Pretty Pastel

Heisann!

Etter tre dager med møkkaform, bestemte jeg meg for at i dag fikk formen bare gå en annen plass å plages, fordi jeg hadde bedre ting å ta meg til enn å bruke enda en dag i senga! For de av dere som følger meg på snapchat (rockstarcharlie) så har dere sett stort sett sengeteppet mitt, litt sjølsympati godis og serie maraton på samsung tableten min, på mystory! I dag hadde jeg ikke tid til det, snart 17.mai og greier, skal jo inspirere dere med fine sminkelooks og da har man ikke tid til å ligge flat ut =P
Og utenom det så måtte jeg hente pappa på jobb i dag, så vi fikk kjørt å hentet hans nye bil.. meeen mer om det på mystory, følg meg der om du ble nysgjerrig nå! Hehe..

SÅ til tema for dagen! Pretty Pastel avslører kanskje hva slags makeup look jeg skal vise frem? 
Joda, det er pastell øyenskygge! Men det blir mer enn bare bilde av hvordan jeg så ut i fleisen i dag, det blir også en aldri så liten How To også.

Pastell øyenskygger dere! Flere enn meg som har opplevd at de er en smule plagsom å påføre?
Fine, duse og delikate de ligger i sin øyeskygge beholder. 
Du kommer bed børsten din og dypper ned, for så å påføre på lokket ditt..
Men hva skjer? Det kommer jo ingen pigment?! Det bare drysser bort med en gang du skal duse ut linjene!!
Whyy oh whyyy my pretty pastel?! 

– Det er ikke til å stikke under en sminkestol at det kan være et rent kaos å få på pastell øyenskyggene til å bli fine på lokket, uten at de drysser og MED det faktiske pigmentet, så for å gjøre jobben lett som en lek skal jeg vise dere hva dere må gjøre!!

Trikset for å få en lys. pastell øyenskygge til å virkelig sitte på lokket og få fargen til å poppe frem, er så enkelt som å tegne lokket med en hvit kajal først!
Jeg brukte denne nye fra The Body Shop, fordi den er myk nok til at jeg bare kan tegne over hele lokket slik som på neste bilde.

 

1. Start med å tegne hvit kajal over hele øyelokket og dus de ytterste kantene med en tom pensel, da slipper det å bli noe harde kanter når øyenskyggen kommer på.

2. Deretter er det på med pastellfargen, den dytter jeg på overalt hvor jeg har tegnet med kajalen.

3. For å få fargen til å poppe enda mer, legger jeg en sort liner ytterst langs vippelinjen, og en mørkere lilla under øyet. 

4. Så er det på med maskara. For å være litt ekstra gøyal hadde jeg på meg blå maskara under og sort over.

Produktene jeg brukte til denne looken:

Hud: Urban Decay Concealer og Powder Foundation
Øyne: The Body Shop Brow Pencil, Instablur Eyeprimer, ColourCrush EyeShadow, Matte Kajal hvit, Urban Decay 24/7 Eye Pencil, Perversion Mascara og Coleur Caramel Mascara 04 Blue
Lepper: Urban Decay Sheer Revolution Lipstick- Liar

Faktisk litt uvant for meg å sminke meg på denne måten, men syns det ble en ganske kul look! 

Hva syns du? =)

#skjønnhet #dagensmakeup #howto #pastell 

Siste innlegg