Winter Trend \ Day & Night

Heisann dere! 

På lørdag gikk jeg i posten og fant en fantastisk pakke fra The Body Shop hvor jeg hadde fått både Wintertrend paletten- Frosted Pastel Palette, Glitter Liquid Eyeliner og Instablur Eye Primer! =D 


(Paletten, lineren og primeren er sponset)

Det jeg likte spesielt godt med årets palette er at fargene var så delikate, passer perfekt til en heftig smokey eye (som dere får se lengre ned) men også til å lage en lett dag makeup med! 
Derfor er denne paletten perfekt til de som ønsker å ha minst mulig forskjellige produkter, men med mest mulig alternativer! =)
Litt sølvglitter hører jo også med på vinterhalvåret, enten det er en bitteliten touch eller en dramatisk liner- og jeg gjorde en av hver så dere kan se forskjellen!

*Bildedryss* 

Natrulig dag makeup – med en liten touch av glitter

En frisk rosa leppe er perfekt tl de duse kalde fargene på øynene


Til denne looken brukte jeg den matte lysegrå og den lyseste sammen og for litt friskere farge dyttet jeg på pittelitt av den lyseblå shimmer fargen også i øyekroken og under øyet. Den fargen gav mest lys lys shimmer når jeg brukte den alene, men om jeg hadde lagt blå kajal først ville den gitt et skikkelig pop av farge! 

_______________________________________________________________________________

Når dagen er omme og kvelden sniker på- da kan vi gå for litt mer dramatisk makeup 😉

Smokey Eyes med glitter liner under øyet og en fresh oransje rød leppe!
Fikk brått lyst på en tvilling av å gjøre sånn der med bildet =P

Her gikk jeg for et mørkt sotet øye, med den utrolig lekre grå sorte fargen med shimmer over selvet lokket, deretter den matte pastell grå i globalen og under øyet og den helt lyseste fargen inni øyekroken og under brynet som en fin highlight! 


Hva syns du?
Har du fått med deg Winter Trend fra The Body Shop i år?
Det fins nemlig en til palett 😉 

Ha en aldeles nydelig dag videre kjære lesere! 🙂
-Charlie 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________
#Makeup #Sminke #sminkelook #WinterTrend #TheBodyShop #Glitter #smokeyeye #Naturlig #Skjønnhet #Beautyblogger 

8 kommentarer

Siste innlegg