En stor dag!

God kveld kjære lesere! 

I dag er faktisk en litt stor dag for meg- fordi for nøyaktig 4 år siden i dag, satt jeg hjemme i stuen, hadde fått svar fra Art Complexion Makeupskole om at jeg hadde fått skoleplass og skulle starte min reise til å bli utdannet makeupartist. Det var da jeg fant ut at jeg skulle opprette denne bloggen. 

Planen med bloggen da, var å oppdatere de hjemme i Bergen på hvordan det gikk med meg på skolen i Oslo og hva jeg lærte.Lite visste jeg da at jeg skulle sitte her nå, 4 år senere, med en blogg som forsatt lever og med innhold som varierer fra alt i fra dagens makeup, til tutourials, videoer og tips innen, hud, hår og makeup, og med små innslag av meg og mitt.

Jeg hadde hvertfall aldri sett for meg at iløpet av disse fire årene, skulle bloggen bli nominert til Årets Skjønnhetsblogger hele 4 ganger!!
Hvor den 3 ganger havnet på topp 10, som semifinalist og 1 gang helt oppe i topp 5, som finalist!!

Ei heller ante jeg at Side2.no skulle bli min samarbeidspartner og at jeg skulle få være en av bloggerne i stallen deres.

Hvis du ikke har lest denne artikkelen, er det bare å klikke på bildet =)

Ingenting av dette hadde jeg klart å oppnå hvis ikke det hadde vært for dere fantastiske lesere, som har fulgt bloggen min, lest, kommentert og nominert!
Vit at jeg setter enormt stor pris på hver eneste en av dere!!
Jeg er så utrolig stolt, takknemlig og ydmyk og jeg gleder meg til å forsette å blogge for dere mine kjære venner! <3
 

Såå siden det er jubileum og greier, ble dagens makeup gjort med røde lepper og litt gull shimmer øyenskygge på øynene- må jo nesten det når det er bursdag! =D

*Bildedryss*

 

Dagens makeup består av:
Hud – Bella Pierre og The Body Shop Mineral Powder Foundation
Kinn – BH Cosmetics Forever Nude Sculpt & Glow Contouring Kit 
Øyne – Urban Decay Naked 2 Palette, Coleur Caramel Mascara Blue
Bryn – The Body Shop Brow Pencil og ModelCo More Brows

Lepper – The Body Shop Lip & Cheek Stain og Urban Decay Sheer Revolution Lipstick F-Bomb

Tusen tusen takk for at dere er innom og leser og kommenterer og inspirerer meg til å kunne inspirere dere ved å holde liv i bloggen! 

Lots and lots of love

– Charlie

___________________________

#skjønnhet #dagensmakeup #jubileum #bursdag #4år #blogger  

12 kommentarer
  1. Hei! Fin blogg. Ser du liker litt produkter og slikt?! Du, jeg jobber i Mary Kay. Hørt om oss før? Jeg selger masse effektive hudpleieprodukter og masse sminke 😀 Er ikke mange produkter som har funket på min hud, men jeg er superfornøyd. Her kan vi hjelpe alle. Kvinner og menn. Om man har ung eller gammel hud, veldig sensitive eller en mer hardfør hud. Har noe mot det meste. Kanskje du har prøvd produktene eller kjenner noen ? Er du litt nysgjerrig, så rop ut. Jeg kan hjelpe deg med å finne de perfekte produktene tilpasset akkurat din hudtype 😀 Hvis du lurer på noe så er det bare å spørre! Jeg kan hjelpe så godt jeg kan. Er viktig å unne seg selv noe stas innimellom 🙂 Sjekk ut bloggen min, der legger jeg ut masse fra Mary Kay 😀 Håper å høre fra deg! Gjerne svar til min blogg. Ha en fin fredagskveld 😀 Mvh Marianne 🙂

  2. Du er en fantastisk dyktig skrivist, og blogger Charlotte! Så moro å se hvor langt du har kommet siden vi gikk på Art Complexion sammen! Stå på videre:) Masse lykke til. Klem <3

  3. du er en utrolig dyktig blogger Charlotte, og du kan virkelig det du snakker om. Har ikke følgt deg så lenge som sikkert mange andre har, men du gir meg mye tips å triks når det kommer til sminke og hudpleie produkter, og det trenger jeg virkelig. Så tusen takk søte deg. Bare å stå på videre. Du har fortjent alt du har fått på din vei.
   klemmer fra meg. <3

  4. Gratulerer masse. For noen år siden var jeg så vidt innom en gang på gøy, og nå er du som du skriver partner med side2 og blir publisert ofte på forsiden og alt. Ikke værst for en liten bergenser 🙂 🙂
   Fortsett den gode skrivingen så vinner du nok 1.plass før du vet ordet av det 🙂

  5. Celine: Tusen takk for det Celine, det betyr mye for meg at du syns <3
   Det er kjekt å se at du også har kommet langt og det er jeg så glad for! <3 stor klem

  6. hallusination: ååå, tusen takk for det fineste du! <3 jeg blir helt rørt her jeg sitter <3 <3 <3 Tusen takk for at du følger bloggen min kjære deg, det er en fryd å se kommentarer fra deg!! =D =) Mega klem!

  7. Christian: Tusen takk for det Christian! =D Syns det er veldig gøy at du tittet innom den gang og at du nå også er inne og kikker og ikke minst kommenterer! =D Det blir jeg utrolig glad for!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg