Endelig funnet den rette!

Sommeren lot virkelig vente på seg, men nå som den kom kom den skikkelig godt også! 

Sola har stekt og varmet i noen dager nå og det kjens bare så utrolig deilig, men en ting som er mindre deilig- er å være solbrent! Noe jeg blir utrolig lett.
Men så har jeg ett problem, jeg reagerer ofte på solkremer, jeg kan få soleksem og vonde kviser på kroppen av å ha på solkrem.. DET er irriterende det! 

Så jeg har lett og lett etter en solkrem, som både er snill mot huden, ikke gir meg reaksjoner, har gode ingredienser og sist men ikke minst- som ikke er testet på dyr!

I går, fant jeg endelig den rette solkremen!

COOLA produktene inneholder 70-97% økologiske ingredienser og er en av få solkremprodusenter i verden som har dette.
Jeg kjøpte meg den solkremen uten duft, og er veldig fornøyd med den!. Den trakk kjempefint inn i huden, drøy i bruk og den ble IKKE KLISSETE- Halleluja!! 

Jeg plukket også med meg leppomaden med solfaktor, da den jeg har fra før ikke har vært sterk nok og jeg har hatt solbrente lepper opp til flere ganger i år, selv med faktor 15 på.. 
Så nå satser jeg på at denne skal gjøre susen med faktor 30.

Prisen på disse er ganske høy i forhold til mange andre solkremer, men jeg syns faktisk det var verdt det, med tanke på hva jeg ønsker av ingredienser på en solkrem og at jeg ikke vil at det skal være testet på dyr! Solkremen til kroppen kostet 299,- og liplux 129,- og jeg kjøpte de hos Sunkost.

I ansiktet bruker jeg Aloe Vera Soothing Moisture Lotion spf 15- og et mineralpudder med spf 25 over. 
Bruker jeg vanlig solkrem i ansiktet så popper det opp urenheter overalt, men jeg tenkte å prøve den fra Coola når denne fra TBS går tom. 

Så nå som jeg har beskyttelse fra topp til tå, kan jeg være så masse ute i sola som jeg bare vil! 

Har dere prøvd dette merket? 
Hvilken solkrem bruker dere? 

-Charlie

_______________________________________________
#Skjønnhet #sol #Solkrem #spf #Sommer

4 kommentarer
  1. jeg også sliter med å bli fort solbrent, også får jeg soleksem! Har enda ikke funnet en bra solkrem for meg, men kanskje jeg skal prøve den du har kjøpt !:D

  2. jeg også sliter med solbrent het. har ikke utforsket så mange heller, men kanskje jeg skal prøve den du har kjøpt. takk for tips:D bra du har funnet den solkremen som passer deg og din hud. håper du blir brun istedenfor solbrent nå da denne sommeren 🙂

  3. Andrine: Nå har jeg brukt denne flere ganger og huden min er kjempefornøyd, så hvis du sliter med det samme som meg er denne absolutt verdt å prøve! Håper du blir fornøyd hvis du tester denne! 🙂

  4. eveliin: Ja nå har jeg faktisk blitt litt brun og huden min har ikke reagert noen av gangene jeg har brukt denne så den er absolutt verdt et forsøk om du ikke finner noen andre som funker 🙂 Håper du også blir brun og fin i sommer! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg