Semifinalist i Vixen Blogawards

Wow, på fredag tikket det inn en mail i inboxen min med denne teksten:

Kjære Charlotte!

Nominasjonen til VIXEN Blog Awards 2013 er avsluttet, og det har kommet inn rekordmange 10.000 nominasjoner. Juryen har nå plukket ut sine favoritter som går videre til semifinalen. Det er med stor glede vi kan informere om at DU er en av semifinalistene i kategorien Årets skjønnhetsblogg.

Det er nå opp til leserne å stemme sine favorittblogger videre til finalen. Stemningen foregår på www.vixen.no frem til 31.desember, og man kan stemme én gang per blogger hver 12. time.

Jeg ble overrasket og utrolig glad for dette og må bare takke alle som har nominert meg og juryen som valgte meg utav så utrolig mange andre nominerte! Dette er en stor ære og det er så mange andre dyktige bloggere med i kategorien, blandt dem to av mine favorittblogger så dette var stort!

Og det kunne ikke passet bedre med så gode nyheter etter et ganske tøft år med sykdom og nå sist ut vannlekkasje på kjøkkenet og nå en leilighet som står fullstendig på hodet! (Som også er grunnen til at jeg først nå har fått skrevet dette innlegget)

Igjen, tuuusen takk til alle sammen, jeg lover å ikke skuffe dere!

Så om du syns jeg fortjener å komme videre til finalen, trenger jeg din stemme og den kan du avgi 1 gang hver 12. Time her:

http://vixen.no/category/vba-2013-2/arets-skjonnhetsblogg/

Mange klemmer

-Charlie-

(Bildet er fra Vixen Blogawards i februar, og Ingrid som står ved siden av meg er beauty bloggeren fra Wannbee.no som også er semifinalist i år!)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg