hits

Inspirasjon & Trend

Think Hair Wear Trend Spot 2016

God formiddag fine venner!! 
På lørdag var jeg på Scandic Ørnen her i Bergen for å jobbe på et hårshow i regi av Think Hair Wear. Planen var egentlig at jeg skulle gå rundt og ta bilder og hoppe litt inn på makeupen og hjelpe til hvis det ble behov. Det ble for å si det sånn behov! Hehe, jeg måtte ta avbrekk i sminkingen for å gå rundt og ta litt bilder, for vi sto omtrent non stop og sminket fra kl 14 til 23! Men fy søren så GØY!!!
 
Etter at jeg flyttet tilbake til Bergen har det ikke blitt så mange slike makeupjobber, fordi det skjer rett og slett ikke noe særlig mye her i byn, så det var et hærlig friskt pust å få bli med på dette. Hele makeupteamet besto av flotte og dyktige jenter - jeg er så utrolig imponert! Frisyrene på showet var helt RÅ, her snakker vi kreativitet og dyktighet på høyeste nivå! 
 
Åh, det er så gøy med show atte hjelp! Selv om jeg var så sliten på siste makeupen at jeg sto og skalv i hele kroppen, så var det bare deilig sliten. For det er dette jeg vil drive med, det er dette jeg elsker å gjøre! Oi, nå ble det mange utropstegn her, men dette var bare en så utrolig gøy kveld og showet var helt AMAZING, så skroll dere gjennom bildene nedover her og snurr filmen i bunnen av innlegget
*Be Inspired*
SAMSUNG CSC
 
SAMSUNG CSC 
Makeup stasjonen min bestående av mine must have produkter!
SAMSUNG CSC
Makeupartistene Michelle, Charlotte, Karen og Karoline - her er vel kanskje et av de få øyeblikkene vi rakk å sitte! Resten av kvelden gikk i ett banka kjør og tiden fløy så fort at vi merket ikke hvor lenge vi faktisk holdt på!
SAMSUNG CSC
Flinke frisører in action! SAMSUNG CSC
Highlight on fleek!
SAMSUNG CSC
Makeupartister Karoline Skog og Kristine Mo
SAMSUNG CSC
Makeupartist moi! =P hehe
SAMSUNG CSC
Generalprøve med den utrolig dyktige sangeren sangeren Lise ZosaSAMSUNG CSC
Påkledning av modeller- og i noen av guttas tilfeller, avkledning! Sjekk videoen nederst for bilder av det! Hehehe - Hadde for å si det sånn, ikke noe imot å være makeupartisten som måtte smøre inn litt brystkasser i bodylotion nei.. kan ikke si at det var noe å klage på! Haha!
SAMSUNG CSC
Litt venting før de skal på- i midten er min gode vennine Arleen, som er frisør på Think Hair Wear Knarvik, det var hun som tok meg med på dette!
Ved siden av henne sitter hennes modell Bjørn og en av de andre modellene Odin Oddekalv som jobber for REGN og Utetrend. Viktig å dele informasjonen man har ;)
SAMSUNG CSC
De fleste av modellene hadde fargerikt hår, så det er absolutt forsatt i vinden å være litt crazy med hårfargen- Hilsen hun med det rosa og lilla håret!
ja meg altså..
 
Her er alle spente rett før de skal på!SAMSUNG CSC
Flinke makeupartister - Kristine Mo, Charlotte Lovise og Karen- Karoline og Michelle er nede på gulvet og har touchups på modellene før de går på! Showet kan du se i videoen under her-
 
*Snurr film*
husk å slå på full hd kvalitet


SAMSUNG CSC
Vel overstått show- SKÅL! 
__________________________
Håper dere likte innlegget og at dere ble litt inspirert av de kanonkule frisyrene fra showet! Jeg er ihvertfall super giret og hadde det helt utrolig kanongøy! Så- nå skal jeg ta med meg alle utropstegnene mine og gjøre meg klar for ukens første sminkekurs.
 
Love you <3
 
*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Stripping every day!

SAMSUNG CSC

...og nei- det er ikke den type stripping du først tenkte på!

Jeg snakker nå om den "nyeste" makeuptrenden som har blitt spådd å bli vårens hotteste sminketrend.
Men altså- come on! Er dette tull?! 

Stripping  (hvorfori all verden har de kalt det det?) er rett og slett en "ny" metode for å ta på seg solpudder slik at du får et fint og solkysset resultat!
Men altså- dette er jo slik man har tatt på solpudder i åresvis.. 

Det er viktig å tenke nytt, skape nye trender og fornye teknikker, men nå begynner det å bli litt småteit!
Da jeg gikk på makeupskolen så lærte vi om shading og highlight, som egentlig er akkurat det samme som contouring, men det var navnet contouring som ble hypet.
Kim K og hennes makeupartist frontet teknikken som om de fant den opp! 
Så kom strobing, dette er highlighting med krem highlighter, nå er det da baking, også en form for highlight, og stripping som er det store nye! 

Hva med å faktisk komme på noe NYTT?! Det her er jo bare gamle teknikker med nye, og rare, navn...
Kanskje jeg skal ta en teknikk som fins fra før, gi de et nytt navn så blir det ny hot trend også? 

Hva med å begynne med "Dusting" istede for blending av øyenskygge? Eller "Pinching" til påføring av rouge for å gjenskape det de gjorde i gamledager?
Nemlig å knipe seg røde i kinnene for å få frisk rød farge

SAMSUNG CSC

Jaja, litt tankespinn fra meg på morrakvisten! Hehe, men altså, er det bare meg eller er det flere som er enige med meg her?!

I wanna know! Hva tenker du om dette?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Naturligvis!

De siste dagene har jeg lest litt forskjellige artikler om hva som blir de nye trendene for 2016, og jeg personlig jubler! 

I en artikkel på Side2.no snakker ekspertene om at det vil komme mer av det naturlige, både hva gjelder produktene, med høyere etterspørsel av naturlige og økologiske produkter, (wohoooo) men også i hvordan resultatet av makeupen din blir. Mer naturlig, mindre dekk og mer ekte!

I året som gikk kunne vi se mengder av contouring, strobing, baking og overdreven opptegning av leppene..
Misforstå meg rett, jeg sier ikke at dette ikke er gode teknikker å bruke, men hjelpes meg- ikke HVER dag og fordi du bare skal på butikken!

Som stor forkjemper av å fremme ditt eget naturlige, vakre, flotte utseende, forskjønne det du har og ikke bare fokusere på å dekke og skjule og endre det du er misfornøyd med, så er det nettopp det å lære seg å være fornøyd med hvordan du faktisk ser ut, for til syvende og sist, så skal all sparkelet faktisk av på slutten av dagen..

En annen ting jeg vil poengtere angående disse makeup trendene er at de faktisk IKKE ser så fine ut i virkeligheten, alltid! 
La oss ta for oss Baking- Dette er jo da å legge mengder løspudder over foundation, concealer eller highlighter, som du lar sitte på huden en stund før du børster bort overflødig produkt. Resultatet blir et matt og holdbart, samtidig glødende og flott highlightet utseende. "Picture Perfect" blir du. Men det er nettopp det som er nøkkelordet, picure! For dette ser fantastisk ut på en scene til show eller catwalk i sterkt lys, eller til fotoshoot, men er ikke like egnet til en hverdagslook! I hvertfall ikke hvis du har urenheter, linjer eller tørr hud- da vil det vil rett og slett fremheve alt av linjer og nupper i huden! 

For ikke å nevne contouring, JA- gjort veldig jevnt og fint vil dette se smashing ut, men når du maler hele ansiktet ditt i mørke og lyse streker for så å blende dette i hop, så ser du ikke naturlig ut i virkeligheten. Det ser nok smashing ut på en youtube video eller et bilde på instagram, men når du møter en på gaten sminket slik, så er det sminken du ser! 

Jeg elsker sminke, elsker å leke og eksperimentere, men mitt hovedfokus, både på meg selv, her på bloggen og på instagram- er at den makeupen jeg viser, faktisk er like fin i virkeligheten som den blir på bloggen!

Med viten å vilje velger jeg å Ikke redigerer bildene mine i photoshop, for å jevne ut linjer eller porer og slikt. Det jeg gjør, er å justere lys og farger til rette, ellers er alt slik det ser ut. Dette er for at dere som vil prøve looks jeg viser selv, faktisk skal få et resultat som er likt utgangspunktet! Og for å vise at man ser flott ut selv om man kan se linjer, porer, kviser osv. Fordi i virkeligheten- kan man ikke fjerne det i photoshop og jeg ønsker å fremme god selvfølelse like mye som jeg ønsker å inspirere og lære bort!

SAMSUNG CSC

Jeg viser mer enn gjerne teknikkene som er poppis, fordi det er gøy å eksperimentere og så mange av dere spør og vil lære, men jeg viser de slik at de ser fine ut på mer enn bare et bilde! 

Det er jo litt sånn at hver vår kommer denne naturlige trenden tilbake igjen, i litt forskjellige variabler, så jeg håper jo at den naturlige trenden blir å se videre i året også. 
Da tenker jeg spesielt bevisstheten for produktene, for det er jo viktig å vite hva man maler seg i fleisen med og hva det inneholder! 
Så jeg sier hipp hurra til bevissthet over naturlig og økologiske produkter- det pleier jo også å henge i hop med ikke dyretestede produkter og da blir hvertfall jeg veldig glad! 

SÅ- vil du se mer av sminke og produkter som er snill mot huden, snill mot naturen og ikke minst snill mot dyrene?
Vil du se mer av sminkelooks, som faktisk vil se fin ut i virkeligheten og ikke bare på et instagrambilde med filter på?
Ønsker du å få enkle tips og triks som funker som de skal?

Da er det bare å følge meg videre ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Ukens..

God morgen fineste! 

Nå har jeg kjørt omtalemandager i en god stund, men jeg tenkte nå at det var på tide med noe nytt! Jeg tenker å helle presentere Ukens.. som da tar for seg både produkt, inspirasjon og litt diverse andre tema! Da blir det litt gøyere syns dere ikke? 

Vel, det er ikke så mye annet å gjøre enn å bare kjøre igang og gi det hele et forsøk- Lez go!! 

Ukens...

...Favoritt Produkt

Denne ukens favoritt produkt må være den nye Limited Edition Øyenskyggepaletten Swinging Silver fra The Body Shop med fire lekre øyenskygger, med farger som er inspirert av 1920 tallet og som har et pigment og en konsistens en bare kan drømme om! Jeg elsker dette palettet!

...Craving

Jeg kan jo aldri få nok paletter liksom... Så det er ikke overraskende at jeg craver etter det nyeste som kommer?! Hehehe
Noen som har fått med seg at Gwen Stefani har samarbeidet med Urban Decay og laget en øyenskygge palett? OH MY! Den ser så sykt fin ut!!! 
Dette er det første design samarbeidet som Urban Decay gjør, og hvem er ikke bedre til å være med på dette en nettopp Gwen Stefani?! Hun er et ikon når det kommer til både stil og makeup og denne paletten hun har laget gjenspeiler hennes go to farger. Så nå kan du selv gjenskape flere av hennes looks ved hjelp av denne limited edition paletten. UD| Gwen Stefani Eyeshadow Palette (495,-)forhandles ekslusivt hos Kicks Steen & Strøm, Kicks Oslo City og Kicks.no og blir tilgjenglig nå iløpet av starten på desember.
Jeg fikk også tips om at hvis du ønsker å sikre deg et eksemplar av palettet, så kan du sende navn og mobilnr til Thea.KIRKEDELEN@loreal.com

...Wantie

Jeg har lenge lenge gått og ønsket meg pastellfarger i håret og tidligere i år testet jeg ut en dag med nettopp dette... Da brukte jeg bare hairchalk så det forsvant dagen etter i dusjen, men siden den gang har jeg sett bare flere og flere som har fått seg nettopp slikt hår.. Og i uken som gikk nå, har jeg kjent ekstra mye på at jeg rett og slett bare MÅ få meg noen pastelltoner i håret, som varer i mer enn en dag! Derfor har jeg bestemt at i dag går jakten ut til frisørsalonger for å se om jeg kan finne en sånn type colour bomb fargeshampo/balsam/kur ting, som jeg kan hive i håret. Jeg er bare nødt nå! 


Bildene er fra her, her og her

...Inspirasjon

I og med at jeg har ønsket meg pastell hår, så har ukens inspirasjon vært de fine hår frisyrene fra  @InspireHairstyles


Biildene er fra instagramkontoen til InspireHairstyles

...Crush

Ukens crush denne uken er helt klart Gwen Stefani! Den damen er bare helt RÅ! 

Bilde herfra

...Throwback

Det er litt gøy å se tilbake i arkivet og denne ukens throwback er til dette innlegger hvor jeg viser en video der jeg gjør smokey eyes og kommer med masse smarte tips!

Da var uken min oppsummert! Hva syns dere om denne typen innlegg?! Er dette noe dere er keen på å se mer av?

Vi snakkes snart mine fine ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Kevin Murphy Trend Report aw/15

Hey hey!!! 
På onsdag var jeg på Kevin Murphy show og fikk se masse flotte frisyrer! Kevin Murphy er et av mine absolutt favorittmerker når det kommer til hårprodukter.
Hvorfor? Vel, for det første- de er cruilty free, bruker ikke parabener eller sulphater i produktene sine, i tillegg så er Kevin en faktisk person, som er frisør, og som har utviklet produkter i tråd med hva som trengs på markedet. Det er likanes eller hur?

Tenkte nå og dele et lite bildedryss med dere fra kvelden!

*Bildedryss*

Alexander Woll, som er Brand Manager for Kevin Murphy Norge, på scenen og introduserer frisørene som skal utføre stylingen for oss.


Frisørene som viste oss frisyrene er Camilla Jönsson og Massimo Morello.

Her er alle medvirkende frisører, assistenter og makeupartister på scenen.

Det var en flott kveld, med masse ny input og inspirasjon! 
Hva syns dere?

Følg gjerne med på sosiale medier 

Trend Alarm

90 tallet har vært en sentral del av trendbildet en god stund nå og her for et par dager siden ringte 90 tallet meg, litt på tull - men så har det bare forsatt da og jeg leste nettopp en artikkel på Side2.no om nok en 90 talls inspirert trend!
Nemlig- den brune leppestiften! 

Jeg abonnerer på Glossybox, og der får jeg hver mnd skjønnhetsprodukter som jeg ikke aner hva blir, og da hender det at det kommer ting som jeg ALDRI ville kjøpt selv, men som jeg blir veldig glad i når jeg tester.
Denne gang ble det den brune leppestiften.

*Bildedryss*

 

Jeg brukte en bærfarget lipliper under i dag, og så tok jeg den brune leppestiften over, for helt brun-brun, må jeg varme meg litt opp til å bli helt fortrolig med. 
Men hvis du er som meg, keen på å teste ut nye ting, som denne nye gamle trenden med bruntoner på leppene, er en bærfarget bruntone et godt sted å starte! 

 

 

Lipliner 04 fra The Body Shop
Slim Lipstick Sheer 101 fra Makeup Store

På øynene brukte jeg Makeup Mekka Water Resistant Eyeliner Pencil Brown langs vippelinjen.
Den duset jeg utover med Busted og Blackout fra Naked 2 Paletten.
Resten av øyet har fått litt av Bootycall, fra øyekroken duset utover og Tease er lagt veldig lett i globallinjen, også fra Naked 2.
Bh cosmetics mascara.


Jeg har for tiden helt dilla på buskete brun, og har gredd igjennom med farget bryngel fra ModelCo.

 

Har du prøvd brun leppestift?

__________________________________
#skjønnhet #trend #leppestift 

NYE INNKJØP!

Hellu igjen!

Forrige uke ble det litt handling på meg! Både hos The Body Shop, Makeup Mekka, Shop.Torhildkristine, Life og litt fra H&M.
Tenkte bare dele med dere hva jeg snopte meg =)

Endelig ble det noen flash tattoos på meg også! Gleder meg til å prøve de!To nye maskaraer og en lipliner måtte bli mine, jeg kjøpte en blå og en plommefarget maskara, elsker å bruke farget maskara nå som vår og sommer står for dør.

Påfyll av mine faste varer fra The Body Shop, ansiktsvask og toner pluss dagkrem med solfaktor. BB creme og mineral pudder, facemist og håndkrem og så et nytt medlem i TBS familien, en kvit kajal som jeg gleder meg til å bruke under alle mine pastellfargede øyenskygger! =D

Fra MakeupMekka var det flash tatto, concealer, wipes og den mest geniale lille dingsen ever- brushegg til å rense kostene med! GENIALT! 
Omtale på denne vil komme veldig snart! 

I tillegg ble det også kjøpt inn en leppomade med solfaktor 15, et par nye solbriller, bomulpads og neglelakkfjerner.
Jah- når man går tom for noe så går man liksom tomt for ALT samtidig så det ble litt mye påfyll denne uken. Selv om det også ble litt som ikke var påfyll og bare "jeg hadde lyst på" ting, hehehe


Håper dere har nytt helgen! 
Fortell meg gjerne hva dere har drevet med- elsker å lese hva dere driver meg også <3

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

 

#skjønnhet #innkjøp #TheBodyShop #MakeupMekka #TorhildKristine #sminke #hudpleie #neglepleie

NEW IN!!

Uh oh! 

Jeg har snopet igjen!!
Hvorfor må der være så mye fristende produkter på markedet og hvorfor må jeg ha de?!
Vel- jeg måtte bare....

Denne gang ble det litt handel hos Makeup Mekka, de hadde fått så mye nytt og fint, og her er det som snart dumper ned i postkassen min

Concealer HER , Cleansing Brush Egg HER, Flash Tattoo 1 HER og 2 HER alt sammen ble 237,- med frakt!

 

Har dere snopt noe gøy i det siste?

Vi snakkes senere lovies!


#Skjønnhet #newin #makeupmekka #shopping #nyheter #flashtattoo

StyleConnection \\ Shopping!

Denne nettsiden er farlig!
Helt seriøst! Og nå kjører Kristin tilbud og har 30% avslag på ALT i nettbutikken- da ryker det i kortene altså, jeg er nesten litt glad for at mange av produktene på ønskelisten var utsolgt, haha!

Men noen goodies som jeg har hatt liggende på ønskelisten lenge, ble det likevel. Derfor lagde jeg en aldri så liten collage av det jeg snopte meg, kanskje det kan være til inspirasjon for deg? =)

Hotter Than You Pink HER , Notebook - Neon Pink HER

Happy Socks - Galaxy HER , Key Cap - Doll HER

Favorite Skirt HER Boring Denim Shirt HER

 ooog Bag - Galaxy HER

 I tillegg til dette fantastisk tilbudet med 30% avslag, så skal hun velge en av de handlende kundene til å vinne en tur for 2 til New York- det er bare helt insane!!!
Les mer om det på bloggen hennes her

Jeg tror jeg hadde dødd på meg om jeg hadde vunnet det altså!
Men jeg er uansett fornøyd med å motta enda en hærlig pakke fra StyleConnection- spesielt når det er tilbud, hihi!

Noen av dere som også har benyttet eller skal benytte seg av dette fantastiske tilbudet?

Ha en strååååålende søndag mine kjære!


#shopping #StyleConnection #tilbud #loveit #ææææææh! hehehe

THE BEST KIND OF SHOPPING...

...IS THE ONE YOU DO AT HOME! 

For en stund siden skrev Kristin et innlegg hvor hun hadde bilder av litt av det nye som skulle komme inn på nettbutikken hennes og i dag var endelig dagen her!
Det tok ikke lang tid fra jeg så på Facebook feeden at nettbutikken var oppdatert, før jeg var inne på StyleConnection.no med en full handlekurv av godiser!

Her kan dere se hva jeg snopte meg- ja det ene paret med sokker har faktisk bilde av snop! LOVE IT! Nå gleder jeg meg stort til å få ny pakke i posten!Og denne gangen ble det en neglelakk med i pakken, så da blir det skjønnhetsrelatert shopping ;) hihi

Ha en fantastisk dag vakre mennesker!!
Vi snakkes senere!

Lots of LOVE!

 

The Oscars 2015 \\ Favoritt Looks

Gooood morning!

Denne uken er det alt om Oscar utdelingen, overalt og jeg har sittet og bladd gjennom bilder og fant et par favoritter som jeg bare må dele med dere!! 

 

Jennifer Hudson ser helt SMASHING ut! Makeupen er frisk og helt passende til resten av looken, kjolen og håret er også helt perfekt!
 Jennifer Aniston er et sunt forbilde! Denne dama er 46(!) år, og så ser hun slik ut?! Jeg elsker at håret og makeupen er så naturlig, det er det som kler henne best og det får henne til å se yngre ut.


Dakota Johnson oser av sensualitet og er strålende vakker! Kjolen er helt nydelig og makeupen er gjort perfekt med en rød leppe, frisk hud og dus øyenmakeup. Det at hun har beholdt panneluggen ned i ansiktet, gjør looken litt midre stivpyntet og setter prikker over i'en for min smak.


 Chrissy Teigen er så utrolig vakker, huden gløder, håret skinner og jeg ELSKER den naturlige hudmakeupen sammen med de markerte leppene.


 Lupita Nyong'o gløder fra topp til tå. Makeupen er helt nydelig og passer henne perfekt!


Margot Robbie har min absolutte favoritt look. En naturlig hud og øyemakeup komplementert med markert rød-oransje lepper, blondt rett hår i en dyp sideskill.. I LOVE IT! 


 

Foto: Jason MerrittGetty Images 

 


TREND \\ HOW TO PULL IT OFF \\ del 2

Hello my darlings!! 

Har dere hatt en fin dag sålangt? 
På søndag delte jeg de første tipsene for hvordan vi kan tak skjønnhets trendene for våren som kommer,
gikk du glipp av det- kan du lese det her!

I dag kommer del to-

4 makeup trender våren 2015Hvordan gjøre det selv:

Bærfargede lepper 

 • velg en bærfarge du liker, jeg hadde Bella Pierre Cherry Pop, Makeup Mekka Wild at Heart og The Body Shop 240- Damson In Destress å velge mellom og gikk for sistnevnte
 • resten av makeupen holdes naturlig og lett, da kommer leppene i fokus! (for tips til basemakeup, se på nederste bildeserie ;))
 • påfør leppestiften over hele leppen
 • bruk en ren finger og dytt leppestiften godt inn i leppen, da sitter den ekstra godt og ser ikke så påført ut 
 • and noow your ready! 

 

Metalliske Detaljer:


 • finn frem ønsket metallisk øyenskygge
 • jeg gikk for The Body Shop Shimmer Waves, den er heelt genial- mer om den kan jeg skrive om i egen omtale =)
 • finn frem en god blender børste, swipe kosten over alle fargene i shimmerwaves (eller over den metalliske fargen du selv ønsker)
 • fordel skyggen over lokket i ønsket form, jeg dro den litt utover globallinjen.
 • påfør maskara, leppestift og Voila!  

 

"Negativ Space" Manikyr


 • til denne teknikken trenger du en base/top coat og ønsket farge og neglestrips til å dele opp neglen med
 • start med å legge et base coat og la det tørke
 • klistre deretter strips på med den oppdelingen du syns passer deg
 • mal så på ønsket farge, fjern stripsen og avslutt med top coat
 • jeg brukte nails inc matte top coat som både base og top coat -elsker den matte effekten den gir!

