Hvordan vi sminker oss \ del 2

Hellååå!

Har dere en fin helg så langt?
Denne helgen har jeg sminkelook maraton, for deg som ikke har fått det med deg – kommer det denne helgen 3 looks, med 3 forskjellige styrker.
Fargene jeg bruker er de samme, men dekkevnen, mengde og produkt varieres. Det for å vise forskjellige måter vi kan sminke oss på, med de samme fargene, men med forskjellig dekkevne og produkter. GØY! =D 

I går viste jeg dere del 1, hvor jeg dekket huden mye og brukte mer produkter på øyne og leppe- sjekk ut looken HER  om du ikke allerede har sett det.

Så da kjører vi i gang del 2- med medium dekkevne og mengde på produkter. 

*Bildedryss* 

I dag brukte jeg samme metode som i går, men med lettere produkter. I går brukte jeg mye mer dekkende krem foundation, mens i dag bruker jeg en lett mineral foundation, både i flytende og pudder. 

Først påførte jeg foundation i høydene av ansiktet, for så å jobbe det inn i hele ansiktet. Deretter pudret jeg huden med et lett mineralpudder før jeg gikk videre til å påføre en lett concealer under øynene. (ja denne kan brukes over pudder, spesielt mineralpudder)

Deretter var det kontur i kinn og rammen av ansiktet og rouge over eplekinn!
MERK! Kontureringen jeg bruker er veldig lett på hånden, bittelitt bare for å gi farge og glød til ansiktet og produktet jeg bruker til dette er et mineralpudder i en mørkere nyanse enn huden min. 

Nå som huden er klar er det tid for bryn! Her fylte jeg inn med en brynsblyant før jeg duset ut linjene med en skråpensel.

På leppene påførte jeg leppestiften rett på leppen, før jeg brukte en ren finger og dyttet leppestiften godt inn i leppen. Da smelter produktet godt inn i leppen, resultatet blir matt og ser mindre “påført” ut.

Jeg elsker å gå uten maskara og produkt på øynene, men dere skal få se meg med øyenskygge på også =P men jeg hadde lett bare gitt meg der til vanlig!

Nå er det klart for øyenskygge, så her primet jeg først lokket med eyeprimer. Deretter brukte jeg en lys shimmer øyenskygge over hele lokket og opp til brynet.
Deretter tegnet jeg litt brun kajal langs vippelinjen og duset ut linjen før jeg påførte en kobberbrun over den dusete linjen. Henger dere forsatt med?! =)
Neste steg ble en gullshimmer øyenskygge over lokket og helt til slutt duset jeg sammen alle fargene med en blenderkost.

Så tegnet jeg på litt sort kajal langs vippelinjen, denne duset jeg ut med en skråpensel med matt sort skygge på, slik at det ble en liten vinge til avslutning.
Til slutt på med maskara og looken er komplett!

Som dere ser er looken veldig lik som i går, men med litt lettere styrke. I morgen kommer den aller mest naturlige varianten, igjen med de samme fargene, men mindre dekk og enklere fremgangsmåte!

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

Hva syns dere om looken?
Likte dere denne eller gårsdagens bedre?!

Update- se alle lookene her
Del 1 – Full dekk
Del 3 – Naturlig  
Hvilken likte du best? Se her! 

Vi snakkes i morra venner, nyt lørdagen!! <3

 

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

  1. Du er så vakker Charlie. Du gir meg håp. Jeg har ca samme farger som deg, i hår og hud, å det er inspirerende å se at det går ann å sminke seg fresht fordi 🙂 Om du skaffer deg det electric skrinet fra urban decay må du gjerne legge ut noen tips. ønsker meg det så veldig, men så usikker på om veldig lyse meg kan kle det.

  2. Tone: Åh tusen takk for det Tone, blir så glad når jeg leser kommentaren din nå! <3
   Håper å kunne inspirere og tipse deg videre fremover! Om det blir electric skrin eller ei, så blir det uansett mer farger på bloggen fremover, så det er bare å følge med videre! Men husk også- man kler ALT man føler seg bra i 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg