ET ENKELT OG BEVISST VALG!

God mandagskveld kjære fine lesere!

Hvordan har dagen deres vært?
Blir litt sein oppdatering fra meg her i dag, jeg har rett og slett holdt på med noe i hele dag, men nå har jeg endelig landet for kvelden!

I dag er det jo mandag og hver mandag pleier jeg å gjøre omtale av et eller flere spesifikke produkter.
Men i dag tenkte jeg å omtale en felles ting som ALLE produkter jeg kjøper og bruker har til felles.
Det er et lite merke som følger produktene og merkene jeg velger å bruke og det er :

crueltyfreepetalogo 

Jeg er veldig opptatt av at produkter jeg bruker ikke skal være testet på dyr, av den enkle grunn at det er fullstending unødvendig!
Min forfengelighet skal ikke gå utover en søt liten kanin eller mus og nå som teknologien har kommet så langt som den har så kan produkter testes på syntetisk hud fremfor de stakkars små dyrene!

Så hvis du er like opptatt av det som jeg er og liker å lese om produkter som er både vennlig mot lommeboken og dyrene så har du kommet til den rette bloggen! 

Vi som forbrukere har en mulighet til å påvirke markedet nettopp ved å kjøpe produkter som vi vil bruke og hvis vi kjøper produkter som ikke tester på dyr, vel da er håpet om at de kjedene som forsatt tester skal få opp øynene og slutte med dette tullet!

Hvis du vil vite mer om dyretesting og hvilke produkter som er testet og ikke tstet, kan du lese mer om det på Noahs JA og NEI lister, Dyrevern.no og på Dyrevennlig.org

Du kan også laste ned en app slik at du har tilgjengelig informasjon når du er ute og shopper- les mer om det HER

The Body Shop er jo min absolutte favorittbutikk, det er nok ikke til å legge skjul på engang! Og her kan jeg handle 100% dyrevennlig!

Rå Organics Skincare er både dyrevennlig, økologisk og fra Norge- bedre blir det vel ikke?!

crueltyfreepetalogo 

Torhild Kristines nettbutikk og salong fører KUN økologiske produkter og her er heller ingening dyretestet!

Makeup Revolution- Billig, bra og dyrevennlig!

Gjør du også bevisste valg når du handler kosmetikk?!
Hva er dine tanker rundt dyretesting?

#skjønnhet #dyretesting #ikketestetpådyr #favoritter #dyrevennlig #makeupartist 

7 kommentarer
  1. Wææ digger tipsene dine! Nå har du nok fått deg en fast leser du ;)) Digger den rett og slett! Stå på 😀
   Håper du har hatt en god dag, gjerne sjekk ut bloggen min <3<3

  2. Hei! Flott at du tar et bevist valg om å bedre dyrevelferd! Tenkte bare å informere om at alle (absolutt alle) kjemikalier som blir brukt i hvilke som helst produkter, inkludert sminke, blir testet på dyr før det kan brukes for mennesker. Så selv om det ferdige produktet – altså sminken- ikke har blitt testet direkte på dyr, så har alle komponentene blitt det! Selv jobber jeg med forsøksdyr (dog med mer “viktig” forskning som kreft, alzheimers o.l.) og forsøksdyr har det virkelig ikke så ille nå i 2015 som mange vil ha det til. Det er såpass strenge krav til forskningen som utføres nå, og de får ofte bedre stell enn vanlige husdyr! 🙂

  3. tinamunimakeup: Ja her kommer jeg med mine meninger og pusher på alle sammen 😉 hehehe
   Man kan alltids bli bedre på noe her i livet 😉 <3

  4. Lisbeth: Hei Lisbeth! Dyretesting for medisinsk formål er noe helt annet enn dyretesting for kosmetikk. Jeg mailet litt rundt etter kommentaren din, for å høre og jeg ble forsikret av produsenter at ingen av ingrediensene og komponentene noen gang har vært igjennom dyretesting. Det er et krav for at de skal kunne stå på ikke testet på dyr listene. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg