Trend \ Nude Skin Dark Lips

Hei dere,
I dag er formen min helt på bånn, har ligget på sofaen under teppet i hele dag, så som dere da kanskje skjønner blir det ikke noe Contouring Lesson i dag.. 
Beklager dette, men jeg skal gjøre det godt igjen og kommer til å poste den med en gang formen er bra igjen!

-Men som et plaster på såret:
For et par dager siden gjorde jeg en rask makeup look som jeg tenkte å dele med dere i dag istede. 

Dette har blitt til en favoritt look gjennom halve oktober og som jeg ikke kommer til å gå lei med det første.
Jeg vil kalle det en trend look, da den egentlig kommer til hver sesong med små variasjoner i leppe farge og bryn intensitet og et par eksempler på denne looken kan du se under:

 Det handler om flawless hud, såkaldt No Makeup- makeup og jeg elsker denne makeup looken! 
Jeg sier alltid at så lenge huden er fin, så blir alt annet fint også- og med en lett og naturlig base på huden, litt form over brynene, glød i kinn og en fin farge på leppene så er looken komplett!  

Det tar meg ca 3 minutter å gjøre denne looken og den passer like godt til hverdags som til fest! 
Og passer forøvrig ypperlig for deg som ikke vier så mye tid foran speilet om morran, eller som må sminke deg mens du sitter på tog/buss til skole/jobb.

Jeg bruker vanligvis ikke maskara til denne looken, bare grer litt bryn gel over vippene og brynene- men du må gjerne bruke maskara om du ikke klarer deg uten =)
Nå på høsten finner jeg frem disse mørke fine burgunder leppefargene og med den på føler jeg meg mer enn nok sminket, men om jeg skal ta det skikkelig ut så drar jeg kanskje på med en liner over øyet og et lite lag maskara 😉

Er dette en look du pleier å gå for også?

Ønsker dere en fin siste del av helgen og håper dere alle har hatt en fantastisk helg både med Halloween feiringer og andre koslige helge aktiviteter! 
Var det noen som prøvde seg på noen av Halloween lookene jeg la ut forresten? 

Vi snakkes veldig snart- nå skal jeg finne teppet mitt igjen og krype godt inn i sofakroken med en kopp kokt vann med sitron og ingefær!
*Godbedringtilmegselv*

-Charlie

___________________________________________________________________________________________________________________________________
 #trend #makeup #NoMakeupMakeup #lipstick #Loveit #TheBodyShop #ColeurCaramel

2 kommentarer
    1. Jeanette M: Ja men det er det som er så flott med denne looken! den er fin som den er men kan med to ekstra produkter bli en helt annen look =D

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg