Hudpleie Rutiner

Hvordan er din hudpleie rutine?
Renser du hver morgen og kveld? 
Fukter huden med dagkrem, nattkrem, serum? 

Vi får bare tildelt en hud, så det er så utrolig viktig at vi passer på den og gir den riktig pleie.
Tenkte å dele med dere noen tips fra min hudpleie rutine:

Min hudtype er kombinert, jeg er både litt tørr men kan også bli lett oljet i huden og jeg har begynt å få mine første aldringstegn:

1. Rens2. Skrubb3. Maske4. Toner

– Når man er ca i midten av 20årene kan huden begynne å vise tegn på aldring, det gjør nettopp min hud, så jeg bruker en ansikts rens i en hudpleieserie for de første aldringstegnene, Nutriganics, som er en økologisk sertifisert serie fra The Body Shop. Rensen vasker skånsomt bort urenheter, smuss oljer og sminke i huden, samtidig som den mykgjør, frisker opp og glatter ut huden.

– En gang i uken bruker jeg en skrubb med høyt konsentrat av vitamin C fra Camu Camu bær, skubbpartikler fra knuste mikropartikler og fukt fra sheasmør.

– Masken som jeg bruker etter skrubben (også en gang i uken) er i Nutriganics serien igjen, det er en fuktighetsgivende og oppstrammende leiremaske som renser godt i dydben samtidig som den jobber med fuktighet og aldringstegnene.

– Til slutt bruker jeg en forfriskende toner.
Når vi renser huden, endres PH verdien i huden, så for å nøytralise PH verdien bør man bruke en toner, den er også med på å lukke porene og klargjøre huden for påføringen av kremer.

 5. Øyekrem6. Dagkrem7. Nattkrem8. Ansikt spray

– Øyekrem er kjempeviktig! Huden rundt øyepartiet er så tynt at der har ikke dagkremen din noe å gjøre, så for å få riktig fukt og beskyttelse rundt øyet legger jeg et par prikker med Nutriganics øyekrem og lar huden trekke dette til seg

– Deretter påfører jeg Aloe Vera Day Cream i resten av ansiktet. Denne gir huden min riktig fuktghet iløpet av dagen. Den er kjølende lett og fin.

– Om natten tar huden til seg ekstra mye av virkestoffene i kremen du påfører, så her legger jeg Nutriganics Night Cream for å gi masse fukt og pleie til de første aldringstegnene. Rik og god  økologisk nattkrem!

– Ansiktvann er min store avhengighet- jeg bruker Vitamin C Face Spritz, spesielt når jeg legger makeup, den gir masse vitamin C til huden og er kjempedelig å spraye seg meg opptil flere ganger gjennom dagen for å holde på fukten, gløden og gi friskhet til huden!

Så her har du min hudpleie rutine, håper du fant noe nyttige tips til din egen hudpleie rutine! 

 

  1. ååh, jeg er så fryktelig dårlig på å rense huden! Kommer periodevis inn i det, så dabber det av og glemmes helt bort, til jeg på ny får en periode! Men når jeg først er flink så pleier jeg å rense den morgen og kveld og jeg bruker mary kay produkter, kjempe gode produkter syns jeg!;)

  2. Uff, jeg er altfor dårlig med hudpleierutiner! Men jeg har alltid hatt fin hud, og har derfor ikke giddet – da er det vanskelig å arbeide inn gode rutiner senere.

  3. Ja d er fort gjort at det går i glemmeboken når man har fin hud eller en periode med fin hud.
   Jeg slet med en type akne som allergisk reaksjon på dårlige produkter og brukte to år på å få huden min til bedre tilstand, så nå er jeg veldig nøye! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg