Nye Negler!

God søndag venner! 
Har dere en fin påske sålangt?! 
Jeg nyter dagene sammen med familien, og slapper masse av! 

Forrige helg, før jeg dro over fjellet til Bergen, hadde jeg besøk av nydelige Celine som er negletekniker student ved Tone Lise akademiet i Oslo.
Hun skulle få leke seg litt med mine negler og la noen flotte lange gelenegler på meg, så jeg tenkte å dele med dere litt bilder fra prosessen og resultatet!

Det var utrolig deilig å få skikkelig manikyr og stell av negler og neglebånd og Celine er nøye og kjempeflink!

Fargen hun valgte er nude og fin, samt at jeg fikk en finger på hver hånd hvor hun la fransk negl med hjerteform.

Dette var andre gang hun la fullt sett med gelenegler, så jeg er utrolig imponert over resultatet og veldig fornøyd! 

Hvis du kunne tenke deg å få negler du også, så får du det til flotte student priser- så det gjelder å booke nå!
I tillegg til å holde på med negler er Celine også makeupartist, så du kan booke henne til både negler og makeup- ta gjerne en tur innom hjemmesiden hennes HER 
og facebooksiden hennes HER
Der kan du både booke timer, se prisliste og bestille produkter til hjemmebruk! 

Hva syns dere om resultatet?

Fortell meg gjerne hva dere driver med og hvilke planer dere har for påsken!! =)

GOD PÅSKE!

 

7 kommentarer
  1. Hei Sofie M,
   Gelenegler er en kjempe fin negl forsterker på den naturlige neglen dersom man er neglbiter eller rett og slett ønsker en forlengelse, resultatet holder i 3-5 uker ved bra grunnarbeid. Årsaken til slitasje på neglene dine kan være måten gelèneglene blir fjernet på, aldri pirk eller riv av kunstige negler. Det er derfor veldig viktig å oppsøke en neglteknikker som kan hjelpe deg med å fjerne de da kunstnegler må files helt ned til den naturlige neglen. Ingen andre metoder er mulig, da man kan skade sine egne negler.
   Håper dette gjorde deg noe klokere, Sofie M:)
   God påske
   Hilsen BEAUTYPOINT.NO
   Instagram: @beautypointbyceline

  2. Jeg og fikk det nettopp!! Så sykt gøy. Har aldri følt meg så feminin i hele mitt liv!! Men i går krasja jeg på sykkel og brakk den ene av :(:(:( haha uff, må få fikset det:)

  3. Sofie M: Se svaret fra Beautypoint om gel negler!
   Jeg er veldig fornøyd med mine, det fine med at de var så lang i utgangspunktet er at jeg har kunnet file og forme dem som jeg vil nå i etterkant! I dag har jeg formet de litt kortere med en rett avslutning på tuppene. Den ene neglen min har sprukket og knakk av, så restene på den har jeg da filt helt ned til min negl igjen, og det ser ikke ut som min negl har tatt noe skade av det. så ikke noe særlig styr spør du meg! =)

  4. Pudderdåsa: å neeei! det er så kjipt når de knekker! dene ene neglen min har også knekt av nå- men jeg gidder ikke fikse det 😛 har filt de andre neglene så nå ser man ikke så godt at den ene neglen er min egen =P
   Håper du ikke skada deg når du krasja på sykkel! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg