The Oscars 2015 \ Favoritt Looks

Gooood morning!

Denne uken er det alt om Oscar utdelingen, overalt og jeg har sittet og bladd gjennom bilder og fant et par favoritter som jeg bare må dele med dere!! 

 

Jennifer Hudson ser helt SMASHING ut! Makeupen er frisk og helt passende til resten av looken, kjolen og håret er også helt perfekt!
 

Jennifer Aniston er et sunt forbilde! Denne dama er 46(!) år, og så ser hun slik ut?! Jeg elsker at håret og makeupen er så naturlig, det er det som kler henne best og det får henne til å se yngre ut.


Dakota Johnson oser av sensualitet og er strålende vakker! Kjolen er helt nydelig og makeupen er gjort perfekt med en rød leppe, frisk hud og dus øyenmakeup. Det at hun har beholdt panneluggen ned i ansiktet, gjør looken litt midre stivpyntet og setter prikker over i’en for min smak.


 Chrissy Teigen er så utrolig vakker, huden gløder, håret skinner og jeg ELSKER den naturlige hudmakeupen sammen med de markerte leppene.


 Lupita Nyong’o gløder fra topp til tå. Makeupen er helt nydelig og passer henne perfekt!


Margot Robbie har min absolutte favoritt look. En naturlig hud og øyemakeup komplementert med markert rød-oransje lepper, blondt rett hår i en dyp sideskill.. I LOVE IT! 


 

Foto: Jason MerrittGetty Images 

 


Siste innlegg