HVILKEN NEGLELAKKFJERNER ER BEST?!

OMTALE MANDAG!!!
For deg som er ny her, VELKOMMEN hit! Hver mandag kan du her, lese mine omtaler av ett eller flere produkter. WOHOO! 
Produktene jeg velger å skrive omtale om, er produkter jeg har testet godt og lenge for å kunne gi min ærlige mening.
Hvis du skulle ha noen ønsker for spesifikt produkt eller produktkategori du har lyst at jeg skal teste for å skrive om, så skrik ut i kommentarfeltet!
For deg som ikke er ny, velkommen tilbake! =) 

Denne mandagen er det, som dere ser på bildet, neglelakkfjerner som står for tur!
Jeg tenkte at det kunne være kjekt for dere å få ikke bare 1, men 3 forskjellige å lese om i dag!
Den siste tiden har jeg nemlig testet disse tre forskjellige neglelakkfjernere, fordi de lover at de er ekstra snille mot miljøet og mot deg!
Alle tre er fri for Aceton og andre stygge kjemikalier og skal både fjerne lakken effektivt, samtidig som hender og negler blir pleiet.

Holder de det de lover?! Forsett å les så skal du få svaret! 


Neglelakken som skal fjernes er lakken på bildet- et lag i hvit, deretter 3 forskjellige farger lagt på lagvis i ombre effekt og til slutt top coat!

HARMONI – Neglelakkfjerner 150 ml


kan kjøpes i alle Vita butikker og på vita.no

FJERNING AV NEGLELAKK 

Du må jobbe litt for det- men lakken kommer av som den skal etter litt gnikking.

DUFT

Okei, BLÆ! Denne var ikke noe god duft på, ja den var relativt mild, men den lukter rett og slett harskt! Heldigvis er det ikke noe som sitter igjen på hendene, men puh- de kunne spandert noe frisk duft oppi denne!

FUKT, PLEIE OG INGREDIENSER 

Hender og negler blir greit fuktet av oljen som er tilsatt i denne. Jeg vasket hendene med en gang etter fjerning av lakken, da forsvant også oljen, men huden ble ikke tørr etterpå. Så godt men ikke fantastisk.

PRIS 

Prisen er 35,- og det er virkelig ikke noe å klage på det!
Om du vil ha en billig fjerner, som ikke tørker ut hender og negler, men som lukter vondt og som du må bruke bittelitt ekstra tid på å få lakken av med- så er denne absolutt et godt nok kjøp!


MAKEUPMEKKA – Almond nail polish Remover 80ml


kan kjøpes på Makeupmekka.no og på showroomet deres i Oslo

FJERNING AV NEGLELAKK 

Lakken forsvinner på et blunk! Denne var super effektiv!

DUFT

Den lukter som en helt vanlig neglelakkfjerner- ikke noe godt, men heller ikke vondt og den er mild- så den havner litt over midt på treet i score.

FUKT, PLEIE OG INGREDIENSER
 
Denne er spekket med gode ingredienser, både aloevera, mandelolje, vitamin a, c, e og b5, men desverre så vises ikke det noe særlig på neglebånd og hendene altså. 
Det blir ikke knusktørt, men akkurat tørt nok til at jeg må ha på håndkrem etter bruk. Negleoverflaten derimot, tar til seg pleien og selve neglen er blank og fin, så på meg er det kun neglebånd og hender som ikke får tak på de gode ingrediensene.

PRIS 

Pr
isen er 29,- !! At denne er verdt pengene er det ingen tvil om!
Så lenge du har litt håndkrem tilgjengelig til å bruke etterpå sier jeg bare LØP OG KJØP!


THE BODY SHOP – Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover 100ml

Tilgjengelig i alle The Body Shop butikker og på Thebodyshop.no

FJERNING AV NEGLELAKK

Top score- lakken fjernes raskt og effektivt!


DUFT


Ingen neglelakkfjernere lukter jo egentlig godt, men denne er det nærmeste jeg kommer til en godluktende neglelakkfjerner!
Det er mild duft, og man kan faktisk kjenne duften av søtmandel oljen. 

FUKT, PLEIE OG INGREDIENSER 

Her får du virkelig en neglelakkfjerner som fjerner lakken og pleier hender og negler samtidig!
Med pleiende søtmandel og soya olje, føles hender og negler fuktet og fin etter fjerning av lakken.
De resterende ingrediensene i lakken er også veldig fine, ingen skadelige kjemikalier  så tomler opp for det!

PRIS 

Prisen er 119,- og den er litt i stiveste laget, men til gjengjeld så sparer du inn igjen pengene på å slippe å bruke masse håndkrem etter bruk!
Likevel skulle jeg gjerne sett at prisen lå under hundre lappen, men i og med at det er andre flasken av denne jeg bruker opp nå- så må jeg nok si at denne kjøper jeg gjerne igjen, selv om prisen er stiv!

Min favoritt av fjernerne, er The Body Shop sin! Den fjerner lakken utrolig raskt, negler og hender blir fuktet og det er ingen vonde lukter.

Eneste ulempen er at jeg ikke har TBS butikk i nærheten, så når jeg er tom får jeg ikke tak i ny med en gang.
Makeupmekka har kun ett utsalgssted i Oslo, siden jeg ikke bor i Oslo så blir det å bestille på nett og når jeg brått er tom, så gidder jeg ikke vente i 3-7 dager på å fjerne neglelakken! 
Nei, den fjerneren som er mest tilgjengelig, er den som scoret lavest, men som absolutt gjør det den skal for en grei penge. 
Siden jeg har ikke bare 1, men 2 Vita butikker i gåavstand fra meg, så tar jeg turen dit og slenger med meg deres helt greie neglelakkfjerner til 35,-

 

 

Likte du denne testen?! Vil du se flere tester som dette?! 
Skrik ut i kommentarfeltet så jeg vet hva dere vil lese om til neste gang, men ta gjerne turen HER for å se tidligere omtaler først =)  

#omtale #neglelakk #neglelakkfjerner #Thebodyshop #Harmoni #Makeupmekka #Testing #makeupartist #beautyblogger #skjønnhet
14 kommentarer
  1. Aahh, skulle kjøpt den neglelakkfjerneren fra TBS for lenge siden men ikke kommet så langt enda.. Satser på jeg får kjøpt den snart xD Men er så mye annet der som står på venteliste.. Bl.a Brazil Nut Body Butter 😛 Den har jeg hatt lyst til å kjøpe siden i høst, men har hatt så mange Body Butter fra før.. Og nå har jeg jo å kjøpt Poppy xD Så nå har jeg enda mer.. Haha.. Uff.. Farlig butikk..

  2. Mjiaow: ja den butikken er farlig! det er så mye fint og bra der atte hjelp! =P hehehe, nesten bra at det er langt unna meg 😉 Er så misunnelig på at du har fått kjøpt deg den poppy serien, har badekulene, og de lukter kjempegodt! har såå lyst på bodybutteret også! XD

  3. Hehehe, ja jeg priser meg lykkelig over at taxfree hadde den.. Ikke at jeg forstår hvorfor de ikke hadde gått tom for den.. Men mulig de har ett stort lager på båtene :p Eller at folk ikke tenker over at de solgte body shop produkter der.. :p Hadde det ikke vært for taxfree hadde jeg neppe fått tak i den.. 😮 Syns det er urimelig høy frakt på nettbutikken..
   Har også lyst på den der Universal Lip/Cheek dingsen.. Er så nyskjerrig på hvilken farge det hadde blitt på meg… :O Vet du om den smitter av lett forresten? For det er veldig avgjørende mtp prisen og om den er verdt det.. Jeg kan egentlig ikke bruke farger på leppene , siden jeg har tenner som elsker å ta til seg fargene pga overbitt.. -_-

  4. Mjiaow: hehe, ja får håpe de har den på taxfree på flyplasser og.. sånn i fall jeg kanskje skal ut å fly en gang snart =P haha

   Den universal Lip/cheek velvet stick er fantastisk! for meg hvertfall! har ikke opplevd at den smitter av heller =) den svinner hen gradvis og fint uten å gi meg sånne lipliner lepper =P

  5. Drømmelakken: Ja det er synd at den er såpass dyr, for den er virkelig den beste fjerneren. men når lommeboken bestemmer, er de to andre alternativene gode nok 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg