DEN STØRSTE GAVEN AV ALLE…

På torsdag var jeg i Oslo for å bli med på The Body Shop juleverksted, her lanserte de den nye winter trend makupen, limited edition juleserier til kropp og vi fikk lage en egen jule gave i kurv! 
De serverte god mat, pepperkaker, gløgg og litt annet godt snacks og julemusikk kom ut av høytalerne! Det var så utolig hyggelig og jeg koste meg kjempemasse!

Grunnen til at jeg skriver som i overskriften “DEN STØRSTE GAVEN AV ALLE..”
Vel- den største gaven av alle… er å få gå på skole!
I år samarbeider The Body Shop med War Child, en global organisasjon som jobber for å gi krigsrammede barn mulighet til å gå på skolen.


Julen handler ikke bare om pakker og julemat, men om å få ønsker til å gå i oppfyllelse
derfor vil The Body Shop gi en skoletime til barn i krigsrammende områder for hver gavepakke du kjøper hos dem! 
Sammen med Community Fair Trade partnere de har rundt om i verden, samlet de i fjor inn over 2 millioner kroner for å bygge 5 nye skoler , det vil si at over 700 flere barn vil motta gaven skolegang!
Hvor fantastisk er ikke det?!

Jeg får både gåsehud, tårer i øynene og good felling av dette!
Og hvis du forsatt lurer på hvorfor jeg elsker The Body Shop?
– du får så utrolig mye mer enn bare produktene du handler, verdiene og ingrediensene bak produktene gjør det hele så gjennomført og jeg får hvertfall god følelse av å både gi og få produkter og gaver derfra!

Så når du i år skal rushe ut og kjøpe julegaver til de du er glad i, så anbefaler jeg deg virkelig til å ta turen innom The Body Shop!

*Bildedryss*

Vi ble ønsket velkommen av disse flotte damene! 

Limited Edition- nyheten Glazed Apple og Vanilla Brûlèe og Frosted Cranberry

MASSE flotte gaver, i alle prisklasser og der fins noe for både mor, far, søster, tante, lillesøster, bestemor, venner – alle og enhver! =)

Makeupartist Elin viste oss en smakebit på Winter Trend, limitid edition makeup som kommer hver vinter og det såg veldig lekkert ut! 

Vi fikk lov å velge noen produkter å legge i en kurv og få den pakket i cellofan, disse produktene kunne vi enten gi i gave til noen, eller til oss selv! 
Jeg skal ærlig innrømme at noen av produktene jeg valgte var til meg og de andre produktene kommer til å gjøre noen andre glade!

Jeg falt helt for nyheten blant limited edition seriene i år- Glazed Apple og har gått og sunget på Lano sangen
“det lukter så deilig! skulle ønske du satt nærmere meg, for du lukter så godt!” i hodet helt siden jeg prøvde body butteren i butikken! 

haha- jeg syns nå at den sangen kan lano gi fra seg, eller hvertfall den replikken- til denne serien, for den ER bare så god!


Fikk tilbragt litt mer tid med skjønne Ida, fra ArtofMakeup

 

Ah, en utrolig koselig kveld som ga meg kjempejulestemning og det var veldig koselig å hilse på både kjente og ukjente bloggere og de som jobber i The Body Shop som gjorde i stand denne flotte kvelden for oss <3

Tusen takk for meg og for at jeg fikk komme!
I <3 TBS

-Charlie
__________________________________________________________________________________________________________________________________
#TheBodyShop #TheBodyShopJul #Jul2014 #Julestemning #Blogg #Event #Kos #Pepperkaker #Gløgg #Gaver #Skjønnhet #Makeupartist #BeautyBlogger #Skjønnhetsblogg 
3 kommentarer
  1. ÅÅh så koselig! Har sett at flere andre bloggere jeg leser har vært der å, men du er den første jeg har sett at har skrevet mye om den viktige saken som the body shop fremmer her, og det gjorde meg skikkelig glad at du gjorde 🙂 Stå på videre! 😀

  2. KARINE: Hei, tusen takk for fin kommentar! 😀
   Kjekt å se at flere også er opptatt av verdiene, for meg er det veldig viktig at det ligger noe godt bak produktene jeg tester og skriver om =)
   Det er jo en av grunnene til at 90% av bloggen min består av TBS produkter- for det fins jo mange gode produkter der ute og jeg liker mye forskjellig, men ingen kan foreløbig måle seg med de gode verdiene som ligger bak TBS sine produkter =)
   Kjekt at du la meg til som venn- så kan vi følge hverandre videre!
   Ønsker deg en nydelig helg!

  3. Jeg elsker The Body Shop. De har så utrolig mange bra produkter, og de lukter så godt. I tillegg er det en utrolig bra sak de jobber for! Jeg skal definitivt ta turen innom TBS i løpet av desember for å kjøpe noen gaver.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg