Blått er HOT!

Postet et innlegg her om dagen om at blått ikke kun gjalt på 80-tallet og viste dere en look med blå liner (reprise kommer under)

…Så satt jeg her og gjorde research til en jobb jeg skal gjøre i februar med vår/sommer makeup looks- og dæsken, der kom der
jammen meg masse bilder opp av blått blått blått!

 • Så i år er blått HOT!

Da jeg lagde tittelen på innlegget, ville jeg jo egentlig bare ha en god unnskyldning for at eyeliner valget mitt skulle være greit,
men det trenger jeg visst ikke tenke på i år, for det er HELT greit å bruke blått, som liner og/eller skygge (så lenge det ikke blir på leppene er det ok)

 •  Sørger du for at det ser super fresht ut som på disse bildene under, kan du leke deg alt du vil med super fargen for 2013:

 • For å “pull of” denne looken, er HUD super viktig, legg en naturlig base, glødende med litt frisk rouge og/eller litt bronzer!
 • På leppene er det poppis med naturlig lett glossede lepper eller det helt motsatte med fukisia leppestift.

Whatever  floats your boat hvertfall, jeg må si at jeg egentlig digger blått som liner, enten over eller under øyet og jeg ELSKER fukisia lepper.

(hmm.. kasnskje ikke så farlig å røpe nå at blå liner looken, ble med meg hver dag på jobb forrige uke!?)

Nå avslutter jeg med en liten reprise under og så kan du lese hele innlegget “Not only for the 80’s – Blue Eyeshado”  etterpå!

 • Så hva tror du?
 • Vil du slenge deg på den blå trenden?

-Charlie

4 kommentarer
  1. Tror ikke jeg er helt der. Av åpenbare grunner bruker jeg mest mulig “naturlige” farger, for å unngå i størst mulig grad å se ut som en dragqueen. Det skal ikke så mye til i mitt tilfelle 😛

  2. Emilie: hehe, nei er jo rett og slett smak og behag 😉 alltid når jeg skal hjelpe noen med å finne ny makeup så er det viktig å begynne med noe man føler seg vel med, så kan man heller eksperimentere med farger som det her senere hvis man føler seg vel med det! ellers er naturlig vel og bra (har sett at det også er stort i trendbildet i vår så det kommer noen bilder med det også snart 😉 )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg