Get The Look \ Margot Robbie @ The Oscars 2015

Heisann dere! 

Nå har jeg endelig videoen og et par bilder av min versjon av Margot Robbies Oscar 2015 look!
Håper dere liker videoen og bildene  

Produktene jeg brukte i videoen

Håper dere likte videoen og looken, fortell meg gjerne hva dere syns =)

Nå må jeg løpe ut døren, vi snakkes senere vakre!!

 

 

14 kommentarer
  1. Hanne: Tusen takk, så utrolig koslig av deg! =)
   Ja til å dekke store porer er det veldig viktig med rett hudpleie som base. Jeg har det selv og bruker hudkremer som er tilpasset huden min, og før jeg legger makeupen min bruker jeg primer som reduserer synligheten av porene og gjør at makeupen jeg bruker over legger seg ekstra fint! 🙂 Det kommer mer om dette på bloggen til uken!

  2. Jeg bruker riktig hudpleie, og har prøvd mange kurer/syrer hos hudpleier for å få bukt med problemet. Uten hell 🙁 Men jeg finner ingen primer jeg liker. Eller, ingen gjør liksom susen 😛 Syns på en måte porene viser enda mer når jeg går med sminke. Gleder meg til innlegg 🙂

  3. Hanne: Ja kjenner til problemet- nå har jeg brukt hudpleie fra Rå Organics skincare og huden min trives veldig godt med det! I dagens innlegg har jeg skrevet omtale av de produktene og tidligere i dag introduserte jeg et nytt produkt fra The Body shop som går på dette med porer! Jeg syns det produktet fungerer veldig godt til å redusere synligheten av porer så hvis du har en The Body Shop butikk i nærheten anbefaler jeg deg å stikke innom og spørre om å få med deg en prøve! De har også flere blur primere- en som heter Instablur og en annen som går på hvis man sliter med urenheter og fet hud, fra Tea Tree serien, som er kjempegod på å både redusere synligheten av porer, samtidig som den jobber med å hjelpe huden mens den er på! Håper du finner noe som passer huden din! Det er ikke noe kult å ha problem hud- trust me I know!
   <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg