Makeup Wanties

Noen flere som kjenner seg igjen i dette eller?! 

Hehe, jeg har virkelig ALT jeg trenger og VEL så det i min sminke…eh.. holdt på å si pung, men jeg har koffert og hyller fulle av makeup så jeg får vel kalle det samling!
MEN likevel så er det alltid noe nytt man har lyst på- for jeg ELSKER å teste ut nye ting!
Jeg skal ikke kjøpe meg noe nytt helt enda- men jeg har sett meg ut et par wanties og tenkte å dele dem med dere!

Fra The Body Shop, står disse herlighetene øverst på ønskelisten


Fra før har jeg 2 Velet stick, men jeg kjenner at pink og coral også må bli med i samlingen etterhvert! EVM pudderet er nettopp gått tomt, så må snart ha nytt og så var det disse to kajalene, helt nye, ser utrolig spennende ut- de må jeg jo bare teste! =D 

__________________________

Fra Torhild Kristine Shop er dette det jeg ønsker meg

Den lip lusture ser bare såå fin ut, så den må bli min en dag! Jakten på den perfekte foundation og maskara går vel aldri over, og jeg har lest utrolig bra omtaler av de her to, så de vil jeg også prøve! Lip lineren, lipjunjkie som jeg er må jeg vel bare ha denne fargen en gang!

__________________________

Siden man nå endelig kan få Urban Decay i Norge er dette noen av tingene jeg sikler på derfra

Primer potion fikk jeg prøve av en vennine og der var jo bare dødsgod!! Men jeg må bruke opp de ørten primerne jeg har fra før, før denne blir min!
Foundationen har jeg lyst å prøve, den blir også skrytt opp i skyene så vil gjerne teste den og se hva huden min syns om den!
Og så var det palettet da, aaahhmagad, se på de fargene!! MÅ testes!!

__________________________ 

Nordic Glaze har også litt godsaker jeg kunne tenke meg å prøve

Bellapierre Mineral Lipstick har jeg to av fra før og de er bare ELSK! Sigma Beauty Travel kit har jeg lyst på fordi de kommer i søt minivariant, jeg liker alt som er mini og så er de laget på syntet hår og det er jo det jeg liker aller best.
Når det kommer til BB cremen fra Bellapierre så ble jeg bare så sjokket over prisen! DEN DER, den BØR være insane bra og drøy til å være verdt prisen. Så den har jeg lyst å teste bare for å se om den er verdt den sinnsyke prisen! Hehehe

__________________________

Hva er deres makeup wanties?

Hvis dere har noen av produktene jeg har nevnt over her skrik ut om hva dere syns om de! 

//dette er ikke noe annonsegreier,
bare jeg som sikler på masse godiser på nettet! =D


 #Skjønnhet #wanties #produkter #ønskeliste

4 kommentarer
    1. Åh, har så syykt mye jeg sikler på om dagen! Og mye av det fra Urban Decay 😀 Så tenkte jeg skulle gå bananas på Sephora i sommer, kommer til å bli HELT fantastisk!

    2. Tonje: ååå heldig!! Ja jeg må bare lære meg å spare litt penger- herlighet jeg er en sånn en impuls shopper- har jeg bestemt meg for at nå skal jeg ha den tingen, så skaffer jeg meg den tingen! Med en gang! =P men nå må jeg pent vente til pengboka er enig 😉 hehe

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg