Dette blir med på ferien!

Når man skal ut å reise er det et par ting som er essensielle å ha med når det kommer til skjønnhetsprodukter.
Noen ting er virkelig must haves, andre mer sånn man har lyst å ta med, men egentlig ikke trenger og tar med likevel..
Derfor tenkte jeg å samle her en liten liste av absolutte must haves og want to have til ferien! 

Til ansiktet

Til ansiktet i ferien, er det viktig med god rens og god fukt og solbeskyttelse.
Her har jeg tatt frem en god ansikts rens, en krem som kan brukes morgen og kveld for en litt fet hud- noe som er veldig vanlig å få nå på sommeren.
Så har jeg med en mild dagkrem med solfaktor og til slutt en leppomade med solfaktor
The Body Shop Aloevera Face Wash og Soothing Moisture Lotion Spf 15. Rå Organics Skincare Sevje fuktighetskrem og Coola Liplux Spf 30

Til kroppen

Når det kommer til kroppen har jeg med solkrem med spf 30, en god body wash og body butter. Bodybutteret er perfekt som after sun krem og at det lukter kokosnøtt er også helt perfekt for sommeren. Til føttene har jeg en kjølende gele, dere vet hvor hoven og vonde føtter kan bli i varmen? Hvis du dusjer føttene i litt kaldt vann og smører de godt inn med en kjølende gel, spesielt før du legger deg, så vil hevelsen gå ned og det vil hjelpe deg å sove bedre i sommervarmen. Til slutt er også en god deo et absolutt must å ha med! 
Coola Classic Sunscreen Spf30, The Body Shop Coconut Body Wash og Bodybutter, Peppermint Reviving Leggel og Sanex Deo.

I sminkevesken

Her er jeg ekspert i å ta med meg masse ting jeg egentlig ikke trenger, for er det noe jeg gjør lite av om sommeren og spesielt på ferie i utlandet, så er det å sminke meg! 
Men det kommer gjerne kvelder hvor man skal pynte seg litt og da er det fint å ha noen gode og enkle produkter med seg – så her er det jeg ville hatt med meg.

For å få litt glød, dekke eventuelle ujevnheter eller urenheter, farge på vippene og brynene er dette det jeg trenger!
The Body Shop Instant Glow Enhancer, Urban Decay Weightless Complete Coverage Concealer, Coleur Caramel Long Eyelashes Mascara og ModelCo More Brows.

Når det skal være litt ekstra, har jeg med mineralpudder med solfaktor, highlighter og et eyeliner kit! Skal jeg virkelig slå på stortrommen har jeg også et highlight og contouring kit.
Nvey Eco- High Definition Cake Eyeliner Duo, The Body Shop Extra Virgin Mineral Powder Spf25, Honey Bronze Highlighting Dome, Bellapierre Cosmetics Mineralfoundation spf15 og BH Cosmetics Forever Nude Sculpt & Glow Kit.

Og selvsagt- leppestifter! Du ser meg sjeldent uten noe på leppene, så her må jeg ha med minst 3 farger, hehe! En knall, en rolig og en midt i mellom.
The Body Shop Colourcrush Shine Lipstick, Urban Decay Sheer Revolution Lipstick og Nvey Eco Advanced Care Lipcolour.

Til slutt lurer dere kanskje på om ikke jeg skal ha med meg en body skrubb og en ansiktskrubb – men det har jeg tenkt å lage selv når jeg trenger det, av ingredienser jeg alltid har på kjøkkenet! Se hvordan her!

Hva er deres ferie must haves?
Skal dere på noe spennende ferie i år?

Mange klemmer!!

-Charlie

__________________________________________________
#Skjønnhet #MustHave #Produkter #Sommer #Ferie #Reise  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg