NEW IN!!

Hei mine kjære! 

Det har blitt litt nye produkter på meg i det siste, jeg var så heldig å vinne i en konkurranse på Nordic Glaze sin Facebookside for litt siden, så da ble det litt nye godiser derfra å teste ut. Pluss at månedens Glossybox har ligget uåpnet ute hos min mor og jeg fikk den nettopp hit, så i dag har jeg tatt litt bilder av produktene og tenkte å dele dem med dere!

Fra månedens Glossybox kom der blant annet disse fine tingene, jeg har gitt vekk to av tingene som ble med, så dette er det som ble igjen.
Leppepensel i helt rett farge til meg og et vippeserum som jeg er veldig spent på. Jeg syns jeg har lange nok vipper fra før, så jeg tenkte faktisk å teste denne på brynene mine der hvor jeg mister hår, for å se om det gror tilbake der! I tillegg var der med den øyenskygge som jeg gledet meg til å teste…

Men den så slik ut…. Så jeg får dra frem den flytende antibacen min og røre sammen og presse den på plass, se om jeg klarer å redde den! 

SÅ til pakken fra Nordic Glaze- her var det masse fint og spennede fra Cuccio, Bellápierre, bh cosmetics og Sigma! Gleder meg masse til å teste disse ut!

Jeg har jo fra før noen lakker fra Cuccio som jeg digger, så blir spennende å se om disse blir like store favoritter som de andre. Fargene var hvertfall superfreshe!

bh cosmetics har jeg aldri prøvd før, så det blir utrolig spennende, her fikk jeg maskara og blush, highlight og contour kit!

Bellápierre Cosmetics har jeg foreløbig fått testet litt via Glossybox faktisk, og det jeg har prøvd hittil har vært utrolig bra, så nå har jeg skyhøye forventninger til dette pudderet og shimmeret. 

Sigma er jo et sånn typisk “Beauty Junkie” merke og siden jeg ikke er en mainstreem Beauty Junkie, så har jeg veldig lite fra Sigma fra før =P Men disse to, virker som noen godiser, kosten her tror jeg blir suveren til concealer og glossen, vel- bare fargen sier vel at jeg kommer til å like den, hehehe! 

Så det var de siste nyhetene i min sminkesamling, nå gleder jeg meg masse til å prøve dem ut og kunne gi dere omtaler senere! 

Ellers vil jeg tipse dere om at Nordic Glaze også har konkurranser og giveaways ganske ofte, og premiene der er utrolig nice!
Akkurat nå har de en Giveaway hvor du kan vinne blush, highlight og contour palette til deg selv og en venn- gå inn HER for å bli med!  

Har dere prøvd noen av disse produktene før? 

Talk soon my loves <3 

#NewIn #produkter #sminke #skjønnhet 

10 kommentarer
  1. Så ut som utrolig mange små goditer, heldig som alltid du. Du får ha det kjempe gøy med fargene, hørt at farger er det nye inn nå i sommer,Og da glir du rett inn trur jeg. du er så farge sprakene og vakker. Kos deg masse med den nye sminken, håper du lager en look ut av dem eller no morsomt.
   Klem.<3

  2. Hei Charlie!
   Vi beklager så meget for at din øyenskygge fra Coolcos gått istykker i frakten. Det var veldig trist!
   Skriv gjerne ditt fullstendige navn, adresse og mobilnummer til [email protected] så skal vi hjelpe deg med dette.
   Ha en fin helg 🙂
   Vennlig hilsen,
   GLOSSYBOX

  3. Så masse fint <3 Var skikkelig fornøyd med månedens Glossybox jeg også, gleder meg til å teste ut vippeserumet 😀 Synes du forresten den leppestiften smitter veldig av? Har du eventuelt noen gode tips for å forhindre det? <3

  4. hallusination: Det skal nok bli noe fargerikt og morsomt med disse produktene, så fort jeg er hjemme igjen og ferdig med å flytte 😉

   Klem <3

  5. Tanja Höglund Pettersen: Ja det er alltid fint med nye produkter 🙂
   Har vært innom bloggen din flere ganger og nå er du i feeden min, så kommer til å følge deg videre =)

  6. Tattavkvinnene: Ja jeg tenkte å bruke serumet på brynene og er veldig spent på om det vil funke =D
   Ja jeg syns den smitter veldig av, men har ikke fått testet ut noe lurt med den enda, så skal se om jeg kommer på noe lurt og will keep you posted!! =D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg