Bilde Redigering!

Hellu!

Idag tenkte å dele litt med dere hvordan jeg gjør det når jeg redigerer bilder til bloggen!
Fordi jeg kan ikke si at jeg ikke rører bildene mine, men jeg vil gjerne presisere at jeg ikke endrer hvordan jeg ser ut på bildene, nesa mi er skeiv og leppene er små og sånn er det bare!! 

Til redigering bruker jeg Adobe Photoshop Lightroom 4,4 som fulgte med Samsung kameraet mitt når jeg kjøpte det. Av og til bruker jeg også Pixlr for å legge til litt kule effekter på bildene – vanlig photoshop er for avansert for meg, hehe. 

Typisk det jeg pleier å gjøre når jeg redigerer et bilde er å justere på lys og farge, for å få frem sminken mer tydelig.
Hvis det er skikkelig bra lys ute, pleier jeg ikke å trenge å gjøre noe særlig med lys og farge og da er det som regel bare cropping av bildet jeg gjør. 

Når det kommer til å forbedre hudtonen og sånne ting, så er det noe jeg gjør ekstremt sjeldent. Ja hvis jeg har en monsterkvise som ikke helt passer i bildet, så kan jeg redigere den vekk, og det har hendt når jeg for eksempel har vist nærbilder av en leppestift, da har jeg gjerne fadet huden min slik at hår, porer og linjer ikke skal “forstyrre” fokuset på leppene slik som på bildet under.

Men til vanlige makeuplooks og how to guider så toucher jeg ikke over på huden min. Dette er rett og slett fordi jeg vil vise dere hvordan sminken faktisk ser ut på huden og så vil jeg fremme meg selv som en helt vanlig person og da hører “skavankene” mine med i beregningen!

Når jeg føler at et bilde trenger en liten ekstra piff, for eksempel et produkt bilde med kjedelig bakgrunn eller som da jeg gjorde yoga ute på den kjempe lite fotogene uteplassen her, så la jeg til litt gøye effekter i Pixlr.

Ellers utenom det liker jeg ikke å redigere så mye fordi jeg vil at alt skal være så ekte og rett som mulig!  

Derimot hvis jeg vil skape en effekt med bilder, sånn som i headeren min, eller i profilbilde og sånn, så er det jo gøy å leke litt med sort hvitt, farger og kontraster.
Så her er litt bilder jeg har lekt meg med- og her er det forsatt bare fargene og lyset jeg har gjrot noe med, ikke noe retouch på hud eller noe sånn! =)

*Bildedryss*

Hehe, dette bildet syns jeg ble litt freaky!
Jeg har delt ansiktet på midten og satt inn samme bildet men speilvendt slik at ansiktet mitt ble helt symmetrisk. Det ser jo helt rart ut!
Og så har jeg lekt med å gjøre bildet svart hvitt, men beholde farge på øyne og leppe.

Dette bildet har jeg tatt i sterkt sollys så orginalbildet er ganske kult i seg selv. Her har jeg lagt på litt bokeh og et varmt farge filter i Pixlr

Sort hvitt med ekstra kontrast.

Dette bildet er også tatt i veldig bra sollys, og fargene er orginalt veldig sterke, men her på dette bildet har jeg skrudd opp vibrance for å få blåfargen til å bli enda mer knall!

Så det bildet jeg syns er kulest, det er halvdelen til det øverste bildet, bare med øyet som farge og resten sort hvitt! 

Hva syns dere? =) 

#Redigering #Foto #skjønnhet

4 kommentarer

Siste innlegg