 

Duggfrisk hud:


 • dette er min favoritt makeuplook!
 • her trengs det en illuminerende dagkrem, bb creme, bronzer, highlighter, bryngel og en frisk leppestift!
 • start med å påføre dagkremen over hele ansiktet og forsett deretter med bb creme
 • påfør bronzeren i slik som bildet illustrerer, fra kinn til panne og ned under haken og i tillegg tok jeg et strøk langs neseryggen og over brynsbenet
 • deretter er det litt lys som skal på plass og da er det over kinnben, over nesen opp mot pannen og på selve øyelokket
 • tilslutt påførte jeg brynsgel og leppestift
 • denne looken passer til ALT! og dette er stort sett slik jeg alltid sminker meg, enten jeg bare går sånn her eller forsetter å leke med øyenskygger, eyeliner. sterke leppefarger osv

Favorittprodukter at the moment og som jeg brukte til disse lookene: 
Bottega Verde - Luminous Pearly makeup-base
The Body Shop - Tea Tree BB creme 01
Zao - Mineral Cooked Powder
The Body Shop - Shimmer Waves
Model Co - More Brows
Nvey Eco - Advanced Care Lip Colour 370 Fondness
The Body Shop- Colourcrush Lipcolour 240- Damson In Destress

 

Håper dere likte guidene og at det nå er litt lettere å tre inn i vårens trender!

Ha en nydelig kveld kjære vakre vesen! <3
-Charlie 

 

 

#trend #Looks #Makeup #vår2014 #vår #hudpleie #sminke #skjønnhet #howto #makeupartist #skjønnhetsblogg

TREND \\ HOW TO PULL IT OFF!!

Hellu dere! 
Nå banker snart våren på døren- og trendene blir sendt ut til oss fra alle kanter!
Så selv om jeg liker å være i trendfri sone,
som jeg forteller mer om her, er det fint å vite hva som kommer og hvordan vi kan ta trendene i bruk.

Her om dagen satt jeg å surfet gjennom facebook feeden min og der poppet en artikkel fra Costume opp med 10 skjønnhetstrender for våren.
Dette måtte jeg såklart ta en titt på, og jammen liker jeg det jeg ser!

Så derfor tenkte jeg å vise dere hvordan dere enkelt kan bruke trendene selv =) 
er jeg ikke snill? =P

 

Først ut er 4 hårtender for våren

Hvordan gjøre det selv:


Bustete flette

 • Til denne looken brukte jeg litt tørrshampo i håret for tekstur og hold
 • Fant frem en oppskrift på fiskebensflette i Fletteboken
 • Flettet fletten, festet med strikk og avsluttet med å dra litt i fletten og håret ellers for en tilfeldig look!

 

Blomster i håret

 • Finn frem ønsket blomsterpynt
 • Ta et hårstrikk og lag en tilfeldig ball på siden
 • Fest blomstene der hvor det passer seg og VOILA! =)

 

Romantiske bølger:

 • Hvis du ønsker ekstra godt hold bruk litt volume mousse i håret når det er bløtt og bruk varmebeskyttende før du bruker stylingjern
 • Del opp håret, jeg delte det i to deler og gjorde 3 seksjoner på under håret og 5 sekskjoner på topp håret
 • Krøll håret og varier på om du krøller innover og utover for et mer tilfeldig utrykk.

 

Pasteller:

 • Bruk farge kritt til håret og fordel det rundt der du vil
 • Style håret slik du ønsker og du er nå klar for å møte våren! =)

 

Hva syns dere? 
Var dette en grei guide til hvordan du kan bruke trendene selv?
Hvis dere likte denne guiden- så holder jeg også på med en guide på makeup trend som kommer til uken! =)

Nyt søndagen videre dere! <3

-Charlie 

kilde: Costume

 

#Trend #vår #vår2015 #skjønnhet #hår #styling #farger #krøller #pasteller #flette #fletteboken #skjønnhetsblogger

TREND \\ HVA ER EGENTLIG TRENDY?!

Julen er over, nyttår er over - vår er neste sesong, men det er en stund til, for det er jo faktisk forsatt vinter- så hva er trendy nå?

Før jul og nyttår er det røde lepper og smokey eyes overalt i skjønnhetsbildet og det er nærmest en fasit over hvilken makeup vi bruker på den tiden av året.
Men nå er vi på en måte inne i en trendfri sone og det er helt PERFEKT!  =D

NÅ er nemlig tiden inne for å bruke hva enn du vil, hva enn farger du liker og hvilken makeuplook du har lyst å gå for er helt fritt- spør du meg ihvertfall! =D

Så dagens makeup er gjort med tanke på å ikke tenke på noe og ble dermed slik:

Dagens Makeup - Don't Care 

Til øynene brukte jeg Eyes Like Angels Paletten min fra Makeup Revolution <satt inn link der jeg> 
og her bare blandet jeg sammen alle de rosa og lilla fargene i paletten og blendet fargene godt i hverandre.
I øyenkroken la jeg den lyse hvit rosa shimmer fargen for å lysne looken litt!  
På leppene har jeg The Body Shop Lip & Cheek Stain sammen med Colourcrush Lip Colour 115.

 

Hva syns dere om looken? =)

PS-
Jeg ønsker å bli bedre kjent med deg som leser bloggen min- så da blir jeg kjempeglad om du går inn HER og sier hei!  

Ha en nydelig dag mine venner <3

-Charlie 

 

#makeup #dagensmakeup #look #makeupartist #skjønnhet #trend #makeuprevolution #thebodyshop #fargerik

Visste du at....

...Du helt enkelt kan sørge for at kosmetikken du bruker ikke er testet på dyr?!

Mange forbrukere forklarer seg med at det er vanskelig å vite hvordan de skal unngå å bruke dyretestede produkter, fordi det fins så mange produkter der ute og merker osv.. eller den jeg syns er helt grusom- " de lager så gode produkter, så jeg klarer ikke la vær å kjøpe dem! Men jeg er imot dyretesting altså! " 

Vel det er ikke godt nok,- teknologien i dag er kommet så langt at leverandørene ikke trenger å benytte seg av dyretesting, men gjør det likevel, så hvis du virkelig vil bruke kosmetikk som ikke er testet på dyr- så kan du helt enkelt bruke dyrevern.no sin nettside og finne "ikke testet på dyr" listen! 
eller trykk her da kommer også den listen opp =) 

Du kan også laste ned appen deres til Andoid og Iphone:


<Android her>
<Iphone her> 


På den måten kan du hele tiden sjekke at produktene du kjøper og bruker ikke er testet på dyr! 
Jeg bruker denne appen MYE- og ville derfor dele den med dere slik at dere også helt enkelt kan vite om produktene deres er dyrevennlig eller ei! :)

Hva er ditt synspunkt på dyretesting?
Har du denne appen?
Hvis ikke, kommer du til å laste den ned nå?
 

-Charlie

Visste du at....

... såpen du vasker deg med kan gi deg tørr hud?

Tradisjonell såpe - Laurylsulfat, er faktisk for mange, alt for sterkt for å vaske huden med og når du dusjer hver dag og vasker hendene etter toalettbesøk, før, i og etter matlaging så resulterer det fort i tørre sprukne hender og tørr hud på kroppen.

Den gode nyheten er at det faktisk er veldig enkelt å gjøre noe med det:
Velg en såpefri såpe neste gang du skal kjøpe ny!
Du kan også med fordel bruke dusjkremer og dusjoljer- da kan du kanskje til og med hoppe over innsmørning av body lotion av og til! ;)

Men om du bruker såpefri såpe og forsatt har tørr hud så kan du dra nytte av disse tipsene her:

 • bruk en mild body scrub en gang i blant, gjerne en som er laget med olje som fukt og sukker eller knuste nøtteskall som skrubb, det er skånsomt for huden og snilt mot miljøet
 • når du kommer ut av dusjen, ikke gni huden hardt med håndkleet- klapp den tørr og smør deg med fuktighet mens huden enda er litt fuktig- da trekker fuktigheten lengre ned i huden og du bruker mindre krem/olje enn hvis du er knusk tørr når du smører deg
 • ja det er digg, men huden din er ikke enig- bruk ikke for varmt vann når du dusjer. Jo varmere vannet er jo mer av det naturlige fettet du har i huden vil bli skylt av og da blir huden tørrere
 • og du- ikke bruk dusj såpen (selv om den er såpefri) i ansiktet! Huden vi har i ansiktet er mye tynnere og sartere enn huden vi har på kroppen, det er en grunn til at det fins egne vasker for kropp og ansikt =)
 • så må jeg ta med klassikeren -drikk nok vann!


Badeskum, dusj gel og body scrub fra The Body Shop, Wild Argan Oil serien <3 

Jeg bruker selv dusj gel uten kjemisk såpe og som er beriket med blant annet honning for å gi fuktighet mens jeg blir ren! Vinn vinn!

Hvilke dusjsåpe/gel/krem bruker du?
 

-Charlie

__________________________________________________________________________________________________________________________________

#Dusj #tørrhud #tips #vissteduat... #WildArganOil #TheBodyShop 

Trend \\ Nude Skin Dark Lips

Hei dere,
I dag er formen min helt på bånn, har ligget på sofaen under teppet i hele dag, så som dere da kanskje skjønner blir det ikke noe Contouring Lesson i dag.. 
Beklager dette, men jeg skal gjøre det godt igjen og kommer til å poste den med en gang formen er bra igjen!

-Men som et plaster på såret:
For et par dager siden gjorde jeg en rask makeup look som jeg tenkte å dele med dere i dag istede. 

Dette har blitt til en favoritt look gjennom halve oktober og som jeg ikke kommer til å gå lei med det første.
Jeg vil kalle det en trend look, da den egentlig kommer til hver sesong med små variasjoner i leppe farge og bryn intensitet og et par eksempler på denne looken kan du se under:

 Det handler om flawless hud, såkaldt No Makeup- makeup og jeg elsker denne makeup looken! 
Jeg sier alltid at så lenge huden er fin, så blir alt annet fint også- og med en lett og naturlig base på huden, litt form over brynene, glød i kinn og en fin farge på leppene så er looken komplett!  

