Go Green \ Eco Makeup

Heisann!

Økologisk makeup er på agendaen igjen- og dette er det siste jeg har skaffet meg fra TorhildKristine.no
og så vant jeg et gavekort hos Blivakker.no og da ble det to paletter fra Nvey Eco derfra- men du får dem også hos Torhild Kristine =)

Masse fin, økologisk, etisk og selvsagt ikke dyretestet sminke =DNydelig palett fra Nvey Eco, i grønne toner som jeg la en super rask makeuplook med fordi jeg måtte kjenne på kvaliteten med en gang! =PEyeshadow duo som også er Cake Liner- nydelig konsistens!Det ble 3 øyenskygger fra Zao denne gang og to fra Coleur Caramel, en Eyeliner i plommefarge og en lekker rosa leppestift! 

Jeg bestilte egentlig en bryns penn fra Zuii, men det var tomt for på lageret så da ba jeg Torhild om å velge noe som matchet prisen så det ble litt overraskelser å få! =D
Så da ble det et sett øyevipper og en lekker øyenskygge  fra Zao i lilla som erstatning =D Det var jeg veldig fornøyd med!

Hvis du har lyst å lese mer om produktene jeg har kjøpt kan du trykke her =)

I full fart bare for å teste konsistens og farer så la jeg på noen farger fra Nvey palettene og jeg er forelsket!
Konsistensen er helt nydelig, pigmentene er slående bra og det sitter kjempegodt!
-Bare så synd at det ikke fins noe bra dagslys for tia -for bildene under fanger ikke helt hvor utrolig fine disse fargene ble på!

Leppestiften fra Coleur Caramel er jeg også kjempefornøyd med, den er matt i konsistensen, selv om den er shimrende, perfekt mengde fukt og sitter kjempelenge på!

Ah som jeg gleder meg til å teste mer av disse produktene!

And just so you know whats to come- jeg tester jo en del forskjellige produkter om dagen og kommer til å kjøre en VS test.
Der kommer jeg til å velge sminke fra billigere merker og fra dyrere merker, som har like farger og deretter sammenligne og vise dere bilde forskjeller og skrive omtaler om de aktuelle produktene! 

Dette gleder jeg meg veldig til å gjøre og er spent på hvordan de blir å se ut opp mot hverandre =D
Det blir nok også noen videoer med dette etterhvert også!

Så følg med kjære lesere – jeg har store planer og masse gøy å vise dere fremover! <3

-Charlie 

_________________________________________________________________________________________________________________________________
#Økologisk #NveyEco #ColeurCaramel #Zao #Sminke #Etisk #Bærekraftig #Skjønnhet #Makeup #Makeupartist #BeautyBlogger 

3 kommentarer

Siste innlegg