Hvordan vi sminker oss \ del 1

God fredagskveld dere!

Som lovet i forrige innlegg, kommer nå del 1 av helgens makeup looks.
Alle tre lookene dere skal få se nå i helgen er med samme farger, bare i forskjellig mengde. 
Det blir sminket hud med lett contouring og friske kinn, med brunlige toner på øyenskyggene og røde lepper.  

Denne første looken er den kraftigste av de tre.
Her har jeg brukt flere forskjellige bruntoner på øynene, lagt både kajal og liner, masse maskara, mye dekk på huden, synlig konturering samt lepper med både lipliner og leppestift.  

For meg er dette skikkelig fest sminke, men for ganske mange er dette også en måte å sminke seg på til hverdags! 
Personlig syns jeg det er alt for mye å kjøre på så heftig til hverdag, da makeupen blir veldig synlig på huden, og som dere kanskje har merket (hvis dere har fulgt bloggen en stund) så liker jeg det aller best hvor man er sminket uten å SE sminket ut. Men det er etter min smak, mens mange jenter føler de er nødt til å sminke seg så mye for å føle seg vel og det respekterer jeg. 
Men jeg håper likevel at gjennom de neste to lookene, vil dere se at less is more og at denne typen makeup kanskje kan spares til når det er kveld og når man skal på noe spesielt.

Så uten noe mer moralpreken fra meg- kjør *Bildedryss* 

Først startet jeg med å legge en highligter krem på huden. Deretter påførte jeg foundation på høydene i ansiktet før jeg blendet det godt inn i huden.
Under øynene og over urenheter la jeg et ekstra lag med produkt, før jeg jobbet det inn i huden med beautyblender.

Før jeg forsatte med pudder, sprayet jeg litt facemist over huden. Da smelter foundationen godt inn og huden blir lett fuktet og forfrisket!
Til kontur bruker jeg nesten alltid et mineral løspudder i en mørkere nyanse, da dette smelter godt og fint inn i huden, slik at kontureringen ser naturlig ut.
Det er også mye enklere å jobbe produktet inn i huden, uten at det blir flekkete og alt for mye, når man bruker mineralpudder. Så avlsuttet jeg med rouge og en ny sprits av face misten. 

På tide å fylle i de hullete og ujevne brynene mine! Dette gjorde jeg med en brynsblyant og duset ut med en skråpensel etter påføringen.
For å tegne opp leppene, startet jeg med et kryss over amorbuen, før jeg fylte i hele leppen og jevnet ut med en pensel. Deretter påførte jeg leppestift og jevnet også den ut med en leppe pensel. 

Før øyenskyggen kommer på, skal det primes, så jeg påførte en eyeprimer. Deretter gikk jeg inn med en lys skimmer skygge og påførte over hele lokket.
Deretter tegnet jeg inn med en brun myk kajal, langs vippelinjen. Denne linjen duset jeg deretter ut til en vingeform utenfor øyet, trakk den også under øyet.
For å sette kajalen på plass gikk jeg over med en kobberbrun øyenskygge over linjen. Globallinjen fikk en matt gråbrun skygge og selve lokket fikk litt gullshimmer. For å jevne alle linjer sammen gikk jeg over med en matt lys skygge ynder brynsbenet og under øyet. 

Helt til slutt gikk jeg inn med kajal på våtlinjen oppe, også kalt “tightlining” når man gjør dette får man et mer intenst blikk og vippene ser tettere ut! 
DET liker vi jo!

Se bare her for en forskjell det gjør!!

Avlsuttningsvis la jeg en kajal linje helt ytterst langs vippelinjen, så tok jeg en skråkost med sort matt skygge på og dro linjen med meg ut i en liten vinge.
Så på med maskara og VOILA!  

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

Hva syns dere?! 

Update- se alle lookene her
Del 2 – Medium dekk
Del 3 – Naturlig  
Hvilken likte du best? Se her! 

Ha en fantastisk fredag, det fortjener dere!! 

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

Siste innlegg