Det tar meg ca 3 minutter å gjøre denne looken og den passer like godt til hverdags som til fest! 
Og passer forøvrig ypperlig for deg som ikke vier så mye tid foran speilet om morran, eller som må sminke deg mens du sitter på tog/buss til skole/jobb.Jeg bruker vanligvis ikke maskara til denne looken, bare grer litt bryn gel over vippene og brynene- men du må gjerne bruke maskara om du ikke klarer deg uten =)
Nå på høsten finner jeg frem disse mørke fine burgunder leppefargene og med den på føler jeg meg mer enn nok sminket, men om jeg skal ta det skikkelig ut så drar jeg kanskje på med en liner over øyet og et lite lag maskara ;)

Er dette en look du pleier å gå for også?

Ønsker dere en fin siste del av helgen og håper dere alle har hatt en fantastisk helg både med Halloween feiringer og andre koslige helge aktiviteter! 
Var det noen som prøvde seg på noen av Halloween lookene jeg la ut forresten? 

Vi snakkes veldig snart- nå skal jeg finne teppet mitt igjen og krype godt inn i sofakroken med en kopp kokt vann med sitron og ingefær!
*Godbedringtilmegselv*

-Charlie

___________________________________________________________________________________________________________________________________
 #trend #makeup #NoMakeupMakeup #lipstick #Loveit #TheBodyShop #ColeurCaramel

Trend \\ Blue Pop

Heisann!

I dag tenkte jeg å vise dere min variant av en av årets trender på makeupfronten.

Både metallisk og fargerik øyenskygge er å se i motebildet så dagens look er inspirert av disse to sjangrene-Jeg har grønne øyne og en farge som overraskende nok er utrolig kul til grønne øyne er blå!
Så om ikke dere skjønte det fra de tre blå inspirasjonsbildene over er dagens look laget med en blå liner og en blå øyenskygge! =)

Istede for å dekke hele lokket, har jeg gjort en annen variant hvor jeg har laget en liner som er blå og forsterket fargen med sort liner langs vippelinjen- kan jo ikke bare herme heller, det skal jo være inspirert av og ikke kopiert av!

Min look ble sånn her:

Veldig enkel look, gjort med minimalt av produkter! 

Hva syns du?
Ville du gått sånn her eller ville du gjort en av orginalene?

HUSK! 
Spørsmålrunden som varer ut denne uken, hvor alle spørsmål blir svart og noen av spørsmålene blir svart på i min første video til dere!!
 

Håper dere har en fin dag! 
Mange klemmer 

-Charlie

__________________________________________________________________________________________________________________________________

#Trend #Makeup #Sminkelook #TheBodyShop #Blå #Liner 

NY Kategori \\ Trend

Her kommer det en ny kategori!

I "Trend" vil jeg sette i fokus sesongens trender, hva som er inn på skjønnhetsfronten nå, hvordan sminke deg etter sesongens trend og litt sånn snacks! 

Woho dette blir gøy!\\Stay Tuned

-Charlie

Line Me Up Some Liiiiner!

Åh så masse fine forskjellige linere man kan legge!!

Opp med henda (eller skriv en kommentar) de som vil at jeg skal lage en How To... Guide med kul liner!

-Charlie

Blått er HOT!

Postet et innlegg her om dagen om at blått ikke kun gjalt på 80-tallet og viste dere en look med blå liner (reprise kommer under)

...Så satt jeg her og gjorde research til en jobb jeg skal gjøre i februar med vår/sommer makeup looks- og dæsken, der kom der
jammen meg masse bilder opp av blått blått blått!

 • Så i år er blått HOT!

Da jeg lagde tittelen på innlegget, ville jeg jo egentlig bare ha en god unnskyldning for at eyeliner valget mitt skulle være greit,
men det trenger jeg visst ikke tenke på i år, for det er HELT greit å bruke blått, som liner og/eller skygge (så lenge det ikke blir på leppene er det ok)

 •  Sørger du for at det ser super fresht ut som på disse bildene under, kan du leke deg alt du vil med super fargen for 2013:

 • For å "pull of" denne looken, er HUD super viktig, legg en naturlig base, glødende med litt frisk rouge og/eller litt bronzer!
 • På leppene er det poppis med naturlig lett glossede lepper eller det helt motsatte med fukisia leppestift.

Whatever  floats your boat hvertfall, jeg må si at jeg egentlig digger blått som liner, enten over eller under øyet og jeg ELSKER fukisia lepper.

(hmm.. kasnskje ikke så farlig å røpe nå at blå liner looken, ble med meg hver dag på jobb forrige uke!?)

Nå avslutter jeg med en liten reprise under og så kan du lese hele innlegget "Not only for the 80's - Blue Eyeshado"  etterpå!

 • Så hva tror du?
 • Vil du slenge deg på den blå trenden?

-Charlie