GIVEAWAY \ 5 KJAPPE – konkurransen!

Heisann dere flotte mennesker! 

Nå er givewayen for konkurransen avsluttet og jeg har lest som en gal gjennom alle svar som har kommet inn for å finne en vinner!
Det kom så utrolig mye bra inn at jeg har bestemt meg for å legge til to trøstepremier!! 
Dermed vil hovedvinneren få sine spørsmål besvart i en egen 5 Kjappe video og de to ekstra vinnerne vil få en 5 Kjappe video på deling – og jeg skal ordne premie til alle 3 😉

Det har vært utrolig gøy å se hva dere ønsker å vite mer om innenfor skjønnhet og mange ting har gått igjen hos flere av dere, så til alle som ikke kom med som vinnere denne runden så skal jeg prøve å få besvart dere alle i innlegg fremover og håper dere vil forsette å følge meg! =)

Responsen har vært helt enorm så nå gleder jeg meg til å kjøre flere konkurranser inn mot jul- for jeg kan love dere at dette ikke blir den siste! =)

TUSEN TAKK FOR DELTAKELSEN ALLE SAMMEN!

Så snart jeg har klart å plukke ut 3 vinnere så får dere vite mer! =)

-Charlie


 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

#Konkurranse #Giveaway #TheBodyShop #Premie #Trøstepremie 

2 kommentarer
  1. Tattavkvinnene: Tusen takk for at du ble med- du har fått en epost av meg 😉
   Veldig kjekt at du likte konkurransen og at du vil følge 5 Kjappe fremover- jeg syns det er veldig gøy å lage de videoene og nå har du bidratt til tema!
   Tusen takk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg