Mineral Makeup

Produktene jeg bruker til å legge makeup er hovedsakelig fra The Body Shop.
Blandt mine favorittprodukter er de nye Extra Virgin Mineral foundationene.

Produktene i serien er beriket med den prisbelønnede kaldpresset extra virgin oliven olje fra Community Trade, samt en eksklusiv kombinasjon av mineralpigmenter.
Produktene føles ultralett og fin på huden og har i tillegg beskyttende effekt for huden i form av solfilter. 

 

Bilde fra TheBodyShop.no

 

1. Cream Compact Foundation som passer bra for normal til kombinasjonshud,  som gir fantastisk dekk og føles lett hele dagen. Veldig viktig å jobbe produktet godt inn i huden med kost eller svamp slik at det smelter og blir “i ett” med huden.

2. Liquid Foundation er helt nydelig alene eller sammen med pudder. Gir bra dekk, spesielt på rødhet i huden.
Her er det vitkig å huske at less is all you need! Tar du for mye på vil huden kunne bli blank, så pittesmå perler om gangen for perfekt resultat.

3. Loose Powder Foundationr er kjempefin for alle hudtyper og spesielt sensitiv og uren/sensitiv hud.  Det dekker fint og er veldig bra om du ønsker at huden skal få puste, se helt natrulig ut og samtidi ha en frisk glød i ansiktet.

Jeg personlig bruker enten Creme Comapct alene, eller Flytende Foundation sammen med Løs Pudderet. Da får jeg dekket huden min perfekt og har et matt og naturlig finish dagen igjennom.

    1. Den nye mineralsminken er helt fantastisk! 🙂 Jeg bruker som regel EVM cream compact powder sammen med litt all in one og honey bronze solpudder. På andre bytter jeg gjerne ut all in one med EVM loose powder foundation 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg