hits

Videoer

Coloursplash Nails

SAMSUNG CSC

Hallais!  

DA er jeg hjemme igjen etter halvannen time knallkjør på trening, PUH!
Vi filmet faktisk under supersettet i dag, så jeg må bare se over videoen og sjekke om det ble bra, så kommer det kanskje en liten snutt av at jeg får kjørt meg litt på trening etterhvert, høhø..

MEN videoen vi skal se på i dag er nemlig av hvordan jeg lakker disse her fargerike neglene jeg har hatt de siste par ukene. Flere har kommentert og spurt hvor jeg har tatt disse neglene og da må jeg bare si at "jeg gjør det sjæl" og nå skal dere få se hvordan jeg gjør det, gøysig! 
 

SAMSUNG CSC

*Snurr Film*
Husk å slå på HD kvalitet

 

Håper dere likte videoen, nå skal jeg løpe gjennom dusjen og frese ut til mamsen og klippe min niese, før det bærer videre til enda et bursdagsbesøk med mer kaffe og kaker, jammen godt jeg har personlig trener, hæ? Hehe

Nyt dagen fineste ♥

- Charlie

Video \\ Get Ready With Me

SAMSUNG CSC

Goood morgen fineste!! 

I dag har jeg en flett ny video til dere- en Get Ready With Me og den nyeste matte foundationen fra The Body Shop, sammen med et knippe andre favvis produkter! Vi fikk inn foundationen denne uken, og det kunne ikke passet bedre. Den eeeeer så god! Det er en mineralbasert, matt og fulldekkende foundation som er perfekt for den mer oljete hudtype, noe som vi typisk får nå når det blir varmere i været. Som dere også ser i videoen, så har jeg med litt promo på "Forever Against Animal Testing" Jeg spilte inn videoen i går før jeg skulle på jobb og da var uniformen på, så da tenkte jeg at jeg skulle nevne det her også- fordi vi har en global kampanje sammen med Crueltyfree International hvor vi pusher mot et lovpåslag for å stoppe ALL dyretesting på kosmetikk verden over- jeg kommer til å skrive et eget innlegg om dette senere, men ville hvertfall nevne det og oppfordre dere til å skrive under på kampanjen, enter på nett eller i butikk ♥

 

I videoen forklarer jeg kort om ingredienser og fordeler med den nye fountaionen og viser hvordan den påføres, så da sier jeg bare
*Snurr Film* og enjoy!

Dette er IKKE en sponset video- men som jeg sier innledningsvis, så jobber jeg jo i The Body Shop og blir supergira når vi får nye skamgode produkter og vil vise frem til dere! ♥ og så må jeg legge til et bittelite PS. for vi har 25% på alle produkter denne helgen, så om du har lyst å snope deg noen godbiter fra videoen, er det bare å klikke seg inn på lenkene under! 

Nå skal jeg løpe inn i butikken og jobbe litt før det endelig er HELG! Håper dere har en helt fantastisk lørdag ♥
xo - Charlie

Produktene i videoen:
Matte Clay Foundation (Foreløbig ikke tilgjenelig i nettbutikk, men fins i alle fysiske butikker)
Face Contouring Palette Light
Baked-To-Last Bronzer
2-In-1 Smoky Gel Liner & Brow Definer Brown
Lip Definer - Coral Crush
Lip & Cheek Stain - Dutch Tulip
Super Volume Mascara Black
Sminkekoster

Blir vi aldri gode nok?!

SAMSUNG CSC
Hei mine fine!! 
Nå begynner jeg endelig å bli frisk igjen, etter over en uke langflat med feber og hoste og vondt i alt det går an å ha vondt i. Jeg har èn dag igjen på en hestekur av en antibiotika og så regner jeg med å være tilbake på full guffe, for nå har jeg strømmet igjennom nesten 2 sesonger av Criminal Minds og har nermest liggesår etter denne langflate uken og er driiiiita lei hehehe. Men foruten å ha streamet masse på viaplay, så har jeg også lest litt på blogg og nett og først kom jeg over et flott initiativ i regi av Sunn Fornuft Plakaten og #postitgeriljaen og ble så glad! Men så i dag kom jeg over et annet innlegg som jeg bare kjente at tok litt luften utav meg...  Det ble det jammen en liten video utav!
 

*Snurr Film*

Det var litt tankespinn fra meg i dag, jeg sitter mye i tankeboksen om dagen og det merkes kanskje litt her også- men når disse nye tankene er sortert så kan jeg formulere meg og formidle slik jeg har lyst til, så heng med, I'll be back ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Glow For It

SAMSUNG CSC

DET ER SOMMER!!!!! 

Ifølge kalenderen iallefall, hehe, vel sola har faktisk skint her i dag, men det blåser iskaldt og tempen er ganske sur. Ikke at det plager meg, jeg har lagt inne i hele dag, med unntak av en tur til legen og deretter innom apoteket. Altså, er det dejavu eller repeat mode på gang her eller? For jeg tilbrakte første dagene i mai flat ut full i feber og jada, gjett hvordan jeg startet denne måneden også da? Joda, fått et virus og greier... FEELOTT DEEET! 

Men ingenting er så gale at det ikke er godt for noe da, for nå fikk jeg jo faktisk redigert videoen jeg spilte inn i helgen, på en fresh og glødende sommermakeup! Skal love dere at jeg ikke ser så fresh ut som det der i dag ass... 

Men jeg skal faktisk ikke mase noe mere, jeg sier bare SNURR FILM og kos dere med denne deilige no makeup- makeup looken, perfekt til sommeren!

Håper dere liker videoen, nå kryper jeg tilbake til køys! ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Sunset Lover

Hola my loves,

Da er videoen endelig oppe og går her på bloggen! 
Jeg har laget en varm og glødende look, med inspirasjon fra soloppgang og varme- kjenner jeg gleder meg veldig til skikkelig vår, sol og snart sommer ♥

 

*Snurr Film*

I forrige video viste jeg dere det nye konturkittet til The Body Shop og i denne videoen viser jeg hvordan dere kan bruke dette palettet til både ansikt, øyne og lepper. Dere vet jo hvor glad jeg er i å bruke produkter til mer enn det egentlig er tenkt for å brukes til, hehe, så jeg ble veldig glad da dette kittet kom, da har man liksom alt man trenger på èn plass! 

Alle produktene i videoen er fra The Body Shop, men det er ikke en sposet video :)

Håper dere liker looken, nå må jeg fly ned på jobb igjen ♥

Vi snakkes senere i kveld!

-Charlie

 

Trenger ikke være så vanskelig!

SAMSUNG CSC

Heey! 
God onsdag alle sammen, har dere hatt en fin uke sålangt?! 
Jeg har en kjempefin liten nyhet til dere i dag- nytt produkt + video, HURRA!!! 

Forrige uke kom der inn enda en nyhet i sminken vår på jobb og jeg tenker først- det var søren meg på tide og litt sånn velkommen etter, høhø! 
MEN sett vekk i fra at det er litt sånn etter alle andre begynte med det, så har The Body Shop ENDELIG kommet med sitt helt eget Contour Palette og jeg ELSKER det!
Husker dere at jeg viste dere det nye øyeskygge systemet til The Body Shop? Dette palettet er nemlig i samme system, så du kan klikke ut og bytte om og sette sammen slik du vil ha det.
Jeg tenkte jeg skulle ta en tom 8'er palette og sette sammen til den ultimate palette med farger for både øyne, bryn, kinn og highlight.
For ikke bare kan du bruke kontur kittet til å konturere med, men du kan bruke hver av fargene til øyneskygge eller brynsskygge om du vil. 
Det er sånn jeg liker det vettu- så i dag har jeg mekket ihop en fin fin video, hvor jeg viser hvordan jeg bruker denne herligheten! 

De fleste tenker nemlig at konturering er så himla vanskelig, men jeg tenkte å vise dere hvor enkelt det kan gjøres- for man trenger ikke å "go all Kardashian" bare fordi det heter Contour Palette ;) 

*Snurr Film*

Kostene jeg brukte i videoen er Eyeshadow Blending BrushPointed Highlighter Brush og Angeld Blush Brush.

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! 

Nå skal jeg løpe ut på litt ærend, og så er jeg tilbake litt senere i kveld! Nyt dagen fininger- nå skinner jo faktisk solen også ♥

 

DIY video - Bygg din egen softbox!!

SAMSUNG CSC

Hey hey, hallåååå! 

Vet dere hva eller?! I kveld skal jeg presentere for dere mitt nyeste prosjekt, nemlig DIY videoer!
Dette har jeg gledet meg enormt til å vise dere og videoen er nå ferskt utav pressen (redigeringsprogrammet) 
Etter 4 dagers arbeid med å handle inn deler, bygge, filme og redigere kan jeg endelig si.....

*Snurr Film*

Det gøyeste med dette prosjektet, er at så lenge det er noe JEG klarer å bygge- så klarer ALLE det!
Haha, jeg kommer ikke til å begi meg utpå noe umuligheter, så ikke vær redd- dette klarer dere også ;)

SAMSUNG CSC

Jeg har hatt det SÅ gøy med dette prosjektet, og gleder meg masse til å gå igang med det neste! 
Som sagt i videoen, hvis det er noe du har lyst at jeg skal lage- hyl ut i kommentarfeltet!! 

Alle produktene jeg har brukt i videoen er som følger:

Ikea: Ollsta: 803.262.12 (65-145kr.) Kroby: 500.893.92 (249kr) Jäll: 701.189.698 (29kr.)
Biltema: Aluminiumsteppe: 40182. (19,90kr..) 
Hobby kjelleren: Buksestrikk (55kr.)
Totalsum: 494kr.

HVOR gøy er det ikke at man kan mekke en slik lampe til under 500,- lappen?! Wohoo!

______________________

Nå kom det nettopp en pizza på døren til meg, så nå skal jeg kose meg med film og pizza- mens dere koser dere med DIY video 
Snakkes i morra, my darlings ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #DIY 

 

I'm Gonna Do My Thing

SAMSUNG CSC
Hey heeeeey!

Asså - denne dagen ble jo bare tusen ganger fantastisk for en liten halvtime siden! 
Jeg satt og scrollet på Facebook og så kom jeg over en post fra Celina Karine, hvor hun deler link til semifinalistene i årets Vixen Blogawards og jeg tenkte "Åh, så kjekt! I år har hun kommet videre!" samtidig som jeg tenkte at jeg nok ikke hadde det, siden det i år var åpnet for både youtubere og instagramkontoer i tillegg til bloggere. Så jeg trykket meg innpå for å se hvem andre som var kommet videre og så bare booom

Der står pinadø navnet mitt jo!!! 
Herlighet- TUSEN TAKK, til alle dere som har nominert meg, nok en gang! 
Dette blir 5. gang jeg er videre - det er helt sprøtt!!! Spesielt med så mange andre flinke i denne kategorien!! ♥

Så siden jeg er så glad, og takknemlig og ydmyk - så skal dere få noe fint igjen, og i første omgang, er det en ny video!! 

*Snurr Film*

Så ja, nå må jeg fordøye dette- shit! Dere aner ikke hvor mye dette betyr for meg! TAKK ♥

Klem i fleng - LOVE you!!!

PS.
hehe, nå håper jeg jo seff dere vil stemme meg videre inn i finalen også da- Dere kan stemme hver 12. time frem til 31. desember.
Bare trykk HER - så kommer dere rett innpå til avstemmingen ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Dagens #Video

We gonna fly

SAMSUNG CSC
God morge...eh- formiddag! 
Jeg har gankse nettopp stått opp- jeg satt oppe litt for lenge i går og redigerte video og hørte på lydbok, hehe.
Men til mitt forsvar, jeg har stått opp og funnet kaffe, satt på julemusikken OG gjort klart pannekakerøre som står og sveller mens jeg skriver dette!
Jepp- det er snakk om havrepannekakene som har tatt over livet mitt, haha, og som dere har sett meg masseprodusere hver eneste uke på snapchat den siste måneden. Men asså de eeer så gode! Perfekte frokost panniser, sunne, mettende og så er det jo så lettvint å bare hente ut en pannekake (eller tre) fra fryseren om morran, tine i mikroen og strø over litt honning og blåbær! mmmmm!

MEN nå drifter jeg fullstendig avsted her- jeg skulle snakke om noe HELT annet enn pannekaker i dag, haha!
Jeg har nemlig laga ny video- som jeg egentlig skulle fått ut i helgen, men så klikket det fullstendig for redigeringspogrammet så måtte pent bare bruke den tiden det tok å få den ferdig klippet og det ble sent i går kveld. 
Så jeg lastet den opp på tubern i gårkveld, men tenkte å vente til i dag med å poste den her- siden de ferreste blogginnlegg blir oppdaget passert midnatt, høhø..

Tydligvis siden jeg prater minimalt på videoen, fikk jeg utløp for det med tekst her i stede, men nå skal jeg slutte å skrible og bare snurre film!

Husk å slå på full HD 

Alle produktene som ble brukt i denne videoen er:
Hud og kinn- Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup, Urban Decay Naked Skin Weghtless Complete Coverage Concealer, Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation, The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun, Urban Decay Beached Bronzer, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome, The Body Shop Shimmer Waves og Urban Decay Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray

Øyne og Bryn- The Body Shop Eye Colour Stick - Nevada Gold,  The Body Shop Shimmer Waves, The Body Shop 2 in 1 Gel Liner Black, Urban Decay Razor Sharp Eyeliner - Chaos, Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner -  Spandex, Kat Von D Mascara
The Body Shop 2 in 1 Gel Liner Brown og Urban Decay Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel

Lepper- Urban Decay 24/7 Glide on Lip Pencil - Big Bang, Urban Decay Vice Lipstick - BigBang og The Body Shop Matte Lip Liquid - Tokyo Lotus

Hår- Maroccan Oil Dry Shampoo og Kevin Murphy - Anti Gravity Spray

SAMSUNG CSC

___________________________

Som dere kanskje så, hadde jeg en liten happy accident midt under filmingen der- det kommer en egen video å hvordan dette ble tilslutt, Gøysig!
Nå skal jeg gå ned og steke pannekaker- whop whooop!

Ha en fantastisk dag mine fine ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Dagens #Video

Easy Peasy Glowing Makup Video

SAMSUNG CSC

Gooood FREDAG!!! 
Jippiii, endelig helg og jeg har fått mekket ny video!! Jeeei!!
Denne gang viser jeg hvordan jeg lager en lett og glødende makeup, enkel å få til og med de fine ombre leppene som jeg har vist dere tidligere.
Nå kan dere se steg for steg hvordan jeg lager dem!

Snurr film
Husk å slå på full HD


Musikk: Royal Deluxe - I'm Gonna Do My Thing og Black Eyed Peas - Pump It

Produktene jeg bruker i videoen er:
Hud og Kinn - The Body Shop Instaglow CC Creme, EVM Mineral Powder Foundation, Honey Bronze Powder og Highlighting Dome, Brush on Sunlight og avsluttet med Urban Decay All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray
Øyne og Bryn - The Body Shop Eyecolourstick, Shimmer Waves 04, 2 in 1 Brow & Liner Gel - Brown, Define & Lengthen Mascara og Super Volume Mascara
Lepper - The Body Shop Matte Lip Liquid 019 Sicily Iris og 024 Tokyo Lotus og Shimmer Waves 04

Kostene jeg bruker er:
Makeupmekka Pro Mineral Foundation Brush og Pro Angled Brush - til ansikt og kinn
Zoeva 109 Face Paint - til highlighting
The Body Shop Double ended Eyeshadow brush - til bryn, tightlining og til findefinert dekk på huden på mindre områder

______________________

Håper dere likte videoen, som vanlig, gi meg gjerne en lyd i kommentarfeltet hva dere syns! Er det forresten ønskelig med ukentlige fredagsvideoer fremover kanskje? Jeg har lyst å få til en fast greie, men når syns dere det er best å få nye videoer? 
Gi meg gjerne en lyd hva du syns :) 

Håper dere får en strålende helg ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Dagens #Video

 

Video \\ Eyeliner On Fleek

SAMSUNG CSC

Hey heeey!! 
Jeg holdt på å si god fredag, men det er jo faktisk bare torsdag, hehe - ønsketenking kanskje?!
Men tiden går så fort at fredagen er plutselig over oss likevel!

MEN, vet dere hva?! Jeg har mekket en ny viiiideo! Jippi! 
Må bare si tusen takk for sparket i ræven av min fine leser Ingrid, som veldig gjerne ønsket at jeg skulle lage en video med min statement eyeliner- for da gjorde jeg det vettu!
Fant også ut at det er flere måneder siden forrige video og sånn kan vi faktisk ikke ha det, jeg lover å bli flinkere med videoer igjen altså!

Men nå skal jeg ikke mase mere- vi kjører bare video

*Snurr Film*
Husk å slå på full HD

SÅ- hva syns dere?! 
Er det noe annet du vil se meg lage video om, så bare hyl ut, så skal jeg innfri så godt jeg kan ♥

Nå må jeg løpe på jobb- snakkes senere!

PS- Det blir veldig glad om du vil nominerer bloggen min til årets Beauty Blogg på Vixen Blogawards 

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop 

Video \\ Instaglow Makeup

SAMSUNG CSC

Heiii fininger!

I går spilte jeg inn en ny video til dere, hvor jeg viser dere hvordan jeg bruker disse deilige produktene jeg har mast om de siste innleggene mine! 
Hvor Instaglow CC creme og Drops of Sun er sentrale- samt hvordan jeg lager ombre leppen jeg viste bilder av i går, bare med en annen farge denne gang.

Håper dere liker videoen!

*Snurr Film*
Husk å slå på full HDSAMSUNG CSC


Produktene jeg har brkt i videoen er:
Hud- Instaglow CC Creme, Honey Bronze Drops of Sun, Fresh Sorbet Blush -Florida, Highlighting Dome 01 Baked Bronzer 02 i kinn, EVM Powder og All in One Face Base
Øyne- Smokey 2in1 Gel Liner Brown, Colourcrush 215- Coconuts About you og Define & Lengthen Mascara
Bryn- Colourcrush Eyecolour 215 + Brow & Lash Gel
Lepper- Lip Liner Hot Date og Honey Bronze Highlighting Dome 01

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?!
 

Sjekk gjerne også ut
- Vinn Urban Decay + Gwen Stefani Eyeshadow Palette
Silence The Icons
Makeovertime 
B a someBody

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #blogg #skjønnhetsblogg #thebodyshop  #Video #sminkevideo


 

Video \\ Lip & Cheek Stain

Hei fineste!!

Nå sitter jeg med bittelitt nerver i magen- fordi jeg veldig spontant skal på en aldri så liten Oslo tur i dag! Er så utrolig plagsomt å ha reisenerver- men de gir seg heldigvis så fort flyet er oppi luften. 

Så mens jeg skal nyte en dag i Oslo for så å dra på konsert med Mumford and Sons i kveld, kan dere kose dere med en video hvor jeg viser Lip & Cheek Stain og hvordan du tar den på både lepper og kinn!

*Snurr film*
 

Hva sa dere i dag da? 

Klem i fleng ♡

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


Keep it Cool

Hola Chicas!
Hva driver dere med i dag? Nå er det jo snart helg, så da passer det seg jo veldig fint at jeg deler videoen jeg lovet dere tidligere- her viser jeg steg for steg hvordan jeg legger den solkyssede makeupen jeg snakket med dere om i gårsdagens innlegg

Siden været er så fint i dag også, ble jeg megainspirert og kjørte på med en litt rocka flettesveis til den freshe makeupen!
Hope you like 

*Bildedryss*
videoen ligger lengre nede i innlegget

SAMSUNG CSC

Først kan jeg jo snakke litt om looken, håret var kjempeenkelt å gjøre, jeg delte rett og slett bare inn et parti på toppen av hode og lagde en såkalt Mohawk Braid bakover- men da ble jo håret på sidene seende helt tussete ut, så da flettet jeg dem bakover også! Etter at jeg var ferdig å flette, dro jeg litt å håret rundt om kring i flettene så de kommer litt utav fasong og blir litt mer røffe. 
Dette er enkle fletter, har du først lært deg å flette omvendt flette på deg selv, så mestrer du dette også.

SAMSUNG CSC

Makeupen er den samme som i går- enkel øyensminke, friske fargerike lepper og så har jeg jukset meg til solkysset hud!

SAMSUNG CSC

Litt mer up close...
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Den leppefargen ass- it's to die for!!

SAMSUNG CSC

Leppefargen er vel den eneste som er litt annerledes i dagens look, for i går brukte jeg Lip & Cheek Stain under Colourcrush Lipcolour, mens i dag brukte jeg Lip Liner 110 - Coral Blush

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SÅ- Da er det bare på sin plass å avslutte innlegget med videoen hvor jeg viser hvordan denne makeupen ble til! 
Og, hehe, soundtracket her- er litt utenom det vanlige- men jeg følte at når vi kryper nærmere sommer og hele looken min i dag er såpass crazy, så hørte det med å ha en litt gøy og crazy sang også! Enjoy!

*Snurr Film*

Nå er jeg veldig spent på hva dere syns! 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Video \\ Glowing Skin with Urban Decay

God kveld mine fine ♥

Jeg pleier ikke å legge ut noe så sent som dette, men kanskje jeg treffer et par av dere kveldssurfere nå?
Nå har jeg jobbet såpass mange timer med denne videoen, så jeg klarer rett og slett ikke vente til i morra med å dele den med dere!I denne videoen viser jeg en fresh vår og sommer look med noen av godbitene fra sommer kolleksjonen til Urban Decay. Her får dere se hvordan jeg sminker huden min til å se frisk og glødende ut!
Håper dere liker videoen, gi meg gjerne en lyd på hva dere syns og om dere vil ha flere slike type videoer fremover, hvor jeg bare viser hva jeg gjør, uten å mase så mye =P hehehe

*Snurr film*
Husk å slå på full HD

Nå tenker jeg faktisk å hoppe til køys, sette på noe serie og sovne til det!
Håper dere har en nydelig mandagskveld ♥ Veldig glad i dere!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Video \\ Lip Kit

Hey heeeey!

I dag har jeg min første fridag på veldig veldig lenge og det ER så deilig! 
Jeg våknet av meg selv kl 0730, men lå og brukte god tid på å våkne helt og sto ikke opp før 0830! Og etter det har jeg vært vanvittig produktiv - for vet dere hva eller?! Jeg har smelt sammen en ny liten video til dere, med mine elskede Lip & Cheek Stains. Tenkte at nå har jeg brukt de så masse at det jammen meg var på tide å vise dere hvordan det er jeg påfører de! Og vet dere hva annet eller!? Fra jeg startet filmingen, lastet den på dataen, redigert, lagret og lastet opp her nå, har det gått nøyaktig 2 timer- det er helt syyykt hvor stor forskjell utstyret gjør på denne typen arbeid.. Så jeg må jo da bare konstatere at jeg er veldig fornøyd med min nye data!!

Men nok mas- nå er det på høy tid med en ny liten video...

*Snurr FIlm*

 

Hva syns dere om videoen?! Vil dere se mer av slike korte og enkle videoer, eller liker dere bedre når jeg forklarer mer nøye steg for steg?

________________________________

Nå skal jeg ut i finværet og ta noen flere bilder, her brukes fridagen min hjemme på å få unna mest mulig på en gang, hehe! 

Snakkes snart my loves ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Favoritter Produkter - Februar

God morgen dere!
Shit, denne gang er jeg seint ute med denne videoen altså- men bedre sent enn aldri sååe jah- her er sammendraget av mine favoritter fra februar!

*Snurr Film*
husk å slå på full HD

Produktene er fra 
The Body Shop
Urban Decay
Makeup Mekka

Nå skal jeg komme meg avgårde på jobb! 
Hva gjør dere på denne første dagen i påskeferien? <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Video \\ Cool & Curly

Jess jess! Da er videoen endelig up and running! 

Håper dere liker denne gudien på hvordan dere kan krølle håret for å få et slikt resultat!

*Snurr Film*

Husk å slå på HD kvalitet
Kvaliteten ble litt kornete enkelte steder, men frem til jeg har fått lyssetting på plass må jeg bare jobbe med det jeg har av dagslys, så håper dere klarer å se forbi det ;) 

Hva syns dere om videoen?! Keen på flere sånne videoer?! 

♥♥♥

SAMSUNG CSC

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*


Get Ready With Me

God morgen fineste! 
Nå er jeg i full fart på vei ut dørene og avgårde til et frokost event her i Oslo, så tenkte det var perfekt å dele denne videoen med dere! 
Det er en get ready with me video- hvor jeg har filmet på en litt annerledes måte. Jeg filmer inn i speilet, mens jeg sitter på gulvet å sminker meg og fikser håret og har lyst å gi dere følelsen av å liksom sitte på gulvet sammen med meg! Håper dere liker videoen! :)

*Snurr Film* 

Hvis dere vil følge med på hva som skjer iløpet av dagen og kvelden med Vixen Blogawards er det bare til å følge med på snapchat! Der skal jeg oppdatere så ofte jeg bare kan :)

Nå må jeg løpe! Snakkes senere ♥

Braided Ponytail

Hæppy søndag alle sammen! Har dere hatt en bra helg?!
Nå har jeg sittet med redigering i hele gårkveld og i hele formiddag og har endelig litt nytt godis å dele med dere! 
Jeg har laget en video med en super kul ny vri på hestehalen-

*Snurr Film*

Jeg kommer med en til video en av de neste dagene, det blir en Get Ready With Me video- hvor jeg først viser sminken og så denne frisyren. 
Men for å gjøre et enkelt ville jeg også ha en egen video med bare frisyren. 

Fortell meg gjerne hva dere syns om videoen og gi den en tommel opp om dere liker det dere ser! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så snakkes vi senere fininger ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Topp 5 Produkter - Desember

Hei hå og happy mandag!!! Solen skinner og alt er fryd og gammen! 

Ville bare vise dere mine topp 5 favorittprodukter fra forrige måned.
Denne gang har jeg begrenset meg ned til bare 5 produkter så vi ikke blir sittende i det lange og det brede =P

*Snurr Film*

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

November Favoritter

Heiii!♥

Da var det helg igjen dere! Og ferskt fra pressen er en splitter ny månedens favoritter video hvor jeg viser mine største favoritter fra måneden som gikk og i tillegg har jeg en aldri så liten sneak peak på et FLETT nytt fantastisk spennende produkt!!! 

*Snurr film*

Hva var deres favoritter i måneden som gikk?*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Oktober Favoritter

Goood kveld dere! ♥

Som lovet er mandagsomtalen i dag en ny video med månedens favoritter! Jeg må egentlig bare advare litt på forhånd, jeg var visst ikke heelt våken og med, da jeg filmet videoen. Jeg fikk også litt trøbbel med fullt minnekort, sol midt i fleisen og jeg datt litt ut her og der.. men jeg hadde bare ca en halvtime på meg til å spille inn videoen før jeg måtte løpe avgårde på jobb, så da måtte det bare bli som det ble, hehe. Kanskje dere til og med ser litt sjarm i det eller noe sånn!? 
Vel, lå gå-

*Snurr Film*
Husk å slå på full HD

Hva syns dere om denne månedens favoritter? Har dere noen av de samme favorittene?

♥  Setter uendelig stor pris på at dere popper innom og ser hva jeg har å komme med og gir meg kommentarer! ♥

Ha en nydelig kveld videre! Klemmer i fleng!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________
#Skjønnhet #Video #Blogg #Favoritter #oktober #sminke #hudpleie #kroppspleie

September Favoritter

GOD MORGEN! ♥

Tenk at vi er kommet til oktober allerede! Syns virkelig at september bare fløy forbi!
Vel, når en måned er omme er det tid for å oppsummere favoritter fra måneden som har gått og i denne videoen presenterer jeg masse godbiter som jeg ble veldig glad i iløpet av september.

*Snurr Film*
Husk å slå på HD kvalitet


Ingen av lenkene er sponset, jeg ønsker bare at det skal bli lettere for dere å vite hva produktene koster og hvor man får tak i dem =)

The Body Shop Polynesian Monoi Body & Hair Oil 249,- Himalayan Charcoal Body Mask 269,- og Japanese Camelia Cream 349,-
Rå Organic Skincare Sevje Kroppskrubb 369,- og Sevje Dyptrensende Maske 239,-
H&M In Between Days Dry Shampoo 79,-
OPI Black Cherry Chutney ca 150,-
Cuccio Florence Frenzy 99,- ( på tilbud nå til 55,-)
Seche Vite Top Coat 129,- 
Urban Decay Electric Pressed Pigment Palette 380,- Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 285,- Brow Tamer Flexible Hold Gel 185,- og Matte Revolution Lipstick 175,-
Nilens Jord Extensions Mascara ca 139,- 
The Body Shop Kajal 129,- Fresh Sorbet Blush (pris og link kommer)

Hva var dine favoritter i september?

Følg med litt senere i dag, for bilder av Dagens Makeup, hvor jeg bruker flere av produktene i videoen!
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

How To... Smokey Eyes

Heisann dere!!

Har dere hatt en fin helg?! 
Nå har jeg en flott godbit til dere- En splitter ny video med hvordan legge smokey eyes!
For hva er vel bedre enn å bruke en dag som denne til å sitte og se på videoer for påfyll av inspirasjon, eller å øve på nye sminketeknikker og leke seg med det!?

Håper dere liker videoen, gi den gjerne en thumbs up om dere liker det dere ser! :)

*Snurr film*
Husk å slå på HD kvalitet

Hva syns dere om looken?  

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________________
#skjønnhet #howto #smokey #eyes

First Impressions

Hei igjen vakringer!! 

Nå er videoen jeg filmet i går med de nye H&M produktene ferdig!
Det ble intro av alle produktene jeg har kjøpt, litt om pris, ingredienser og første inntrykk 

*Snurr Film*
husk å slå på HD kvalitetFortell meg gjerne hva dere syns om videoen og jeg blir sååå glad om dere vil abbonere på kanalen min ♥

Lots of looove
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*_______________________________
#skjønnhet #video #omtale #sminke 

Favoritter fra August

GOood morgen! 

I går hadde jeg maks teknisk uflask! 
Det startet bra- filmet video, fikk lagt den inn på dataen, klippet og redigert ferdig uten noen hikker fra redigeringsprogrammet, lagret og alt var klart i 20 tiden. Tenkte dette blir bra greier og så begynner jeg å laste opp på youtube.
Men så- midt i opplastningen så tuller internettet seg og jeg får ikke lastet den ferdig!!! 

Først når klokken var passert langt over midnatt fikk jeg lastet den opp- men da var liksom hele mandagen gått og dermed fikk jeg ikke levert mandagsomtalen som planlagt... Just my luck liksom! Men jeg velger å tro at jeg kan gjøre opp for meg ved å publisere dette innlegget skikkelig tidlig i dag, jeg er nemlig nettopp stått opp og sitter med kaffen i koppen foran meg, så mine kjære gode vakre lesere- her får dere mandagsomtalen, en tirsdagsmorgen!
Denne gang ble omtalen en "måneds favoritt" omtale- Enjoy

*Snurr Film*
Husk å slå på HD kvalitet

Hva har vært deres favoritter i måneden som gikk?!

 Ønsker dere en fantastisk dag ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*
____________________________________________________________
#Månedens #Favoritter #Kroppspleie #Hår #Negler #Makeup #Skjønnhet 

Video \\ Favourite Makeuplook

ENDELIG!! 

Er jeg ferdig med redigering av videoen som jeg spilte inn på fredag. Det er helt tydelig at jeg trenger både ny data og et annet redigeringsprogram, for det tar jo 100 år slik som det er nå.. Men den som venter på noe godt, venter ei forgjeves og her kommer videoen jeg lovet dere

*Snurr Film*
Husk å slå på HD

Produktene jeg har brukt i denne videoen er 

Hud: Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer og Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation. 

Kinn: bhcosmetics Forever Nude Sculpt & Glow palette og The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome 02

Øyne: Makeupmekka Water Resistant Eyeliner Pencil Brown med Blackout fra Naked 2 paletten over

Lepper: (♥) Star Gazer Lip Liner Pen 01 og Urban Decay Sheer Revolution Lipstick -F Bomb

Fortell meg gjerne hva dere syns om videoen og kome som alltid gjerne med ønsker til hva dere vil se i neste video! ♥

Vi snakkes senere fininger!!
-Charlie

Klikk her, for å abonnere på kanalen min

___________________________________ __________________
#Makeup #Video #Tutourial #HowTo #Redlips #Skjønnhet

Makeupvideo \\ Smoke it up!


//Produktene i videoen er sponset av MakeupMekka

Hei igjen!! 

Som nevnt i forrige innlegg, så har jeg enda en video på lur! 
Denne gang viser jeg hvordan dere enkelt kan gjøre hverdagslooken i forrige video om til smokey eyes, perfekt for kvelden.

Produktene som er brukt i videoen er fra Starterkit Eyes Deluxe fra Makeup Mekka!

 *Snurr Film*
Husk å ta på HD kvalitet

Håper dere likte videoene! 
Skrik gjerne ut om det er noe dere vil jeg skal lage video om til neste gang :)

Snakkes plutselig <3

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#HowTo #Makeup #Tutourial #Sminkevideo #MakeupMekka

 

 

Makeupvideo \\ Hverdagsmakeup

//Produktene i videoen er sponset av MakeupMekka

Heisann alle sammen!! 

I dag kan jeg endelig dele med dere en rykende fersk makeupvideo!! 
Det er jammen blitt en stund siden forrige video, så nå syns jeg det var på tide å få laget en.

I denne videoen tar jeg for meg kjapp og enkel hverdagsmakeup til øynene ved hjelp av Starterkit Eyes Deluxe fra Makeup Mekka!

*Snurr Film*
Husk å ta på HD kvalitet 

You like?!
Har du lyst å se hvordan du enkelt gjør denne looken om til fest look?
- se den videoen HER!! 

Lots of looove ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#HowTo #Makeup #Tutourial #Sminkevideo #MakeupMekka

Morning Fixup \\ Hår og Makeup på under 10 min!!

God morgen!! Fy søren så deilig med enda en dag der solen stråler =D 

I dag tenkte jeg å rett og slett kjøre en reprise på hvordan gå fra morratryne til super fresh, på under ti minutter! Det er jo alltid poppis med tips på den fronten! =DJeg ser at jeg har fått mange nye lesere den siste tiden, så da tenkte jeg at hvis ikke dere har sett denne enda, så får dere sjansen nå! =D

*Snurr Film- igjen* 

Produktene jeg brukte i videoen:
The Body Shop Tea Tree BB creme 01, Lightening Touch 03, Shimmer Waves 01, Lip & Cheek Stain 03 og Urban Decay Perversion Mascara 

Håper dere likte videoen og at det gjør det lettere for dere med tidsklemme om morran, kanskje dette kan være til inspo for morgendagens morning?

De berømte snurreflettene mine, kan du forresten se hvordan jeg lager HER - er du utålmodig så kan du spole til 3.27 minutter uti videoen :)

Vi snakkes senere i dag loves <3

 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #vlog #video #howto 

Get The Look \\ Margot Robbie @ The Oscars 2015

Heisann dere! 

Nå har jeg endelig videoen og et par bilder av min versjon av Margot Robbies Oscar 2015 look!
Håper dere liker videoen og bildene  Produktene jeg brukte i videoenHåper dere likte videoen og looken, fortell meg gjerne hva dere syns =)

Nå må jeg løpe ut døren, vi snakkes senere vakre!!

 

 

FØRSTEMANN \\ PRODUKTLANSERING

//Sponset produkt

HELLUUU!! =D 
Jeg har i dag gleden av å introdusere et HELT nytt produkt fra Makeup Revolution Norge
SÅ hvis du vil se hva det produktet er... 
*Snurr film*

Produktet er tilgjengelig fra kl 1200 
19.02.2015 og prisen er kun 69,- 


 

Hva syns dere?!
Er dere like gira som meg?

I tillegg til dette flotte produktet er det masse nytt på vei inn til lagrene hos Makeup Revolution- så da er det bare å ønske dere happy shopping!! 

Nyt dagen videre dere- så snakkes vi senere loves!!

 #MakeupRevolution #Lansering #produkter #makeup #skjønnhet

Morning Fixup \\ Hår og Makeup på under 10 min!!

YES YES! 
I did it! =P
Nå har jeg endelig fått til å spille inn videoen som jeg failet fullstendig på å lage forrige uke, jeg har redigert den ferdig og HER er den!
 

HVORDAN BLI KVITT MORRATRYNE OG PUTESVEIS PÅ UNDER 10 MINUTTER!Husk å slå på HD kvalitet ;)
*Snurr Film* 

Håper dere likte videoen og at det gjør det lettere for dere med tidsklemme om morran, kanskje dette kan være til inspo for morgendagens morning?

De berømte snurreflettene mine, kan du se hvordan jeg lager HER - er du utålmodig så kan du spole til 3.27 minutter uti videoen :)

Jeg blir forresten utrolig glad hvis du vil subscribe på kanalen min! =) <3

Nå skal jeg slenge meg i sofaen med en kopp te og lade batteriene!

Snakkes i morra my loves!!

 

Youtube \\ Charlotte Berg

Hei på dere!!

Visste dere at jeg er på youtube?
Hvis ikke kan dere sjekke noen av videoene mine i innlegget her og jeg blir utroooolig glad om dere vil abbonere på kanalen min HER!

 How To Videoer:

 

5 kjappe Videoer:

 

For mer videoer stikk innom kanalen min!! =D

Stikk gjerne innom spørreundersøkelsen jeg har pågående her

Ny Video!! \\ Tutourial

Heisann dere!!

Beklager at denne videoen kommer så seint- men den som venter på noe godt vettu ;)

Har kranglet med movie maker under hele redigerings prosessen*big surprise* og ja jeg skal skaffe meg et mer fungerende program snart- jeg bare klarer ikke bestemme meg- så kom gjerne med tips! =)

Anywho- her kommer videoen hvor jeg viser hvordan dere bruker The One Foundation fra Makeup Revolution- og siden jeg er så patriotisk når jeg gjør reviews så lagde jeg resten av looken med andre Makeup Revolution produkter så det ble en komplett look med produkter fra de!

Jeg har en sånn greie om at når jeg gjør looks fra merker som jeg liker, så prøver jeg å gjøre det kun med produkter fra samme merke,
da får dere sett hva det merket har å tilby som helhet!  =)

*Snurr film*
husk å slå på hd kvalitet

 

 

Ha en nydelig kveld og natt! 
Snakkes i morgen <3Produkter brukt i videoen:

Hud:
Cover & Conceal palett (sponset)
The One Foundation 03 (sponset)

Chocolate Heaven Bronzer (sponset)
Ultra Blush Palette (sponset)

Øyne:
Liquid Concealer -Fair
 Redemtion Palette -Iconic 2
Amazing Lengths Mascara 

Lepper:
Salvation Velvet Lip Laquer -You Took My Love 


 

How To.. Vaske Sminkekoster

DA er første video klar!! =D

Den andre videoen jeg holder på med er nok ikke klar før til helgen, men det overlever dere vel? =)

 

Det jeg skal vise dere i dag er rett og slett hvordan dere vaske sminkekostene deres! 
Dette gjør jeg minst en gang i uka- og oftere på de kostene som jeg bruker til våte produkter- her skal ikke bakterier få gro! ;)

Enjoy!
Husk å sette på Hd kvalitet ;)  

-Charlie

 

#Video #Vlog #HowTo #Vaske #sminkekoster #rent #shampo #makeup #makeupartist #skjønnhet #skjønnhetsblogger

First Impression \\ Makeup Revolution

Heisann dere,

Da er omsider videoen med Makeup Revolution produktene klar!

Husk å slå på full HD kvalitet =)

*Snurr Film*

 Slik ser det ut litt mer up close:


Da fikk dere sett mitt første intrykk på produktene, så etter å ha hatt på sminken en hel dag er dommen som følger:


Jeg er helt blown away av disse prisene og kvaliteten deretter! Dette er virkelig sminke som man hver jente har råd til!!
Er du nysgjerrig på flere produkter kan du besøke hjemmesiden til Makeup Revolution HER =)


Det var det for denne gang!
Nå venter jeg på pakke i posten med et par andre produkter som jeg gleder meg veldig til å vise dere!
I tillegg så har jeg noen produkter som jeg skal gi bort til en heldig leser veldig snart!

Hva syns dere om videoen og omtalen?
Prøvd noen av disse produktene selv enda? 

Ha en fin lørdag så lenge kjære lesere!! <3

-Charlie

_________________________________________________________________________________________________________________________________
#MakeupRevolution #MUR #Makeup #Sminke #Omtale #Video #Vlog #Videoblogg #Makeupartist #Skjønnhet #Beautyblogger