Shimmer Cubes – Ett av mine absolutt favorittprodukter

Tenkte å dele litt av mine favoritter, denne gang Shimmer Cubes.

Dette er en fantastisk sammensettning av fire kubeformede øyenskygger med masse hærlig shimmer i fire forskjellige farger per boks.
Min absolutt favoritt er nr 06 – brun, kobber, gråbrun og lys beige farge som du kan bruke hver for seg eller sammen som en look.

Her er litt forskjellige tips om hva du kan gjøre med denne hærligheten av en type øyenskygge! :

1) Påfør ønsket farge på kosten din og bruk en ansiktspray f.eks Vitamin C eller E Face Mist fra The Body Shop til å spraye en dusj over kosten med fargen på.
Når du nå påfører fargen på lokket får du ekstra shimmer og metallisk look på skyggen og den sitter bedre.
(Pass bare på at du ikke dynker den våt, det skal bare være en touch av spray på kosten) 

   

2) Påfør med en kajal, gjerne Carbon Definer da disse inneholder ekstra pigment og olje for en mykere og mer intens farge, på øyelokket så bredt du ønsker og velg ønsket farge i Shimmer Cuben din og dus denne over der du har påført kajal, legg gjerne en liner og maskara og vips så har du en super enkel Smokey Eye effekt som er vannavstøtende og sitter hele kvelden!

(Pass på å duse linjene godt så du ikke får noe harde overganger) 

2+) Jeg liker å være litt vågal og lærte på sminkekurs en gang å påføre knall rød lip liner i globallinjen som man duser ut med en kobberbrun farge, ram så inn resten av øyet i en sjokoladebrun farge og dus overgangene sammen, det blir så utrolig lekkert!

3) Finner du ikke farge på glossen du hadde lyst å bruke for kvelden, men har en blank gloss liggende?
Vel da kan du enkelt skrape bittelitt av ønsket farge av shimmer cuben din og knuse kornene og blande i den blanke glossen din! (bruk gjerne et lite fat eller annen liten overflate så det ikke blir så mye gris)

3+ eller om du har lagt en ensfarget leppe og ønsker en såkalt 3D effekt på leppen kan du gjøre det samme, velg en lys farge i Shimmer Cuben din og skrap litt av, knus kornene og dytt på midten av leppen, påfør derretter gloss og du er klar for kvelden!! 

Var dette nyttige tips?
Vil dere at jeg skal lage en bildeserie hvor jeg gjør disse tre tingene så kommenter hva dere vil jeg skal gjøre
J

 

Xoxo
-Charlie 

4 kommentarer

Siste innlegg