TESTING: OPPSTRAMENDE SERIE, SPA FIT!

Hei alle sammen! 

Jeg driver nå og tester den nye oppstrammende kroppsserien fra The Body Shop, den heter Spa Fit og ser slik ut:


http://www.thebodyshop.no/nyheter.aspx?pid=254&docid=189 
(link til produktene på nettsiden til The Body Shop)

JEG syns de er fantastisk deilige! 
Er vel rundt tre uker jeg har brukt hele serien sammenhengende og jeg merker veldig forbedring på huden!

Denne nye serien inneholder aktive, 100% naturlige ingredienser bla. koffein, mykgjørende og oppfriskende sitrusoljer og økologisk aloe vera fra Community Fair Trade i Guatemala.

Skrubben kr 269,- : Først og fremst lukter den HIMMELSK! Denne bruker jeg aller først, 1-2 ganger i uken, sammen med skrubbe hansker eller skrubbe børste, det denne er med på å gjøre er å drenere overflødig vann i kroppen ved hjelp av den skrubbende masseringen samt de flotte sitrus ingrediensene og koffeinen.
Den fjerner også døde hudceller OG den skummer så den er super drøy i bruk og etterkater huden, kald (ja faktisk, kjenner at det er skjedd noe 😉 ) oppfrisket og kjempemyk!

Oljen kr 289,- + Massager kr 109,- : Når jeg er skrubbet ferdig, flott og fin(!) går jeg over til oljen og massageren. jeg tar noen dråper med olje på alle områdene jeg ønsker å jobbe med (oooveralt hehe) og bruker massageren og jobber i gang blodcirkulasjonen. Jeg jobber den i sirkelbevegelser og opp og ned langs områdene helt til huden begynner å bli rød og varm (du kjenner når blodet får tilgang og begynner å strømme, deeilig!) så skyller jeg av og bruker en god shower gel, min favoritt Olive Shower Gel 89,-

Serumet kr 359,- : Til slutt skal serumet på! Dette er fantastisk deilig, det kommer i en gele konsistens som jeg massererer godt inn i promblemområdene, lar det trekke inn i huden i noen minutter, da kjenner du at det begynner å jobbe for det “fryser” blir skikkelig kaldt og godt! Det som er med serumetet er at det er en slags “kickstarter” i denne kroppsserien, man trenger bare bruke det i så og så lang tid og vedlike holde med å bruke oljen i etterkant- ja oljen kan brukes både som påsmurning etterpå OOG til masseringen i dusjen.  
++ den har faktisk redusert utseende på arr og strekkmerker! 

Så siden jeg forsatt tester denne serien kan jeg ikke si noe om endelig resultat, men så langt har huden blitt synlig fastere rundt armene og magen, blodcirkulasjonen er mye bedre i armene og beina og huden er deilig fuktet uten å være klissete! 

SÅ bare enn ting som er en selvfølge viktig å nevne er jo at en krem er ikke magi, man må selvsagt tilpasse kosthold og trening om man ønsker å både gå ned i vekt, få fastere hud og evt redusere cellulitter, men denne serien er veldig god å bruke sammen med trening for å få optimale resultater!

Så hva tror du?

Kom gjerne med innspill! 🙂

HA en super mandag!

Xoxo
-Charlie- 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg