Highlighting

Jeg tenkte å legge ut litt av mine favoritt highlighting produkter så her kommer de:

The Body Shop Baked Bronzer 02

*Denne er egentlig en bronzer, men med lette strøk så passer den perfekt som highlight, du kan legge den på leppene med gloss over, over kinnbena for glød og øyenbrynsbenet for et løft til øyet! Utrolig fin å jobbe med! 
Den finnes også i en mørkere variant om du ønsker en bronzer med fin glød også. I tillegg har alle vært igjennom en håndlagingsprosess så ingen er like! Dermed kan du velge den du syns er finest og som har de pigmentenedu vil ha til din hud! Rett og slett fantastisk! 

 

The Body Shop Brush on Radiance

*Highlight på boks! Små kuler med forskjellige lystoner som du blander med kosten og påfører på ønsket område, veldig fin å jobbe med og gir fin naturlig glød til huden.
Denne finnes også i en bronzing variant, som gir naturlig og fin glød til huden. 

 
The Body Shop Lightening Touch

*Har skrevet om denne før men den hører jo også til her; dette er en consealer og highlighter og et must i en hver jentes sminkepung! Den kan brukes for å dekke ringer under øynene samt brukes på kinnben, øyenbrynsben, neseben og hake for å få lys og glød til huden. Den inneholder ikke shimmer så da blir det en mer naturlig glød.
Om du ønsker shimmer og effekten av Lightening Touch, kan du legge denne først og mens den ennå er litt fuktig legge ønsket shimmer highlight i pudderform over, da får du en fantastisk glød!

 

Kommer til å oppdatere etterhvert som jeg kommer over andre relevante produkter.
Untill next time…

xoxo

-Charlie-

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg