Favoritter fra Makeup Mekka!

Makeup Mekka er i følge seg selv, Norges Norges nye hippe makeup selskap og de jobber etter en filosofi: Å tilby deg kvalitetsmakeup, til beste pris!

– Jeg er veldig enig med dem, de leverer utrolig mye bra produkter til uslåelige priser! Og det at de er Norsk, det tar frem et lite ekstra pluss, vi må jo heie litt på våre egne?!

Over de siste par årene har jeg grodd til å bli veldig glad i mange av produktene derfra og har dermed fått meg noen faste favoritter og tenkte å dele disse med dere i kveld! 🙂
(Direkte link til hvert produkt i hver overskrift- av produktet )

 

Easy Peasy Brow Gel

Dette produktet er perfekt til mine lyse bryn.
Jeg bruker den hver dag og er storfornøyd, den sitter hele dagen, blir akkurat passelig stiv og det at den gir litt farge gjør at jeg ikke alltid trenger å fylle på med ekstra bryn farge.
De dagene jeg sminker meg ekstra og bruker brynskyggen i tillegg er denne et perfekt avslutnings produkt, for å holde alt på plass!

Anbefales på det sterkeste! 

 

Eye Shadow Magnet (Shadow Primer)

Har nå brukt denne primeren MYE!

Alle øyenskygger sitter som støpt hele dagen, pigmentene kommer mye bedre frem og alt dette uten at skyggene striper seg på øyelokket!
Konsistensen er god å jobbe med og det er ikke noe “mikk makk” med den, bare enkel og GOD!

Har brukt primeren både på meg selv, samt på modeller når jeg jobber ute og den holder alt på plass! Virkelig et topp produkt som jeg anbefaler på det varmeste!  


Verdt å nevne den ultimate testen: 
Hadde påført primeren og skygge på morgenen og selv etter hardcore spinningtime på 75 minutter, på kvelden satt øyenskyggen like fint på 😉

  

Pro Cosmetic Brush SoapDenne såpen er så lur! 

Første par gangene jeg brukte den var jeg litt usikker på hvordan det funket best, men etterhvert fant jeg teknikken som funker for meg og mine 100 +++ børster.
Som makeupartist vasker jeg ofte børstene mine og nesten alltid må jeg vaske alle sammen, med andre børste såper, hvor jeg må ta litt og litt på hver kost tar det tre ganger så lang tid å gjøre rent, men med denne såpen går det i en fei! 
Et absolutt must have produkt!

Ultimate EyelinerNår det gjelder eyeliner liker jeg best å bruke fra krukke og påføre med pensel, eller dypp liner, fordi den har mindre “skaft” og det er lettere å forme på lokket.
Denne pennen derimot, er et veldig godt alternativ, selv for meg som egentlig ikke liker penn. 
Jeg syns den er god i tuppen og gir presis og god liner avslutning!

Det eneste trekket denne får av meg er at den er litt stor og at tusjen går litt fort tom for farge mens du holder på, må riste på den og alltid ha den opp ned i sminkeboksen.
Ellers er den et veldig godt produkt og bedre enn alle andre liner penner jeg har prøvd!

 

Cleansing Cloths – 20 pcs
With Aloe Vera


Disse har jeg skrevet om før i omtale<link> og jeg nevner dem igjen, for selv om jeg ikke syns noe særlig godt om sminkeservietter er dette unntaket fra regelen!
Virkelig et must have produkt, enten det er til å fjerne din egen sminke i en fei (husk å alltid skylle ansiktet etterpå!! og bruk toner!!) eller om du er makeup artist og skal gjøre endringer i makeupen til modeller på fotoshoot, f eks. Ingrediensene er gode, kvaliteten er god, funker på den mest sensitive hud og får tommel tommel opp fra meg! 

Extra Long Lasting Nail Polish 


 Før var jeg aldri noe voldsom på å bruke neglelakk, men så begynte Makeup Mekka å produsere ikke bare neglelakker, men skikkelig bra, fargerike, fine, gøye, lette neglelakker! 
Sitter nå plutselig med en hel eske full av neglelakker, og over halvparten av de er fra Makeup Mekka!
Jeg syns de sitter bra på, de har som sagt flotte farger og de er ikke testet på dyr!

ELSK!  

 

(ps. jeg er ikke negledesigner så ikke le for hardt av mitt første forsøk på ombre negler, hehehe) 

… og til slutt for nå, må jeg nevne:
Almond Nail Polish Remover 


Endelig en neglelakk fjerner som ikke inneholder Aceton, tørker ut fingrene og neglene og som ikke stinker hy og h!
Fjerner både den hardeste mest glitrende neglelakk og når du har ørten lag med neglelakk på, fordi du bare har malt på nytt når den som var under begynte å flasse litt!
Gir ikke uttørkede hender og lukter mildt og bra!
Skal du kjøpe ny neglelakkfjerner, så kjøp denne!
Flott pris og! 😉

Happy Shopping @ MakeupMekka.no ! =)

 


På disse bildene her har jeg på meg både Easy Peasy Brow Gel og Ultimate Eyeliner 🙂 


  • Har du noen favoritter fra Makeup Mekka?!  
  • Eller andre favoritter og merker som du syns jeg bør prøve?

Ønsker dere en riktig fin kveld og natt, kjære lesere!

Klemmer fra meg!

 

 

#Makeup #Makeupartist  #Beautyblogger #Sminke #Skjønnhet #MakeupMekka #Omtale

  

2 kommentarer

Siste innlegg