Latley…

Heisann mine venner! 

Beklager så mye for mitt plutselige bloggopphold, men det har vært noen veldig travle tider for meg siden helgen.
Akkurat nå sitter jeg i Halden, som de av dere som følger meg på snapchat
(RockstarCharlie, legg meg gjerne til 🙂 ) har fått med dere dro jeg hit fra Bergen i går! 

Som jeg har skrevet litt om før har jeg slitt mye med helsen, og siden det er i Halden jeg har bodd de siste 4 årene har jeg utredningen min og legetimer her borte og i dag har jeg vært på en ny runde med gastrioskopi for å se om de kan finne ut hvorfor jeg er og har vært sjuk så lenge. 

Jeg fikk heldigvis litt gode nyheter der i dag, de har funnet en mulig årsak til problemene mine og jeg har allerede startet opp med medisiner for dette og håper nå at det snart blir en friskere kropp på meg!

Utover det at jeg er i utredning, så har mange av dere fått med dere at basen min den siste tiden, har vært i Bergen hvor jeg da kommer fra. Jeg har vært hjemme med familien mens jeg har provosert kroppen for gluten i forkant av dagens undersøkelse, slik at jeg kunne få en endelig bekreftelse på om jeg har cøliaki eller om det er gluten intoleranse jeg har, i tillegg til disse andre greiene de sjekker meg for…
Men det er ikke bare derfor jeg har vært hjemme i Bergen, det er også fordi jeg nå flytter tilbake til Bergen etter 4 år her på østlandet.

Så nå er det mye som skal ordnes, 4 år med ting og tang skal pakkes ned og flyttes over fjellet, så jeg kommer til å få det travelt med dette fremover og derfor blir det nok litt hull i oppdateringer her desverre!
Men når jeg er ferdig flyttet om 2 uker- så lover jeg dere at det blir tilbake til normalen og vel så det, her på bloggen.

Kan fortelle dere at dere har både sminkevideoer, hårvideoer og fine makeuplooks og produkt anbefalinger i vente, og den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves- så stay with me, and more fun will come!!

Håper dere har hatt en fantastisk pinsehelg og får en nydelig uke videre! <3 
Og vit at jeg setter så utrolig stor pris på hver og en av dere som følger meg både via blogg, snap, insta og alt! Dere er best!

-Stay Fabulous

 

#skjønnhet #blogg #flytte #livet 

 

10 kommentarer
  1. Veldig fint blogg og utrolig bra innlegg. Gleder meg til å følge deg videre! Håper du får en fin dag videre!
   Hadde satt stor pris på om du hadde tittet innom min blogg, og om du liker den legg gjerne igjen en kommentar<3

  2. Ønsker deg all lykke til med flyttingen til bergen og håper medesinene du tar hjelper deg. Ønsker deg en flott uke videre vakre deg.
   klemmer i fleng fra meg. <3

  3. Så gøy at du skal flytte tilbake til Bergen!
   Skal du jobbe i Body Shop igjen? 🙂
   Lykke til med pakking og flytting 🙂

  4. Anonym: Tusen takk for kommentaren din, vil veldig gjerne besøke bloggen din, men du glemte å legge igjen link- du får ta det med neste gang 😉

  5. Renate Leknes: Tusen takk for det 🙂
   Med rett blåfarge vil jeg tro du kommer til å kle det utrolig godt! Du er hvertfall helt utrolig vakker!! =D (måtte jo inn å se på bloggen din også vettu 😉 )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg