av helgen, og for ikke å glemme de 3 glutenfrie kanel giflene jeg akkurat nå har stappet i meg =P 
Hvis du har lyst å få med deg litt mer av meg privat så er det bare til å legge meg til på Snapchat, RockstarCharlie 

Vi snakkes senere i dag <3 

LOVE YOU ALL!!

Omtale \\ Velvet Stick

God kveld vakre vesner!

Mandagen er over oss og det betyr ny omtale- og i dag er det et helt nytt produkt som skal omtales.
The Body Shop har kommet med noen hærlige stifter som kan brukes på både lepper og kinn så hvis du vil vite hva jeg syns om de- Da er det bare å forsette å lese!

Hva lover produktet?

Inspirert av den sensuelle valmue-blosten gir denne søte Lip & Cheek Velvet Stick lepper og kinn en naturlig, vakker farge. Inneholder Community Fair Trade bi-voks fra Kamerun som tilfører naturlig fuktighet. Den gir medium dekkevne og et matt resultat.

Hva syns jeg om produktet?

JEG ELSKER DEN!! Lip junkie som jeg er så er dette et fantastisk produkt som passer meg helt perfekt!
Fargen jeg har er Red, og den er smashing- jeg kommer definitivt til å anskaffe meg flere farger senere.

+
- Silkemyk konsistens
- Holder utrolig lenge
- Matt finish
- Dekker fra lett, medium til full alt etter hvor mye du påfører
- Kan brukes til både lepper og kinn (og dere vet jo at jeg elsker produkter som kan brukes til mer enn bare en ting)
- Lukter himmelsk
- Trenger ikke spisser, du kan bare skru ut mer produkt fra bunnen 

-
Hvis du har veldig tørre lepper så anbefaler jeg at du tar en leppeskrubb før du påfører denne, da den matte finishen kan fremheve tørrhet.

Konklusjon

LOVE IT! Hvis du vil ha en matt farge til lepper og kinn, som holder lenge, lukter godt og som er lett å bruke er dette produktet for deg!
Kan kjøpes både på nett og i butikk.

Denne får 6 av 6 hjerter hos meg!Det fins også en universal variant som tilpasser seg DIN hudtone så fargen blir perfekt til deg! Den skal jeg vise dere senere =D

 

Har dere prøvd disse enda?! 
Håper mandagen deres har behandlet dere fint.

Snakkes i morra <3

 

//Produktet er sponset for at jeg skal teste
og som vanlig gi min ærlige mening

Hemp is Hope - Not Dope

//sponset produkt

God morgen! Noen som er oppe up and running like tidlig som meg i dag?
Jeg skal noe så morsomt som møte på nav- siden jeg er ferdig med rehabilitering på Frisk klinikken, men forsatt ikke er frisk,
skal vi snakke om nye tiltak for meg og den fordømte helsen min! Kjedelig men nødvendig..


MEN over til noe annet som er utrolig kjedelig og litt mer vesentlig for de fleste av oss, tørr hud!
På denne tiden av året.... *sukk* opp med hånden de av dere som får tørre og sprukne hender!!
Jeg må nok opp med begge hender fordi jeg blir alltid tørr i huden og spesielt på hendene
på denne tiden av året og det er kjeeeedelig- HELDIGVIS fins det redning å få!

Etter min mening er dette verdens beste serie for tørre hender, føtter, ansikt og kropp.
Men mest kjent for de fleste av dere er nok håndkremen.

The Body Shop Hemp Hand Protector, 100 ml 159,-
bidrar til å mykgjøre og beskytte hardtarbeidende hender,
er dermatologisk testet for ekstremt tørr hud og redningen kommer utav Community Fair Trade hampfrøolje


 

Dette er faktisk eneste produktserien gubben min gidder å bruke, 
(han er spesielt lite interessert i hudpleie, men hendene hans er knusktørr da han er hardtarbeidende fabrikkarbeider)
Derfor ber han meg kjøpe denne til han -helt enkelt fordi den faktisk fungerer!
Det er ikke noe kvinnelig duft og den ser maskulin nok ut for at han har den med seg i bagen
uten å være redd for å bli mobbet av kollegaer for å bruke krem. =P
Så denne er til og med mannfolk godkjent ;)Helt nytt i Hemp familien er Soap On A Rope, 139,-
Såpen inneholder også hampfrøolje som renser huden uten å tørke den ut.
Det at det ikke fins kjemisk såpe i denne, er også med på å bevare fuktigheten i huden.
En super luddig greie med såpestykket er tauet den henger i, 
så du kan henge det opp etter bruk og slippe at ekle bakterier tar turen inn i såpen!
Jippi! The Body Shops Community Fair Trade hamprføolje har blandt de høyeste nivåene av eterisk omega-3 og omega-6 fettsyrer, funnet i noen plante på jorden.
Hemp er i tillegg en av de mest næringsrike naturlige ingredienser for huden noe som gjør denne serien førstevalg for fuktighet, pleie og beskyttelse til selv den den tørreste hud. Dette kan vi like hæ?! =D

Så hvis du sliter med tørr hud, psoriasis, eksem eller hvis gubben din sliter med tørr hud- så vil jeg aboslutt anbefale denne serien!
Der fins nemdlig både hånd og fot krem, bodybutter, ansiktskrem og en reddende engel av en lip protector i samme serie.

Nei- nå skal jeg smøre hendene mine og komme meg utav døren!
Vi snakkes senere i dag verdens beste lesere!! =D

 

Royal Apothic Tinties Lip Butter

God morgen!!
Har dere det bra?!
Tiden flyr virkelig av gårde- det er bare 10 dager igjen av februar mnd- hvor blir tiden av liksom?!

Vel- jeg popper bare innom for å dele noen bilder av et lekkert produkt som jeg har brukt i det siste.
Royal Apothic Tinties Lip Butter - en nydelig lip butter som er utrolig fuktgivende og god på leppene
og kommer i denne lekre boksen! Ser den ikke nydelig ut?! 

Jeg går ikke vanligvis for leppeprodukter på krukke, men jeg bruker en leppekost til påføring av disse så da blir det bakteriefritt og fint!

Den rosa er min favoritt, da den gir en utrolig lekker farge på leppene!Er de ikke fine?!
Har du prøvd disse før?

Jeg fikk disse i Glossy Box, eneste stedet jeg fant disse til salgs var via DENNE nettsiden 

Nå skal jeg tutle inn på kontoret mitt og lage en ny video til dere- fordi i morra tidlig så skjer det noe veldig spennende her på bloggen!!!
Staaay Tuned!!

 #Lipbutter #Glossybox #skjønnhet #lepper

Min nye hudpleie rutine

Hallaisen!! =D

Har dere det bra i dag? Solen skinner her jo!!
Gjør den det hos deg også?I dag vil jeg gjerne gi dere en update på min nye hudpleie rutine!
1.februar begynte jeg med noen nye produkter,
jeg lar alltid huden få 28 dager til å bli kjent og vant med nye produkter,
men huden sier ofte i fra etter at man har brukt nye produkter i 6-10 dager hvordan den liker de.
Siden huden fornyer seg hver 28 dag,
så bestemmer jeg meg ikke 100% for hva jeg syns om produktene før den tiden har gått. 
Derfor blir det bare en update nå og full review senere ;)

Min hudtype:
Sensitiv, stedvis dehydrert, stedvis oljet, underhudsakne i kinn og mye små og store porer.
Høres ikke det hyggelig ut?! blæ..

Hva trenger huden min?
Fuktighet, men ikke med for tunge oljer 
Mattende effekt- men ikke for uttørkende
Snille ingredienser som behandler urenheter, lukker porer, men holder huden fuktet og samtidig matt.
Ikke den enkeleste kombinasjonen akkurat- og dette har resultert i at jeg bruik 2 forskjellige dagkremer og nattkremer som jeg har brukt spottvis der jeg trengte den individuelle pleien.


Dette bruker jeg
The Body Shop Nutriganics Face Wash - fukgivende skumrens som fjerne all sminke, skitt og smuss i ansiktet, brukes hver morgen og kveld
Rå Organics Sevje Eksfolierende rensemelk - eksfolierende rens som stimulerer blodsirkulasjon, fjerner døde hudceller og renser huden i dybden, virker antibakteriell og demper irritasjoner, brukes 1-3 ganger i uken
Rå Organics Sevje Dyprensende maske - aborberer overflødig talg i huden samtidig som den ikke tørker ut øverste hudlag og virker mildt bakteriehemmende. Brukes 1-2 ganger i uken.
The Body Shop Aloevera Toner - alkoholfri toner som lukker porene, fukter huden, nøytraliserer PH verdien i huden og gjør den klar for påføring av kremer
Rå Organics Sevje Fuktighetskrem - bidrar til å hjelpe huden å holde på fukt samt balansere talgproduksjon, roer ned irritasjoner og fremmer heling av huden. Brukes morgen og kveld.Hittill liker huden veldig godt disse produktene, jeg har allerede gått gjennom utbrudd av underliggende urenheter (noe som er helt normalt når man bruker nye hudpleie produkter og som er bra fordi da gjør produktene jobben sin) porene mine har blitt synlig mindre og irritasjonen i aknen er veldig nedroet. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan huden min er etter 28 dager, men det lover godt allerede nå etter 12! 

Hvilken hudpleie bruker du?
Har du prøvd noen av disse produktene?

Nå skal jeg få i meg noe mat så snakkes vi senere !! <3

 //produktene fra
Rå Organics er sponset
- meningen min er ikke! 

Omtale \\ Drops Of Youth

MANDAG er her!! 
-jeg er sjeldent i godt humør om mandager, men i dag kjens det bra ut fordi jeg har masse gøy planlagt for bloggen denne uken!

Jeg sitter her med morgen kaffen og har akkurat redigert en videosnutt som dere finner lengre ned her i dagens omtale.
Produktet som skal omtales i dag er Drops Of Youth Eye Concentrate fra The Body Shop.

Hva lover produktet?
Hentet fra thebodyshop.no
Vårt revolusjonerende Drops of Youth? øyeserum er et økologisk konsentrat beriket med stamseller fra Edelvaisplanten. Øyeserumet frisker opp øyepartiet øyeblikkelig, kjøler ned og glatter ut huden. Stamcellene bidrar til at huden fornyer seg raskere og øker produksjonen av kollagen og elastin. Videre inneholder øyeserumet Community Fair Trade babassuolje som bidrar til å fukte og pleie den sarte huden rundt øynene. 

 • Holder produktet opp til lovnaden?

Ja jeg syns virkelig det! Jeg har smilerynker og linjer rundt øynene- jeg smiler mye og bruker ansiktet mitt, noe som gir smilerynker og i tillegg til det så er jeg nærmere 30 enn 20 og da skjer det jo naturligvis endringer i huden.
Først vil jeg si at smilerynker er noe av det fineste som er i et ansikt- jeg bryr meg heller ikke om at huden aldres som den skal fordi det er en del av den naturlige prosessen! Men jeg vil gjerne at huden min skal se best mulig ut mens jeg aldres =) 
Jeg har brukt dette øyeserumet siden i høst og jeg er veldig fornøyd, den kjølende gelen kjøler ned huden, reduserer hovenhet under øynene, noe som passer meg veldig fint om morgenen hvor jeg er veldig hoven under øynene og de fine linjene har blitt mindre fremtredende. 
Serumet inneholder også små lysreflekterende partikler sånn at når du har det på så lysnes området du har den på og gjør at huden ser øyeblikkelig forfrisket og jevn ut.

Hvem kan bruke produktet?

Nutriganics serien er anbefalt for de første aldringstegnene, og det varierer jo litt fra person til person når disse tegnene kommer, så jeg vil si at denne passer for deg som er rundt 25 +/- 

+

- Glatter ut fine linjer
- Kjøler huden
- Reduserer synligheten av mørke poser
- Inneholder stamsceller fra Edelvaisplanten
- Inneholder pleiende CFT babassuolje
- Lett å bruke

-

- Når du bruker pumpen kan det komme litt mye produkt om gangen, så pass på å bruke en halv pump bare
 

Konklusjon

Produktet holder det det lover, jeg liker konsistens, brukermåte og resultat. 
Ingrediensene er gode og snill mot huden og miljøet!
Anbefales på det sterkeste - 6 av 6 hjerter! 

 

Har dere prøvd denne før?
Håper dere likte omtalen- så snakkes vi senere mine vakre venner! <3


#omtale #TheBodyShop #DropsOfYouth #EyeConcentrate #skjønnhet #skjønnhetsblogger #makeupartist

Topp 10 \\ Januar favoritter

God mandagskveld!
Har dere hatt en fin dag så langt?

Vel, om du har skikkelig blåmandag så kan jeg trøste deg med at jeg har vært med på noe skikkelig dritt i dag!
Var på utredning hos indremedisiner i dag, noe som innebar både fasting og tømming av systemet hele gårdagen
og et kamera og vevtakingsprøver inn i mageregionen i dag- tror det er den fineste beskrivelsen jeg kan gi om det temaet!
Hvis du er ny her og lurer på hvorfor jeg babler om sånne ting, så kan du ta en titt HER 

nå har jeg spist en skikkelig digg middag, med hjemmelagde burgere og en
superdigg browniekake som selfpity trøstemat og det ble rett og slett PERFEKT, helt uten, melk, egg, gluten og soya! 
nam nam, hehe


Men det var ikke det dagens innlegg skulle handle om!
Siden mandag er omtale dag, så tenkte jeg å dele mine topp 10 favoritter fra januar måned med dere: 

Til huden:

Bottega Verde - en iluminerende makeup primer, som gir nydelig glød til huden enten du bruker den alene eller under BB creme eller foundation.
Tea Tree BB Cream - Virkelig mitt "go to" baseprodukt denne mnd, gir perfekt dekk, pleier huden og varer hele dagen - LOVE IT!
DMKC HD Light Translucent Powder - et lett løspudder som matter huden og holder makeupen på plass hele dagen uten å tette porene.
Makeup Revolution Blush Palette Hot Spice - en lekker blushpalette med godt pigmenterte farger
The Body Shop Drops Of Youth Eye Concentrate - redningen for slitne øyne og poser under øynene, men også for å redusere fremtoningen av linjer.
Inneholder også lysreflekterende partikler så øyeområdet ser øyeblikkelig mer våkent, fresh og linjefritt ut!  Til øynene og leppene:

Nvey Eco High Definition Cake Eyeliner - perfekt liner skygge, bruker du den med våt pensel blir det flytende liner, med tørr pensel tørr liner - perfekt resultat hver gang!
Makeup Store Lip Gloss Wand - herlig lipgloss som er perfekt alene eller over en lip stain. Gir myke lepper og varer utrolig lenge! Les omtalen om den HER
The Body Shop Lip & Cheekstain - denne er en gjenganger som dere sikkert har sett x antall ganger her i bloggen, men den er bare så god! Rød, holdbar PERFEKT!
Star Gazer Semi Permanent Lip Liner Pen - også en lip stain, perfekt oransjerød farge, I'm in love and addicted =P
ModelCo More Brows - Mitt nye favoritt brynprodukt, fikk det i Glossybox for tror det var 2 esker siden og er så fornøyd! Omtale om den HER

Jeg er en skikkelig lip junkie og elsker å teste nye produkter til leppene! Hvis du trenger å gi looken din et ekstra puff så er det å ha rett farge til leppene alt du trenger! 
Samme hvis du ikke bruker noe særlig sminke, bare ett strøk med farge over leppene bringer nytt liv til ansiktet og det krever heller ingen magiske skills ;)

Har du noen favoritt leppeprodukter?

Nå er det sofa tid resten av kvelden og til i morra kan jeg friste dere med en ny kul makeup look!
Vi snakkes lovleys!

#Omtale #Produkter #favoritter #topp10 #skjønnhet #skjønnhetsblogger #blogg #Beauty #TheBodyShop #NveyEco #MakeupRevolution #ModelCo #BottegaVerde #StarGazer #DMKC  

Rå Organic Skincare

//Sponsede produkter

God søndag lovlies!

I går kveld var jeg på posten og hentet en pakke og i den befant det seg noen fine produkter fra Rå Organic Skincare!

 

Produktene er produsert ved den stormfulle vestkysten av Norge (vestlending som jeg er så er jo dette toppers ;) )
og er laget med omsorg for både mennesket og naturen.
Kjennetegnet til Rå er først og fremst opplevelsen av renhet.
Dette betyr at ingen produkter inneholder ingredienser som forstyrrer hudens naturlige sunne flora.
Noe som både huden og miljøet tjener på!

Råvarene fremstilles på en skånsom måte ved hjelp av kaldpressing, frem for varmebehandling og dermed bevares den høye konsentrasjonen av naturlige virkestoffer.
Duftene er rene og friske som kommer av essensielle planteoljer og hudens ph-verdi blir tatt vare på da alle Rå produktene er innenfor hudens
naturlige ph verdi.

De bruker økologisk DEBIO  sertifiserte råvarer fra alle verdens hjørner og produktene blir sertifisert av farmasøyt.
Kvaliteten er så høy at tilog med hudleger selger et utvalg av produktene.
Iløpet av mai 2015 kommer Rå Skincare til å bli NATRUE sertifisert.
Dette er et strengt økologisk sertifiseringsmerke som ikke aksepterer miljø og helseskadelige stoffer. 

Dette er produktene jeg skal teste

Produktene er valgt ut av hudepleier, tilpasset min hud og jeg gleder meg enormt til å teste dem ut da jeg aldri blir helt bra i huden! 
Jeg sliter med tørr og dehydrert hud samtidig som jeg har porer og underhudsakne i ansiktet.
Etter at jeg ble kvitt psoriasisen i hodebunnen har den forsatt vært tørr og sår og huden på kroppen min er sensitiv og tørr med flekkvis tørreksem på mage og armer.
Produktene jeg har brukt tidligere har hjulpet og holdt hudproblemene mine i sjakk, men så blir huden mettet og noen av produktene slutter å virke, men jeg ønsker jo å bli kvitt problemene mine så nå håper jeg virkelig det blir nye hudtider her i gården! =)


Har du brukt noen av disse produktene før?
Hva syns du om dem isåfall? 

Nyt søndagen videre dere!

Lots of  organic luuuv

#hudpleie #omtale #RÅ #RåOrganicSkincare #økologisk #naturlig #miljøvennlig #skjønnhet 

Omtale \\ Cuccio Nail Polish

//sponset produkt

God mandag nydelige skapninger!

I dagens omtale er det neglelakker fra Cuccio som skal ut i ilden!

Jeg har brukt dem nå hver dag siden jeg fikk dem og har 3 farger som jeg har byttet på å bruke, samt base og top coat.Hva lover produktet?

Cuccio Color Professional neglelakk inneholder unik Trippel Pigmentation Technology med svært god og fyldig dekkeevne. Du vil kun trenge maksimalt to lag med neglelakk for full dekkevne (selv på sort). Start gjerne behandlingen med Cuccio Base Coat for ekstra varighet og avslutt med Cuccio High Gloss Top Coat for ekstra glans.

Inneholder ikke Dibutyl phthalate (DBP) og/eller toluen

Holder produktet opp til lovnaden?

Ja det må jeg si at de gjør- dekkevnen er kjempegod, trenger 1 til 2 lag, tørker fort og pigmentene er nydelig.
Påføringen går smooth og klumper ikke! 
I går vasket jeg bad og kjøkken og hadde hendene i vann og vaskemidler og skurte og holdt på og lakken som jeg la på lørdag, sitter der enda, like fin- husvask og vaskemidler må vel være den ultimate neglelakk test er dere ikke enig? 

Hvem kan bruke produktet?

Alle :) her er det maaasse farger å velge mellom så det er bare å finne din favoritt!

+

- God pris
- Snille ingredienser
- God pigmentering
- Jevnt og fint resultat
- Veldig godt hold på neglen 

-

- Det eneste jeg finner som ikke er top notch er at top coat i Matt, krakilerer seg litt når det tørker.
Mulig jeg påfører den feil, men jeg fikk den ikke til å fungere helt. 

Konklusjon

Jeg elsker de kreative navnene på lakkene! 
De er utrolig fint pigmentert og holder forbausende lenge på neglen.
Prisen er veldig fin og du får mye lakk for pengene, så jeg vil aboslutt anbefale disse =)

Et tips for å få neglelakk generelt til å sitte bedre er å påføre lakk på baksiden av neglen (om du har lange negler) og over negletuppen, før du lakker fronten av neglen.
Da begynner ikke neglelakken å flake seg fra tuppen av neglen med en gang!
 
Disse neglelakkene får 5 av 6 hjerter av meg! 

I samarbeid med Nordic Glaze har jeg gleden av å tilby 15% avslag på alle produktene på deres side!Happy Shopping friends! <3
Nordic Glaze
nettside 
facebook
nstagram  


Vi snakkes snart igjen! 


#omtale #nordicglaze #neglelakk #skjønnhet #rabattkode #skjønnhetsblogger #makeupartist

Omtale \\ The One Foundation

God mandagkveld!!
Iløpet av forrige uke og helgen, så har jeg testet mye produkter fra Makeup Revolution
og ut i ilden- i dagens omtale, er The One Foundation!

 

Makeup Revolution The One Foundation 69,-

Hva lover produktet?

Produktet skal tilpasse seg hudtonen din, gi full dekkevne med en build up teknikk og gir en matt finish!

Holder det opp til lovnaden?

Ja, nesten, og ja.
Fargene tilpasser seg hudtonen fint, gir bra dekk med build up og finishen er matt og fin. 

Jeg er imponert over at det er et så bredt fargespekter- hvor shade 1 nermest er helt hvit og shade 16 nærmer seg svart- så jeg vil si at det fins en farge for alle i denne serien! 

Hvem kan bruke produktet?

Jeg må påpeke at denne foundationen kanskje ikke passer alle hudtyper- og da tenker jeg på tørr hud og uren hud.
Min hudtype er veldig blandet- da jeg har både tørr hud rundt nesen og munnen, mens jeg har underhud sakne og en del porer i ansiktet og på min hud la den seg ikke så fint over porene og de tørre delene. 
Over kinnene, haken og pannen hvor huden min er litt mer medgjørlig la den seg veldig fint derimot.
Så jeg kan absolutt anbefale denne foundationen til deg med normal hud og kombinert hud! 

+
Lett konsistens som lar deg dekke slik du selv ønsker
Snill pris
Mange farger
Ikke testet på dyr

-
Ikke velegnet for tørr og uren hud
Fikk ikke til å oppnå full dekk, som den lover - men det kan være pga min hudtype

Konklusjon

Formelen er veldig tyntflytende for at du skal kunne bygge opp den dekk graden du selv ønsker og jeg syns den fungerer godt til dette. 
Hvis huden din er normal og ikke har spesifike hud tilstander så er dette en veldig god foundation til deg og med så stort fargespekter burde alle kunne finne en farge til seg.

Jeg swatchet alle fargene og de ser slik ut:

Og så gjorde jeg 2 makeuplooker hvor jeg brukte The One Foundation til base og lekte meg med de forskjellige andre Makeup Revolution produktene jeg til nå har i samlingen..

 

Shade 3 passet perfekt til min hudtone

Makeup Revolution 
facebook
instagram
nettbutikk 

Senere i uken kommer jeg til å legge ut en video hvor jeg viser hvordan jeg bruker The One Foundation og et par andre produkter ;) 
Så stay tuned!

Håper dere likte omtalen!
-Charlie

#MakeupRevolution #makeup #omtale #sminke #foundtion #makeupartist #skjønnhet #skjønnhetsblogg 

First Impression \\ Makeup Revolution

God morgen vakre skapninger!

I gårkveld før jeg la meg så fant jeg ut at jeg skulle teste litt av de nye produktene jeg kjøpte fra Makeup Revolution, 
samt teste litt av foundationene som de sendte meg!

Det ble en veldig rask og enkel look, på bare ene siden av ansiktet- men tenkte jeg skulle dele med dere hvordan første forsøk med The One Foundation ble, og bare komme med et par kjappe kommentarer på de produktene jeg brukte!

Produktene: Huden
The One Foundation - Jeg brukte 3 lag av foundationen, da den kommer i en veldig tynn konsistens kan den bygges opp for økt dekkevne. Jeg syns den dekket fint og ble helt matt på huden så jeg trengte ikke bruke pudder over, men jeg har mye tørr hud rundt nesen og munnen og den la seg ikke noe fint akkurat der.
(så jeg skrubbet huden og lå med fuktmaske i natt, så når jeg tester den igjen så får vi se hvordan det blir!)

Cocealer PAlette Light -  Denne liker jeg veldig godt, den dekker fint og blir helt matt på huden.
Chocolate Heaven Bronzer - Dette må være verdens største bronzing powder! =P men for en konsistens, den ble helt nydelig på huden! 
Blush Palette Hot Spice- ELSKER denne paletten, for noen utrolig pigmenterte farger og de blendes perfekt på huden! 

Øyne
Essential Shimmers Palette
- Wow, jeg er veldig imponert- shimmeret i dissse er akkurat mye nok og pigmentene på skyggen er forbløffende!
Amazing Lengths Liner - Denne gir et presist resultat, tørker litt sakte, men er absolutt helt grei å bruke!
Amazing Lengths Mascara - Helt grei maskara til å bruke når ikke vippene skal være vava voom, men separerte og naturlige!

Lepper
Salvation Velvet Lip Laquer, Keep Crying For You
-  Oh..My..! FOR EN FARGE! æææ - skikkelig lekker farge, fyldig og dekkende på leppen, tørker og blir helt matt og sitter lenge! Den kan bli liiitt i tørreste laget for vinterlepper, men med litt gloss eller leppomade over så blir dette gull! 

Så- det var litt førsteinntrykk av produktene, de skal definitivt testes ut mer og omtales litt mer nøye etterhvert! 
Resultatet 

Hva syns du?
Har du prøvd noen av disse produktene?

Nå skal jeg komme meg igang med dagen- så høres vi igjen litt senere! <3

-Charlie 

 

#MakeupRevolution #mini #omtale #firstimpression #testing #sminke #makeup #hud #lepper #øyne #shimmer #rosa #skjønnhet #skjønnhetsblogger #makeupartist

The One \\ Foundation fra Makeup Revolution

Hello my darlings!

I dag har jeg vært på posten og hentet en ny pakke fra Makeup Revolution!
De sendte meg en mail i forrige uke og lurte på om jeg kunne teste foundationene deres og gi omtale og How To på hvordan de skal brukes!

Jeg elsker å teste nye ting så jeg sa hvorfor ikke?! =)
Så nå sitter jeg her med 16 shades av The One Foundation og 7 shades av The Matte Effect!


Disse foundationene er da sponset i fall det skulle være noe tvil om det! ;)

Nå begynner samlingen min av sminke derfra å bli tålelig stor- hehe tok et bilde av alle produktene... vet ikke om jeg tør å vise- men la gå =PDet er godt jeg kan unnskylde meg med at jeg er makeupartist og skjønnhetsblogger =P

Iløpet av helgen nå så kommer jeg til å teste ut foundationene- og på mandag vil første omtale være klar!
Må også få presisere at jeg har fått foundationene sponset, men det har ikke noe å si for omtalen jeg skal gjøre- jeg kan ikke kjøpes!

Jeg planlegger forresten også å lage en video hvor jeg forklarer hvordan The One foundationen brukes, da den visstnok skal være litt spesiell å jobbe med,
og så tenkte jeg å gjøre en komplett look i tillegg, med bare produkter fra dem så dere kan få et helhetsinntrykk av produktene de selger- exiting! 

Sånn- jeg ville bare innom for å oppdatere dere- jeg skal ut på noen ærend nå så blir en ny oppdatering litt senere i dag.

BTW- hvis du lurer på noe- vil jeg skal vise noe spesifikt med de produktene du ser jeg har sålangt -så fyr løs i kommentarfeltet eller på inbox, så kan jeg ta det med i et eget innlegg f.eks =D 

Vi snakkes senere <3

-Charlie

 

#MakeupRevolution #makeup #sminke #shitloads #foundation #testing #skjønnhet #skjønnhetsblogger 

NEW IN!!

Hei på dere!! =D 

I dag dumpet endelig varene jeg bestilte på Makeup Revolutions nyttårsalg i posten og jeg har revet opp esken, saumfart over produktene
og sitter allerede nå med Velvet Lip Laquer "You Took My Love" på leppene! YES!
ENDELIG en helt fantastisk knæsj rosa farge, matt, heldekkende og lekker!!
OoOOo som jeg gleder meeg til å lage en ferdig look med disse produktene så jeg kan vise dem til dere!! 

 

I tillegg til det jeg handlet hos Makeup Revolution kjøpte jeg meg i dag også Fletteboken!
Må ha litt påfyll av inspirasjon og lære meg noen nye teknikker ;)  


MASSE FARGER!!! =D 

Jeg kjøpte dette da de hadde nyttårstilbud- så fikk all sminken for bare 302,- (!!) 
ITs CrAZy

Er veldig spent på hvordan øyenskyggene er og hvordan alt blir på og sånn- så nå skal jeg swatche farger og kose meg litt med det =P  

Noen av dere som har de samme produktene? :)

PS.
Skjekk HER- for dagens makeup, som også var med blant annet Makeup Revolution produkter
OG så ønsker jeg å bli bedre kjent med deg som leser bloggen min- så da blir jeg kjempeglad om du går inn HER og sier hei!  

Snakkes senere godinger!

-Charlie

 

#Makeup #nye #produkter #MakeupRevolution #farger #skjønnhet #skjønnhetsblogg #makeupartist

Omtale \\ The Body Shop Nails

God formiddag beauty lovers!

Ny mandag, ny omtale og i dag er det de nye negleproduktene til The Body Shop som står for tur! 
Jeg vil omtale både lakken og neglelakkfjerneren- så hvis du lurer på hva jeg syns om de?
Forsett å les!Hva lover produktet?
Almond Oil Nail Varnish Remover:
Vår unike Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover er en skånsom neglelakkfjerner som effektivt fjerner neglelakken samtidig som det høye innholdet av søtmandelolje pleier neglene. 

ColourCrush Nail Colour:
Nyheten Colour Crush? Nails Colours kommer i mange flotte fargenyanser og er like god for sjelen som for neglene dine. Formuleringen er fri for skadelige kjemikalier, 100% vegansk og er ikke testet på dyr. I tillegg inneholder denne kolleksjonen marulaolje fra Community Fair Trade og den har en glossy finish som tørker raskt.  


Holder produktet opp til lovnaden?
Almond Oil Nail Varnish Remover::

Definitivt! Jeg er helt amazed over denne fjerneren og har faktisk ikke vært med på en så god en før! 
Den pleier jo hender og negler mens du fjerner lakken og den fjerner lakken lett som bare det også. 
Jeg er vant til å fjerne neglelakk og deretter måtte smøre hender med fet håndkrem etterpå fordi det er så uttørkende, men ikke med denne, den er helt nydelig! 

Nail Polish:

Definitivt her også! Lakkene er utrolig pigmenterte, dekker neglen med smidighet og uten klumper- formulaen er virkelig kjempefin og du ser at ingredienselisten er god for lakkene ser sååå fine ut på neglen!
Neglene holder seg fine under lakken og fargene varer lenge, så fremt du bruker base/top coat lakken- som forøvrig er i en og samme lakk.
Fargene her helt nydelige og jeg har lyst på dem alle!! =) 

+

Almond Oil Nail Varnish Remover:

 • - Fri for aceton
 • - Utrolig mykgjørende
 • - Mild duft
 • - Inneholder pleiende ingredienser og tørker ikke ut hender eller negler
 • - Fin pris! 119,-

ColourCrush Nail Colour:

- 100% vegansk
- 27 flotte nøyanser
- Sitter lenge
- Glansfull farge
- Fin pris! 98,-

 •  -
 • Jeg finner ingenting negativt med neglelakkfjerneren, men det er EN ting med lakkene som jeg må gi trekk for:
  Penselen går ikke langt nok nedi flasken, så når du har brukt litt over halve flasken (jeg har aldri brukt opp en lakk før, men jeg har brukt disse så mye at det begynner å bli tomt i et par av dem ;) ) så kommer det litt lite lakk på kosten fordi den ikke kommer langt nok nedi.
  Men forutenom at jeg ønsker en litt lengre pensel- finner jeg ikke noe annet negativt med disse lakkene!  

Konklusjon

Neglelakkfjerneren tør jeg påstå er den beste på markedet- både i fjerning av lakk, pleie av hender og negler og ikke minst for ingredienselisten! 
Neglelakkene er utrolig gode og det at de er vegansk og fri for skadelige kjemikalier gjør at de vinner meg helt over!

Almond Oil Nail Varnish Remover får 6 av 6 hjerter fra meg!


ColourCrush Nail Colour får 5 av 6 hjerter og det eneste trekket er den litt for korte penselen.
Har dere prøvd disse lakkene enda?

Håper dere likte omtalen!

Snakkes senere <3

-Charlie

 

#Omtale #Thebodyshop #neglelakk #vegansk #ikketestetpådyr  #testing #neglepleie #produkter #anbefaling #skjønnhet  #skjønnhetsblogg 

Omtale \\ Kicks Deo

Hei dere og godt nyttår! 

Håper dere har hatt en fantastisk jul og nyttårstid alle sammen! <3

Da er 2015 her, hverdagen er her på ny og siden det er mandag betyr det ny omtale! =)

For noen uker siden dro jeg ut på jakten etter ny deo- en som er mild for sensitiv hud, en som lukter godt, virker godt og som ikke er testet på dyr! 
Det var faktisk ikke så enkelt som jeg ville at det skulle være!

Til slutt bar turen innom Kicks og etter mange lukt prøver fant jeg Kicks sine egne deoer.
Jeg klarte ikke bestemme meg for en lukt og gikk for Lemon Curd og Pink Punch Roll-on Deo


         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva lover produktet?
En effektiv deodorant uten alkohol med en herlig duftcocktail av frukt og bær som er vanskelig å motstå. 

Holder produktet opp til lovnaden?
Det sto jo ikke så veldig mye lovnad om deodoranten på nettsidene til Kicks og damen i butikken hadde heller ikke noe spesifikt å komme med for deoen, annet enn "Den er kjempegod, jeg bruker den selv!" (does she really?! ALLE sier jo det!)
MEN da vurderer jeg disse etter lukt, holdbarhet og påføring
Hvordan lukter den?
Luktene er litt sånn hver sin smak, derfor kjøpte jeg to, fordi da hadde jeg to forskjellige lukter i forhold til hva jeg måtte foretrekke fra dag til dag.
Naturlig sitrus duft eller søt rosa punch lukt?
Skal ærlig innrømme at det er den gule som har blitt mest brukt.

Hvordan er påføringen?
Fin konsistens og fordeles lett på huden.
Den tørker helt passelig fort nok, men smitter desverre av med hvite flekker på klærne. 

Hvordan holder den på?  
Jo den holder godt på og lukter godt gjennom hele dagen. 
Til og med helt til dag to hvis du ikke har vært veldig aktiv dagen før.
Dessverre ikke den mest effektive for dager hvor det jobbes hardt og svettes mye.
Men for medium aktivitet og stressnivå og til deg som ikke svetter veldig mye til vanlig så er dette en god deodorant.

+
God pris
God lukt
God konsistens og påføring
Uten alkohol
Ikke testet på dyr 

-
Består ikke holdbarhet for en dag hvor det svettes mye ved hard trening, stress, generelt høyt aktivitetsnivå
Smitter av med hvite flekker på klærne
 

Konklusjon
Ja deoen holden godt på, men ikke best i klassen. Den lukter godt, men kanskje for godt til at det passer en hver og alle.
Ingrediensene er fine og snill mot huden så alt i alt en over middels god deo og den får 4 av 6 hjerter av meg!  Håper dere likte omtalen, si gjerne hva dere syns om dere også har prøvd denne deoen, eller vet om andre deoer som jeg bør prøve! =)

Jeg er forsatt hos familien i Bergen og har ikke alltid tilgang på internett til å blogge hver dag så det er derfor det har vært stille her siden nyttårsaften, men jeg er hjemme igjen tirsdagskveld så fra onsdag er jeg back to normal ;) 

Ønsker dere en forsatt fin start på det nye året! 
Og jeg gleder meg til å forsette å dele mine tips, omtaler og looks fremover!

Ha en nydelig dag kjære lesere!

-Charlie

 

 

#Omtale #Deo #Skjønnhet #Skjønnhetsblogger  

Omtale \\ ModelCo More Brows

Heisann dere!

Ny uke- ny omtale!

I dag er det et helt nytt produkt jeg har testet, fra Model Co.
Dette produktet kom i forrige Glossy Box eske og nå har jeg testet den en stund og nå vil jeg vise dere hva jeg syns!

Hva lover produktet?
Oppnå naturlig utseende og fyldigere bryn umiddelbart med More Brows.
More Brows har en hurtigtørkende gel formula og inneholder hår lignende partikler for å gi brynene et fyldigere utseende og brynene ser jevnere ut etter bare en applikasjon.

Den hjelper å forme, forlenge og øke tykkelsen på brynene og er perfekt for deg med overplukkede øyenbryn, eller hvis du har naturlig lite fyldighet i brynene.
More Brows lover å gi brynene dine WOW faktor på sekunder! 

Holder produktet opp til lovnaden?
Absolutt!!!
Jeg er kjeeeempe fornøyd med dette produktet! Ah ENDELIG et produkt til brynene som er enkelt og greit og du trenger ikke tegne opp og fylle i eller noe, bare gre over brynene og VOILA- perfekt resultat! Børsten er perfekt størrelse på, geleen tørker akkurat fort nok, avgir rett farge og fyller faktisk inn brynene der jeg mangler hår og det ser helt naturlig og fint ut.

+
Gir tykkelse til brynene
Tørker fort
Enkel å bruke
Ikke testet på dyr 

-
Den eneste lille tingen jeg kan påpeke er at du bør passe på mengden første gang du påfører den, det kan fort komme på litt mye produkt, men så lenge du er påpasselig i påføringen så finner jeg ikke noe negativt med produktet 

Konklusjon
Produktet er lett å bruke og holder det det lover! Jeg anbefaler dette produktet 100% =) 

Såvidt jeg kunne finne ut så får du kun kjøpt produktet her - http://www.modelcocosmetics.com/shop/cosmetics/more-brows 

Produktet får 6 av 6 hjerter!


Jeg holder på å spare brynene mine, så at de ser bittelitt rotete ut, er pga sparingen

Har du prøvd dette produktet før?

 

Håper du likte omtalen!
Snakkes senere <3

-Charlie 

 

#Omtale #ModelCo #BrowGel #Produkt #Sminke #Bryn #Skjønnhet 

Omtale \\ Glo' Minerals Royal Lip Crayon

Ny uke- ny omtale! 

Denne mandagen er det Glo' Minerals Royal Lip Crayon som står for tur! 
Hva syns jeg om den=
-Bare les videre så finner du ut av det! =)

Hva lover produktet?
En tykk, fargestiftlignende blyant som skyggelegger leppene med en langvarig glans, høyt pigment og er rik på fuktighet.
Den er spekket med antioksidanter fra vitamin A, E og C og har naturlig UV beskyttelse.

 

Holder produktet opp til lovnaden?
Tja- den holder fint på, men så snart jeg har spist så er den mer eller mindre borte.
Den fukter veldig godt, lukter godt og er enkel og fin å påføre.
Men jeg må si jeg ble veldig skuffet over fargene!
På bildet på nettsiden hvor jeg bestilte dem var det ganske freshe farger og de så virkelig fantastisk ut der, men de jeg fikk hjem hadde HELT andre farger enn forventet. Spesielt Imperial Pink- som så ut til å ha den fargen som jeg higer etter å få teste på leppene.
Men den gang ei, fargen jeg fikk er ikke engang i nærheten av det bildet viser!
Etter å ha sett litt på forskjellige nettbutikker så har de alle forskjellige fremvisninger av hvordan disse fargene er, noe som er veldig synd for oss forbrukere!!
Fargen du får er jo ikke LITT lik til fargeprøven en gang og da trekker dette veldig ned.
Så det blir vel egentlig mest kritikk til nettsiden som selger disse, fremfor selve produktet. Som dere der er det ikke mye knall rosa på Imperial Pink- men en lett naturlig rosa tonet farge.
Regal Ruby var ikke fullt så misvisende, men den er forsatt mye brunere i fargen enn bildet fra nettbutikken viser.

+
God fukt
Lett påføring
Gode ingredienser


-
Kjedelig farge
Ikke lang nok holdbarhet
Prisen er litt i stiveste laget 

Konklusjon
Hvis du har lyst på en naturlig farge, som gir god fukt og som er lett å påføre er dette produktet for deg!
Min vurdering av produktet er 4 av 6 hjerter.  

Ha en fantastisk uke dere! 
-Charlie

VIL DU STEMME PÅ MEG TIL ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG
I VIXEN BLOGAWARDS
?
_______________________________

<3

 

 


 #Omtale #GloMinerals #LipCrayon #Produkt #Sminke #Lepper #Skjønnhet 

Omtale \\ Makeup Store Lipgloss Wand

Vixen Blogawads!!                        
Jeg er en semifinalist i kategorien Årets Skjønnhetsblogg
og blir veldig glad om du vil stemme på meg =) <3

Heisann kjære lesere! 
Nå syns jeg det var på tide med en aldri så liten omtale av makeup produkt, så i dag er det Makeup Store Lipgloss Wand Peony som står for tur!

Denne lipglossen har jeg brukt nå hver dag i en uke og hvis du vil vite hva jeg syns om den, forsett å les ;)

Hva lover produktet?
- En myk og lekker formula beriket med Vitamin E og Jojobaolje
- Applikatoren er utviklet spesielt for å skulle kunne fordele perfekt mengde gloss på leppene og holde seg innenfor konturene av leppen din.

Holder produktet opp til lovnaden?
JA, det syns jeg!
Glossen påføres lett og med perfekt mengde om gangen.
Den har en utrolig myk konsistens og den varer utrolig lenge. Jeg kan både spise og drikke og tørke meg rundt munnen, men forsatt ha fukten fra glossen sittende igjen på leppene.
Fargen er fin og passer perfekt både alene og over en lip stain!
Prisen er 150,- hos Kicks og det syns jeg er en akkurat passe pris for en så god lip gloss! 

+
Fin farge
God fuktighet
Holder lengre enn forventet
Perfekt påføring 

-
Litt kjip smak (ja fordi man får alltid litt lipgloss inn i munnen og etterhvert =P )
For de som er veldig opptatt av parabener så er 4 parabener et godt stykke bak i ingredienselisten.
 
 

Min vurdering er 5 av 6 hjerter! 

Har du prøvd denne før?

Ønsker dere en strålende dag og håper solen skinner hos dere også! =)

-Charlie 

 
 

 

#Omtale #MakeupStore #LipGloss #Produkt #Sminke #Skjønnhet 

RABATTKODE \\ POUT LIKE A ROCKSTAR!!

Hei vakre mennesker! 

I dag kom der en pakke i posten fra Torhil Kristine salongen, hvor jeg handlet en del produkter forrige helg!
Det ble en for det mestel julegaver og bittelitt påfyll til min grønne sminke koffert!
Jada vi snakker om mine favoritt økologiske sminkemerker og jeg har en gledelig nyhet å dele med dere! =)

Nå i disse julebord og førjulstider så er det mye fokus på leppene
(noe som også kommer som tema i 5 Kjappe video neste uke ;) )

Så siden jeg har brukt store deler av lønningen min i det siste på å shoppe økologisk, bærekraftig og etisk makeup hos Torhild Kristine og deretter delt om det her på bloggen, så har Torhild vært så grei og gir alle dere fantastiske lesere en rabattkode med hele 30% avslag på alle leppeprodukter og leppepleie i nettbutikken hennes! =D

Rabattkoden med 30% avslag er
"poutlikearockstar" og er gyldig til og med 15. desember :)


BTW  så tror jeg Torhild slår de fleste i levering- for pakken ble sendt fra lageret i Bergen på mandag og var hjemme i postkassen i Halden i dag og forrige gang jeg bestilte kom varene dagen etter de var sendt- så ingen fare for å ikke få produktene før jul ;)
OG hvis du bor i Bergen så kan du velge å hente produktene i salongen hennes så slipper du å vente på posten ;)

Så hvis du har lyst på flotte lepper til juletiden eller om du vil gi bort noen fine økologiske julegaver så er det bare å slå seg løs med rabattkoden i nettbutikken ;)

Bli med på øke fokuset mot økologsik, etisk og bærekraftig kosmetikk - Happy shopping! <3

Torhildkristine
Nettbutikk
Facebook
Hjemmeside 

Ha en nydelig kveld! <3

-Charlie 

_________________________________________________________________________________________________________________________________
#Økologisk #Etisk #Bærekraftig #NveyEco #Zuii #Zao #ColeurCaramel #TorhidKristine #Lepper #Rabattkode #Skjønnhet #Sminke #Hudpleie

Green Friday \\ Økologisk Sminke Salg!! - AVSLUTTET!

Noen som har fått med seg at det er Black Friday i dag? 

Vel jeg må bare si at jeg digget varianten til Torhild Kristine og syns det er det beste salget jeg har fått med meg i dag! 

"Den amerikanske salgsdagen "Black Friday" har ankommet Norge.
Opprinnelig fikk dagen navnet sitt pga. trafikkulykker og voldsepisoder som oppsto denne kaotiske handledagen etter Thanksgiving.

Derfor vil vi heller avholde Green Friday - en dag med halv pris på hele nettbutikken (unntatt julebordstilbudene)!
Ingen kassekø, ingen krangling. 

Vær så god, benytt deg av koden "greenfriday" i kassen fra nå!  
-Grønnere forbruk føles bedre!"


D
irekte link på bildet og her

Dette betyr 50% avslag dere på ALT av ordinære varer!! 
Det kan bli mange fine julegaver under treet, eller i julestrømpen eller i pakkekalenderen!
 Jeg vet hvertfall at jeg skal inn og snope både julegaver til venner og familie + litt gaver til meg selv ;) 


Her er litt av det jeg allerede har handlet fra Torhild Kristine og siden jeg setter litt ekstra pris på de grønne produktene har de nå fått en helt egen liten sminkekoffert hvor bare de økologiske vennene får være og kofferten er selvsagt grønn! Hihi! 


50% AVSLAG 
"greenfriday"
ER KODEN 

HAPPY SHOPPING <3

-Charlie

#Økologisk #sminke #TorhildKristine #Etisk #Bærekraftig #GreenFriday #BlackFriday

EN DRØM HAR GÅTT I OPPFYLLELSE!


...i hvertfall så godt det lot seg gjøre!

Jeg har alltid ønsket meg et badekar og joda den virkelige drømmen hadde vært et badekar og et større bad, som på bildet over, men badet mitt er både alt for lite og ikke rustet for badekar ellers- så da måtte jeg improvisere! 

Nå kan jeg for en gangs skyld dra nytte i min lave kropp og mine korte bein =P
For jeg har kjøpt den typen badekar som det var plass til hjemme hos meg. 
Det er laget av plast, kan fylles opp med 60 L vann og jeg kan ta det inn og ut av badet når det passer meg! 
Enda mer perfekt var prisen - 199,- !! 

Endelig kunne jeg ta et deilig bad og ta ibruk min nye super digge, skummende badegele fra The Body Shop!


Masse deilig skum utav denne nydelige bade gelen! Glazed Apple er offesielt min nye favorittlukt- helt himmelsk!! 

NÅ SKAL DET BADES!!

Og for ordens skyld, jeg har på meg bikini på bildene- så ingen sensur behøves =P

Det er ikke akkurat den type badekar hvor jeg er svøpt i vann fra topp til tå, men man tager hva man haver så en 60L balje på gulvet i dusjkabinettet duger for meg!
Jeg syns faktisk det var helt ypperlig å bare få dyppet ryggen godt ned under varmt vann.
For fra litt spøk til alvor da- som jeg såvidt har nevnt på bloggen i det siste, så har jeg fibromyalgi, som er en muskel og leddsykdom som gir ganske så vonde og stive muskler og ledd så det å bare få litt av kroppen ned i rykende varmt vann- hjelper godt på, hvertfall nå som det er kaldt ute for da øker spenningene og smertene ganske så heftig!!   


BTW neste gang blir det en god bok og ikke kameraet som får bli med inn på badet =P

__________________________________________
 

OG så måtte jeg jo leke litt med alt det gode skummet når jeg først hadde en liten fotosession i mitt nye "badekar"! 

Så nå sitter jeg her, myk og god i huden etter superdigg badegel og myk og god i muskler og ledd etter et godt og varmt bad!
Hihi =P 

Har dere hatt en fin dag? 

-Charlie

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

#Skjønnhet #BeautyBlogger #Blogg #TheBodyShop #Badetid #Luksus #Fibromyalgi #HjemmeSpa #Kos 

 

Go Green \\ Eco Makeup

Heisann!

Økologisk makeup er på agendaen igjen- og dette er det siste jeg har skaffet meg fra TorhildKristine.no
og så vant jeg et gavekort hos Blivakker.no og da ble det to paletter fra Nvey Eco derfra- men du får dem også hos Torhild Kristine =)Masse fin, økologisk, etisk og selvsagt ikke dyretestet sminke =DNydelig palett fra Nvey Eco, i grønne toner som jeg la en super rask makeuplook med fordi jeg måtte kjenne på kvaliteten med en gang! =P
Eyeshadow duo som også er Cake Liner- nydelig konsistens!
Det ble 3 øyenskygger fra Zao denne gang og to fra Coleur Caramel, en Eyeliner i plommefarge og en lekker rosa leppestift! 

Jeg bestilte egentlig en bryns penn fra Zuii, men det var tomt for på lageret så da ba jeg Torhild om å velge noe som matchet prisen så det ble litt overraskelser å få! =D
Så da ble det et sett øyevipper og en lekker øyenskygge  fra Zao i lilla som erstatning =D Det var jeg veldig fornøyd med!

Hvis du har lyst å lese mer om produktene jeg har kjøpt kan du trykke her =)

I full fart bare for å teste konsistens og farer så la jeg på noen farger fra Nvey palettene og jeg er forelsket!
Konsistensen er helt nydelig, pigmentene er slående bra og det sitter kjempegodt!
-Bare så synd at det ikke fins noe bra dagslys for tia -for bildene under fanger ikke helt hvor utrolig fine disse fargene ble på!


Leppestiften fra Coleur Caramel er jeg også kjempefornøyd med, den er matt i konsistensen, selv om den er shimrende, perfekt mengde fukt og sitter kjempelenge på!


Ah som jeg gleder meg til å teste mer av disse produktene!

And just so you know whats to come- jeg tester jo en del forskjellige produkter om dagen og kommer til å kjøre en VS test.
Der kommer jeg til å velge sminke fra billigere merker og fra dyrere merker, som har like farger og deretter sammenligne og vise dere bilde forskjeller og skrive omtaler om de aktuelle produktene! 

Dette gleder jeg meg veldig til å gjøre og er spent på hvordan de blir å se ut opp mot hverandre =D
Det blir nok også noen videoer med dette etterhvert også!

Så følg med kjære lesere - jeg har store planer og masse gøy å vise dere fremover! <3

-Charlie 

_________________________________________________________________________________________________________________________________
#Økologisk #NveyEco #ColeurCaramel #Zao #Sminke #Etisk #Bærekraftig #Skjønnhet #Makeup #Makeupartist #BeautyBlogger 

Winter Trend \\ Day & Night

Heisann dere! 

På lørdag gikk jeg i posten og fant en fantastisk pakke fra The Body Shop hvor jeg hadde fått både Wintertrend paletten- Frosted Pastel Palette, Glitter Liquid Eyeliner og Instablur Eye Primer! =D 


(Paletten, lineren og primeren er sponset)

Det jeg likte spesielt godt med årets palette er at fargene var så delikate, passer perfekt til en heftig smokey eye (som dere får se lengre ned) men også til å lage en lett dag makeup med! 
Derfor er denne paletten perfekt til de som ønsker å ha minst mulig forskjellige produkter, men med mest mulig alternativer! =)
Litt sølvglitter hører jo også med på vinterhalvåret, enten det er en bitteliten touch eller en dramatisk liner- og jeg gjorde en av hver så dere kan se forskjellen!

*Bildedryss* 

Natrulig dag makeup - med en liten touch av glitter

En frisk rosa leppe er perfekt tl de duse kalde fargene på øynene


Til denne looken brukte jeg den matte lysegrå og den lyseste sammen og for litt friskere farge dyttet jeg på pittelitt av den lyseblå shimmer fargen også i øyekroken og under øyet. Den fargen gav mest lys lys shimmer når jeg brukte den alene, men om jeg hadde lagt blå kajal først ville den gitt et skikkelig pop av farge! 

_______________________________________________________________________________

Når dagen er omme og kvelden sniker på- da kan vi gå for litt mer dramatisk makeup ;)

Smokey Eyes med glitter liner under øyet og en fresh oransje rød leppe!
Fikk brått lyst på en tvilling av å gjøre sånn der med bildet =P

Her gikk jeg for et mørkt sotet øye, med den utrolig lekre grå sorte fargen med shimmer over selvet lokket, deretter den matte pastell grå i globalen og under øyet og den helt lyseste fargen inni øyekroken og under brynet som en fin highlight! 


Hva syns du?
Har du fått med deg Winter Trend fra The Body Shop i år?
Det fins nemlig en til palett ;) 

Ha en aldeles nydelig dag videre kjære lesere! :)
-Charlie 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________
#Makeup #Sminke #sminkelook #WinterTrend #TheBodyShop #Glitter #smokeyeye #Naturlig #Skjønnhet #Beautyblogger 

Oops! \\ I did it again

Hehe, - kanskje jeg må gjøre spalte av "hvordan bli blakk med Rockstarcharlie" ?Ser drømmende og uskyldig ut på bildet mens lommeboken skriker! Neida... joda =P 


Altså, her sitter jeg med skrantende form og syns synd på meg selv og fant ut at etter halvannen uke med behandling, så fortjente jeg noe fint..
Såe, siden jeg maser på dere om at god hudpleie er viktig, så må jeg nesten gå frem med et godt eksempel!
Og siden jeg snart har brukt opp dagkremen og serumet fra Ole Henriksen, som jeg handlet for en måned siden
(det var små størrelser så da går de litt fortere tom enn full størrelse produkter -og hvis du lurer på hvilket kit det var kan du trykke HER) 
og siden jeg sa at jeg ville forsatt å bruke produktene hvis de ikke hadde vært så dyre...- 
VEL, nå må jeg spise ordene mine fordi det er salg på Vita.no og dermed var ikke produktene så dyre nå likevel og huden min har vært uber fornøyd med de produktene jeg har brukt så langt, så nå jeg har nettopp snopt meg et nytt kit med produkter!


Link til produktene i bildet!  (og nei det er ikke sponset- men gode produkter og gode tilbud må jo deles ;) )


Nå er dette kittet på vei hjem til meg i posten!! wohooo!

Og siden det var salg på 23% så ble det bare 545,- istede for 710,- =) 
Fornøyd med det! 
Hehe =P

Hvis du ikke har sett den før så kan du se min 5 kjappe video om hudpleie her

Har du prøvd Ole Henriksen produkter før?
Hva er dine erfaringer?

Ønsker dere en fin fin kveld videre- nå skal jeg pakke bagen min og gjøre meg klar til ny dag på Frisk klinikken i morra før jeg kryper til køys!
God natt kjære lesere!

-Charlie 
______________________________________________________________________________________________________________________________
#OleHenriksen #Hudpleie #Netthandel #Skjønnhet #Blogg #Favoritter 

Glossybox \\ Pop Art Edition

Heisann!

Hver måned så kommer det en pakke i posten til meg- pakken er fra Glossybox og inneholder 5-6 forskjellige skjønnhetsprodukter og denne måneden er eksen inspirert av Andy Warhold Pop Art- Kunst for å gi ekstra farge til denne mørke tiden på året.

Innholdet i månedens eske er:

1. Makeup Store Cyber Shadow
Fargen jeg fikk var søvl grå, konsistensen er kremet, men fast så jeg gleder meg veldig til å prøve denne på!

2. Rituals Foaming Shower Gel Sensation "Yogi Flow"
Dusj såpe på spray?! Dette er jeg veldig spent på å teste ut! 

3. Lollipops Paris Makeup Eye Pencil "Goodbye Moon"
Myk og fin sort kajal. 

4. So Susan Cosmetics Universal Blush
Frisk farge og fin konsistens, dette blir nok en veldig fin rouge til hverdagsbruk! 

5. Nails Inc Nail Polish "Brooks Street"  
Elsker Nails Inc lakkene- de er veldig fine og godt pigmenterte! 


Jeg har abbonert på Glossybox omtrent siden de lanserte i Norge- men dette var første gang jeg husket å ta bilde av esken og produktene =P
Syns det er et utrolig flott tilbud å få alle disse produktene for bare 179,- i mnd - det er stort sett alltid produkter som faller i smak i disse eskene =)
Om du har lyst å prøve selv eller lese mer om Glossybox, så er det bare å følge DENNE  linken!  


Flere som abbonerer på Glossybox? =)
-Charlie 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

#Glossybox #Beauty #Produkter #Skjønnhet #Blogg  

Makeup Revolution Lanseringsevent

God kveld!

Her kommer bildene fra Makeup Revolution Lanseringen!
Det var en utrolig koslig kveld- med hyggelige folk, god mat og flotte produkter! 
Jeg føler meg beæret som fikk være med på denne lanseringen- og som får mulighet til å være blant de første i Norge som får teste ut disse flotte produktene.

På eventet fikk vi møte de som står bak produktene, se produkter fra sortimentet som er lansert nå og på produkter som snart kommer til å bli lansert!
Må si jeg er veldig imponert av det vi fikk prøve- jeg falt spesielt for palettene med øyenskygger og leppestiftene!

Good evening, 

Here are the photos from Makeup Revolution release party in Norway.
It was an amazing evening- with lovely people, good food and amazing products!
I feel honored to have been invited to this event- and to have the opportunity to be amongst the first to try these products here in Norway.

At the event we were introduced to the peoplpe behind the products, see what has already been launched and what is cooming soon!
I have to say I was very impressed with what I got to try on there and my favorites are the eyeshadow palettes and lip colours! 
Enjoy the photos! 


*Bildedryss* 

Grunderen til Makeup Revoluton, Adam Minto kom helt fra London for å lansere merket og ta en prat med vi som var der! 

The founder of Makeup Revolution, Adam Minto, came all the way from London to launch Makeup Revolution and to meet us!

Masse flotte bloggere og makeupartister!


Deilig mat fra Funky Fresh FoodsFlott stemning med flere bord dekket av sminke som vi fikk prøveMakeup Revolution ledelsen!

Masse masse fin sminke som vi fikk prøve der!

Mine favoritter fra kvelden

Jeg gleder meg veldig til å teste produktene ordentlig og skrive omtaler!
Det kommer snart snart en konkurranse hvor du kan vinne noen flotte produkter fra dette merket! =)

I can't wait to try these products for you and to write reviews! 

Følg Makeup Revolution på sosiale medier =)
>Facebook
>Instagram
>Hjemmeside 


Stay tuned<3

- Charlie 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________
#MakeupRevolution #MUR #Lansering #Makeup #Merke #Skjønnhet 

Nytt Makeup Merke!

Heisann beautylovers!

I dag har jeg en spennende nyhet å komme med!
Her forleden fikk jeg en veldig hyggelig mail fra Makeup Revolution om jeg kunne tenke meg å teste noen av produktene dems!
Jeg elsker å prøve nye ting og etter å ha lest litt om dem så fant jeg ut at dette absolutt et merke jeg ville teste!

1. De tester ikke på dyr
2. Har masse spennende produkter som er unike på markedet
3. Prisene er utrolig- noe som passer en hver lommebok 
(bilder og tekst fra Makeup Revolution)

Neste uke lanserer de merket for fullt og jeg ble invitert på lanserings eventet på onsdag og håper jeg rekker å bli med på dette- da blir det bilder og omtaler i fleng som dere kan lese =)
På bildet over er noen av produktene jeg falt for og har lyst å teste- og gjett hvem som er de første til å få vite hva jeg syns?!
DERE! =D

 

Har du prøvd dette merket enda?
Sees snart! <3

-Charlie

Pakker i posten \\ Nye Produkter

Heisann dere! 
Jeg er bare kjapt innom nå for å vise dere litt nytt som har kommet i posten de siste dagene-

Jeg tok en råsjans og bestilte for første gang fra blivakker og coverbrands- syns alltid det er skummelt å handle på nettbutikker som man ikka har kjøpt fra før- men det virker som dette gikk bra da! =)

Billion Dollar Brows Brow Boost
Bare Minerals Bare Skin Foundation
2 helt nye koster fra Makeup Mekka! 

Nå skal jeg hive meg i dusjen, prøve disse nyhetene og ut på litt ærend og så kommer det en ny video senere i dag så gled dere til det! =D

Snakkes snart <3

-Charlie 


 

 photo badge-nomineacuter-rosa1_zpsec3c33ed.gif

Ny Makeup i Oktober

 

\\ Hvordan bli blakk på 10 minutter med beauty junkien RockstarCharlie \\

=P =D hehehe 

Det har virkelig begynt å komme mye spennende sminke på markedet og jeg har sittet masse og lest om nye produkter og har funnet ut at det er en del jeg har lyst å prøve.
Denne gang har jeg sittet og saumfart nett butikker og funnet et par ting som postmannen skal få fylle min postkasse med fremover!

En spesielt spennende nettbutikk som jeg skal snope litt i er Torhild Kristine sin nettbutikk, hun selger sminke som er etisk, økologisk og bærekraftig - i tillegg er ingen av produktene testet på dyr
- noe som er et krav for meg da jeg bruker og omtaler KUN produkter som IKKE er testet på dyr! 
Produktene jeg har snopt meg i dag på bildet over 

Også Makeup Mekka kommer inn i denne månedens innkjøp; De har nå lansert to nye koster, den ene er bare limited edition så jeg må jo nesten sikre meg denne!
I tillegg er det super salg på koster og du kan nå sikre deg alle de beste kostene for kun 299,- <adlink>


Bare Minerals har jeg ikke brukt mye av selv- jeg har bare testet mineral pudderet i løs form et par ganger og endte med utslett og kløe i ansiktet så derfor har jeg ikke prøvd det ut videre.
Men for ikke så lenge siden fikk jeg prøve på den nye Bare Skin foundationen og det kom ingen reaksjoner på den så nå har jeg faktisk akkurat bestillt  fra blivakker.no den så den ersnart på vei hjem til meg nå! *Spent*
Fikk også opp en kupong som dere kan bruke og få 20% avslag når dere skal handle der så da kan du trykke <her> og hvis ikke jeg har gjort noe feil så skal det funke :)

I tillegg er Billion Dollar Brow sitt Brow Boost også på vei hjem i posten den kjøpte jeg på tilbud på Coverbrands.no! 

Jeg har aldri prøvd noen av disse produktene (forutenom Bare Skin den ene gangen) og er super spent på å teste disse ut over lengre perioder, og skrive omtaler til dere! =)

Har du prøvd noen av disse produktene?
Hva syns du isåfall om produktene? 
Har du noen favoritter å anbefale meg? 

Ønsker dere en fin fin dag!
Klemmer

-Charlie 

 


_
___________________________________________________________________________________________________________________________________

#Shopping #Netthandel #Makeup #Sminke #BareSkin #BDB #Zao #ZuiiOrganic #ColeurCaramel #MakeupMekka

Omtale \\ Wild Argan Oil produkter

Nå som høsten kryper innover oss og gradestokken kryper nedover- er det både tid for koselige stunder med tente lys og deilige pledd, men også tid for litt påfyll av fuktighet til huden.

Iløpet av sommeren så holder huden seg fuktig med både varmt vær og høy luftfuktighet.
Men når vinden blir hardere og kulden setter inn er det som om noen kjører over huden med avfukter, for plutselig er huden tørr og kløete og deilige sommertider hvor det gikk an å droppe fuktighetskrem blir som et fjernt minne!

Vel, da passer det utrolig flott å ha en hel serie med fuktighetsgivende produkter fra The Body Shop stående på badet!
For litt over en måned siden var jeg på et event i Oslo med The Body Shop hvor de lanserte disse flotte produktene.
Vi fikk med oss en velfylt goodiebag med produktene i, så gjennom hele september har jeg testet ut hele serien og tenkte nå og dele med dere hva jeg syns om produktene!Renseprodukter:


Bath Bubbles, Shower Gel, Body Scrub og Body Focus Soap
 

+
For det første, idet du trer inn i dusjen og bare får øye på produktene får du good feeling, de ser utrolig lukseriøse ut og neste pluss kommer når du åpner korken.
Amagahd!  De lukter så godt at jeg har tatt meg i å stå i dusjen etter jeg er ferdig og bare la vannet renne mens jeg lukter på dusj såpen, hehehe, men for real- lukten er helt fantastisk!
Følelsen- når man tenker dusj gele så ser man ikke for seg å bli som silke på huden etter vask, men det blir du altså av denne, hadde forventet det av kremdusj- men nei! du trenger bare denne awsome dusj gelen- som forøvrig også er fri for kjemisk såpe! 
Skrubben og såpestykket har jeg skrevet min store begeistring for i dette innlegget <link til det innlegget altså, men jeg har ikke problemer med å ytre min entusiasme for disse produktene en gang til, skrubben lukter også helt hærlig og når du kjenner at knust argan nøtt skall og knuste valnøttkjerner, som da altså er skrubbekornene i skrubben, tar med seg alle døde hudceller og massasje såpestykket får i gang blodpumpen så føler du deg rett og slett som et nytt menneske etterpå! -nei jeg overdriver ikke! =)

Alle produktene er selvsagt fylt til randen av deilige fuktighetsgivere der såklart Wild Argan Oil er tilstede, men du finner også masse deilig honning, mandelolje, shea smør, kakao smør og bivoks i de forskjellige produktene i serien.
Så her er det bare å ta farvell med tørr og gusten hud og si ja takk til masse deilig fukt, skrubb og økt blodsirkulasjon! 

-
Hmm.. det var ikke lett å finne noe å sette fingen på egentlig, men jeg savnet at det ikke var skrubbekorn i såpestykket- men det fikset jeg jo selv med å bruke såpestykket over skrubben, hehe
..og så er såpestykket veldig glatt, så man mister det gjerne, hvertfall hvis man er så slepphendt som det jeg er, men igjen- det løste jo seg når jeg fikk litt skrubbekort på den ;)  

Fuktighetsprodukter:

Body Butter, Body Lotion, Golden Radiance Oil og Solid Oil 

 

+
 
Im in love- det er ikke så mye mer å si egentlig! Eller jo- det er jo det, Body butteren er fantastisk, masse deilig fuktighet og kakaosmøret i den gjør at den smelter ved kroppstempratur og bare gliiir på når du smører.
Body lotionen er litt lettere i konsistensen, noe som passer bra for de dagene det må gå litt fort eller hvis du rett og slett ikke er så tørr i huden!
Radiance Oil kan man gjerne bruke over body butter eller lotion, men vel så godt i håret og faktisk så bruker jeg den når jeg barberer beina! Bare sprayer på et godt lag på fuktig hud, smører det lett inn og barberer over, funker super bra!

Solid oil tror jeg må være et av de BESTE produktene jeg har testet fra The Body Shop- et mer flerfunksjonellt produkt skal du faktisk lete lenge etter, tørre flekker på huden, sprukne hæler, tørre hender, fantastisk å bruke i håret som et finishing produkt etter styling, i tillegg til før styling, altså jeg kunne forsatt i en evighet, men jeg skal si meg ferdig nå.

Eller- jeg må også nevne her, lukten! its to die for! Herlighet- det lukter bare så sykt godt! hehe 

-
Her måtte jeg også lete lenge etter noe å klage på og jeg fant det rett og slett ikke. NADA negativt å si om disse produktene!

+ en gang til
Jeg må også bare nevne det det aspektet som ikke har med lukt eller konsistens på produktet å gjøre- men hva produktet du og jeg kjøper, gjør for et annet menneske..
Wild Argan Oil er en Community Fair Trade ingrediens, som høstes av et kooperativ skapt av kvinner ved navn Targanine.
Dette er The Body Shops 26 Community Fair Trade Leverandør.
Dette er det som gjør The Body Shop spesielt- og en av grunnene til at dere ser side opp og side ned med disse produktene her på bloggen min.
Verdien bak produktet har mye å si for meg- og det at Berbiske kvinner nå får mulighet til å gi familien sin en stabil inntekt, Kooperativet kan investere i å byggge bardeskoler og tilby medisinsk behandling og andre bidrag til lokalsamfunnet.
DET alene er grunn nok for meg til å kjøpe produktene.Så konklusjonen min er at DU og alle du kjenner burde teste en eller flere produkter i denne serien, fordi den er bare SÅ god og den gjør også godt!
Jeg kjøpte faktisk med meg en ekstra dusj såpe og liten body butter, sist jeg skulle til Bergen og lot den stå igjen hos min søster, sånn at jeg har til neste gang jeg kommer! (med mindre hun har brukt den opp da, for hun syns forøvrdig den var like digg som det jeg syns...)

Serien passer like godt for dame og herre (hverfall renseproduktene og Solid Oil)
Jeg vil sette en anbefaling fra alderen ca 17-18 år og oppover til den eldste du kjenner.
Lukten er såpass nøytral at den vil passe hvem som helst!


Selv om det enda bare er oktober må jeg bare si- dette er faktisk årets julegavetips!

Så får vi håpe den kommer i forskjellige gave esker til da! *Helt til slutt litt egne bilder av produktene *


Jeg har i de siste 6 årene sverget til The Body Shops Olive Serie, men den har nå blitt utkonkurrert!
Hva syns du?
Har du prøvd disse produktene enda?
Det er link til produktene under bildene =)
 

Klemmer fra
-Charlie

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Omtale #Produkter #Kroppspleie #Hårpleie #ComunityFairTrade #TheBodyShop #BeautyBlogg #Skjønnhetsblogg 

Favoritter fra September!

September måned har bydd på mange nye produkter- og noen gode gamle!

Her er de mest brukte og største favorittene mine fra September måned:

Til huden:
All in One Instablur
BB Cream i Moisture white og Tea tree

DMKC powder i lys og mørk

Til øyne:
Colourcrush eyecolour
190 Sunshine Love,
240 Gorgeous Gold,
245 Coco Deluxe og 
260 Golden Cinnamon
2 in 1 Gel Liner
Super Volume Mascara 01 

Eye Shadow  Magnet
Brow Gel

Til leppene:
Lip & cheekstain 03
Colourcrush Shine 14

Til håret:
Wild Argan Solid Oil

Hva har vært dine favoritt produkter i september?
:-)

Ha en fin kveld kjære lesere! 💛
-Charlie

#makeup #favoritter #september #produkter #thebodyshop #makeupmekka #DMKC #beauty #beautyblogger #makeupartist

Video \\ Wild Argan OilDet ble holdt en presentasjon av produktene og historien bak og da viste de oss denne videoen.
Jeg syns det er så fantastisk og vil gjerne dele videoen med dere mens jeg holder på med omtale innlegget for disse flotte produktene! 
Ta dere 3 minutter og se denne fine videoen!
<3 <3 <3

-Charlie

 

 

#TheBodyShop #WildArganOil #Video #CommunityFairTrade #FairTrade #ILoveTheBodyShop #Makeupartist #Beautyblogger #Blogg

Lansering av Wild Argan Oil Produkter

I går var jeg i Oslo for å være med på lansering av en ny serie i kroppspleie hos The Body Shop.
Butikken var forvandlet til en Marokkansk oase, lekre farger, lys og ordentlig god stemning!

Hvor flott ser ikke dette ut?!

Dette flotte bordet var satt opp idet du kom inn i butikken!

Det ble servert masse deilig tapas, mynte te og forfriskende sprudle vann med lime, mynte og sitron!
Ingen grunn til å gå rundt sulten eller tørst her!

Det var perfekt mengde med folk, alle minglet og det var så utrolig hyggelig å få hilse på både andre bloggere, Presse, de ansatte og ikke minst de fra The Body Shop Internasjonal! 


(Foto Ina Svarstad)

Fantastiske makeup artister, Nadia og Elin, var på plass og viste de nye makeup produktene som er kommet!
(som jeg selvsagt måtte handle med meg og i skrivende stund har sminket meg med for å vise dere i et eget innlegg senere ;) hihi) 

Det ble tilbudt deilig håndmassasje, hvor huden først ble skrubbet med Wild Argan Body Scrub, fuktet med Wild Argan Body Butter og massert med Wild Argan oil etterpå! 

Snakk om myk hud!! 


(Foto Ina Svarstad)


(Foto Ina Svarstad)

Der var testere overalt så vi fikk lukte og kjenne på alle produktene, i tillegg lå der ekte argan nøtter rundt om slik at vi fikk se og kjenne på dem! 
(Foto Ina Svarstad)

Katrin og meg! =)


OG på toget på vei hjem fikk jeg snike litt i den FANTASTISKE goodiebagen som vi fikk med oss! 

Alt i alt, en fantastisk kveld, et utrolig bra event og helt nydelige produkter!

Jeg sitter her nå, med hud myk som en baby etter å ha prøvd ut alle produktene og tilbrakt ca hele dagen på badet i dag ;P så når alle bildene er overført og gjennomgått så blir det innlegg om både Wild Argan serien og den nye sminken! 

Stay tuned ;) 

-Charlie 

 

#TheBodyShop #WildArganOil #TheBodyShopNorge #BloggEvent #Makeup #Makeupartist #BeautyBlogger


 

Favoritt produkter

Fra i sommer!

I sommer lanserte The Body Shop herlige Body Sorbet og jeg har lagt mitt elsk på Mango og Pink Grapefruit. 
Så da har jeg kjøpt inn Shower Gel og Body Mist i samme lukten, ah de er såå gode!

 Det er ikke ofte jeg rekker å bruke opp en bodylotion men disse gikk det fort med, ikke fordi de er udrøye, men fordi jeg brukte de HVER dag fra jeg kjøpte de!
Så her er litt bilder av produktene jeg har brukt opp i sommer!

Mango Shower Gel, Body Sorbet og Body Mist


Pink Grapefruit  Shower Gel, Body Sorbet og Body MistHudpleie til ansiktet i sommer har vært Nutriganics ansiktsrens, dagkrem og nattkrem i Aloevera serien

For å kjøle ned varme og hovne føtter i denne ekstremt varme sommeren som har vært var disse kjølende produktene reddende engler!
Foot Soak fot bad, Cooling Foot Lotion, Reviving Leg Gel og Cooling Foot Spray fra Peppermint serien! <link til produktene>

Hva var dine favorittprodukter i sommer? 


 - PS. Jeg er ikke så flink å ta bilder av produktene når de er nye alltid, så syns det var finere å legge ut pressebilder av fulle produkter, fremfor mine tomme tuber og flasker ;)-Charlie  

 #Produkter #Sommer #Kroppspleie #Ansiktsåpleie #TheBodyShop 

 

Lansering av nye produkter!

Forrige uke fikk jeg en søt liten pakke i posten 

Inni pakken fant jeg denne:

Og vedlagt låg en invitasjon til et bloggevent i Oslo i morgen!
Fordi i dag lanserer nemlig The Body Shop en helt ny kroppserie med Wild Argan Oil og jeg er invitert til å få en introduksjon av disse herlige produktene i morra!!

Det vil komme blant annet dusj såpe, badeskum, body scrub, lotion, olje, leppomade og såklart en bodybutter!  
I følge TheBodyShop Norge siden vil dette bli utvalget og ifølge lukten og konsistensen på den lille bodybutteren jeg fikk i posten, blir dette en serie å glede seg til! :) 
Gleder meg masse til i morra, hvor jeg skal få se produktene, lukte, kjenne og prøve! 
Skal ta masse bilder så dere også får se! :D

-Charlie

 

#TheBodyshop #Nye #Produkter #Kroppspleie #Skjønnhet #Argan

Favoritt produkter

Fra Makeup Mekka!

Påtide å oppdatere listen over mine favoritt produkter herfra! :)
Link til produktene i headline og bildene

Bildene er lånt av MakeupMekka.no - Takk for lånet ;) 

STARTERKIT TOOLS: PRO BRUSH SET+SOAP

Et fantastisk starter kit som inneholder alle type børster du måtte trenge, pluss denne geniale såpen til å rense børstene skånsomt og godt med! 

 

15 PCS ALL IN: LIPSTICKS

Myke og gode leppestifter med fin ingredienseliste, alt fra matte, shimrende, duse, nude til fabulous pop og dype mørke toner! I <3 them! 

Neglelakk og neglelakkfjerner


Lakker i alle mulige farger, fine og lette og som sitter bra! Et must til er neglelakkfjerneren, mild og god mot hender og negler!

Vipper


Need I Say more? LASHES BABY! 

PRO WATER RESISTANT KOHL PENCIL - BLACKGod kvaitetskajal med sterkt pigment! Perfekt som base unde øyenskyggen for en heftig smokey eye!

EYESHADOW MAGNET (SHADOW PRIMER)Denne har jeg omtalt før og sier det igjen, et must til deg som bruker øyenskygger og spesielt til deg som liker farger og til deg som plages av at øyenskyggen sklir av eller striper seg! Med denne under skyggen så har du den på heeele dagen! 

PRO BROW KIT VOL.2De av dere som har fulgt meg lenge har sett denne i reprise et par ganger, men jeg får ikke sagt det nok, EASY PEASY BROW GEL er min beste venn, (hvertfall blandt de som jeg har i sminkepungen) Brow Sculpt settet er også gull verdt når jeg vil farge opp og forme brynene og den lille skrå penselen er med på å gjøre jobben! 
Jeg har alltid minst 3 brow gel i handlekurven hver gang jeg kjøper påfyll! 

5 PCS EXTENDED PRO BRUSH SET

Kjempegode børster som kom tidligere i vår, har kjøpt opptil flere av disse pakkene og har både i makeupkittet mitt, i sminkepungen min og gitt i bursdagsgave til alle som har hatt bursdag etter at disse kom på lager ;) 

BASIC SOFT BRUSH SET

Og sist men ikke minst de nyeste børstene, fersk av pressen for ca en uke siden, jeg har ikke mindre enn 4 sett av disse fantastiske kostene! 
SUPERMYKE og gjør virkelig jobben! Du får perfekt duset øyenskygge HVER gang! 

Som jeg har sagt før, har du riktig verktøy blir resultatet bra!

 

Bildene er lånt av MakeupMekka.no - Takk for lånet ;) 

Jeg gjorde et innlegg tidligere om favoritter fra Makeup Mekka, les det her, produktene i det innlegger er forsatt favoritter, her har jeg bare omtalt litt flere av dem ;)

Har du prøvd noen av produktene herfra? 
Hva syns du isåfall om dem? :)

 

-Charlie

//Affiliate linker 

(ps. selv om dette er affiliate linker er det
forsatt min personlige mening
om produktene som jeg har kjøpt og
testet ut for mine egne penger) 

 

#Makeup #Makeupartist #MakeupMekka #Favoritter 

 

New In \\ Makeup børster fra Makeup Mekka!


'

Forrige uke lanserte Makeup Mekka et nytt sett med børster, 4 nye børster i herlig syntetisk nylon, suuuper myke og kjempegode!
Jeg fant ut at jeg bare MÅTTE ha disse så jeg kjøpte liksågreit 4 sett, så har jeg både til makeup kittet mitt og til meg selv ;)

Børstene fikk sin debut i helgens vakre brud sitt ansikt og sto helt til forventningene!
Jevn påføring av produkt, ingen dryssing under øya, myk bust og perfekt blending! 
Jeg er storfornøyd! 

Hvis du også vil prøve disse herlighetene så har du sjansen da de er på intropris nå for kun 49,- for alle 4!!
<Følg denne linken> for å komme direkte til børstene! 

Happy Shopping ;) 

-Charlie

//affiliate lenker
(ps. selv om dette er affiliate linker er det 
forsatt min personlige mening
om produktene som jeg har kjøpt og 
testet ut for mine egne penger) 
 

#makeupmekka #makeupbørster #sminke #loveit #makeupartist #favoritter #salg 


 

New In \\ test av Primer, 5XL Mascara & Brow Sculpt

Hei dere,

Det tok ikke lange tiden før jeg hadde svingt meg rundt med sminkekostene og prøvd på 3 av de nye produktene fra Makeup Mekka som jeg fikk i posten i går<Link>

Her er produktene jeg testet:


 • Brightening Triple Action Face Primer
 • 5XL Volume Mascara
 • Brow Sculpt -Brunette
   
 • Matt Lipstick - Alive - denne leppestiften kjøpte jeg i fjor sommer, og fins ikke lengre i sortimentet til Makeup Mekka, men om du vil ha en farge som ligner kan du gå for dennelink>

*Bildedryss*

 • Ser STOR forskjell på før og etter Maskara bildene!
 • Fantastisk volum og INGEN klumper! • Brow Sculpt var helt utrolig enkel å jobbe med og gav et presist og ikke minst holdbart resultat!
 • jeg hadde aldri brukt denne før så tok på pittelitt mye av voksdelen, så brynet ble litt mørkere enn jeg pleier, men med hakket mindre produkt på kosten blir dette helt perfekt!

 • På huden har jeg brukt Face primeren og et annet mineral pudder over, da jeg ikke har fra Makeup Mekka enda.
 • Primeren er lett i konsistensen, fin å smøre ut og lukter lite og godt.
 • Den gjorde helt klart forskjell på hvordan produktet over ble seende ut, da det pudderet har en tendens til å kake seg litt- så ble det helt perfekt påført på huden med denne primeren under!


 • Så måtte jeg ha litt farge også og gikk for oransje røde lepper :) 
  Siden de ikke har den jeg har på bildet lengre har jeg bestilt årets variant av rød oransje, fordi denne var så matt og fin, og lett å påføre, så nå går jeg og venter i spenning på enda en pakke i posten, hehe! 

 • Jeg syns nesten det ser ut som jeg har fått satt på løsvipper! 
 • Dette er hva jeg kaller godt volum altså! :)
Håper dere har en superfin lørdag så langt! 

Klemmer fra meg 


 #Makeup #Makeupartist #Omtale #NewIn #MakeupMekka #Leppestift #Maskara #Bryn #Primer

PAKKE I POSTEN!

Åh, som jeg har ventet og gledet meg til denne pakken!

Endte faktisk opp med å sitte å nistirre ut vinduet på at postmannen skulle gjøre seg ferdig hos de andre husene rundt her,
og når han endelig kjørte opp inntil blokken vår kikket jeg ned og såg at der lå en pakke i bilen som han tok med seg og gikk inn, så da spurtet jeg ned alle trappene og sto pent og ventet til han var ferdig og så røsket jeg pakken min utav postkassen og løp opp igjen :P
"ukens trim"

Og det var så verdt det!
Pakken min fra Makeup Mekka var her, og den var velfylt og god og her er det jeg shoppet som en galning fra salget som var i helga:SVÆR PAKKE!!!Røske opp papirene - samle alt i det ene papiret... og dandere det pent før et siste bilde! 

Her snakker vi MYE for pengene!

Det var nemlig 20,- marked på søndag og jeg benyttet meg av så mye på salg som mulig, hehe, så endte om med den nette sum av 427,-
DET er uslåelig pris det! :)
Gratis frakt ble det også, produktene ble bestilt søndag kveld, sendt mandag og kom i dag, så bra leveringstid også! 

Det ble mye nyheter å prøve denne gangen, -og mye å kunne skrive omtale om etterpå! :)
Helt nytt for meg å teste blir:

 • Lip Gloss
 • Face Primer
 • Vippelim
 • Maskaraene
 • og masse nye fine neglelakk farger! :) 


Must have, fast innkjøp:

 • Brow Gel
 • Cleansing Cloths
 • Nailpolish Remover og 
 • Eye Magnet  

Jeg gleder meg stort til å gå i gang og teste ut! :)

Håper dere har en nyydelig dag i solen!
Klemmer fra meg
 

 

#Makeup #Makeupartist

#Beautyblogger #Sminke #Skjønnhet #MakeupMekka #Omtale #Øyenskygge #Farger #Neglelakk

Favoritter fra Makeup Mekka!

Makeup Mekka er i følge seg selv, Norges Norges nye hippe makeup selskap og de jobber etter en filosofi: Å tilby deg kvalitetsmakeup, til beste pris!

- Jeg er veldig enig med dem, de leverer utrolig mye bra produkter til uslåelige priser! Og det at de er Norsk, det tar frem et lite ekstra pluss, vi må jo heie litt på våre egne?!

Over de siste par årene har jeg grodd til å bli veldig glad i mange av produktene derfra og har dermed fått meg noen faste favoritter og tenkte å dele disse med dere i kveld! :)
(Direkte link til hvert produkt i hver overskrift- av produktet )

 

Easy Peasy Brow Gel

Dette produktet er perfekt til mine lyse bryn.
Jeg bruker den hver dag og er storfornøyd, den sitter hele dagen, blir akkurat passelig stiv og det at den gir litt farge gjør at jeg ikke alltid trenger å fylle på med ekstra bryn farge.
De dagene jeg sminker meg ekstra og bruker brynskyggen i tillegg er denne et perfekt avslutnings produkt, for å holde alt på plass!

Anbefales på det sterkeste! 

 

Eye Shadow Magnet (Shadow Primer)

Har nå brukt denne primeren MYE!

Alle øyenskygger sitter som støpt hele dagen, pigmentene kommer mye bedre frem og alt dette uten at skyggene striper seg på øyelokket!
Konsistensen er god å jobbe med og det er ikke noe "mikk makk" med den, bare enkel og GOD!

Har brukt primeren både på meg selv, samt på modeller når jeg jobber ute og den holder alt på plass! Virkelig et topp produkt som jeg anbefaler på det varmeste!  


Verdt å nevne den ultimate testen: 
Hadde påført primeren og skygge på morgenen og selv etter hardcore spinningtime på 75 minutter, på kvelden satt øyenskyggen like fint på ;)

  

Pro Cosmetic Brush SoapDenne såpen er så lur! 

Første par gangene jeg brukte den var jeg litt usikker på hvordan det funket best, men etterhvert fant jeg teknikken som funker for meg og mine 100 +++ børster.
Som makeupartist vasker jeg ofte børstene mine og nesten alltid må jeg vaske alle sammen, med andre børste såper, hvor jeg må ta litt og litt på hver kost tar det tre ganger så lang tid å gjøre rent, men med denne såpen går det i en fei! 
Et absolutt must have produkt!Ultimate EyelinerNår det gjelder eyeliner liker jeg best å bruke fra krukke og påføre med pensel, eller dypp liner, fordi den har mindre "skaft" og det er lettere å forme på lokket.
Denne pennen derimot, er et veldig godt alternativ, selv for meg som egentlig ikke liker penn. 
Jeg syns den er god i tuppen og gir presis og god liner avslutning!

Det eneste trekket denne får av meg er at den er litt stor og at tusjen går litt fort tom for farge mens du holder på, må riste på den og alltid ha den opp ned i sminkeboksen.
Ellers er den et veldig godt produkt og bedre enn alle andre liner penner jeg har prøvd!


 

Cleansing Cloths - 20 pcs
With Aloe Vera


Disse har jeg skrevet om før i omtale<link> og jeg nevner dem igjen, for selv om jeg ikke syns noe særlig godt om sminkeservietter er dette unntaket fra regelen!
Virkelig et must have produkt, enten det er til å fjerne din egen sminke i en fei (husk å alltid skylle ansiktet etterpå!! og bruk toner!!) eller om du er makeup artist og skal gjøre endringer i makeupen til modeller på fotoshoot, f eks. Ingrediensene er gode, kvaliteten er god, funker på den mest sensitive hud og får tommel tommel opp fra meg! 
Extra Long Lasting Nail Polish 


 Før var jeg aldri noe voldsom på å bruke neglelakk, men så begynte Makeup Mekka å produsere ikke bare neglelakker, men skikkelig bra, fargerike, fine, gøye, lette neglelakker! 
Sitter nå plutselig med en hel eske full av neglelakker, og over halvparten av de er fra Makeup Mekka!
Jeg syns de sitter bra på, de har som sagt flotte farger og de er ikke testet på dyr!

ELSK!  

 

(ps. jeg er ikke negledesigner så ikke le for hardt av mitt første forsøk på ombre negler, hehehe) 

... og til slutt for nå, må jeg nevne:
Almond Nail Polish Remover 


Endelig en neglelakk fjerner som ikke inneholder Aceton, tørker ut fingrene og neglene og som ikke stinker hy og h!
Fjerner både den hardeste mest glitrende neglelakk og når du har ørten lag med neglelakk på, fordi du bare har malt på nytt når den som var under begynte å flasse litt!
Gir ikke uttørkede hender og lukter mildt og bra!
Skal du kjøpe ny neglelakkfjerner, så kjøp denne!
Flott pris og! ;)

Happy Shopping @ MakeupMekka.no ! =)

 


På disse bildene her har jeg på meg både Easy Peasy Brow Gel og Ultimate Eyeliner :) 


 • Har du noen favoritter fra Makeup Mekka?!  
 • Eller andre favoritter og merker som du syns jeg bør prøve?

Ønsker dere en riktig fin kveld og natt, kjære lesere!

Klemmer fra meg!

 

 

#Makeup #Makeupartist  #Beautyblogger #Sminke #Skjønnhet #MakeupMekka #Omtale

  

LYKKE - i en liten fargerik boks!

Heisann!

The Body Shop lanserte sammen med årets vårtrend- nydelige Hair Chalk i rosa og blå!

.......men dessverre kom ikke de til Norge...... :(

 

MEN, siden kjæresten min var i Manchester i helga så ba jeg han stikke innom en butikk og kjøpe med hjem til meg!

Og han kom hjem med begge fargene til meg! LYKKE! 

De er super enkel å påføre og ikke mye søl heller, love it!

 

*Bildedryss*
 

Jeg blandet den rosa og blå om en annen slik at jeg fikk lilla effekter også!

 

 

Endte opp med å sette det opp i hestehale, jeg har enda ikke fått langt nok hår til at jeg orker å ha det nede... hehe..
Så nå har jeg en super fargerik hestehale resten av dagen! :)


Beklager at jeg viser et utilgjengelig produkt, men der fins veldig mange gode slike hairchalks som man kan få kjøpt i Norske frisørsalonger ;) 

 

Håper dere nyyyter finværet!

Klemmer fra meg!

 

 

Red Lips For Christmas

Det kan liksom ikke være desember uten en fabulous rød leppestift!

Jeg har invistert i enda en Colourcrush Lipcolour fra The Body Shop og jeg elsker den!

Her er et "nydelig" instagram foto av min fine samling leppestifter, som akkurat passer i den nye holderen fra Søstrene Grene!

Kort og godt og med litt insta bilder- introducing my new love: Colourcrush Lipcolour 115 Enraptured Red!

Lots of love

-Charlie-

 


ps. husk at du kan stemme på årets skjønnhetsblogg 1 gang hver 12. time- håper du vil gi en stemme eller to på min blogg!! <3

Vinterfavoritter!

Heisann,

Plutselig var en uke gått uten at jeg har fått postet noe- men jeg har vært bortreist en liten uke nå og derfor ikke hatt annledning til å poste noe innlegg til dere.

I anledning det å være bortreist, så må man jo pakke med seg et par ting og jeg som den samleren jeg er når det gjelder skjønnhetsprodukter, måtte velge med meg de aller mest nødvendige tingene.
Så nøye utplukket og klar for å bli pakket ned kom jeg på at dette måtte jeg jo lage et innlegg om, for nettopp de produktene jeg valgte er de jeg ikke helt klarer meg uten så da ble det 3 kategorier med topp 5 produkter og et ekstra leppebilde ;)

Klar?
Here it goes:

Ansikt, hår og kropp:

 1. Mango Shower Gel fra The Body Shop- Nå på vinteren fins det ikke noe bedre enn å lukte fruktig og godt og minnes sommeren med såperfri og fuktgivende dusj gel!
 2. Drops Of Youth - Vinterhuden blir tørr og gusten, denne gjenoppretter fukt, gir glød og gjevner ut huden, med blant annet økologisk Babassu Olje og stamceller fra Criste Marine planten! I LOVE THIS!
 3. Face mist med vitamin C- fuktspray til å ha over makeupen og til å friske opp ansiktet etter lange dager.
 4. Volum, hold og varmebeskyttende til håret fra Kevin Murphy- så håret ikke står til alle kanter i den tørre vinterluften, og til å konstruere flotte frisyrer til f.eks julebordet!
 5. Biotherm deo spray, lukter himmelsk og holder hele dagen!

Makeup til huden:

 1. Moisture White BB creme- gjevner hudtonen og reduserer ugjevne pigmenteringer, perfekt base alene eller sammen med pudder
 2. Mineralpudder, Inika og The Body Shop, elsker disse mineralpudderne, dekker fint, ser naturlig ut og klogger ikke huden.
 3. Lightening Touch 03- fjerner mørke ringer under øynene, primer til øyelokkene og highlight til ansiktet.
 4. Pure Colors Mineral Bronzing Queen Bronzer, naturlig og fin glød til blek og gusten vinterhud
 5. Brush on Sunlight, nydelig fersken, rosa og gull tonet glød til kinnben, funker flott alene og sammen med bronzer for glød og farge i ansiktet.

Makeup til øynene: 1. Carbon Definer Black- super til å bare lage en fin liner eller til å jobbe sammen med øyenskygge for smokey eyes
 2. Makeup Mekkas Eyeshadow Magnet- fantastisk primer til øyenskygge som gjør at den sitter HELE dagen og pigmentene i skyggen din kommer mye bedre frem- LOVE IT!
 3. Shimmer Waves, jeg elsker produkter som kan brukes til mer enn bare en ting, øyenskygge, rouge og leppefarge i ett- kan ikke bli feil med disse!
 4. Makeup Mekka Brow gel, denne er fantastisk- det er bittelitt bruntone i den som gjør at den passer perfekt for mine lyse bryn når jeg ikke har tid til å tegne og forme og styre på- påfører jeg denne bare over brynene og de er definerte, naturlige og hårene holder seg fint på plass.
 5. Super Volume Mascara- ingen over, ingen ved siden av og alle under- dette er og forblir min favoritt maskara- har den i både sort, brun og blå.

Topp 5 Lepper:

Jeg har alltid med meg en liten "pouch" hvor det akkurat er plass til disse 5 herlighetene- det er ikke til å stikke under en stol at jeg elsker leppestifter og her er mine favoritt farger.
De er rett og slett så fine alle sammen at jeg ikke klarer å velge hvilken jeg liker best så må bare ha dem med meg alltid slik at jeg har en farge som passer til en hver annledning, litt teit, jeg vet- men hva kan jeg si- klarer meg ikke uten, hihi

 1. Colourcrush Lip Colour 205 - knall rosa, myk og matt, frisk og lekker- passer supert til når jeg har nude skin og lett øyensminke.
 2. Colourcrush Lip Colour 220 - Myk og kald rosa, litt shimmer, denne bruker jeg hvis jeg har mye øyesminke og bare trenger en lett farge på leppene. 
 3. Colourcrush Lip Colour 240 - Dyp lilla (den jeg har på på bildet under) Perfekt farge til vintersesongen, både til nudeskin makeup og mørk øyemakeup for en dramatisk makeup. Den er matt men glansfull og suuuperlekker!
 4. Colourcrush Lip Colour 105 - Oransjerød, denne er frisk, matt og leken, kjør sort eyeliner frisk hud og denne på leppene and you will look smashing! Gøy å skille seg litt ut med oransje!
 5. Colourcrush Lip Colour 315 - Dette er den snilleste leppestiften, litt skimrende, koralltone og nude i fargen, passer til alt, hverdag, smokey eyes- whenever.

Så da er min toalettmappe avslørt!

Hvilke produkter kan ikke du klare deg uten?
Har du prøvd noen av disse produktene?

Håper dere har en fin fin helg sålangt- tenkte å dele med dere en How To.. guide til smokey eyes senere, kanskje dere får inspirasjon til kveldens makeup? :)

Sees snart!Klemmer fra
-Charlie-

 

 

#Sminke  #Makeup #Beautyblogger #Skjønnhetsblogger #TheBodyShop #MakeupMekka #KevinMurphy #Biotherm #Favoritter #VixenBlogawards #Stempåmeg #Stem

 

High Light! Nye makeupprodukter!

Når det kommer ny sminke på markedet, er jeg som et lite barn på julaften!
Kan nesten ikke vente med å åpne pakken, prøve på og se hvordan det tar seg ut!

-Vel den lille jenta på julaften følelsen har kommet nok en gang- nye produkter fra The Body Shop er her:


1 Lightening Touch Universal Highlighter

Endelig en Highlight pen som du kan stryke på akkurat der du ønsker litt ekstra lys i ansiktet! 
Denne har en florlett kosnistens og hærlig lysreflekterende effekt og superfin til å bruke over kinnben, under brynet, over leppen- ja hvor som helst der du vil fremheve!
I LOVE IT! 


2 Brush on Sunlight

Alle har vel prøvd et sett Bronzing kuler? 
Det har hvertfall vært en klassiker i mange år på The Body Shop- mens denne nye fargen har masse deilige nyanser, gull, rosa, korall- bland dem sammen og stryk over kinna og du får en nydelig glød i ansiktet! 


3 Shimmer waves 04 Coral

Denne har ikke rukket å bli med hjem enda, men jeg har fått prøvd den i butikken og den er så utrolig fin, nydelig blanding av korall og rosa toner!
Jeg personlig elsker Shimmer Waves og har selv Bronze og Blush fra før- og bruker dem både på øyne som skygge, i blandet sammen i kinn som rouge og solpudder- men også på leppene med en gloss over.
Et produkt som kan brukes til mer enn 1 ting er altid en vinner hos meg- så ved neste shopping runde skal Coral bli med meg hjem også, så kan dere få se hvor fin den er! 
4 Lightening touch 05 

Endelig kom en farge til mørkere hud også. Dette har jeg ventet lenge på og fargen er nydelig!
Lightening Touch er som kjent "tryllestaven" til meg og mange andre makeupartister- den er laget i en tynn konsistens spesielt tilpasset den tynne huden under øynene og er derfor ypperlig til å sjule mørke ringe runder øyet  OG om øyeskygge primer! (enda et produkt til mer enn bare en ting)
Jeg bruker også denne til å "rydde opp" om det er kommet litt øyeskygge dryss,  for mye kajal/eyeliner osv. bare ta en Q-tip- dypp i litt Lightening Touch og "visk" bort rusk og rask :)


Så- det var litt om de nye produktene- det hører jo med å vise hvordan de ser ut annet enn på pressebildene- så i dag har jeg laget en look hvor jeg har brukt Lightening Touch 03, Lightening Touch Universal Highlight og Brush On Sunlight av de nye, samt brynspen med Slanted Brush, BB creme og Mineralpudder på huden, Super Volume Maskara og Carbon Definer på øynene og favoritt leppefargen for høsten og vinteren Colourcrush Lipcolour 240.

Enjoy! 
Her har jeg prøvd å illustere en slags mal for hvor jeg har lagt fargene, men tar det skriftlig og for sikkerhetsskyld, hehe..

 • BB og Mineral over hele ansiktet.
 • Brush On Sunlight over kinnene- Smil til deg selv i speilet og der de gode runde eplekinnene kommer frem og bakover er hvor den skal ligge.
 • Lightening Touch 00- Universal Highlight over kinnben, neserygg, amorbue(rett over leppen) under leppen og rett under brynene.
 • Lightening Touch 03 under øynene og over øyelokket, så gjemmer vi bort litt mørkheter. I tillegg har jeg lagt den rund leppen på sidene slik at leppefargen blir fremhevet når den kommer på.
 • Bryn er fylt i med Brow Pencil 03 og blandet inn i bryn og huden med Slanted Brush
 • Over lokket har jeg brukt Carbon definer 01 Black som jeg har duset utover slik at linjen blir myk og avsluttet med Super Volume 02 Brown på vippene
 • Tilslutt påført Colourcrush Lip Colour 240 over hele leppen.

Ser du effekten? :)

Måtte jo ta med litt bilder av produktene "in real life"

Her er alle Lightening Touch fargene jeg har sammen, de to nye nyansene og den jeg bruker til meg- 03.

Brush On Sunlight kommer nok til å bli mye brukt nå i vinter- når vi ikke får mye ekte sunlight så er det fint å kunne jukse til litt med denne nydelige saken her!Er veldig fornøyd med kvaliteten og effekten disse produktene gir- selv om jeg har brukt en del produkter, så kan du likevel se huden min og highlighten ser frisk og naturlig ut!

Det jeg liker med Highlighting av ansiktet er at jeg skjuler mørke partier og fremhever det jeg ønsker.
Spesielt godt liker jeg effekten av ingen mørke ringer under øynene (hvem liker ikke det?!) og at leppen får en mer tydelig form, samt at brynene blir veldig fint rammet inn! 

Så hva syns du? 


PS. jeg redigerer ikke bildene mine i noe photoshop, det hender jeg fikxer litt på lys, men her får du det slik det er med fine linjer (også kalt rynker) urenheter og det som er! 


Pleier du å bruke hihglihgt?
Har du prøvd noen av disse produktene?
Var denne omtalen nyttig?

 

Håper dere har hatt en nydelig helg!
Blir såklart veldig gla for kommentarer og tilbakemeldinger.

Søndagsklem
-Charlie- 

 

#TheBodyShop #Makeup #Makeupartist #BeautyBlogger #Nyhet #Sminke #Highlight #Lepper #Omtale

Mini skrub og maske!

Har du sett at The Body Shop ENDELIG har kommet med engangsmasker og skrubb til hudpleien?!!

Og herlighetene koster bare 29,- stk eller 100,- for 4 stk. 
Its a Bargain!

Det er fire forskjellige typer og jeg er veldig fornøyd med at to av favoritt hudpleieproduktene mine er kommet i denne typen, Vitamin C skrubben og Seaweed masken! 


1. Vitamin C Microdermbrasion
Denne skrubben har en behagelig sitrusduft og skal brukes en gang i uken for å gi ny glød til tørr og matt hud.
Inneholder camu camu bær fra Amazonas- som er kjent for å være det bæret i naturen med høyest konsentrasjon av vitamin c, knuste mikropartikler som skrubber godt og skånsomt, samt shea smør for rik og god fukt.

2. Vitamin E Sink-In Moisture Mask
Denne deilige masken gir ekstra fuktighet for en mykere og glattere hud.
Vitamin E er en av naturens superhelter, denne er hentet fra hvetekimolje, og er med på å beskytte og fukte huden mot forurensing på dagen og reparer og fukter om natten.
Masken er god til å bruke som 20 minutters kur som renses av eller som en rik og god nattkrem en gang eller to i uken.  

(vær obs på bruk av hvetekimsolje når du har gluten/hvete allergi/cøliaki) 

3. Seaweed Ionic Clay Mask
En rensemaske av leire og skrubbpartikler som skal brukes en gang i uken. Den fjerner avfalsstoffer, renser i dybden og fjerner overflødig olje på huden.
Passer godt for den kombinert til oljet hudtypen.

Husk å bruke toner og påfør fukt etter bruk.

4. Tea Tree Face Mask
Masken i Tea Tree er en svalende maske som også fjerner urenheter og overflødig olje på huden.
Anbefalt for en oljet hudtype, veldig god om du sliter med akne og store porer.
Den inneholder økologisk Tea Tree olje, en ingreidens som er kjent for sine antibakterielle egenskaper og er perfekt for å hjelpe en uren hud på bedringens vei!

Om du har en uren og akne hud anbefaler jeg Tea Tree produktene sterkt, da jeg selv for flere år tilbake var plaget med slik hud.
Jeg kombinerte Tea Tree serien med Seaweed og det var virkelig med på å gjøre underverker for huden min!

Disse maskene/skrubben er opprinnelig for engangsbruk, men det er mye i dem og den eneste som kun holdt til en gang var Seaweed masken, de andre er det bare å sette en klemme på og bruke 2-5 ganger til, skrubben varer spesielt lenge!


Alle produktene er å få i stor variant! (Hurra!)

Så hva venter du på- perfekt hvis du bare vil prøve ut en gang eller to, evt før du kjøper hele boksen, til søndagspleien eller som en ekstra ting i vennine gaven!

Har du prøvd disse?
Kommer du til å prøve de?

-Charlie-

 #TheBodyShop #Beautyblogger #Hudpleie

Omtale- The Body Shop Spa Fit Smoothing & Refining Body Scrub

Hva lover produktet:

Det lover å mykgjøre og definere huden.
De sammensatte ingrediensene har en vannutdrivende effekt samt at det gir økt blodsirkulasjon og deretter positiv innvirkning på cellulitter og slapp hud. 
Kan brukes opp til tre ganger i uken.
Gir best effekt brukt sammen med de andre produktene i serien.

Dette produktet inneholder 100% naturlige sitrus ingredienser. 
Blant annet sitron, grapefruit og koffein. 

Hvordan virker det:

Produktet er drøy i bruk, skummer godt og skrubber akkurat passe med tanke på at man kan bruke den 3 ganger i uken.
Når du jobber den inn i huden får man helt klart en umiddelbar effekt, huden kjølnes ned og du kjenner at den tilslutt iser litt- og det er digg!
Huden føles veldig ren, samt lett fuktet etter å ha skylt av skrubben.

Best effektivitet og drøyhet kommer med bruk av skubbehansker, noe som gjelder alle skrubber, så det er også brukt under denne testen. 

Ingredienser:

Aprikos kjerne pulver, Appelsinskall pulver, Sitronskall pulver - Skrubbende effekt

Grapefruit frø olje, Sitronskall ekstrakt og Eterisk Sitronolje

Honning - Community Fair Trade produkt, masse fuktighet
Aloevera og 
Sesamolje - Fukt og pleie

Mentol, Koffein - Vannutdrivende og økt blodsirkulajson
Rusus Aculeatus Root Extract - Gir økt blodsirkulasjon og vannutrivende effekt
Goldenrod - Vannutdrivende

Kilde

Lukt og konsistens:

Du kan virkelig kjenne de eteriske oljene av sitron og grapefruit- dette er virkelig en helt nyyydelig duft! Frisk, lett og deilig.
Konsistensen er geleaktig med gode skrubbekorn. Det som overrasker er at den skummer kjempegodt.
God lukt og god konsistens 

Fordeler:

Gode ingredienser, med de eteriske oljene, koffeinen samt aloevera og honning som fukter.
Produktet er drøyt i bruk, skrubber godt, kjøler huden og er skikkelig vannutdrivende! 
Ettereffekten er enorm- jeg har aldri opplevd å kjenne så godt at blodet pumper litt bedre rundt i kroppen og at avfallstoffer skal ut- (les vannutdrivende effekt) 
av en body skrubb! 

Ulemper:

Noen syns kanskje ikke det er så deilig at produktet er vannutdrivende, fordi det betyr nettopp det at du må late vannet og gjerne litt oftere resten av dagen!
Jeg ser på dette som en fordel da- fordi det viser at produktet gjør som det skal!
 

Konlusjon:

JEG ELSKER DENNE SKRUBBEN!

Den gjør det den lover- øker blodsirkulasjonen, driver ut vann og avfallstoffer i kroppen, fukter, skrubber og dufter fantastisk.

Anbefales på det sterkeste!

(Vedrørende om den har forbedret celulitter- det er jo noe som er både arvelig og ikke alltid mulig å gjøre noe med, men der det går an å gjøre noe med det, så avhenger det at du også tar mål i livet ellers som vil ha en forbedrende effekt. Denne skrubben hjelper deg i gang med å øke blodpumpen, du kan hjelpe til enda mer selv ved å bruke konsentratet i samme serie og utenom det er det mosjon og et godt kosthold som må gjøre resten.)

Karakter:

BEST I TEST HOS MEG!


- Hva syns du om omtalen?
- Var omtalen nyttig
- Har du prøvd produktet selv?


Her er et koselig familie bilde, av deilig dusj og tilhørende konsentrat som jeg bruker sammen med skrubben. mmmmm!

-Charlie-

Ny mineral makeup!

 

Hei dere!

Jeg ville bare raskt fortelle dere om noen kjempefine produkter jeg nå skal teste.

Det er mineralmerke INIKA og gjennom myBeauty.no så har jeg fått mulighet for å teste det ut og gi omtale.
Merket er helt nytt i myBeauty sortimentet og blir lansert på nettsiden om ikke så lenge.
Når release dato kommer skal dere få beskjed :) 

Produktene kom til meg i går kveld og jeg var så spent, så det første jeg gjorde da jeg sto opp i dag var å vaske og fukte ansiktet klar for å prøve de på :)

Jeg tester tre produkter, et pudder, en øyenskygge og en lip gloss.
Første intrykket er veldig bra så nå gleder jeg meg til å prøve dette ut over lengre tid og og gi dere full omtale og fine bilder senere!

Ha en nydelig dag så lenge <3-Charlie- 

NYE LEPPESTIFTER - Omtale

Heisann!

I dag har jeg fått satt sammen bilder og omtale om de 7 av 24 leppestift fargene jeg har testet fra den nye serien til The Body Shop, Colourcrush Lipcolour.Først litt info:

Det er 24 nye farger og de er delt inn i 3 fargefamilier
Rosa nyanser - med 9 forskjellige flotte, friske og sterke farger
Røde nyanser - 6 forskjellige sterke og knall farger
Natur nyasner - 9 forskjellige naturlige og nude farger

The Body Shops nye leppestifter er fylt med pigment av høyeste kvalitet som er knust og blandet med en dråpe av den næringsrike kirsebæroljen og selvsagt dekket med hærlig Marulaolje fra Community Fair Trade i Namibia.

Leppestiftene er en drøm å påføre, glir lett og fint på og gir kjempefin fargedekk og de sitter overraskende lenge på før du må fylle i mer farge.

Det går faktisk ikke an å ikke nevne Community Fair Trade programmet når jeg først skal gi omtale av disse leppestiftene.
Marulaoljen The Body Shop kjøper, kommer fra kvinnekooperativet Eudafano Women`s Co-Operative, dette bidrar til at 5000 kvinner får en rettferdig og stabil inntekt.
Kooperativet har etablert sin egen fabrikk, utelukkende eid og drevet av kvinnene. Handelen har gitt dem høyere status og deretter større påvirkningskraft i lokalsamfunnet.
Marulaoljen utvinnes fra den modne frukten på marulatreet, som er et vanlig tre i Namibia.

Det hele er bare vinn vinn, stabilt arbeid og god lønn til kvinnene og deilig fuktighet til leppestiftene- uten å måtte hogge ned noe skog eller ta noe fra naturen som ikke kommer tilbake.
Jeg syns personlig at det alene er en god grunn til å kjøpe sminken til The Body Shop- fordi denne fantastiske oljen fins i nesten alle sminkeproduktene deres!

Colourcrush Lip Colour har den nette pris av 139,-
Igjen en god grunn til å teste dem ut!

Her er de forskjellige fargene med navn, bilde og nr: Her kommer fargene jeg har testet ut!
 
De første fargene ut i dag er:
230 Rush Of Pink, som er en dus nude farge og den hører til i rosa familien. Fargen er også matt og silkemyk i påføringen. Litt blek til meg, men jeg vil tro den passer deg som har rødt hår og porselenshud og de med brunt hår og litt oliven hud.
315 Coral Kiss, en frisk hverdagsfarge- semimatt, passer absolutt alle!
305 Golden Flirt, er veldig fin- den skimrer en del så den kan også gå til fest, vil også anbefale å bruke en rosa lip liner under og denne over- det blir smashing!

Jeg satt disse fargene sammen rett og slett fordi de alle ble veldig like på meg, naturlige, lyse og nude.

 

Favoritt blandt de 3 er nr 315 Coral Kiss- perfekt farge til hverdagsbruk og den passet mine farger da den har litt frisk oransje i seg.

Neste farge ut er 105 Coral Cutie -dette er favorittfargen uten tvil!
Den er matt, litt tørrere i konsistensen enn de andre, så den blir veldig fargesterk og fin, hvis du også legger en rosa base i form av stain eller lip liner under blir denne fargen en knall og super fresh rød, rosa, oransje! LOVE IT!   

Generelt er jeg veldig gla i farger med oransje i seg så det er ikke rart denne topper favoritt listen min! 

Farge 230 Rush Of Pink er en hverdagsrosa, litt kald farge, litt shimmer- akkurat nok til at det ikke blir for mye for deg som ikke er vane med leppestift.
Den er søt og diskre og passer de fleste. 

Så kommer 205 Passionate Pink- enda en favoritt i min liste!
Den er matt men fuktig så du får fin glans selvom den ikke skimrer. Frisk farge og jeg bruker den gjerne til alle annledninger. 

 

Tilslutt kommer denne dype lilla rosa- 240 Damson in Distress. Denne er for deg som er litt vågal, ypperlig farge nå mot høstmoten og passer vel som til naturlig makeup som jeg har her og til smokey eyes. 

Dette var alle fargene jeg har testet ut så langt fra The Body Shop- som sagt er det 24 farger, men disse 7 representerer noe for en hver smak og om du vil se hvilke andre farger som fins og vil finne en som passer deg så stikk innom nærmeste The Body Shop butikk å få deg en Lip Over og finn din favoritt! 

 • Hvilken farge syns du var finest?
 • Hva syns du om omtalen?
 • Har du prøvd noen av fargene fra Colourcrush serien?

Ha en fin fin søndag videre!!

Klemmer fra
-Charlie-

#TheBodyShop #Colourcrush #Lipcolour #Leppestift #Makeup #Makeupartist #Omtale #Bloggtips #Skjønnhet #Beautyblogger 

Omtale- Ole Henriksen on the go cleanser

Produktet som testes:Hva lover produktet:

En forfriskende og naturlig aromatisk vaskegele med appelsinekstrakt og konsetrert vitamin C.
On The Go Cleanser har en tett og myk konsistens som føles fantastisk.
Inneholder vitamin C som stimulerer kollagensynesen og beskytter mot miljøskader.
Vaskegeleen aktiveres av vann og danner et fyldig skum. Etterlater huden myk, ren og frisk- aldri tørr eller stram. 

kilde: mybeauty.no

Hvordan virker det:

Jeg påfører produktet på en vaskesvamp, det gjør jeg med alle ansiktsrenser for da drøyer du produktet, får mer skum og blir renere.
Det skummer fint og vasker bort sminke bra.

Først brukte jeg denne rensen både morgen og kveld, men gikk over til å bruke den bare om dagen og en annen om kvelden.
En grunn er for at jeg bruker en vask som har mer pleiende fordeler for huden i forkant av nattens avslapping og søvn en annen grunn er at den rett og slett ble litt sterk for meg til å bruke rundt øynene til å fjerne øyensminken og så ble huden min bittelitt tørr av å bruke den både morgen og kveld.

Jeg er veldig sensitiv i huden så for min del bruker jeg en annen til å ta bort øyensminken med, men til å vaske ansiktet for smuss, fett og annen sminke funker denne kjempegodt. 

Ingredienser:

Alovera - fukt og kjøling
Vitamin C - appelsinekstrakt
Trollhassel - sammtrekkende og beskyttnde egenskaper
Druekjerneolje

Helt i bunn litt parfyme 

Lukt og konsistens:

Konsistensen er en fyldig gele og har lukten av sitrus og appelsin på en god måte!

Fordeler:

Den renser godt og har gode egenskaper til huden: lett eksfolierende, oppfriskende, beskyttende, sammentrekbare og fuktigvende ingredienser.

Flasken er stor og varer veldig lenge, 355ml

Ulemper:

Litt sterk for vask rundt øynene

Konlusjon:

Det er en god rens, den renser godt, lukter godt og passer til både dame og herre- flasken er stor og du har ansiktsvask i laaaang tid fremover.
Et allaround godt produkt med eneste trekk for øyesminkefjerning.

Karakter:
- Hva syns du om omtalen?
- Var omtalen nyttig
- Har du prøvd produktet selv?

-Charlie-


Limited Edition Collection by Leona Lewis

Hei dere!

I dag er en spennende dag- Cruelty Free Collection by Leona Lewis er i å finne i The Body Shop butikkene!

Dette er en Limited Edition Collection, bestående av 4 glosser, to paletter til kinn og øyne, EDT og en kabuki blusher blush.


White Musk Libertine har fått designet som Leona Lewis har laget.
Denne duften er en av The Body Shops klassiske parfymer, dufter friskt og godt og inneholder blandt annet baby orchide.

De 4 glossene er kjempefine, min favoritt er den 3 på bildet, knall rosa, masse fuktighet og et hint av mint smak!

Shimmer palettene er helt fantastiske! Bronze og Pink, er laget for både øyne og kinn, og jeg bruker gjerne begge samtidig, Bronze som solpudder og Pink til highlighter!

Kabuki børsten er også kjempe god! Formen på den gjør at produktet jobbes jevnt og fint inn i huden og at den er 100% vegetarisk er ikke til å klage på!


(bilder: TheBodyShop Norge og TheBodyShop Internasjonal Facebooksider)

Produktene er å finne i alle The Body Shop butikker fra i dag av og er kun i et begrenset antall, så løp og kjøp! :)

 

Bilder med looks kommer snart! :)

 

-Charlie

Fredags Luxus!

Hei alle sammen!

I dag er det FREDAG! Jeg har fri fra jobb og da er det dere kjære lesere som får min oppmerksomhet! 

Jeg har handlet inn litt snadder til kroppen, samt at jeg har fått litt flere produkter til hudpleierutinen og så hadde jeg en hårkur jeg enda ikke hadde fått testet.

I travle dager må man bare sette av tid til å gi seg selv litt pleie, det er så utrolig viktig, og har så utrolig mye å si på hvordan vi føler oss fra dag til dag, så om det er lenge siden sist du unnet deg litt selvpleie, gjør som jeg har i dag- TA DEG TID og la husarbeidet stå en time eller to lengre- det går ingen steder desverre  , unn deg selv et hjemmespa på badet og ta andre gjøremål etterpå, for det går faktisk mye lettere å komme igang med slikt etter at DU føler deg BRA!

Så nå sitter jeg her nydusjet og skrubbet og kuret fra topp til tå, (mens oppvasken står og venter på benken) jeg nyter en hjemmelaget caffe latte, hører på p3 og føler at denne dagen skal bli skikkelig topp!!  

Det jeg har testet til hår og ansikt 

 

 • Joico K-PAK Revitalux 
  Inneholder Keratin Peptide Complex, som skal bygge opp håret selv etter mange års slitasje- håret mitt kjennes helt fantastisk ut nå så er nøgd sålangt!
  (sample utgave)
   
 • Ole Henriksen on the go cleanser
  Denne rensen har en fyldig gel konsistens og inneholder masse vitamin C, den er mykgjørende, fjerner all sminke og huden føles REN etter bruk.
  (kr 275,-)
   
 • Ole Henriksen blue/black berry enzyme mask
  Inneholder kraftfulle blå- og bjørnebærekstrakter og papaya enzymer som gir glød og huden blir glatt. Du finner også fuktbindene sodium hyaluronate og gjennoppbyggende lavendelekstrakt, nå kjennes huden min ble friskt renset, fuktet og det føles veldig bra!
  (kr 425,-)
   
 • Ole Henriksen truth serum
  En skikkelig fuktbooster, masse vitamin C og gir deg både fukt og beskyttelse mot forurensning.
  (kr 545,-)
   
 • Ole Henriksen nurture me dag krem
  Etter ny update av hudpleier har vinteren vært hard mot min sarte hud, jeg har veldig tynn hud og er veldig forsiktig med produktene jeg påfører- så til min hud akkurat nå passet denne veldig fint, med masse viktige vitaminer, samt hvetekimolje som er natrulig rik på vitamin E som også er med på å beskytte huden mot påkjenninger som forurensing!
  (kr 545,-)

Til kroppen brukte jeg disse (baare friske farger- noen som ser at jeg eg klar for vår eller? )

 • The Body Shop Mango Shower Gel
  En såpefri dusjgel som inneholder blant annet mango kjerne olje, sammen med badeliljen min får jeg superdigg skum og kroppen blir ren og fuktet samtidig, vinn vinn!
  OG det skader heller ikke med den vanvittig friske og gode mango duften!
   (kr 89,-) 
   
 • The Body Shop Spa Fit Smoothing & Refining Body Scrub
  Dette er virkelig min favorittskrubb! Den inneholder 100% naturlig sitrus ingredienser som Pinkgrapefruit, appelsin og sitron- da skjønner du at den lukter helt himmesk godt! I tillegg finner du naturlig koffein i den som er med på å få ut overflødig vann i kroppen og booste blodsirkulasjonen. Virkelig verdt å teste ut!
  (kr 269,-) 
   
 • The Body Shop Spa Fit Toning Concentrate
  Konsentratet inneholder mye av de samme ingrediensene som skrubben, den kommer i en fyldig gel som du masserer godt inn i problemhudområder, dvs- slapp hud, cellulitter osv, masser noen minutter og så kjenner du når den er i ferd med å trekke inn så kommer det en kald ising- DIGG! hehe
  (kr 359,- )
   
 • Ole Henriksen body sleek hydrating lotion
  Denne kremen har en lett og fin konsistens, smøres fort inn i huden og blir ikke klissete, me like, den dufter eterisk og godt og inneholder vitamin C og avokado olje bl.a. Jeg smurte den inn på de stedene hvor jeg ikke hadde konsentratet fra Spa Fit.
  (kr 375,-) 

The Body Shop produktene finner du i alle The Body Shop buttikker, samt noen av varene finnes på webshopen 
Ole Henriksen produktene finner du blant annet på myBeauty.no >

(priser kan variere, dette er pris pr dags dato) 

Dette var en liten smakebit for både deg og meg, når jeg har testet produktene over lengre tid vil dere få en skikkelig og utfyllende omtale- men håper dette gir dere litt indikasjon på hva produktene går utpå =)

 • Har du selv prøvd noen av disse produktene?
 • Isåfall hva syns DU om dem? 

Håper alle har en fin fredag så langt, nå skal jeg ikke utsette husarbeidet mer og ta i et tak!
Vi snakkes litt senere i dag til en aldri så liten feiring av at det er fredag, vet dere ikke hvordan jeg pleier å feire enkelte fredager?!
Det finner du hvertfall ut av litt senere =)

Klemmer fra
-Charlie 

#Thebodyshop #Olehenriksen #hudpeie #kroppspleie #Bloggtips #Hjemmespa #Beautyblogger

Omtale av Makeup Mekka Cleansing Cloths

Makeup Mekka er et merke jeg ble intodusert for da jeg gikk på makeupskolen og jeg har funnet en del favoritt produkter fra dem som jeg syns fortjener litt omtale.

Først ut er nyheten Makeup Mekka Cleansing Cloths With Aloe Vera 

Produktet som testes:

Makeup Mekka Cleansing Cloths With Aloe Vera Hva lover produktet:

20 Velduftende og friske ansiktsservietter som fjerner sminke og smuss fra huden effektivt.
Med fuktighetsgivende ingredienser som blant annet Aloe Vera.
Passer alle hudtyper 

Hvordan virker det:

Serviettene er gode og renser godt, huden føles ikke irritert etter bruk og de fjerner sminken.
Maskara er ikke like lett å få bort, (noe som gjelder for alle sminkeservietter spør du meg)
men den går også bort etterhvert som du jobber forsiktig på og rundt øyet med servietten.
 

Ingredienser:

Purified Water (vann)
Ethylhexyl Stearate, Isoamyl Laurate (renser)
Phenoxyethanol (
duft og/eller konservering)
Ethylhexylglycerin (
fukt og konservering)
Sodium Laureth-11 Carboxylate (
renser)
Laureth-10, Acrylates/C10-30 alkyl Acrylate Crosspolymer (
hindrer produktet fra å skille seg og koservering av produktet)
Disodium Phosphate (
unngår at produktet får klumper, skiller seg)
Aloe Barbadensis Leaf (
Aloevera)
Parfum.

(kilder: Wikipedia, chemicaloftheday.squarespace.com)

Lukt og konsistens:

Lukter kjempegodt og serviettene er myke, akkurat passe tykke og godt fuktet med renseprodukt.

Fordeler:

De renser godt og tar sminke og smuss
Lukt og konsistens er akkurat perfekt for noe som skal i ansiktet
Ingrediensene er ganske milde og Aloevera er fint fint for huden
pH 5,5 

Ikke testet på dyr
Inneholder ikke parabener
Lite parfyme.

Ulemper:

Jeg må si jeg finner lite med dette produktet som jeg vil kalle ulemper, men hvis jeg skal nevne noe må det blir at jeg skulle ønske det var litt større andel Aloevera i produktet.
Og en utav ingrediensene over fant jeg utav via kildene kan være irritabel for veldig sensitiv hud. 

Konlusjon

Produktet holder det som er lovet, det faktum at maskara er vanskelig å ta bort med servietter er jo kjent fra før, så det at maskaraen faktisk går helt bort etter litt jobbing med servietten så syns jeg det er meget bra.
Jeg har ganske sensitiv hud og opplevde INGEN irritasjon på huden og den føltes fuktet og frisk etterpå.
Til hverdags anbefaler jeg såklart at man bruker en ansikts vask, men til en gang i blandt når du er bortreist og/eller på fotoshoots til å ta bort sminke på modeller og slikt syns jeg disse er perfekte!
Og enda mer utrolig, de koster bare 19,- !!!
Nå har jeg brukt opp hele pakken så i morra skal jeg innom butikken og ha påfyll! 

KarakterDu kan kjøpe produktet <her> eller ved å besøke Showroomet deres i Oslo.

- Hva syns du om omtalen?
- Var omtalen nyttig
- Har du prøvd produktet selv?

Kom gjerne med tilbakemeldinger!

- Charlie 

 

NEW IN! - I'm in Eyeshadow Heaven!!

Da har jeg omsider kommet meg hjem ifra jobb og fått knipset noen raske bilder av ukens høydepunkt, nemlig masse fantastiske nye skygger! 
De eeer så fine! Masse pigment, passe hard og passe myk i konsistensen, kan brukes tørr og fuktet og ja de er perfekt!
Og de er å finne hos The Body Shop over helgen!

Her kommer litt snapshots av øyenskygge samlingen sammen med de diggeste lip glossene ever!
Omtale av skyggene og glossene kommer fortløpende, men jeg må løpe i seng og tidlig opp i morra for å jobbe også, så skal jeg være flink og
dele dagens makeup med dere i morra! :)

 • Hva syns du? 
 • Er de ikke fiiine?!

-Charlie 

Nye øyenskygger

... Ankommer på FREDAG! guu som jeg gleder meg! 
The Body Shop lanserer på mandag heeelt nye øyenskygger, jeg har fått tittet såvidt på dem allerede og de ser og føles helt fantastisk ut!

Oooog på fredag får jeg noen og da skal jeg vise dere hvor fine de er! 
Lage looks til dere og leke meg!
Heh.. Da vi var små lekte vi med lego, dukker og maling;

I dag leker vi (eller hvertfall jeg) med sminke og sminkebørster!

Kommer aldri til å slutte å leke! :)

 
Bilde fra The Body Shop bloggen, klikk på bilde for flere looks og sneak peak på de nye fargene!

 • Hva tror du?
 • Er du spent på de nye skyggene?!

-Charlie

Omtale av Aleksander Sprekenhus Shampo og Balsam

Tidligere i år testet jeg ut disse to produktene:
Karakterene går fra 1-6 

Produktet som testes:

Aleksander Sprekenhus Hydrating Shampoo og Conditioner

 

(For å gi inntrykk over hvordan produktene testes vil jeg forklare hva utfordring jeg gir de i forhold til hårkvalitet og hvor mye stylingprodukter jeg har i håret- da det er vesentlig i forhold til effektiviteten/virkningen av produktene.)

Hårkvaliteten min er kjempisk behandlet, behov for fukt og protein, men ikke så slitt at det brekker.
Av styling produkter brukes det gloss serum, hårspray og noen ganger tørrshampoo for volum og hold.

Hva lover produktet:

Shampoen skal reparere, fukte og pleie tørt og slitt hår.
Balsamen skal reparere, fylle håret med fukt og glans og sammen skal disse to gi et glansfullt, mykt og flokefritt resultat.

Hvordan virker det:

Shampoen er litt vanskelig å få fordelt ordentlig, når håret har hatt stylingprodukter i, den skummer ikke så mye og man får ikke helt den rene følelsen før man har shamponert to og til og med tre ganger.
Når jeg vasker håret uten å ha brukt noe styling produkter er det litt lettere å få vasket håret og fordelt shampoen, men fortsatt syns jeg ikke den er helt optimal.
Håret floker seg sammen som det ofte gjør når man shamponerer så da går jeg løs på balsamen.

Den er litt udrøy, så det skal en del til for å fordele i hele håret, men når den er godt fordelt blir håret mykt og deilig.
Jeg skyller den ut og avslutter med å gi håret en kald dusj, det er noe jeg liker å gjøre for å lukke skjellaget på håret og det skal også være med på å gi håret enda mer glans

Ingredienser:

Begge produktene er økologisk fremstilt og inneholder proteiner og argan olje, som er en veldig fuktgivende og pleiende ingrediens
Produktene er helt fri for fargestoffer, parabener, sulfater, mineraloljer og propylener

Lukt og konsistens:

Shampoen er en blank gele med litt tyngde og balsamen er kremet også med tyngde slik at den kjennes ut som en hårkur.
Lukten er frisk, men på en måte også litt tung, så den lukter godt med det første, men så blir den litt for mye.

Fordeler:

Produktene er veldig naturlig, og har mange fine ingredienser
De er fri for fargestoffer og sulphater- som de med veldig tørr og sensitiv hud/hodebdunn ofte kan reagere på.
Produktene er basert på vegetarisk innhold og ikke testet på dyr.

Ulemper:

Dessverre er ikke produktene særlig drøy og resultatet er ikke glansfult og flokefritt og de lukter litt for sterkt.
Selv om de er sulfatfri og det også er en fordel må jeg nok også sette det på ulemper, da dette er med på å gjøre at ikke shampoen skummer noe særlig og da også kan være årsaken til at håret ikke føles like rent.

Konklusjon:

Disse produktene er rene, økologisk og fine
Jeg vil anbefale de til en mindre behandlet hårtype og for noen som ikke bruker mye styling i håret.
Men for et kjemisk behandlet hår som mitt når det ikke helt opp.

Karakter: 

 • Hva syns du om omtalen?
 • Var denne testen nyttig?
 • Kom gjerne med kommentarer på hva du syns! 
   


-Charlie-

Omtale av All In One BB Cream Fra The Body Shop!

BB Cream er det nye store blastet på skjønnhetsfronten for tiden og alle de store merkene har vel fått en nå.

Derfor har jeg naturligvis prøvd ut The Body Shop sin nye BB cream og her er min bedømmelse av produktet:
Karakterene går fra 1-6
 

Produktet som testes:

The Body Shop BB Cream

Hva lover produktet:

All-In-One BB Cream har en lett formulering som skal gi huden fuktighet og farge.
Produktet inneholder pigmentfylte kapsler som åpnes i kontakt med huden, slik at kremen tilpasser seg hudens tone.
BB Cream jevner ut hudtonen og gir glød til ansiktet med naturlig dekk.

Gir 24 timers fuktighet og klogger ikke porene
Det er makeup og hudpleie i ett!
Finnes i 3 nyanser

Hvordan virker det:

Jeg påfører produktet med både kost, svamp og med bare fingrene for å kjenne på de ulike påføringsmetodene, jeg liker best å påføre den med rouge kost og så gå over  med fingrene rundt nesen og øynene.

Den kommer ut av tuben hvit og når jeg jobber den inn i huden endrer fargen seg- den smelter perfekt i huden.
Kremen er drøy og det trengs bare noen små prikker på hvert kinn i pannen og på haken.
Huden blir naturlig dekket og ser "flawless" samt usminket ut.

For en oljet hud kan det f.eks legges litt Tea Tree Pore Minimiser, som jeg skrev om for litt siden, under kremen der man blir blank og huden holdes da også helt matt og fin gjennom dagen.

Ingredienser:

Mica- gir glød
Marulaolje, soyabønne olje og Vitamin E - Fuktighet og antioksidanter
Aloevera Juice - Fuktihet og lindring til sart hud
UV beskyttelse

Parfymefri og parabenfri

Lukt og konsistens:

Konsistensen er lett og god å jobbe med, smelter perfekt og er ikke tyngende på huden.
Lukten er mild og klinisk

Fordeler:

Huden blir jo helt fantastisk med denne kremen.
Jevn og lett dekk
UV beskyttelse og gode antioksidanter og fuktgivende ingredienser
Klogger ikke porene og passer de aller fleste hudtoner

Ulemper:

For meg som er så ekstremt lys i huden, klarer ikke farge 01 å bli helt like lys som meg, så jeg får en litt varmere tone i ansiktet.
Ellers finner jeg ingenting annet å utsette på produktet

Konklusjon:

Produktet passer stort sett alle- gjør alt den sier den skal.
Huden føles ikke sminket og den smitter ikke av!
Sett bort i fra at den er så vidt litt mørk til min lyse hudtone (som lett kan fikses med en lysere consealer der jeg trenger det) er produktet alt det sier å være og er mitt absolutt favorittprodukt i makeupkittet!

Har brukt den mye allerede til både fotoshoots og catwalk sammen med All-In-One Face base og den gjør seg veldig bra på disse områdene også!

Karakter:
 

- hva syns du om omtalen?
- var omtalen nyttig?
- kom gjerne med tilbakemeldinger!

 

Håper du vil nominere bloggen min til årets skjønnhetsblogg på http://www.vixen.no


-Charlie-
 

Oljet hud?! Store Porer?! Her er løsningen!

Tea Tree Pore Minimiser er en ny Primer som er tilpasset en oljet og uren hudtype.
Den er med på å redusere porene over tid og inneholder Tea Tree Oil som virker antibakterielt og betennelsesdempende, noe som er veldig fint for en med for eksempel rød og hissig akne.
I tillegg inneholder den også mineralpudder som gir huden en fin glød, samtidig som du forblir helt matt gjennom dagen!

Denne påføres etter dagkrem og før makeup, så hvis du er plaget med at huden blir fort blank, bør du sikre deg denne kremen for et matt resultat og en hud som har det godt og beskyttet under makeupen!
 

-Charlie-

TESTING: OPPSTRAMENDE SERIE, SPA FIT!

Hei alle sammen! 

Jeg driver nå og tester den nye oppstrammende kroppsserien fra The Body Shop, den heter Spa Fit og ser slik ut:


http://www.thebodyshop.no/nyheter.aspx?pid=254&docid=189 
(link til produktene på nettsiden til The Body Shop)

JEG syns de er fantastisk deilige! 
Er vel rundt tre uker jeg har brukt hele serien sammenhengende og jeg merker veldig forbedring på huden!

Denne nye serien inneholder aktive, 100% naturlige ingredienser bla. koffein, mykgjørende og oppfriskende sitrusoljer og økologisk aloe vera fra Community Fair Trade i Guatemala.

Skrubben kr 269,- : Først og fremst lukter den HIMMELSK! Denne bruker jeg aller først, 1-2 ganger i uken, sammen med skrubbe hansker eller skrubbe børste, det denne er med på å gjøre er å drenere overflødig vann i kroppen ved hjelp av den skrubbende masseringen samt de flotte sitrus ingrediensene og koffeinen.
Den fjerner også døde hudceller OG den skummer så den er super drøy i bruk og etterkater huden, kald (ja faktisk, kjenner at det er skjedd noe ;) ) oppfrisket og kjempemyk!

Oljen kr 289,- + Massager kr 109,- : Når jeg er skrubbet ferdig, flott og fin(!) går jeg over til oljen og massageren. jeg tar noen dråper med olje på alle områdene jeg ønsker å jobbe med (oooveralt hehe) og bruker massageren og jobber i gang blodcirkulasjonen. Jeg jobber den i sirkelbevegelser og opp og ned langs områdene helt til huden begynner å bli rød og varm (du kjenner når blodet får tilgang og begynner å strømme, deeilig!) så skyller jeg av og bruker en god shower gel, min favoritt Olive Shower Gel 89,-

Serumet kr 359,- : Til slutt skal serumet på! Dette er fantastisk deilig, det kommer i en gele konsistens som jeg massererer godt inn i promblemområdene, lar det trekke inn i huden i noen minutter, da kjenner du at det begynner å jobbe for det "fryser" blir skikkelig kaldt og godt! Det som er med serumetet er at det er en slags "kickstarter" i denne kroppsserien, man trenger bare bruke det i så og så lang tid og vedlike holde med å bruke oljen i etterkant- ja oljen kan brukes både som påsmurning etterpå OOG til masseringen i dusjen.  
++ den har faktisk redusert utseende på arr og strekkmerker! 

Så siden jeg forsatt tester denne serien kan jeg ikke si noe om endelig resultat, men så langt har huden blitt synlig fastere rundt armene og magen, blodcirkulasjonen er mye bedre i armene og beina og huden er deilig fuktet uten å være klissete! 

SÅ bare enn ting som er en selvfølge viktig å nevne er jo at en krem er ikke magi, man må selvsagt tilpasse kosthold og trening om man ønsker å både gå ned i vekt, få fastere hud og evt redusere cellulitter, men denne serien er veldig god å bruke sammen med trening for å få optimale resultater!

Så hva tror du?


Kom gjerne med innspill! :)

HA en super mandag!

Xoxo
-Charlie- 

Nutriganics Drops Of Youth

 

Drops Of Youth er et serum som du kan bruke som et tilleg i dagkrem eller serum, eller alene på huden før påføring av dagkrem.
Produktet lover å forsterke hudens fornyelsesprosess, den naturlige prosessen som finner sted når de øverste hudcellene erstattes med de nye som befinner seg under hudens overflate. Dag for dag avdekkes hud som ser jevnere og sunnere ut.

Og nettopp denne lovnaden har jeg opplevd nå etter en mnds jevnlig bruk hver morgen og av og til kveld også- har huden min blitt mye friskere, mer fuktet, jevnere og den ser sunnere og mer glødende ut!
Jeg er strålende fornøyd 6 av 6 poeng fra meg!
Har du prøvd denne?
Kommer du til å prøve den?

 

Bildet hentet fra www.Thebodyshop.no

Lip Line Fixer

Lip Line Fixer er en søt liten sak som ser slik ut:

Den er laget for å hindre at leppestiften "blør" i linjene rundt leppen.

1. Tegn opp rundt leppen med Lip Line Fixer før du påfører leppestift og/eller lip gloss. 
På den måten "låser" du produktet innenfor leppen.
Den er matt og usynlig og du merker ikke at den er der på noe annen måte enn at leppen din er perfekt opplinjet uten ugjevnheter. 


Slik som da jeg lagde denne 3D leppen, her er det utrolige mengder med gloss som skal til for å få den rette looken og med Fixeren ble linjene rene og pene uten noe gris!

2. "Bryn Fixeren" Ikke alle liker å bruke bryn gele og da er denne fin å bruke.
Tegn over hele brynet med Fixeren, gre i ønsket retning/form og fyll så i med brynskygge og brynet blir perfekt og striglet, uten å bli blankt eller stivt.

 

    På bildet over har jeg brukt kombinasjonen som beskrevet på punkt 2.

Har du prøvd denne før? 
Og kommer du til å prøve den etter å ha lest dette? ;)

xoxo
-Charlie- 

Shimmer Cubes - Ett av mine absolutt favorittprodukter

Tenkte å dele litt av mine favoritter, denne gang Shimmer Cubes.

Dette er en fantastisk sammensettning av fire kubeformede øyenskygger med masse hærlig shimmer i fire forskjellige farger per boks.
Min absolutt favoritt er nr 06 - brun, kobber, gråbrun og lys beige farge som du kan bruke hver for seg eller sammen som en look.
Her er litt forskjellige tips om hva du kan gjøre med denne hærligheten av en type øyenskygge! :

1) Påfør ønsket farge på kosten din og bruk en ansiktspray f.eks Vitamin C eller E Face Mist fra The Body Shop til å spraye en dusj over kosten med fargen på.
Når du nå påfører fargen på lokket får du ekstra shimmer og metallisk look på skyggen og den sitter bedre.
(Pass bare på at du ikke dynker den våt, det skal bare være en touch av spray på kosten) 

   


2) Påfør med en kajal, gjerne Carbon Definer da disse inneholder ekstra pigment og olje for en mykere og mer intens farge, på øyelokket så bredt du ønsker og velg ønsket farge i Shimmer Cuben din og dus denne over der du har påført kajal, legg gjerne en liner og maskara og vips så har du en super enkel Smokey Eye effekt som er vannavstøtende og sitter hele kvelden!

(Pass på å duse linjene godt så du ikke får noe harde overganger) 
2+) Jeg liker å være litt vågal og lærte på sminkekurs en gang å påføre knall rød lip liner i globallinjen som man duser ut med en kobberbrun farge, ram så inn resten av øyet i en sjokoladebrun farge og dus overgangene sammen, det blir så utrolig lekkert!
3) Finner du ikke farge på glossen du hadde lyst å bruke for kvelden, men har en blank gloss liggende?
Vel da kan du enkelt skrape bittelitt av ønsket farge av shimmer cuben din og knuse kornene og blande i den blanke glossen din! (bruk gjerne et lite fat eller annen liten overflate så det ikke blir så mye gris)

3+ eller om du har lagt en ensfarget leppe og ønsker en såkalt 3D effekt på leppen kan du gjøre det samme, velg en lys farge i Shimmer Cuben din og skrap litt av, knus kornene og dytt på midten av leppen, påfør derretter gloss og du er klar for kvelden!! 

Var dette nyttige tips?
Vil dere at jeg skal lage en bildeserie hvor jeg gjør disse tre tingene så kommenter hva dere vil jeg skal gjøre
J

 

Xoxo
-Charlie 

Highlighting

Jeg tenkte å legge ut litt av mine favoritt highlighting produkter så her kommer de:The Body Shop Baked Bronzer 02

*Denne er egentlig en bronzer, men med lette strøk så passer den perfekt som highlight, du kan legge den på leppene med gloss over, over kinnbena for glød og øyenbrynsbenet for et løft til øyet! Utrolig fin å jobbe med! 
Den finnes også i en mørkere variant om du ønsker en bronzer med fin glød også. I tillegg har alle vært igjennom en håndlagingsprosess så ingen er like! Dermed kan du velge den du syns er finest og som har de pigmentenedu vil ha til din hud! Rett og slett fantastisk! 

 

The Body Shop Brush on Radiance

*Highlight på boks! Små kuler med forskjellige lystoner som du blander med kosten og påfører på ønsket område, veldig fin å jobbe med og gir fin naturlig glød til huden.
Denne finnes også i en bronzing variant, som gir naturlig og fin glød til huden. 

 
The Body Shop Lightening Touch

*Har skrevet om denne før men den hører jo også til her; dette er en consealer og highlighter og et must i en hver jentes sminkepung! Den kan brukes for å dekke ringer under øynene samt brukes på kinnben, øyenbrynsben, neseben og hake for å få lys og glød til huden. Den inneholder ikke shimmer så da blir det en mer naturlig glød.
Om du ønsker shimmer og effekten av Lightening Touch, kan du legge denne først og mens den ennå er litt fuktig legge ønsket shimmer highlight i pudderform over, da får du en fantastisk glød!

 

Kommer til å oppdatere etterhvert som jeg kommer over andre relevante produkter.
Untill next time...

xoxo

-Charlie-

Must Have Produkter

 


PRIMER:
Fantastisk primer til å legge før 
foundation. Skin Primer Matt It til oljet og kombinert hud og Skin Primer Moisture It for normal til tørr hud.
Den jevner hudtonen slik at makeupen får
 et jevnt og fint resultat både ved bruk av mineral makeup og vanlig foundation og pudder i tillegg gjør den slik at makeupen sitter lengre

                                   

FOUNDATION:
Moisture foundation og Oil Free Foundation, beregnet for normal til tørr og kombinasjon til oljet hud som dekker bra og gir en frisk finish på huden.

             
PUDDER:
All in One Face Base er et  behaglig foundation pudder, lett å
påføre og gir et jevnt fulldekket
resultat, enten du bruker det vått eller tørt, alene eller sammen med flytende foundation.

 


ØYNE:
Shimmer Cubes kan brukes til hverdag og fest Kan brukes med vann for å øke intesiteten på
 fargene, eller sammen med Carbon Definer For SmokeyEye effektt

   


Carbon Eye Definer er pesielt laget for intensiv farge og fukt til øynene(!) Du kan bruke den under øyenskyggen for en vannavstøtende og langvaring skygge, eller på våtlinjen for et intenst blikk

 


Lightening Touch fantastisk som dekk under øyne eller highliter, en såkalt "tryllestav"
For perfekte bryn kan du legge Brow Definer alene eller sammen med Brow & Liner Kit og avslutt med Brow & Lash Gel 


 

Alle bildene er hentet fra Google.com
 Mineral Makeup

Produktene jeg bruker til å legge makeup er hovedsakelig fra The Body Shop.
Blandt mine favorittprodukter er de nye Extra Virgin Mineral foundationene.

Produktene i serien er beriket med den prisbelønnede kaldpresset extra virgin oliven olje fra Community Trade, samt en eksklusiv kombinasjon av mineralpigmenter.
Produktene føles ultralett og fin på huden og har i tillegg beskyttende effekt for huden i form av solfilter. 

 

Bilde fra TheBodyShop.no

 

1. Cream Compact Foundation som passer bra for normal til kombinasjonshud,  som gir fantastisk dekk og føles lett hele dagen. Veldig viktig å jobbe produktet godt inn i huden med kost eller svamp slik at det smelter og blir "i ett" med huden.

2. Liquid Foundation er helt nydelig alene eller sammen med pudder. Gir bra dekk, spesielt på rødhet i huden.
Her er det vitkig å huske at less is all you need! Tar du for mye på vil huden kunne bli blank, så pittesmå perler om gangen for perfekt resultat.

3. Loose Powder Foundationr er kjempefin for alle hudtyper og spesielt sensitiv og uren/sensitiv hud.  Det dekker fint og er veldig bra om du ønsker at huden skal få puste, se helt natrulig ut og samtidi ha en frisk glød i ansiktet.

Jeg personlig bruker enten Creme Comapct alene, eller Flytende Foundation sammen med Løs Pudderet. Da får jeg dekket huden min perfekt og har et matt og naturlig finish dagen igjennom.