HVILKEN LIKER DU BEST?

Hei igjen vakre venner!! 

Nå bugner første del av bloggfeeden min med bilder av meg her =P så dette blir siste i rekken før dere får litt anna lesestoff!
Men grunnen er rett og slett at jeg har hatt sminke look maraton hele helgen. Det vil si at jeg har vist frem 3 looks, med samme farger i utgangspunktet, men med forskjellige produkter, mengde og dekkevne.

Så for å få sammenlignet litt kommer her en oppsummering, hvor jeg viser alle lookene, side om side slik at dere kan se forskjellene og likhetene.
I tillegg hadde det jo vært gøy om dere stemte på hvilken look dere likte best!

Målet mitt med å vise dere dette er jo både for å vise at man kan gjøre det enkelt eller litt mer avansert når man skal sminke seg med de samme fargene.
Men mest av alt gjorde jeg dette fordi jeg vil jo gjerne håpe at jeg kan bidra til å vise at man ikke alltid trenger å gå for full dekk til hverdags. Jeg vet mange jenter sliter med selvbildet, har for eksempel mye uren hud eller andre grunner til at de bruker veldig mye sminke i hverdagen.

Jeg har nemlig heller ikke noe fin hud, den er uren, ujevnt pigmentert og jeg har store synlige porer. Men likevel, med bruk av rette produkter, går jeg selv for den varianten som er mest naturlig når jeg sminker meg. Både fordi jeg føler meg mest som meg selv med bare en lett fremheving av mine beste trekk, men også fordi jeg vil gå frem som et godt eksempel på at man ikke MÅ ha på seg 3 lag av hver sort for å kunne gå ut døren! Istede for å alltid fokusere på hva man vil skjule med seg selv, kan man heller fokusere på å fremheve det man liker! ____________________________________________________

Hvis du enda ikke har sett dem, så kan du se dem her :
Del 1 – Full dekk
Del 2 – Medium dekk
Del 3 – Naturlig 

Håper dere likte innleggene jeg har kommet med i helgen!
Fortell meg som sagt gjerne hvilken look dere likte best, hvordan dere liker å sminke dere selv og hvorfor! =D

Nyt søndagen videre!!

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

Siste innlegg