Fredags Luxus!

Hei alle sammen!

I dag er det FREDAG! Jeg har fri fra jobb og da er det dere kjære lesere som får min oppmerksomhet! 

Jeg har handlet inn litt snadder til kroppen, samt at jeg har fått litt flere produkter til hudpleierutinen og så hadde jeg en hårkur jeg enda ikke hadde fått testet.

I travle dager må man bare sette av tid til å gi seg selv litt pleie, det er så utrolig viktig, og har så utrolig mye å si på hvordan vi føler oss fra dag til dag, så om det er lenge siden sist du unnet deg litt selvpleie, gjør som jeg har i dag- TA DEG TID og la husarbeidet stå en time eller to lengre- det går ingen steder desverre  , unn deg selv et hjemmespa på badet og ta andre gjøremål etterpå, for det går faktisk mye lettere å komme igang med slikt etter at DU føler deg BRA!

Så nå sitter jeg her nydusjet og skrubbet og kuret fra topp til tå, (mens oppvasken står og venter på benken) jeg nyter en hjemmelaget caffe latte, hører på p3 og føler at denne dagen skal bli skikkelig topp!!  

Det jeg har testet til hår og ansikt 

 

 • Joico K-PAK Revitalux 
  Inneholder Keratin Peptide Complex, som skal bygge opp håret selv etter mange års slitasje- håret mitt kjennes helt fantastisk ut nå så er nøgd sålangt!
  (sample utgave)
   
 • Ole Henriksen on the go cleanser
  Denne rensen har en fyldig gel konsistens og inneholder masse vitamin C, den er mykgjørende, fjerner all sminke og huden føles REN etter bruk.
  (kr 275,-)
   
 • Ole Henriksen blue/black berry enzyme mask
  Inneholder kraftfulle blå- og bjørnebærekstrakter og papaya enzymer som gir glød og huden blir glatt. Du finner også fuktbindene sodium hyaluronate og gjennoppbyggende lavendelekstrakt, nå kjennes huden min ble friskt renset, fuktet og det føles veldig bra!
  (kr 425,-)
   
 • Ole Henriksen truth serum
  En skikkelig fuktbooster, masse vitamin C og gir deg både fukt og beskyttelse mot forurensning.
  (kr 545,-)
   
 • Ole Henriksen nurture me dag krem
  Etter ny update av hudpleier har vinteren vært hard mot min sarte hud, jeg har veldig tynn hud og er veldig forsiktig med produktene jeg påfører- så til min hud akkurat nå passet denne veldig fint, med masse viktige vitaminer, samt hvetekimolje som er natrulig rik på vitamin E som også er med på å beskytte huden mot påkjenninger som forurensing!
  (kr 545,-)

Til kroppen brukte jeg disse (baare friske farger- noen som ser at jeg eg klar for vår eller? )

 • The Body Shop Mango Shower Gel
  En såpefri dusjgel som inneholder blant annet mango kjerne olje, sammen med badeliljen min får jeg superdigg skum og kroppen blir ren og fuktet samtidig, vinn vinn!
  OG det skader heller ikke med den vanvittig friske og gode mango duften!
   (kr 89,-) 
   
 • The Body Shop Spa Fit Smoothing & Refining Body Scrub
  Dette er virkelig min favorittskrubb! Den inneholder 100% naturlig sitrus ingredienser som Pinkgrapefruit, appelsin og sitron- da skjønner du at den lukter helt himmesk godt! I tillegg finner du naturlig koffein i den som er med på å få ut overflødig vann i kroppen og booste blodsirkulasjonen. Virkelig verdt å teste ut!
  (kr 269,-) 
   
 • The Body Shop Spa Fit Toning Concentrate
  Konsentratet inneholder mye av de samme ingrediensene som skrubben, den kommer i en fyldig gel som du masserer godt inn i problemhudområder, dvs- slapp hud, cellulitter osv, masser noen minutter og så kjenner du når den er i ferd med å trekke inn så kommer det en kald ising- DIGG! hehe
  (kr 359,- )
   
 • Ole Henriksen body sleek hydrating lotion
  Denne kremen har en lett og fin konsistens, smøres fort inn i huden og blir ikke klissete, me like, den dufter eterisk og godt og inneholder vitamin C og avokado olje bl.a. Jeg smurte den inn på de stedene hvor jeg ikke hadde konsentratet fra Spa Fit.
  (kr 375,-) 

The Body Shop produktene finner du i alle The Body Shop buttikker, samt noen av varene finnes på webshopen 
Ole Henriksen produktene finner du blant annet på myBeauty.no >

(priser kan variere, dette er pris pr dags dato) 

Dette var en liten smakebit for både deg og meg, når jeg har testet produktene over lengre tid vil dere få en skikkelig og utfyllende omtale- men håper dette gir dere litt indikasjon på hva produktene går utpå =)

 • Har du selv prøvd noen av disse produktene?
 • Isåfall hva syns DU om dem? 

Håper alle har en fin fredag så langt, nå skal jeg ikke utsette husarbeidet mer og ta i et tak!
Vi snakkes litt senere i dag til en aldri så liten feiring av at det er fredag, vet dere ikke hvordan jeg pleier å feire enkelte fredager?!
Det finner du hvertfall ut av litt senere =)

Klemmer fra
-Charlie 

#Thebodyshop #Olehenriksen #hudpeie #kroppspleie #Bloggtips #Hjemmespa #Beautyblogger

2 kommentarer
  1. Kamilla Haaland: ja dette var første gang siden- jeg kan ikke huske sist! Du får finne deg en dag i helga kanskje? =) viktig å ta vare på seg selv!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg