Mix It Up!

Heisann fininger!! 

Ny uke, herlighet som tiden flyr, føles som jeg nettopp satt å skrev at det var første fredag i juni, og nå er det jammen siste mandag i juni allerede!! 
Flere enn meg som syns tiden bare løper avgårde?

Vel uansett, jeg liker å gjøre noe gøy om mandager, få en fresh start på uken liksom, så derfor vil jeg dele med dere mine litt crazy og fargespakende negler og vise dere hvordan dere kan få det til selv.

Først fant jeg fram alle de sprekeste fargene jeg har i samlingen min, en god base og top coat, en svamp, en tynn pensel og en god og rik håndkrem.

Jeg ville lage et tilfeldig mønster, litt sånn galaxy inspirert, så det hele handler bare om å matche fine farger og blande de sammen på neglen.

For å lage mønsteret brukte jeg først en farge som jeg dekket store deler av neglen med, deretter dyttet jeg fargen inn i neglen med en svamp så det blir litt “ruglete” mønster. Deretter påførte jeg en ny farge, og dyttet den rundt med svampen. Jeg lar ikke hver farge tørke før neste påføring, alt gjøres mens fargene er våte, for å få de til å blende seg fint sammen.

Så videre på med enda en farge, ford å lage litt mønster kan du bruke den tynne penselen og dra neglelakken inn i hverandre, for så å dytte over med svampen som siste finish på mønsteret. Avslutt med top coat! Jeg brukte top coat fra seche vite- den skal påføres mens lakken enda er våt, fordelen med dette er at den gjør at alle fargene glir flott sammen, så du ikke kan se at det er lagt i flere lag.

Det er bare din egen fantasi og kreativitet som kreves for å få til dette- ja og så litt forskjellige neglelakker da!
Men det er ikke meningen at det skal være noe system eller perfeksjonisme over dette, det er bare å leke seg, være fargerik og gøyal! 

Jeg ble veldig fornøyd med tommelen her, det ble så spennende fargesammensetninger og det ser levende ut!

Hva syns dere?! 
Er dette noe dere kunne tenke dere å teste ut? 

Ha en fantastisk dag folkens, så snakkes vi senere for litt omtale i kveld! <3

-Charlie

__________________________________________________
#neglefin #negler #skjønnhet #farger #gøy #kreativ #fargerik

5 kommentarer

Siste innlegg