Vinterfavoritter!

Heisann,

Plutselig var en uke gått uten at jeg har fått postet noe- men jeg har vært bortreist en liten uke nå og derfor ikke hatt annledning til å poste noe innlegg til dere.

I anledning det å være bortreist, så må man jo pakke med seg et par ting og jeg som den samleren jeg er når det gjelder skjønnhetsprodukter, måtte velge med meg de aller mest nødvendige tingene.
Så nøye utplukket og klar for å bli pakket ned kom jeg på at dette måtte jeg jo lage et innlegg om, for nettopp de produktene jeg valgte er de jeg ikke helt klarer meg uten så da ble det 3 kategorier med topp 5 produkter og et ekstra leppebilde 😉

Klar?
Here it goes:

Ansikt, hår og kropp:

 1. Mango Shower Gel fra The Body Shop– Nå på vinteren fins det ikke noe bedre enn å lukte fruktig og godt og minnes sommeren med såperfri og fuktgivende dusj gel!
 2. Drops Of Youth – Vinterhuden blir tørr og gusten, denne gjenoppretter fukt, gir glød og gjevner ut huden, med blant annet økologisk Babassu Olje og stamceller fra Criste Marine planten! I LOVE THIS!
 3. Face mist med vitamin C– fuktspray til å ha over makeupen og til å friske opp ansiktet etter lange dager.
 4. Volum, hold og varmebeskyttende til håret fra Kevin Murphy– så håret ikke står til alle kanter i den tørre vinterluften, og til å konstruere flotte frisyrer til f.eks julebordet!
 5. Biotherm deo spray, lukter himmelsk og holder hele dagen!

Makeup til huden:

 1. Moisture White BB creme– gjevner hudtonen og reduserer ugjevne pigmenteringer, perfekt base alene eller sammen med pudder
 2. Mineralpudder, Inika og The Body Shop, elsker disse mineralpudderne, dekker fint, ser naturlig ut og klogger ikke huden.
 3. Lightening Touch 03– fjerner mørke ringer under øynene, primer til øyelokkene og highlight til ansiktet.
 4. Pure Colors Mineral Bronzing Queen Bronzer, naturlig og fin glød til blek og gusten vinterhud
 5. Brush on Sunlight, nydelig fersken, rosa og gull tonet glød til kinnben, funker flott alene og sammen med bronzer for glød og farge i ansiktet.

Makeup til øynene:

 1. Carbon Definer Black– super til å bare lage en fin liner eller til å jobbe sammen med øyenskygge for smokey eyes
 2. Makeup Mekkas Eyeshadow Magnet– fantastisk primer til øyenskygge som gjør at den sitter HELE dagen og pigmentene i skyggen din kommer mye bedre frem- LOVE IT!
 3. Shimmer Waves, jeg elsker produkter som kan brukes til mer enn bare en ting, øyenskygge, rouge og leppefarge i ett- kan ikke bli feil med disse!
 4. Makeup Mekka Brow gel, denne er fantastisk- det er bittelitt bruntone i den som gjør at den passer perfekt for mine lyse bryn når jeg ikke har tid til å tegne og forme og styre på- påfører jeg denne bare over brynene og de er definerte, naturlige og hårene holder seg fint på plass.
 5. Super Volume Mascara– ingen over, ingen ved siden av og alle under- dette er og forblir min favoritt maskara- har den i både sort, brun og blå.

Topp 5 Lepper:

Jeg har alltid med meg en liten “pouch” hvor det akkurat er plass til disse 5 herlighetene- det er ikke til å stikke under en stol at jeg elsker leppestifter og her er mine favoritt farger.
De er rett og slett så fine alle sammen at jeg ikke klarer å velge hvilken jeg liker best så må bare ha dem med meg alltid slik at jeg har en farge som passer til en hver annledning, litt teit, jeg vet- men hva kan jeg si- klarer meg ikke uten, hihi

 1. Colourcrush Lip Colour 205 – knall rosa, myk og matt, frisk og lekker- passer supert til når jeg har nude skin og lett øyensminke.
 2. Colourcrush Lip Colour 220 – Myk og kald rosa, litt shimmer, denne bruker jeg hvis jeg har mye øyesminke og bare trenger en lett farge på leppene. 
 3. Colourcrush Lip Colour 240 – Dyp lilla (den jeg har på på bildet under) Perfekt farge til vintersesongen, både til nudeskin makeup og mørk øyemakeup for en dramatisk makeup. Den er matt men glansfull og suuuperlekker!
 4. Colourcrush Lip Colour 105 – Oransjerød, denne er frisk, matt og leken, kjør sort eyeliner frisk hud og denne på leppene and you will look smashing! Gøy å skille seg litt ut med oransje!
 5. Colourcrush Lip Colour 315 – Dette er den snilleste leppestiften, litt skimrende, koralltone og nude i fargen, passer til alt, hverdag, smokey eyes- whenever.

Så da er min toalettmappe avslørt!

Hvilke produkter kan ikke du klare deg uten?
Har du prøvd noen av disse produktene?

Håper dere har en fin fin helg sålangt- tenkte å dele med dere en How To.. guide til smokey eyes senere, kanskje dere får inspirasjon til kveldens makeup? 🙂

Sees snart!

Klemmer fra
-Charlie-

 

 

#Sminke  #Makeup #Beautyblogger #Skjønnhetsblogger #TheBodyShop #MakeupMekka #KevinMurphy #Biotherm #Favoritter #VixenBlogawards #Stempåmeg #Stem

 

3 kommentarer

Siste innlegg