Into The Galaxy

Go’ kveld dere! =D 

I dag har sola skint som bare det og jeg tok meg faktisk en tur ut i solen og gjorde yoga! Hva har gått av meg liksom?! Haha, neida, gjør yoga med jevne mellomrom, men jeg tror jeg er den eneste som gjør yoga øvelser til topp 100 listen på spotify =P jeg er faktisk nødt til å ha sånn “rotete” og hurtig musikk for å klare å koble ut. Med en gang det blir satt på sånn rolig typisk yoga musikk så istede for å sone ut og meditere og greier, så blir jeg distrahert og roter gjennom hode og tenker på ALT mulig annet enn å fokusere på pust å trening.. Såe der står jeg da og gjør downwardsfacing dog og solhilsen til “Uptown Funk” og “All About That Bass” ! 

Men tilbake til tema daa- lekte litt med farger og flashies i dag, eller flash tattoos, fant bare ut at flashies var enklere å si!
I helgen la jeg den super freshe lakken fra OPI som jeg gjorde omtale av forrige mandag, på neglene og den har holdt kjempegodt, men jeg var litt lei, hatt den på i 2 omganger den siste uken så fant ut at jeg skulle sprite den opp litt.

Fant derfor frem 3 andre farger og en svamp, dyttet på hvitt, mørk lilla og burgunder rundt omkring på neglene, men det så litt rotete ut så da tok jeg et strøk med OPI lakken over flekkene jeg lagde, og DA ble det kult vettu!
Litt sånn Galaxy feeling, derav tittelen på innlegget.

Men nok skravling fra meg-

 *bildedryss* 

Jeg fikk ikke helt til dette med flash tattoene på første forsøk så den ene ble litt ødelagt, men blir nok bedre neste gang.

Hva syns dere!? Var det kult med litt tilfeldige greier på gang på neglene eller?

Har dere hatt en bra dag i dag? Fortell meg gjerne hva dere bedriver tiden med!
Mange klemmer
 

 #Skjønnhet #FlashTatto #Flashies #Negler #Galaxy #Fargerikegreier 

8 kommentarer

Siste innlegg