Når man ikke har bunad…

…. så blir skapet saumfart og endevendt etter noe som kan duge til den store nasjonaldagen!

Det skal jo være fint, men ikke for fint og ikke for lite fint heller. Så skal det jo være litt ordentlig, kanskje ikke så fargesprakende som jeg liker det og helt svart, vel- det blir for kjedlig eller?!

Flere enn meg som kjenner seg igjen? Hehe huff.. Nå har jeg prøvd uttallige antrekk og kombinasjoner, tror jeg har funnet ut av det nå, men så ubesluttsom som jeg er så har jeg vel ombestemt meg i morra igjen!

Men håret og sminken, det tror jeg blir som dette, enten med fletten hele veien ned, eller med hestehale på siden med flette i luggen. 

Sminken gidder jeg ikke gjøre så mye utav, det er jo meldt øs pøs regnvær i morra, så jeg vil minimere rennende maskara og flekkete foundation ved å bare forme bryn, arge leppene og ha på litt mineralpudder på huden! 

Er dere klar for dagen i morra? Hvor skal du feire?
Er du så heldig at du har bunad å bruke eller blir det vanlige penklær? 

Ønsker dere en fantastisk 17.mai i morra dere!

Stor klem fra ubesluttsomme meg, hehe 
(til neste år håper jeg å ha spart opp nok til en bunad, så jeg slipper å tenke på hva jeg skal ha på, hehe)

__________________________

#17mai #nasjonaldag #outfit #klær #skjønnhet #sminke #hår #ubesluttsom 

8 kommentarer
  1. Hei, ville bare stikke innom og si at du er utrolig pen! Men om du hadde hatt brunt hår så hadde du vært mye nydeligere!

  2. Anonym: Hei! Hehe, jo takk for det =) Jeg hadde brunt hår i mange mange år, men orket ikke å farge etterveksten min hver andre uke lengre, siden jeg er såpass blond som jeg er og håret mitt vokser fort, ble det så fort stygg ettervekst. Så da var det tilbake til min naturlige farge igjen 😉

  3. Takk for 17.mai sveis! 😀 lett å lage og fin. Samboeren min sa det var veldig fin frisyre til bunad! 😀 tusen takk! 😀

  4. Hehe, skulle til og etterlyse d samme, johanne sa i går at hun måtte ha seg ett flettekurs hos meg, for hun klarte ikkje flette håret sitt sånn som meg, (hadde typ din bare på begge sider som møttes bak og i en ball) så eg sa hun burde titte på bloggen din og spørre etter en how to guide, for du er noe flinkere å forklare enn meg 😉 haha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg