#USMINKET

I dag kom bladet alle snakker om, i butikkhyllene! Jeg løp bort på Kiwien på hjørnet rett etter frokost, for å få mitt eget kopi av dette bladet, sånn at jeg kunne lese mer om hva alle andre snakker om, fordi det har florert av både positivitet rundt bladet, men også utrolig mye kritikk!

Jeg må si at jeg er sjokkert over mange av de kritiske kommentarene jeg har lest til nå!
Er vi virkelig så overfladiske blitt og så usikre på oss sjøl at vi ikke tåler å se vakre kvinner stråle i sitt naturlige utseende?

Har vi glemt at det handler om å være trygg på oss sjøl, glad i oss sjøl uansett hvordan vi ser ut? Det er ikke utseende vårt som definerer oss som menneske.
Du er ikke en dårligere kvinne selv om du har urenheter eller ikke er str 36 med trent sprettrumpe!
Hvis man går rundt og er ulykkelig fordi man sammenligner seg med alle andre kommer man ingen vei.. 

Poenget med #Usminket slik jeg ser det, er jo nettopp dette som redaktøren sier i lederen av bladet.

Nei vettuhva!
Jeg hyller Det Nye for dette eksemplaret og jeg hadde LETT stilt opp i bladet usminket og MED min urene hud, som forøvrig har blitt mye bedre med rett hudpleie rutiner, mine bryn som både mangler hår og har helt forskjellig form og hudtonen min som er gul noen steder, rød andre steder og vanlig lys ellers!

Det er ikke disse tingene som definerer meg som person!! 
Her på bloggen er jeg opptatt av å vise dere hvordan vi kan forskjønne oss selv med både makeup og hudpleie og jeg håper ikke dere føler at makeup er noe dere MÅ ha for å kunne føle dere vel. Da må jeg jobbe hardere for å fremme den naturlige skjønnheten, fordi det er noe alle har og noe jeg syns alle burde lære seg å ha en glede av! 

Så damer og jenter, vær så snill og husk på dette:

– Du er vakker og unik!
– Du er deg og ingen andre- så slutt å sammenlign deg med andre! 
– Slutt å fokuser på dine “dårlige sider”, det er nok garantert bare du som syns de sidene er dårlige!
– Fokuser alltid på det du syns er fint med deg selv, finn minst 3 ting du liker med deg selv og neste gang du ser deg i speilet- vil jeg at det er disse tingene du skal se på!
– Bruk makeup som en måte å fremheve det du liker ved deg selv og bruk det fordi du har lyst og det er gøy, ikke fordi du MÅ! 
– Smil til deg selv og vær glad i deg selv for den du er og la kvinnene i bladet være glad i seg selv for den de er! 


Her er jeg, slik jeg ser ut akkurat nå!

 #Usminket2015 #DetNye #Skjønnhet

-Stay Fabulous <3

 

18 kommentarer
  1. U go girl 😉
   Er HELT enig med dg, blei litt små forbanna av div negative kommentarer, blandt annet av hun der fjolla av en blogger som eg velger å ikkje si navnet på, haha, ka faen, skal man uansett ka man gjør bli disset og hakket på, det være seg moteblad eller enkelt personer, nei akk, folk må slutte og ta alt så jævla personlig!! Vi e alle unike på hver vår måte, thats what makes us so awesome 😉

  2. Helt enig med deg. Har ikke lest magasinet selv, men hørt mye kritiskk over det pga de usminka kvinnene. blir sjokkert over mennesker nå for tiden..vi er alle uike å vi må lære å godta oss selv mere for den vi er og ossen vi ser ut. utseenet er ikke det som definerer oss som person.
   Du er kjempe vakker uten sminke,selom du har urenheter. så er du utrolig vakker. <3
   klem.

  3. Anonym: Ja ikke sant!! Godt å høre at du også er av oppfatningen om at vi må godta oss selv som vi er =)

   Tusen takk for kjempefin kommentar! <3
   Klem tilbake!!

  4. Jeg er HELT enig med deg! Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg så kritikken begynte å hagle. Jeg synes det er helt fantastisk at de har et usminket blad og hvis man får dårlig selvtillit av at Jenny Skavland ikke har stygg nok hud tror jeg man må gå litt inn i seg selv! Da må jeg legge meg ned å gråte også, for hun har mindre strekkmerker enn meg! Huff.. Go Jenny og Go DetNye! OG ikke minst deg, som ser like smashing ut uten sminke 😀

  5. Herlig! For det første så ser du nydelig ut, både med og uten sminke. Og for det andre så synes jeg det du sier er viktig, og ikke minst inspirerende, for mange jenter (og damer, ikke minst) der ute, som føler at sminke er en nødvendighet, ikke et alternativ!
   Jeg bor i London, og har ikke lest bladet, men den samme bevegelsen gikk her i fjor, med kjendiser som strippet av seg malingen og viste seg frem som de er.
   Det eneste som kanskje ble litt feil her, var at en del av de bildene som ble lagt ut var semiretusjerte versjoner av usminkede ansikt. Med andre ord likevel ikke helt naturlig, og kunne kanskje virke mot sin hensikt, i og med at “vanlige” jenter fikk inntrykk av at disse “naturlige” fjesene med “lett retusjering” var virkelige. Dermed stod de liksom litt på bar bakke likevel, med sine uretusjerte fjes, som uten sminke ikke var like vakre som modellenes “usminkede” ansikter.
   Håper de viser seg frem som de virkelig er i Norge. Selv om det kanskje ikke er helt realistisk. Jeg vet ikke. I alle fall så er bildene dine flotte!
   -Ingvild Kristine 🙂

  6. Tattavkvinnene: Ja jeg ble bra paff jeg også når jeg så kritikken, så derfor følte jeg virkelig for å komme til ordet på denne saken jeg også!
   Tusen takk for fin kommentar søta!! =D <3

  7. Ingvild Kristine: Hei! Wow, tusen takk for kjempemasse fine ord! =) Er utrolig glad for at de jeg har snakket med selv og som har kommentert hittil ser budskapet og det positive i dette engasjementet som Det Nye har satt i gang! Og jeg håper også at det er helt uretusjert som lovet i bladet, kampanjen blir litt feil når man finpusser på det slik som kampanjen i London.

   Kjempekult at du tok turen innom bloggen min forresten, jeg er hyppig inne hos deg og leser! =)
   Ha en nydelig dag!

  8. Kritikken av usminket-bladet er virkelig lavmål, synes jeg. Det handler om å kunne vise ansikt, og være trygg på seg selv – og at utseende ikke betyr alt. Selv er jeg en av de usminkede stort sett hver dag – jeg har heller investert penger i god hudpleie, noe jeg ikke angrer på! Du ser forresten også super ut sminkefri, og for noen fine øyne! 🙂

  9. Mari: Tusen takk for det ! <3 =)

   Ja jeg er helt enig med deg! Hudpleien er så utrolig viktig og hvis ikke hudpleien er bra så blir heller ikke sminken bra! (som oftest, noen har jo perfekt hud, hehe)
   jeg har også oftest sminkefrie dager, det er så deilig å befriende! 🙂

  10. Ingvild Kristine: Så kjekt, tusen takk for det!! Har deg i feeden min også og fikk god bruk for tipsene dine om hvordan å håndtere det når man får i seg gluten, da jeg nettopp har provosert gluten i flere uker før gastrio.. blæææ.. hehe men nå er jeg back on track og spiser glutenfritt igjen 😉

  11. Ingvild Kristine: Ja, nei det var ikke noe hyggelig opplevelse, men greit å få bekreftet at jeg forsatt ikke tåler gluten! Får svar på prøvene snart tenker jeg. Legen sa at hvis det ikke er cøliaki så er det uansett 100% sikkert at jeg IKKE skal spise gluten, hehe, så da er det greit hvertfall!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg