Say “Hello” to my new little friend!

ÅH jeg er så glad! 
ENDELIG er det her! 

Mitt elskede kamera, Samsung NX 2000!

Jeg var så spent at jeg røsket opp pakken idet jeg hentet den på posten og satt meg inn i bilen! hehe

Måtte jo vente til jeg kom hjem med å montere det sammen og titte nærmere på det da, men jeg måtte bare åpne pakken og se! hehe

Vel hjemme og über stolt over å ha fått mitt aller første, helt eget ORDENLIGE kamera i hus! (jupp its my first time)
Pakket jeg det opp og la frem alle deler, satt sammen kamerahuset og lensen og tok bilde av samboeren min som låg på sofaen =P (ikke akkurat beautyblogg materiale det bildet, haha)

 Knipset et par bilder og lekte meg med instillinger og så måtte jeg jo seff teste ut hvordan det funket å koble kamera og tableten min sammen for fildeling.
Det funket helt nydelig, så da har jeg mulighet for å legge alle bildene over på tableten med en gang UTEN ledninger! =)

En annen ting som jeg elsker med dette kamera er at jeg kan bruke mobilen og koble opp tråløst slik at jeg kan filme og ta bilder, med telefonen som skjerm og til å ta bildet med, noe som er veldig kjekt når jeg skal ta bilder av meg selv til makeup bilder og soon to come….. makeup videoer! Jupp, du leste riktig, etterhvert som jeg får teken på dette med et ordentlig kamera, fremfor mobil cam (ja det er det jeg har brukt til nå…) så skal jeg starte med å lage videoer til dere, både med how to guides til å legge makeup og i tillegg tenkte jeg å starte med å lage omtaler av produkter på video! (iiiik, nå har jeg sagt det så nå må jeg nesten gjøre det og =P ) 

Grugleder meg til å se meg selv på video og høre min egen stemme, gu det er så kleint =P men det er jo for dere jeg gjør det, så jeg får heller sitte og være flau for meg selv, hehe!

ANYWHO! Seee så fint det er da! 
Åh som jeg gleder meg til å ta bilder og videoer og dele de med dere!  

Ha en nydelig søndag videre! 

-Charlie 

6 kommentarer

Siste innlegg