How To \ Hverdags Makeupen

Hallaiiis! 

Brått så er det faktisk gått veldig lang tid siden forrige “Dagens Makeup” så da tenkte jeg at nå var det jammen på tide! 
Så ikke bare skal dere få se noen snapshots av fleisen min, dere skal også få se hvordan jeg gjør det når jeg legger min typiske hverdags sminke!

La oss gå i gang:

Først starter jeg med å rense og klargjøre ansiktet med krem.
Så går jeg på med en dagkrem som har litt shine i seg, så jeg får en fin glød under basemakeupen.
Kremen legger jeg i høydene i ansiktet, over kinnben, haken, neseryggen, pannen og over leppen.
Så påfører jeg BB creme jevnt over hele ansiktet.

Deretter går jeg over med et transparent løspudder for å sette basen på plass.
For å få produktene til å smelte godt ned i huden, samt tilbringe god fukt og glød i huden- sprayer jeg min favoritt ansiktsmist over og lar det trekke inn. 

Så er det tid får å få varme og glød til ansiktet og her bruker jeg mineralpudder foundation i ca 4 nyanser mørkere enn min naturlige farge. Da får jeg lagt en fin contouring i ansiktet og siden det er mineralpudder, smelter det perfekt inn i huden. 
På bilde nr 2 kan du se hvor jeg legger denne fargen, under kinnbena, haken, opp langs tinningen og langs neseryggen. 
 

Rougen legger jeg fra eplekinn og bakover langs kinnet. I tillegg, når jeg sminker meg som i dag- utn maskara ellr øyenskygge, så bruker jeg alltid å legge litt av rougen opp over øyenbrynsbenet- da får jeg litt farge og glød til øynene!

Når brynene skal markeres, bruker jeg litt forskjellige produkter og varierer mellom brynspudder, blyant og gel. Denne krem gelen er også helt nydelig til brynene og spesielt nå som jeg har masse hull i brynene, fordi håret mitt har funnet ut at det bare skal dette av der… , så dekker denne hullene og er lekende lett å påføre!

Til leppene er denne Velvet stick blitt en stoooorfavoritt! Den er spesielt utviklet for å matche din hudtone og reagerer med PH verdien i din hud, så den blir en egen og personlige rosa/burgunder farge, ah I LOVE IT!! 

Tada fiks ferdig! =) 
Det hender at jeg bruker maskara også altså- men jeg har ganske lange vipper og siden jeg også har “tungt brynsben” så tar vippene ani brynsbenet og som regel resulterer dette i avsmittet maskara og at jeg ser kjempeteit ut etter en dag hvor jeg ikke sjekker speilet hvert femte minutt… så jeg har rett og slett ikke giddet å bruke maskara, jeg kjører på med fresh hudmakeup, bryn og lepper og det er godt nok for meg!


Produktene jeg har brukt er :
The Body Shop Wonderblur, Bottega Verde Base Trucco, The Body Shop Tea Tree BB Cream,
DMK Cosmetics Powder, Vitamin C Face Spritz, The Body Shop EVM mineralpowder, The Body Shop Cheek Colour,
Makeup Revolution Aqua Brow Tint og The Body Shop Velvet Stick Universal.

Hva syns dere?!
Hva er deres favoritt makeup til hverdags?

BIG HUGS


#HowTo #DagensMakeup #hverdag #Skjønnhet
 

4 kommentarer
  1. Har lest litt rundt på bloggen din og jeg må si at du har en utrolig fin blogg! Kommer til å lese på denne bloggen mye mer<3
   Setter derfor utrolig stor pris på kommentar tilbake siden jeg kommer til å følge deg videre fremover! Gjerne legg meg til som venn slik at jeg kan følge deg, på den måten blir det letter for meg å se når du legger ut innlegg 🙂
   Ha en fin påske videre<3

  2. Mille: Tusen takk for det søte deg! <3 kjempekoslig at du vil følge meg videre, setter alltid pris på det!

   Ønsker deg en nydelig påske!

  3. Mimmi: Tusen takk! =)
   Jeg har sååå lyst å komme, de beste eventene er jo på The Body Shop i Torggata! Men jeg er i Bergen nå, så det ble litt i dyreste laget å fly over for en dagstur. =P
   God påske!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg