Q & A \ Svar På Spørsmålsrunden

Hei verdens beste lesere!
 
Beklager at dette kommer litt seint, meeen bedre seint enn aldri!
Jeg har svart på alle spørsmålene deres i tekst og et par av de utdyper jeg i video som ligger helt nederst i innlegget
– så hvis du ikke gidder å lese alle svarene i tekst, så får du noen av de på video og hvis du ikke gidder å se hele videoen,
så kan du lese alle svarene i teksten 😉 hehe 
 • Hvilke blogger leser du fast? 

Jeg leser ganske mange blogger faktisk og ville fyllt en hele side om jeg skulle nevnt alle,
men de som jeg er innom stort sett daglig er StyleConnection
Wa2Wo, Chioma, GilMakeup, Stina og Emilies Skap

 • Hvor ser du deg selv om 5år?

Veldig godt spørsmål! Forhåpentligvis er jeg friskere,i fast jobb, kanskje med en ring på fingern og enten et barn eller en hund i hus =P
 

 • Korleis har du det fortida? 🙂 Du er alltid så smilande og søt på bilda dine <3 

Heh, ja hvordan har jeg det? De av dere som har fulgt bloggen min eller for deg som kjenner meg så vet du at jeg har kjempet med helsen de siste årene.
Jeg har fibromyalgi som gir kroniske smerter i muskler og ledd og hyppige betennelser i blant annet håndledd og nakke.. dette er slitsomt men jeg holder det i sjakk med fysioterapi, akupunktur og kiropraktor. I tillegg er jeg til utredning for noe som er galt med magen min og som slår meg ut ganske heftig. 
Her er det akkurat som om tiden står stille fordi utredningen tar så lang tid! Og det er veldig tøft, så jeg har mine gode og dårlige dager…
Det fine med denne bloggen er at JEG velger hva jeg viser- og de dagene sykdommen tar meg så ser dere jo ikke meg hoppende og smilende foran kameralinsen, da ser dere en produktomtale eller et bilde av neglene mine.
Bloggen er min måte å jobbe med det jeg elsker, nå som jeg ikke får jobbet ordentlig ute i felten og jeg er veldig glad for at jeg har bloggen å gå til- her kan jeg vise meg selv fra min litt tullete side samtidig som jeg sprer mitt budskap om skjønnhet og jeg klarer å jobbe med bloggen selv når jeg er for dårlig, fordi jeg da kan velge å skrive en omtale fremfor å sminke meg f.eks. 
Jeg elsker å jobbe med sminke og skjønnhetsprodukter og da blir jeg jo smilende og glad på bildene jeg tar 😉 
Så alt i alt, jeg har det til tider helt jævlig, men jeg har det så bra som jeg kan ha det og det å drive bloggen er min glede i hverdagen! =) 

 • Hva er drømmejobben

 Drømme jobben må være en kombinasjon av å drive med bloggen og jobbe uti felten freelance og i butikk/salong som har med skjønnhet å gjøre.
F.eks- blogg og frisørsalong eller blogg og The Body Shop butikk =) 
Eller å være lærer på skjønnhetsskole! 

 • var d hardt å gå på makeupskule?

 JA! Det var hardt og vanskelig og dødsgøy og spennende! Jeg er så glad for at jeg tok en sjans og gikk på makeupskole det året, jeg møtte mange fantastiske mennesker, lærte utrolig masse OG fikk en lærdom og opplevelse for livet!

 • angra du på at du vart makeup artist?

 Nei, på ingen måte!

 • Har du kun makeup eller har du noko anna utdanning og?

 Makeupartist er den eneste fullførte utdannelsen jeg har. 
Da jeg gikk på videregående var drømmen å bli frisør, så jeg har gått på formgivning og frisørlinjen- deretter ett år i frisørlære, men så ble jeg syk og fibromyalgien satte en stopper for å fullføre fagbrevet mitt som frisør..   

 • kunne du tenkt deg og vert makeup artist for resten av livet?

  Ja jeg kunne tenke meg å være makeupartist resten av livet, men ønsker også å få fagbrevet i frisør, jeg vet at jeg ikke kan jobbe fulltid med frisør pga fibroen, men jeg får økt kompetanse og vil kunne mer om hår og styling og så kan jeg bruke kunnskapet til å kanskje bli lærer på en skjønnhetskole etterhvert.

 • For en fullface-makeup look, hva er de beste og billigste produktene du anbefaler? 
  (Full face=fra cleanser og primer til settingspray og settingpowder! +øyne osv!!)


 • Ka er dine favoritt merke på sminkekoster? har du pøvd Zoeva sine? hvis ikkje burde du 😀

 The Body Shop og Makeup Mekka
Ikke Prøvd det merket enda, men etter en titt på nettet ser jeg at jeg må teste disse!! 

 • Har du alltid vært lika interessert i sminke? koss starta da?

 Ja, det startet egentlig med at jeg var misunnelig på at min søster var så flink til å sminke seg selv og når jeg skulle sminkes så sminket alltid hun meg.
Så jeg begynte å eksperimentere på egenhånd med farger og forskjellige skygger og fant ut at jeg syns jo dette var gøy selv! (fantes ikke flink da)
Men det var først da jeg gikk i frisørlære at interessen økte, fordi da jeg ble sykemeldt og fikk beskjed om at jeg ikke kunne bli frisør pga fibromyalgien, så måtte jeg finne meg noe annet som var like gøy for meg som å drive med hår. Det var igjen min søster som dyttet meg i riktig retning, vi gikk på senteret en dag og gikk innom en The Body Shop butikk fordi hun skulle ha påfyll av maskara. Så sa hun “hva med å søke jobb her Charlotte?!  De selger jo sminke her OG de har hårprodukter, så da får du jo brukt firsørkunnskapen din i tillegg!” 
Så da satt hun skikkelig griller i hode på meg, og jeg søkte jobb, ble ansatt og så gikk reisen mot makeupartist videre derfra. Karim Sattar, var den gang internasjonal makeupartist for The Body Shop og jeg tok alle sminkekursene jeg fikk bli med på når han var i Norge. Det var så inspirerende og jeg kjente at dette brant jeg virkelig for så da fant jeg ut at jeg også måtte bli makeupartist!  

 • Ka er yndlings mascaraen din ?:)

 The Body Shop Super Volume Mascara. Jeg har brukt så mange maskarer og det er mange jeg liker, men denne er best for mine vipper =)

 • kass nettbutikka handle du mest fra? (norge og utlandet)

shop.TorhildKristine.com  – Økologisk sminke og hudpleie
MakeupRevolution.no  og MakeupMekka.noRimelig makeup med gode kvaliteter 

 • Beskriv deg selv med 3 ord

Lojal, samvittighetsfull og glad!

Ønsker dere en fin fin kveld videre!!

 

#spørsmålsrunde #svar #Video #vlog #skjønnhet #sminke #hudpleie #thebodyshop #makeuprevolution #makeupmekka

6 kommentarer
  1. Har fulgt med på bloggen din en stund, og har på en måte skjønt at det har vært noe siden du har skrevet at du ikke alltid er i form ogslikt. Men det er Fibro du har? Så ufattelig spesielt, for det har jeg og. Forklarer veldig godt hvorfor jeg kjenner meg igjen i så mye du skriver 🙂

  2. Tonje: Så kjekt at du har fulgt bloggen min! =D det setter jeg kjempestor pris på! <3
   Jepp fibrotrollet som plager meg også! Har hatt det i snart 10 år nå- så har lært meg å leve med det, men noen dager er verre enn andre -som du nok sikkert har erfart selv. I tillegg har jeg endometriose, som jeg ble operert for i fjor og nå er jeg til utredning fordi det er no anna som tuller seg med kroppen min som gjør at jeg sliter mye med kvalme og svimmelhet og litt anna "snacks" Men jeg kjemper på og er så glad for å ha denne bloggen, hvor jeg da kan rømme og drømme meg vekk i sminke og produkter og gøye ting! =D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg