Shades of Blue

Hei igjen vakre venner!

Det er så sykt deilig med sol og varmegrader, kjenner jeg gleder meg enormt til sol, sommer og ferie! I tråd med det nydelige været tar man på seg nydelige klær og jeg følte for å vise dette frem i dag. For en liten stund siden snopte jeg jo litt hos Style Connection og en av godsakene jeg tok med meg derfra var en deilig denim skjorte.
Plutselig fikk jeg det for meg å gjøre outfit bilder, ikke at det er noe jeg har erfaring med, men denne skjorten var bare så fab at den måtte jeg vise dere!
Så jeg har kastet meg på bølgen og gjort Dagens Outfit til en egen kategori her på bloggen, dermed kan det plutselig dukke opp et og annet bilde av meg og mine klesvalg fremover. Håper dere liker det! 

Kjøpte meg nye solbriller her om dagen også- syns de var så kule med det fargede glasset.
De er fra Gina Tricot og kostet 79,- – ifall noen sku lure på det!

Denne skjorten har jeg hatt på ønskelisten lenge! Og jeg er så glad for at den var like kul som jeg hadde håpet på- Hvis du skulle få lyst på en selv så finner du den
HER

Så til slutt i min lille fotoseanse skulle jeg være morsom og ta gøye bilder av meg selv i slengdissen, men det ble med dette bildet, da jeg fikk litt småpanikk av en edderkopp som også hang på dissen og fant ut at den skulle krype over på meg, hahaha!

Hva har dere brukt helgen til?
Håper dere har vært masse ute i godværet og slukt litt D vitaminer, hehe!

Nyt resten av søndagen, så snakkes vi i morra til mandagsomtalen!

 

#DagensOutfit #StyleConnection #blå #redmylipst #sol #feelgood #skjønnhet

10 kommentarer

Siste innlegg