High Light! Nye makeupprodukter!

Når det kommer ny sminke på markedet, er jeg som et lite barn på julaften!
Kan nesten ikke vente med å åpne pakken, prøve på og se hvordan det tar seg ut!

-Vel den lille jenta på julaften følelsen har kommet nok en gang- nye produkter fra The Body Shop er her:


1 Lightening Touch Universal Highlighter

Endelig en Highlight pen som du kan stryke på akkurat der du ønsker litt ekstra lys i ansiktet! 
Denne har en florlett kosnistens og hærlig lysreflekterende effekt og superfin til å bruke over kinnben, under brynet, over leppen- ja hvor som helst der du vil fremheve!
I LOVE IT! 


2 Brush on Sunlight

Alle har vel prøvd et sett Bronzing kuler? 
Det har hvertfall vært en klassiker i mange år på The Body Shop- mens denne nye fargen har masse deilige nyanser, gull, rosa, korall- bland dem sammen og stryk over kinna og du får en nydelig glød i ansiktet! 


3 Shimmer waves 04 Coral

Denne har ikke rukket å bli med hjem enda, men jeg har fått prøvd den i butikken og den er så utrolig fin, nydelig blanding av korall og rosa toner!
Jeg personlig elsker Shimmer Waves og har selv Bronze og Blush fra før- og bruker dem både på øyne som skygge, i blandet sammen i kinn som rouge og solpudder- men også på leppene med en gloss over.
Et produkt som kan brukes til mer enn 1 ting er altid en vinner hos meg- så ved neste shopping runde skal Coral bli med meg hjem også, så kan dere få se hvor fin den er! 

4 Lightening touch 05 

Endelig kom en farge til mørkere hud også. Dette har jeg ventet lenge på og fargen er nydelig!
Lightening Touch er som kjent “tryllestaven” til meg og mange andre makeupartister- den er laget i en tynn konsistens spesielt tilpasset den tynne huden under øynene og er derfor ypperlig til å sjule mørke ringe runder øyet  OG om øyeskygge primer! (enda et produkt til mer enn bare en ting)
Jeg bruker også denne til å “rydde opp” om det er kommet litt øyeskygge dryss,  for mye kajal/eyeliner osv. bare ta en Q-tip- dypp i litt Lightening Touch og “visk” bort rusk og rask 🙂

Så- det var litt om de nye produktene- det hører jo med å vise hvordan de ser ut annet enn på pressebildene- så i dag har jeg laget en look hvor jeg har brukt Lightening Touch 03, Lightening Touch Universal Highlight og Brush On Sunlight av de nye, samt brynspen med Slanted Brush, BB creme og Mineralpudder på huden, Super Volume Maskara og Carbon Definer på øynene og favoritt leppefargen for høsten og vinteren Colourcrush Lipcolour 240.

Enjoy! 

Her har jeg prøvd å illustere en slags mal for hvor jeg har lagt fargene, men tar det skriftlig og for sikkerhetsskyld, hehe..

  • BB og Mineral over hele ansiktet.
  • Brush On Sunlight over kinnene- Smil til deg selv i speilet og der de gode runde eplekinnene kommer frem og bakover er hvor den skal ligge.
  • Lightening Touch 00- Universal Highlight over kinnben, neserygg, amorbue(rett over leppen) under leppen og rett under brynene.
  • Lightening Touch 03 under øynene og over øyelokket, så gjemmer vi bort litt mørkheter. I tillegg har jeg lagt den rund leppen på sidene slik at leppefargen blir fremhevet når den kommer på.
  • Bryn er fylt i med Brow Pencil 03 og blandet inn i bryn og huden med Slanted Brush
  • Over lokket har jeg brukt Carbon definer 01 Black som jeg har duset utover slik at linjen blir myk og avsluttet med Super Volume 02 Brown på vippene
  • Tilslutt påført Colourcrush Lip Colour 240 over hele leppen.

Ser du effekten? 🙂

Måtte jo ta med litt bilder av produktene “in real life”

Her er alle Lightening Touch fargene jeg har sammen, de to nye nyansene og den jeg bruker til meg- 03.

Brush On Sunlight kommer nok til å bli mye brukt nå i vinter- når vi ikke får mye ekte sunlight så er det fint å kunne jukse til litt med denne nydelige saken her!

Er veldig fornøyd med kvaliteten og effekten disse produktene gir- selv om jeg har brukt en del produkter, så kan du likevel se huden min og highlighten ser frisk og naturlig ut!

Det jeg liker med Highlighting av ansiktet er at jeg skjuler mørke partier og fremhever det jeg ønsker.
Spesielt godt liker jeg effekten av ingen mørke ringer under øynene (hvem liker ikke det?!) og at leppen får en mer tydelig form, samt at brynene blir veldig fint rammet inn! 

Så hva syns du? 

PS. jeg redigerer ikke bildene mine i noe photoshop, det hender jeg fikxer litt på lys, men her får du det slik det er med fine linjer (også kalt rynker) urenheter og det som er! 


Pleier du å bruke hihglihgt?
Har du prøvd noen av disse produktene?
Var denne omtalen nyttig?

 

Håper dere har hatt en nydelig helg!
Blir såklart veldig gla for kommentarer og tilbakemeldinger.

Søndagsklem
-Charlie- 

 

#TheBodyShop #Makeup #Makeupartist #BeautyBlogger #Nyhet #Sminke #Highlight #Lepper #Omtale

6 kommentarer

Siste innlegg