Frekke Folk!

Hei mine venner!
DA er jeg omsider kommet meg over fjellet med flyttelass og hele pakken og er klar til å vie dere min fulle oppmerksomhet igjen.
Det ble brått helt stille her i helgen, meningen var å gjøre litt makeup looks og vise dere litt gøy før flytteinnspurten, men så skjedde det noe maks ubehagelig og utrolig kjipt!

Siden leiligheten jeg skulle flytte fra, var i 4 etasje og ute heis, så skulle vi lagre alle tingene mine i over natten nedi garasjen. Slik at når bilen med hengeren kom dagen etter, var det bare å lempe over fra garasjen og oppi hengeren. 
Derfor bar jeg ned nesten alt jeg eide, med unntak av verdisaker, pakket og klart, stablet fint og greier inn i garasjen, lukket porten og låste den.

Lite visste vi, at naboen ikke hadde låst sin garasje – men det var det nemlig noen andre som fant ut av!
Tingene mine hadde stått i garasjen i under ett døgn og iløpet av det halve døgnet har noen frekke jævler tatt turen inn i naboens ulåste garasje, klippet seg gjennom gitteret og tatt turen inn til mine ting…

Alle esker var blitt åpnet og gjennomsøkt, ting lå slengt rundt både i vår garasje, men også i naboens. Frekkingene hadde faktisk løftet flere esker og bager inn der og tømt ut innholdet, så bilder fra barndommen og gamle dagbøker lå slengt rundt…
Snowboardbagen min var blitt slengt avgårde og de hadde åpnet den og tatt ut den ene skoen og plassert skibrillene mine på et bord, men ikke tatt med seg brettet mitt.
Det hele så bare utrolig rart ut og det var så mye rot at jeg ikke klarte å se hva som eventuelt var blitt borte. 

Etter noen lange timer med omigjen pakking og rydding, kom jeg på ting som manglet, og nå som jeg er kommet hjem og har begynt å pakke ut så kommer jeg på flere og flere ting som er borte og det er ikke reint lite heller…

Men de fleste ting kan erstattes og det er ikke det at tingene mine er borte som er det verste. Men følelsen av at noen frekke fremmede, har rotet gjennom alle tingene mine, tatt på de, gjennomsøkt de, sett på bildene mine, funnet navnet mitt… Følelsen av at noen har gjort innbrudd ikke bare i tingene mine, men i privatlivet mitt også. Det er ingen hyggelig følelse!

Så nå sitter jeg her i Bergen, ferdig flytta, noen ting fattigere, men med en uhyggelig erfaring rikere!
Og så håper jeg at min eks nabo ikke lar garasjen sin stå ulåst flere ganger! 

– Charlie

 

______________________________
#blogg #hus #hjem #innbrudd  

6 kommentarer
  1. Uff. utrolig kjipt det der.
   har ikke vært utsatt for noe sånt enda selv (heldigvis) men vurderer selv å investere i et sikkerhetssystem, har jobbet litt med slike systemer tidligere, og kan anbefale app security sine systemer. http://www.appsecurity.no har mye bra..
   Håper alt kommer til rette igjen 🙂

  2. Shino Wilberg: Hei, takk for tipset! 🙂
   Her jeg bor nå har vi heldigvis alarmer og godt utstyrt sikkerhets system, så da satser jeg på å slippe sånn her tull en gang til!

   Tingene er nok borte for godt for min del, men kanskje annmeldelsen fører til at de blir tatt etterhvert?! vi får se, ellers er jeg bare glad det ikke var noe veldig veldig dyrebart som ble borte!
   Håper du slipper å oppleve noe slikt noengang 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg