Colourful Mind

Hei mine venner! 
Så utrolig kjekt å få så god respons på #Usminket innlegget mitt i går, det varmer mitt <3 og jeg blir så glad for at dere kan se deres egen og andres naturlige skjønnhet også!

I dag følte jeg for å beholde den naturlige tonen og gikk for en nøytral makeup med bare litt gloss, maskara og et strøk med farge på brynene. 
I tillegg så er jeg kledd som en fargeklatt i dag, så da blir det for heavy å kjøre på med masse sminke også 😉

Har dere forresten noen gang tenkt over hvor hvordan farger kan påvirke oss?
Det er ihvertfall jeg veldig opptatt av, og det er som regel når jeg har det kjipest at jeg kler meg med mest farger, fordi det har en tendens til å snu om på hele formen og humøret! Farger skaper så mye varme og glede, og heldigvis for det!! 

Dagen for meg i dag, startet ganske kjipt… De av dere som har fulgt meg lenge vet at jeg har trukket et litt kortere strå helsemessig enn de fleste andre og at jeg for tiden er inne i en utredning hvor jeg blant annet provoserer gluten, som jeg ikke tåler… Og nå har jeg holdt på med dette i ca 4 uker og de siste dagene har jeg hatt så mye smerter, vært helt tom for energi og formen har bare vært generelt mye på bånn.
Morgenen i dag var ikke noe morsom, så etter å ha snakket på tlf med de som skal utføre gastrioskopien på meg neste uke, fikk jeg nå beskjed om å stoppe å spise gluten fordi jeg har blitt så dårlig. Så da var det å snu kostholdet igjen, og håpe formen snur like raskt!

Men så er det jo noe med dette å ikke la seg bryte ned av kjipe ting, for så lenge det er noe som er utenfor din kontroll, ikke noe du der og da kan gjøre noe med, så handler det om å akseptere situasjonen og gjøre det beste utav det!
En måte for meg å gjøre det på er å omgi meg med farger,  og da er det mest effektive å kle meg eller sminke meg i farger! Så da er det det jeg har gjort i dag og nå føler jeg meg mye bedre! 🙂 
 

*Bildedryss* 

Man lærer virkelig hvordan man skal holde hode høyt, kjempe litt ekstra og gjøre det beste utav situasjoner når utfordringer banker på døren!

Det var dagens filosofiske hjørne, sammen med litt dagens outfit, makeup og negler hehe! 

Har dere hatt en bra dag? Mange som gleder seg til enda en langhelg nå til helgen?!

Lots of love
 

#Dagensmakeup #Dagensoutfit #DagensNegler #DagensForm #Farger #Gir #Glede

2 kommentarer

Siste innlegg