Vinner av giveaway, sol, sommer og solfaktor!

Hei fininger!!! 

Herlighet for en deilig dag det har vært!! Solen har skint i hele dag, varmegradene har vært høye og sommerfølelsen har vært på topp!
I dag er det jammen meg første juli, er det mulig?! Hvor ble det av juni måned egentlig?

Vel- hva er vel en bedre start på måneden enn å presentere vinneren av giveawayen jeg publiserte på mandag?
Jeg blir så glad når dere kommenterer, det er høydepunktet på dagen min å gå gjennom de koselige tilbakemeldingene fra dere. 
Spesielt gøy er det når en kommentar litt utenom det vanlige dukker opp og det er nettopp den som sendte denne kommentaren, som stikker av med goodiebagen fra giveawayen. Eller rettere sagt, kjæresten til den som kommenterte! 

Tommy- det var utrolig koselig av deg at du ville overraske din kjære, og veldig kjekt at du tok deg tid til å svippe innom den åpne fanen på pcen og gjøre noe hyggelig for henne! Det er du, eller din kjære, som denne gang er vinneren av giveawayen og vil få en epost av meg veldig snart! 🙂 GRATULERER! 

Så tilbake til som og sommer! 
I forrige uke presenterte jeg en ny solkrem som jeg hadde kjøpt og jeg er bare sååå fornøyd med den at jeg må skrive litt om den en gang til! 

Min søster og jeg la oss ut i solen i dag for å jobbe litt med brunfargen før vi skal på ferie. Hun er jo brun og fin, det er verre med meg som er en bleikfis uten sidestykke! Men det er jo også derfor jeg er så opptatt av å bruke solkrem, fordi jeg blir ikke brun, jeg blir brent hvis jeg ikke passer på! Derfor ble jeg så glad dag jeg kom over denne utrolig gode solkremen fra Coola i forrige uke. 

Den inneholder masse deilige pleiende ingredienser, snille ingredienser og den er heller ikke testet på dyr. 

Huden blir så utrolig myk og fin, ikke blir den klissete og den jeg har, lukter ikke noe så den kræsjer ikke med eventuell parfyme eller deodorant.
I tillegg til den til kroppen, kjøpte jeg også en til leppene. Etter at jeg ble solbrent på leppene tidligere i år, så fant jeg ut at DET skulle jeg ikke la skje igjen!!

Denne har også solfaktor 30 og beskytter dermed i massevis!

#Happyface – fordi jeg kan bruke min nye bikini fra H&M og kimonoen jeg kjøpte i fjor <3 ELSK!

Så i tillegg til min søster og meg som nøt solen, fikk vi besøk av naboens nydelige hund som også ville nyte litt sol og photobombe resten av bildene mine!

Se så skjønn hun er! <3 Dån, elsk og alt på en gang!

Noen som har det godt jah…

“Kooooos med meg”

“Godt fornøyd!”

Hvordan har dagen deres vært?

Klemmer og koser i fleng <3
-Charlie

________________________________________________________________
#Skjønnhet #Solbeskyttelse #Giveaway #vinner #SOL #sommer #Loveit

  1. Gratulerer til vinneren og utrolig snilt å gi det til sin kjære som gave. 🙂 trur jeg hu setter stor pris på.
   Ja dagen idag har vært itrolig deilig, god vær og alt. Så idag har vært en bra dag med kjæresten og veninna mi. ♡
   Ha en fin onsdags kveld videre skjønne du. ♡

  2. Så utrolig gøy!!! Hun kommer til å bli kjempeglad, og ikke minst overrasket! Tusen takk! 😀 Ønsker deg en riktig fin sommer 🙂 🙂 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg