Spring News fra Urban Decay

//Produktene er sponset

Det er maaandag!! Og mandag betyr omtale her på bloggen og i dag vil jeg introdusere dere for noen deilige nyheter ifra sminkeverdenen!  

For en liten stund siden fikk jeg tidenes pakke i posten fra Urban Decay! 
Nå som våren står for dør, er det mye nye produkter som lanseres hos de fleste merkene og Urban Decay er intet unntak!

Her er de flotte produktene jeg fikk, foundation, concealer, øyenskygge og leppestifter!

Nye Ultra Definition Powder Foundation!
Denne er faktisk helt nydelig, føles fløyelsmyk på huden, dekker godt og kan brukes både tørr og våt!
Du kan bygge opp ønsket dekkevne med forskjellig påføring, så den dekker fra lett og opp til full dekk.

Jeg bruker først et lag med svampen som jeg påfører jevnt over hele huden, deretter sparyer jeg huden med facemist for å fukte den. Da smelter foundationen kjempefint inn i huden. Når første lag er tørt, går jeg over med en pudderkost med bare litt produkt på.
Resultatet av denne metoden gjorde at huden min så flawless ut, den dekker godt- uten å se ut som jeg hadde et tonn med makeup på!
Huden føltes heller ikke tett og det SÅ helt fantastisk ut. Jeg syns jeg faktisk så litt photoshoppet ut med det på! Haha

Weightless Complete Coverage Concealer Denne er dødsgod! Konsistensen på denne er helt spesiell. Den gjør at den trekker fort inn i huden og gir et godt og dekkende resultat som man kan bygge på til ønsket dekkevne. Concealeren dekker urenheter og ujevnheter i huden helt suverent.
Endelig en Concealer som føles bra på huden, ser bra ut på og holder hele dagen, er perfekt i fargen OG som dekker uten å se for heavy ut! 

Moondust Eyeshadow – WOW sier bare jeg, FOR et pigment! Glitteret er utrolig finkornet noe som gir en så utrolig kul effekt og på bildet under har jeg laget en kjapp liten liner med denne skyggen.

Sheer Revolution Lipstick – så var det leppestiftene da! OH MY! Dette var rett og slett et nydelig produkt, utrolig deilig å påføre, leppene ble godt pigmenterte og fuktet som bare det! Det var akkurat som om leppene fikk av god klem med fuktighet og det varer kjempelenge!
LOVE!!! – og du, de fargene da!

SE PÅ DE FARGENE! Jeg døde litt for så å gjenoppstå når jeg åpnet beholderene og så de freshe fargene! Hehehe

LOVE LOVE LOVE- disse var desidert det beste med HELE pakken! 

Så hvis du bor i Oslo ta turen innom Kicks Oslo City eller Steen og Strøm for å se på alle disse nydelige produktene, ellers finner du de også på Kicks.no

Noen av dere som har rukket å teste ut disse produktene enda?

Vi snakkes litt senere loves!

 #urbandecay #skjønnhet #sminke #newin

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg