Lipstick Love

Jakten på den perfekte leppestiften! 
Noen som følger meg der eller?

Jeg får ofte spørsmål om leppestifter, hvilken type, hvilket merke hvordan farge..
Det er jo veldig en smak sak hva du liker å ha på leppene dine, men hvis du liker konsistensen av myk leppomade og vil ha en fin farge på den- vel da har du kommet til den rette guiden i leppestift jungelen!

I dag tar jeg for meg 4 farger, som egentlig vil passe hvem som helst, enten du liker en av de eller alle sammen. Dette er en leppestift som er spekket med fuktighet og akkurat passe mengde farge til at de går fint til hverdags og så klart også til fest!  

I gårsdagens makeup blandet jeg sammen to av disse fargene og kom frem til en farge jeg syns var smashing, så i dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere dem hver for seg!

Først ut er den naturlige nude fargen. Jeg er egentlig ikke noe fan av nude leppestift, men denne likte jeg utrolig godt fordi den gav faktisk liv til leppene mine, noe jeg ikke er vant til fra en nude leppestift!
Hvis du ikke er av de som liker de aller mest farge sprakende typene da er denne fargen perfekt til deg også!

Denne heter Sheer Revolution- Liar og er fra Urban Decay

Neste ut er også relativt nude, men med hint av lillarosa og gir derfor litt mer farge enn den første. Denne syns jeg passer for absolutt alle!

Fargen heter Sheer Revolution- Rapture.

Neste ut er for de mer fargeglade! Perfekt for meg med andre ord, hehe!

Du kan legge denne i et lett lag for bare et hint av knallrosa, eller gjør som jeg, påføre et godt lag så det blir ekstra pigmentert!

Fargen heter Sheer Revolution- Anarchy!

Den siste fargen går også i det fargesprakende hjørnet og er perfekt for deg som liker den klassiske røde leppestiften, bare i en mer glossy variant!

Jeg syns denne fargen er skikkelig lekker! 

Fargen heter Sheer Revolution- F-Bomb! 

Her kan du se alle fargene sett mot hverandre

Fant du deg en favoritt?

Min er helt klart den rosa- Anarchy!

Håper søndagen deres har vært like nydelige som det dere er <3

Vi snakkes i morra my loves!

#skjønnhet #makeup #leppestift

 

2 kommentarer
    1. alle farnene var veldig fine, og de kledde deg utrolig bra. må si at jeg likte veldig godt den rød aktige fargen (fordi jeg liker røde lepper da) men som jeg sa alle fargene var veldig fine.
      Klem.<3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg