Hvordan vi sminker oss \ del 3

Happy Sunday!!!  Har dere det bra?!

Hva har dere gjort denne helgen?!

Jeg har gjort et makeuplook maraton her på bloggen, og dere som har fulgt med har fått med dere to looks allerede. Om du først nå tuner inn så går dette utpå at jeg har vist 3 sminkelooks, med samme fargeutgangspunkt, men med 3 forskjellige dekkevner, mengde og produkter.

Innledningsvis kalte jeg dem, full dekk, medium og naturlig.
Fredag la jeg ut del 1 med full dekk, i går kom del 2 med medium dekk og i dag er det del 3 med den mest naturlige varianten. 


Less is more spør du meg og personlig er dette looken jeg går for.

*Bildedryss*

Når det kommer til fremgansmåte har jeg gjort veldig likt i påføringen, men hvis dere har sett de to andre innleggene ser dere at stegene blir ferre for hver gang.
Men det som går igjen er at jeg begynner med å fordele baseproduktet jevnt over ansiktet, jobber det inn med børste, legger på ekstra dekk der det trengs, i mitt tilfelle under øyne og rundt nesen. Deretter pudrer jeg lett for så å gå inn med lett konturering. 
Som nevnt før, kontureringen gjøres med et mineralpudder slik at det smelter fint inn i huden uten å bli synlig og i tillegg er jeg superlett på hånden når jeg tar på for det skal bare bittelitt til. Målet er å varme opp ansiktet og skape lett kontur.

Til denne looken bruker jeg Shimmer Waves fra The Body Shop, jeg rett og slett bare “siwper” kosten over de 3 øverste fargene, blandet sammen og deretter påfører dette over eplekinn som rouge.

Brynene markeres med brynsblyant og duses deretter ut med skråpensel.

Siden dagens look er naturlig, men leppene forsatt skal være rød, har jeg gått for Velvet Stick fra The Body Shop, den er matt, gir lett til medium dekk på leppene.
(kan bygges opp til full om du ønsker det også, men det er ikke målet her og nå) 

Dette er jo min signaturlook, hudmakeup, leppe og bryn makeup, and thats is! Elsker å gå sånn her- uten noe på øynene- men vi skal ha på LITT mer…

Før øyenskygge legger jeg litt eye primer på lokket, deretter legger jeg en lys shimmerfarge over hele lokket opp til bryn og duser godt.
For å markere vippelinjen litterann bruker jeg en brun kajal og tegner i ytterkant for deretter å duse denne linjen ut.

Deretter finner jeg frem Shimmer Waves igjen, bruker rougebørsten (kan bruke en mindre kost om du vil det) og blander alle fargene sammen på kosten og “swiper” over hele lokket til fargen ser fin ut. Avslutt med maskara og vi er ferdig! 

Ved å bruke Shimmer Waves på denne måten får man en fin definering av øyet, uten å bruke tid på å legge 3 forskjellige øyenskygger. Ved hjelp av kajal linjen, festes noe farge på den og resten på lokket og da ser det ut som man har brukt tid på å legge masse forskjellig! Enkelt, effektivt og lekkert!

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

Hva syns dere?! 

I neste innlegg skal jeg legge opp bildene fra de forskjellige lookene så dere kan se forskjellene og likhetene side om side, sååå hadde det jo vært gøy med avstemming på hvilken dere liker best!

Update- se alle lookene her
Del 1 – Full dekk
Del 2 – Medium dekk  
Hvilken likte du best? Se her! 

Sees litt senere loves! <3 

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

Siste innlegg